- Ροδόσταυροι - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
αυτή...που τα κατάφερε!
ΑΜΑΛΙΑ ΜΟΥ!...ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ...
ΕΙΧΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ....ΜΑ ΝΑΥΑΓΗΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ...
'manava seva, madhava seva'
Edited by - ΑΤΜΑ on 28/02/2003 01:00:50
File DIM,den nomizo na min yparxei Rodostauros..aplos den ekdilonontai
thatan kalo omos na se katatopizane,steile ena grama sto A.M.O.R.C
Tora..sto Filo drumx13,kamia sxesi...me tous Martinistes nai,anaferome
panta gia Gallia stin Ellada den gnorizo.
Gia tin Rodostauriki Cosmotheoria yparxei sta Gallika enas tomos
peripou 720 selidon..COSMOGONIE DES ROSE-CROIX Editions Saint Michel
stin Ellada to exoun se dio tomous?? ena kitrino kai ena prasino.
Tora gia to channelig... as me sinxorisoun oi filoi tou site gia ta
Gallika
Les canalisations ou channelings sont des messages reçus de l'invisible. Le canal (la personne qui transmet les messages) influence le message qui doit passer par son filtre personnel, ce qui explique les divergences apparentes de certains messages. Les meilleurs canaux sont ceux qui font le moins intervenir leur filtre personnel. Il appartient donc à chacun, comme dans n'importe quelle autre circonstance, d'exercer son discernement, tout en acceptant d'être parfois remué(e) par certaines informations.
Galaxy
Edited by - Galaxy on 28/02/2003 06:47:44
quote:
Τυγχάνει έπίσης να έχω και έναν στενό φίλο που ήταν για αρκετά χρόνια ροδόσταυρος. Εκείνος μου το σύστησε μάλιστα...
Απο τη παραπάνω φράση, μου γεννιέται μια απορία...
Κάτι με κέντρισε... " ΗΤΑΝ για αρκετά χρόνια ροδόσταυρος" ...
Και τώρα ΔΕΝ είναι;;;
Κέλσος ο Φιλαλήθης

Ατμα μου, κι εγώ τον δέυτερο τόμο τον έχω ακόμη κάτω από έναν σωρό DVD, που επίσης δεν κατάφερα να δω.
αυτή...που τα κατάφερε!
Δε θα σταθώ στα περί ροδοσταυριτών, αλλά θα ήθελα να αναπτύξω μία απορία από αυτό που διάβασα παραπάνω.
Γιατί πρέπει να είναι αίρεση ότι έχει να κάνει με μυστικισμό και φιλοσοφία ;;;;;;;
Και τελικά τα τεκτονικά τάγματα τι πρεσβεύουν ;
Διδάσκουν καμία νέα θρησκεία ;
Απ όσο μπορώ να γνωρίζω μέσα από τα αναγνώσματα μου δε γίνετε κάτι τέτοιο .
Άρα ;;;
Έχω βαρεθεί και ως Έλλην ( Θεού άνθρωπος ) αλλά και ως χριστιανός να μου λένε οι παπάδες τι πρέπει να πιστεύω και τι όχι, τι αποτελεί αίρεση και ποιο είναι αυτό που πρέπει να ΓΝΩΡΙΖΩ.
Έχει κάποιος Ιερωμένος την απόλυτη γνώση και δε μας το έχουν πει ;
Ο Χριστός είπε « Πίστευε και μη, ερεύνα ».
Οι παπάδες λένε « Πίστευε και μη ερεύνα » .
Τελικά ίσως πριν εξαπολύσουμε το όποιο ανάθεμα θα πρέπει πρώτα να διαβάσουμε να ψάξουμε και ΜΕΤΑ να μιλήσουμε .
Α και ακόμα μία ερώτηση !
ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ;
Συγνώμη για το έντονο του ύφους μου αλλά δε μπορώ πλέον αυτό τον πατερναλισμό της αλήθειας .
Ευχαριστώ από βάθους καρδίας όσους συνετέλεσαν στην δημιουργία της μικρής αυτής αχτίδας φωτός που φώτισε τις γνώσεις μου με τα λεγόμενα τους.
Κέλσο αν αυτά που έχω διαβάσει είναι αληθή τότε ναι υπάρχει στον Τεκτονισμό ο βαθμός του Ιππότη Ροδόσταυρου όπως και ο βαθμός του χριστιανού .
Κατρχάς να καλωσορίζω το νέο μας μέλος Ramoglou (ο "γνωστός" που λεει "έχω ΚΑΙ κότερο πάμε μια βόλτα;;;).
Σου εύχομαι φίλε μου καλή και γόνιμη διαμονή στις ιστιοσελίδες ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ και ανταλλαγής απόψεων και γνώσεων...
quote:
Αίρεση;;;; Χαχαχαχα συγγνώμη αλλα μου βγήκε αυθόρμητα το γέλιο φίλοι μου..
Οι εκκλησίες έχουν ένα βίτσιο και ΟΛΑ τα σταμπιλάρουν με τον κωδικό ΑΙΡΕΣΗ...
Αίρεση απο που και ως πού;;;
Σε ποιόν κανόνα της εκκλησίας παρεκλίνουν ώστε να οναμαστούν ΑΙΡΕΣΗ;;;
Συνυγορώ σε όσα αναφέρεις φίλε μου περί Αιρέσεων (ΗΔΗ έθεσα την άποψή μου)...
Και επειδή μου αρέσει να... "προκαλώ", ας δούμε την φράση κλειδί για την ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΙΚΗ ΜΥΗΣΗ και επάνω σε αυτή θα ήθελα ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ θελήσετε να την αναπτύξουμε... ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ...
Θεωρώ ότι υπάρχει ΑΡΚΕΤΟ ενδιαφέρον για την παραπάνω λέξη ΣΥΜΒΟΛΟ...
Την καλήμέρα σε όλους...
Κέλσος ο Φιλαλήθης

Ναι τα νερά ΕΙΝΑΙ βαθειά, ΑΛΛΑ εκείνος που έμαθε να κολυπμά στα 2 μέτρα βάθος, ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙ να κολυμπήσει ΠΑΝΤΟΥ...
Αρκεί να το ΘΕΛΕΙ....
Εμείς εδώ, απο τον Ελληνικό Κυβερνοχώρο, κάνουμε μιά Τιτάνια Προσπάθεια, που ΟΜΟΙΑ ΤΗΣ δεν έχω συναντήσει πουθενά ΑΚΟΜΑ...
Τι έχουμε κάνει;;;
Ξέρουμε ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ο Ωκεανός της ΓΝΩΣΗΣ και της ΣΟΦΙΑΣ...
Αφού ΞΕΡΟΥΜΕ ότι υπάρχει, προσπαθούμε να ΚΟΛΥΜΠΗΣΟΥΜΕ (στην αρχή) στα ΑΠΥΘΜΕΝΑ νερά του...
Στη συνέχεια, ΞΕΡΩΝΤΑΣ ότι τα νερά του είναι ΑΠΥΘΜΕΝΑ, προσπαθούμε να ΦΤΑΣΟΥΜΕ στον βυθό κάνοντας ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΚΡΟΒΟΥΤΙΑ...
Ποιός το καταφέρνει;;; Δε θα το πώ εγώ, ο ΚΑΝΕΝΑΣ...
Αυτό μπορεί να το πεί ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ το ΤΙ πετυχένει αφ'ενός μέν απο το κολύμπι στην ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ και αφ'ετέρου απο τις ΟΠΟΙΕΣ βουτιές επιχειρεί να φέρει εις πέρας...
Το πεδίο είναι ΑΝΟΙΚΤΟ όσο και ο ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ της Γνώσης και της Σοφίας...
Θα περιμένω ΠΡΙΝ κάνω την αρχή για το ΥΨΙΣΤΟ σύμβολο - λέξη των Ιπποτών του Ρόδου & του Σταυρού...
Κέλσος ο Φιλαλήθης

Καλησπέρα φίλε μου Λυκοπρώσοπε...
Κατ'εμέ (και μόνο) ΟΧΙ....
Παρακαλώ για τη βοήθεια του ΚΟΙΝΟΥ...
Κέλσος ο Φιλαλήθης

Is DARKNESS leading me?
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ...ΑΠΟ ΤΟΥ COPPOLA MEXRI TO PRINCE VLAD KΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΑΓΙΕΣ...ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΗΞΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΣΤΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΠΙΚΗ ΤΟΥ ΓΝΩΜΗ...ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΔΩ.............
Is DARKNESS leading me?
Is DARKNESS leading me?
Είχα ακούσει διάφορες θεωρίες για τον Vlad dracula.To όνομα του Dracula είναι κατι σαν τίτλος της δυναστείας στην οποία ανηκε αυτής των Δραγώνων (δρακων) Dracule ή κάπως έτσι στα Ρουμάνικα.δεύτερη ονομασία ήταν Teppes που σημαίνει παλουκωτης.
Ο μύθος (;) για τις παραφυσικές συνήθειες και δυνατότητες λέγεται οτι ξεκίνησε είτε από τα βίαια ένστικτά του είτε από την ασθένια από την οποία έπασχε την αιμοροφιλία ή αιμοφιλία.Απο το αίμα λείπει κάποιος πηκτικός παράγοντας και με την παραμικρή γρατζουνιά θα μπορουσε ο αιμοφιλικος να πεθανει γιατί δεν θα σταμάταγε το αίμα να τρέχει.Αρα χρειαζόταν μεταγγισεις.Φανταστείτε τωρα σε μια τοσο σκοτεινη και παρεξηγιάρα εποχη να βλέπανε οι απλοί χωρικοί φιάλες με αίμα να πηγαίνουν καθημερινα στο κάστρο του πιο αιμοβόρου πολεμαρχου που είχαν ακουσει!!!Τα παντα θα μπορουσαν να συμπεράνουν!!Η ασθένια έχω ακούσει οτι προκαλεί και μερικές φορές αισθήματα φωτοφοβίας καθως και προβλήματα στην μελανινη οπότε ώς αποτελεσμα αυτων ωχρότητα και άσπρα μάτια.Συνδυάστε όλα αυτα που σας είπα και έχετε έναν φριχτότατο,αιμοβόρο Δρακουλα!!!
Δεν πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος κύριος είχε κάτι περίεργο πέρα από την φήμη του.
Τώρα το θέμα για την ύπαρξη ή οχι τον βαμπίρ γενικότερα δεν μπορω να το αγγίξω γιατί δεν ξέρω και πολλα πράγματα.Πάντως φίλε qex αν σε ενδιαφέρει η βαμπιρολογία (δικιά μου λέξη!!!
Αυτα!!
Φιλικά Alchemist
"From the top of this celestial temple, I hold the profet's severed head unto all nations"
Edited by - Alchemist on 18/09/2003 20:13:29
quote:
Τα παντα θα μπορουσαν να συμπεράνουν!!Η ασθένια έχω ακούσει οτι προκαλεί και μερικές φορές αισθήματα φωτοφοβίας καθως και προβλήματα στην μελανινη οπότε ώς αποτελεσμα αυτων ωχρότητα και άσπρα μάτια.Συνδυάστε όλα αυτα που σας είπα και έχετε έναν φριχτότατο,αιμοβόρο Δρακουλα!!!
Προσθέστε και το ωραίο κλίμα της Ρουμανίας καθώς και τα ομιχλώδη τοπία και έδεσε το γλυκό!
Η αλήθεια είναι ότι πάντα με συνέπερνε το θέμα αυτό και μου φάνηκε περίεργο όταν άκουσα το όνομα της αγαπημένης του Μίνας στην ταινία γιατί έτσι με λένε...
Φίλε gex μήπως να πήγαινες ένα ταξιδάκι στη Ρουμανία για μια επιτόπια έρευνα? Ποιό φθηνά θα σου ερχόταν από το να μπαίνεις στο ιντερνετ. Εκεί τα πάντα είναι τόσο φθηνά...

Is DARKNESS leading me?
ΕΧΩ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΖΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΗΟLLYWOOD ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ!ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΥΡΗΣΕΙ!ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΗΛΙΑ!ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ ΣΚΕΦΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΙ Η ΒΑΡΒΑΡΩΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΕ ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΒΑΡΒΑΡΟ!ΣΥΓΚΕΚΡΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΘΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΚΑΦΑΛΙΑ ΔΡΑΜΙΝΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΟΥ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΝΑΝ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ!!
ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ , ΤΟΝ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ, ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΟΥ ΤΟΝ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΝ ΑΝΗΚΙΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΒΑΛΑΡΗ!!
ΑΥΤΑ ΜΕΙΝΑΝΕ ΣΑΝ ΘΡΥΛΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ!!
Το να δίνεις δεύτερες ευκαιρίες στους άλλους , δίνει σε σένα μια ακόμα ευκαιρία να αγαπήσεις!