- ΜΟΡΑ - μία ανεπιθύμητη επίσκεψη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
αγαπητε iisius ειχα παρομοια εμπειρια 3 φορες στο παρελθον, σε σχεση με αυτα που εγραψαν οι αλλοι για το θεμα εγω δεν ειδα καποια σκια η μορφη αλλα ενοιωσα μια παρουσια. ειχα ανοιχτα τα ματια δεν μπορουσα να τα κινησω δεν εβλεπα κατι η καποιον αλλα ενοιωθα μια παρουσια σαν να σερνονταν στο πατωμα η σαν να ηταν πολυ μικρη για να την δω στο υψος που ειχα τα ματια μου. θυμαμαι κατι πολυ χαρακτηριστικο ομως, μια περιεργη οσμη σε ολο το δωματιο που διατηρηθηκε αρκετη ωρα και αφου συνηλθα. πες μου σε παρακαλω αν εχεις καποια αλλη πληροφορια γι'αυτο. εχω φοβηθει πολυ απο τοτε και δεν κοιμαμαι πια ποτε μονη μου βραδυ.
tellourie αυτο με την οσμη το εχω βιωσει μια φορα.. ηταν μια οσμη που δεν την εχω συναντησει πουθενα, και ουτε μπορω να φανταστω σαν τι εμοιαζε.. θα σε απογοητευσω, δεν εχω πληροφοριες γι αυτο. δεν ειμαι και απο τα ατομα που εχουν χρονο να ψαχνουν συστηματικα, δε μου το επιτρεπει η δουλεια μου..
καλο αυτο που ειπες με το εμβολιο στο πρωτο μηνυμα σου... λιγη ειρωνια και λιγο χιουμορ δεν εβλαψαν ποτε κανεναν ![]()
παιδια καλησπερα μετα απο πολυ καιρο...
δεν εμπαινα στο forum εδω και μεγαλο χρονικο διαστημα λογω καποιας "δυσκοιλιοτητας" μερικων... αλλα με μεγαλη χαρα διαπιστωσα οτι το θεμα που ανοιξα συνεχιζει με τη συμμετοχη σας.
θα ηθελα να πω κατι. προσεξα οτι σε ορισμενα μηνυματα υπαρχει μια "διαμαχη" για το αν υπαρχει ή δεν υπαρχει Μορα.
Θεωρω οτι, ειμαστε σιγουροι μονο γι αυτα που βιωνουμε. Το θεμα το ανοιξα με το ονομα "Μορα" ακριβως επειδη η "εμπειρια" αυτη ειναι γνωστη με το συγκεκριμενο ονομα. Δεν ειμαι πεπεισμενη για το αν οντως υπαρχει ή δεν υπαρχει..
Ας αφησουν λοιπον οι μεν τους δε να εχουν την αποψη τους. Οσοι ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ στην υπαρξη της, ας κρατησουν μονο την αληθεια της εμπειριας τους. Οσοι ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ στην υπαρξη της Μορας, ας κρατησουν με τη σειρα τους αυτο που πιστευουν.
Δε μου αρεσει η ταση προσηλυτισμου που διακρινω. Δεν το παιζω "και καλα" η "συγγραφεας του topic" και τετοιες παπατζες που συνανταω σε αλλα topics και μου φευγει το σαγονι
. Και ουτε θελω να ειμαι "Δερβεναγας" στο τι γραφετε... απλα καλο θα ηταν να λεμε αυτα που εχουμε να πουμε, να στηριξουμε τις αποψεις μας επιχειρηματολογωντας αλλα χωρις να προσπαθουμε να τις επιβαλλουμε.
ειναι τεραστιο το χασμα μεταξυ αυτου που πιστευει και αυτου που δεν πιστευει...
tomorrow is not what it used to be
Όπως έχω προαναφέρει, εγώ δεν είχα κάποια παρόμοια εμπειρία (ευτυχώς) οπότε δεν ξέρω αν η Μόρα υφίσταται ή όχι. Εμπειρία όμως είχε ο πατέρας μου....
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που το έχω απορία: Η Μόρα μπορεί να σκοτώσει κάποιον? Έχω ακούσει πως κάθεται πάνω στο θύμα της και το δυσκολεύει να ανασάνει. Έχετε ακούσει αν θα μπορούσε να σκοτώσει κάποιον?
In the shadows I shall be lost again...
Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν πνεύματα, άλλωστε δεν το ξέρω σίγουρα, αλλά αυτό που λένε Μόρα πιστεύω ότι προκαλείται από τον άνθρωπο που την βλέπει.
Τουλάχιστον αυτά που έχω διαβάσει, σε αυτό το συμπέρασμα με κάνουν να καταλήγω.
Πιστεύω ότι η Μόρα σχηματίζεται με τον ίδιο τρόπο που σχηματίζονται τα άτομα που βλέπουμε ενώ έχουν φύγει από την ζωή.
δηλαδη μια οπτασια{η τουλαχιστον ετσι ελπιζω}.Anyway δεν αποκλειω
τιποτα οπως δεν αποκλειω την υπαρξη της μορας.
Σκεφτομαι αρα υπαρχω!
Δεν είναι όμως πιθανό να τα νομίζει αυτά κάποιος που νομίζει οτι τον επισκέφθηκε σαν αποτέλεσμα ενός διαταραγμένου ύπνου?

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
emena mou eixe tyxei kai an den akouga kathara mia fwnh tha pisteva oti apla eixe moudiasei to swma mou...
2. Ενώ κοιμόμουν άκουσα μια φωνή να τραγουδά και ένιωσα να με πνίγει κάποιος .Τότε άνοιξα τα μάτια και είδα μια μαύρη τρύπα που τραβούσε μέσα την ψυχή μου .Επικάλεσα τον Θεό και όλα χάθηκαν
3 Κοιμόμουν και άκουσα μια φωνή να τραγουδά .Είπα άντε πάλι και λέω αυτή τη φορά τουλάχιστο να προσέξω τα λόγια του τραγουδιού:Το καλό δεν είναι στην αύρα ,το κακό είναι παντού .Τραγούδαγε και με έπνιγε. Πάλι επικάλεσα τον Θεό και έφυγε.
Το συμπέρασμα από τα λόγια του τραγουδιού είναι το ότι όταν δεν είμαστε καλά ψυχικά και η συχνότητα της αύρας μας είναι χαμηλή τότε σε επισκέπτεται.Το κατάλαβα γιατί εκείνο το βράγυ ήμουν στεναχωρημένη γι αυτό:BE HAPPY TODAY AND REMAIN SO
Έπεσα για ύπνο αργά, γύρω στις 4. Είχα αναμμένο τον ανεμιστήρα λόγω ζέστης και προσπαθούσα να κοιμηθώ.
Ήμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου (ίσως είχα αποκοιμηθεί και για λίγο), όταν ξαφνικά ένιωσα ένα βάρος στη πλάτη μου, μιάς και κοιμάμαι μπρούμυτα, και δε μπορούσα να κουνήσω ούτε ένα πόντο κάποιο σημείο του κορμιού μου. Το θέμα είναι ότι τρόμαξα γιατί δε μου είχε συμβεί ποτέ αυτό παλιότερα και ένιωθα σα να ήμουν παράλυτος.
Προσπαθούσα να φωνάξω τον αδερφό μου και δε μπορούσα να βγάλω τη παραμικρή φωνή, όσο κι αν προσπαθούσα. Όσο διήρκεσε αυτό, δεν άκουγα τίποτα, ήταν σα να επικρατούσε μία νεκρική σιγή. Δεν άκουγα ούτε καν τον ανεμιστήρα.
Δε μπορούσα να κουνηθώ για να ανάψω το φωτάκι στο κομοδίνο μου και μπορώ να πώ οτι ένιωθα μία διέγερση κατά βάθος που είναι απερίγραπτη.
Ξαφνικά, όλα σταμάτησαν κι ήμουν μια χαρά.
Για να μη τρελλαθώ, επειδή ως κι εχθές έλεγα οτι δεν ξέρω καν αν υπάρχει, μπορεί να μου πεί κάποιος από εσάς αν πιστεύει από αυτά που είπα οτι ήταν κάτι τέτοιο?

Διάβαζες όλα αυτά στο forum τόσο καιρό, καθόλου περίεργο να επηρεάστηκες. Επίσης αυτή η κατάσταση που βρισκόμαστε μεταξύ ύπνου και ξύπνιου είναι περίεργη όταν δεν την έχουμε ξανανοιώσει και εάν έχουμε διαβάσει και διάφορα μεγαλοποιούμε συνήθως αυτά που αισθανόμαστε.
Δεν είναι κάτι που γίνεται ηθελημένα, δηλ. δεν λες ψέματα απλά δεν μπορείς εάν δεν έχεις εκπαιδεύσει το μυαλό σου να το κοντρολάρεις.
Πάντως όταν το σώμα αρχίζει να χαλαρώνει αισθάνεσαι βάρος, γι΄αυτό no problem μην σκέφτεσαι τίποτα δεν ήταν κάτι περίεργο.
Πάντως εάν θέλεις πες μας τι εννοείς με την λέξη "διέγερση".
Αν και πολλά από αυτά που διάβασα στα διάφορα posts μοιάζουν ποοοολύ παράξενα (όταν είναι μεμονωμένα και δεν επαλαμβάνονται), δεν μπορώ να μη σκεφτώ ότι πάρα πολλά από αυτά είναι σωματικά φυσικά φαινόμενα, σε συνδυασμό με τους φόβους της νύχτας, που τους χρησιμοποιούμε ως εξήγηση.
Το κακό είναι ότι κανείς δεν μπορεί να δώσει σίγουρη απάντηση. Και το να μοιραστείς κάποιες εμπειρίες, και πάλι δεν αποδεικνύει σε ποια από τις δύο περιπτώσεις εντάσσεται η εμπειρία.
Αν είναι σωματική (έχουμε πάμπολλες τέτοιες ενδείξεις), τότε καμία προσευχή δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
Αν είναι μεταφυσική, ήδη ο άνθρωπος έχει αρκετές δυνάμεις που μπορεί να τις ενεργοποιήσει για να τα βγάλει πέρα. Ή δεν έχει...;
Λευτεριά στους εξωγήινους αγωνιστές.
Δεν ξέρω αν επηρρεάστηκα, ποτέ δεν επηρρεάζομαι από τέτοια.
Ούτε μου έτυχε άλλη φορά όταν είμαι μεταξύ ύπνου και ξύπνιου να μου συμβεί κάτι ανάλογο.
ελπίζω να έγινε εχθές πρώτη φορά πάντως.