- Υπάρχει; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
Φίλος!!
Πάντως, μπερδεύτηκα ακόμη περισσότερο...
Όταν λες Dr. ότι πρέπει να κερδίσεις την ψυχή... δεν φαντάζομαι να εννοείς πως κάποιο ανώτερο πνευαμτικό ον μας την προσφέρει...
Όχι, τίποτα τέτοιο!
quote:
DR επιδή είμαι εντελώς άσχετη από αύτα μπορείς να μου πείς πως σκατά πας εκεί και τα βλέπεις??sorry για την αναστάτωση.
Χαχα..
Σου εστειλα δύο αρχεία, λογικά οταν φτάσουνε θα σου έχει κάποια επιλογή "Λήψης Αρχείων". Κατέβασέ τα.
Αν ανοίξει κάποιο παράθυρο και στα δείχνει εκεί να κατεβαίνουν, μόλις ολοκληρωθεί το κατέβασμα πάτα δεξί κλικ στο εικονιδιο του κατεβασμένου αρχείου σε αυτο το παράθυρο, και πάτα "Άνοιγμα Θέσης αρχείου".
Τότε θα ανοίξει ο φάκελος μέσα στον οποίο είναι το αρχείο και απο εκεί κάνεις διπλό κλικ στο αρχείο και ανοίγει.
(Δηλαδή οταν κατεβούν σιγουρεύσου για τον φάκελο στον οποίο κατεβαίνουν. Συνήθως κατεβάινουν σε έναν φάκελο με όνομα "Λήψεις Αρχειών")
Εναλλακτικά, πάτα διπλό κλικ για να ανοίξει το αρχείο και να το δεις επιτόπου.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 19/09/2012 18:54:05
quote:
Άρα... εάν δεν είναι όλα αυτά η ψυχή, τότε τι στο καλό είναι;;; Έχει οριστεί, φανταζόμαστε κάτι άλλο;
Όπως είπα, η ψυχή-συνείδηση, είναι αυτό χάρη στο οποίο μπορούμε να αντιληφθούμε την πραγματικότητα.
Προσωπικά, το ορίζω έτσι.
Στο εσωτερισμό όμως, η ψυχή είναι κάτι διαφορετικό, απο αυτό που διαδεδομένα ορίζεται ως ψυχή. Στο εσωτερισμός αυτό που διαδεδομένα αποκαλείται ψυχή είναι η συνείδηση.
quote:
Κι εγώ το έλαβα. Θα μου επιτρέψεις να μην απαντήσω μέσω email.
Σε ευχαριστώ όμως για την αμεσότητα :) Στείλε μου εάν μπορείς το βιβλίο :)
Δεν γίνεται να σου στείλω βιβλίο (αρχείο) μέσω φόρουμ γιατί δεν παρέχει αυτή τη δυνατότητα. Μπορείς όμως έχοντας τη δικιά μου διεύθυνση να μου απαντήσεις απο κάποιο άλλο μέιλ (αν το πρόβλημα είναι μια συγκεκριμένη διεύθυνση).
Εναλλακτικά, μπορώ να σου στείλω κάποιο μέιλ μέσω φόρουμ, με κάποιες λεπτομέρειες.
quote:
Όπως έχω αναφέρει και στην αρχή και έγω κατά καιρούς αύτη την άποψη υοθετώ..Εσένα όμως "ψυχαναγκαστικος" τι σε κάνει να είσαι απόλυτος με αυτή σου την άποψη?
Το γεγονος,οτι δεν υπαρχει καμια τεκμηριωμενη αποψη πλην της επιστημονικης.
What is wrong with our heavy metal hamsters?
Look what they have done, our heavy metal hamsters
Where is the field to run for our heavy metal hamsters?
Some things are left undone for our heavy metal hamsters
quote:
Δηλαδή ποιά είναι η ακριβείς επιστημονική απάντηση??Ότι δεν υπάρχει ψυχή? Δεν προσπαθώ να σε αμφισβητίσω απλά με ενδιαφέρει η άποψη σου αυτή..
Ναι,η εννοια της ψυχης,δεν υφισταται,επιστημονικα.Περισσοτερο θρησκευτικοι-μεταφυσικοι παραγοντες εππηρεαζουν την κοινη γνωμη οσον αφορα την ψυχη και την αθανασια της ψυχης.Ο θανατος μας φοβιζει,οπως τους προγονους μας που ζουσαν στις σπηλιες.Ειναι ενα αναπαντητο πανανθρωπινο ερωτημα.
What is wrong with our heavy metal hamsters?
Look what they have done, our heavy metal hamsters
Where is the field to run for our heavy metal hamsters?
Some things are left undone for our heavy metal hamsters
quote:
Για κάποιον ανεξήγητο λόγο DR jekyll τα αρχεία που μου έστηλες,δεν ανοίγουν...έκανα ότι μου είπες προσπάθησα αλλά τίποτα..ίσως να ήταν καλό να μου στήλεις στο mail κάποια διεύθηνση και να κάνω την δουλεία μου μέσα από εκεί..
Δεν κυκλοφορούν στην ευρεία αγορά αυτά τα βιβλία οπότε θα δυσκολευτείς να τα βρεις. Ίσως μόνο αν ξέρεις αγγλικά. Στα ξανάστειλα πάντως σε άλλη μορφή, για παλιότερες εκδόσεις του word, πιστεύω θα ανοίγουν τώρα.
Αλλά μην ανησυχείς.. κάτι θα βρούμε και για τη χάρη σου![]()
Λοιπόν, δεν πρόλαβα να διαβάσω τα βιβλία έτρεχα σε δουλειες αλλά σίγουρα θα το κάνω σύντομα. Σε ευχαριστώ πολύ Dr.
Βρε Ψυχαναγκαστικέ γιατί είσαι τόσο απόλυτος. Ναι, είναι ένα ζήτημα που κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά, αλλά υπάρχουν κάποιες ενδείξεις. Επιστημονικές μάλιστα.
Τα Χριστούγεννα έχασα έναν άνθρωπο της οικογένειας για τον οποίο δεν με ένοιαξε και πάρα πολύ. Πραγματικά, δεν με άγγιξε καθόλου το γεγονός. Κι όμως, από τότε έρχεται πάρα πολύ συχνά στα όνειρά μου.
Αλήθεια Dr. pvw to βλέπεις αυτό;;
Marian, δεν ξέρω εάν διάβασες το λινκ που σου έστειλα, εγώ συνέχισα παρακάτω και γίνεται super... Μπλέκει πολλά μυστήρια ο τύπος.
quote:
Αλήθεια Dr. pvw to βλέπεις αυτό;;
Μπορεί να τον σκέφτεσαι υποσυνείδητα ή να συμβαίνει κάτι άλλο..
Δίνε έμφαση στα όνειρά σου, εγώ τα γράφω σχεδόν κάθε μέρα (όσα μπορώ να θυμάμαι γιατι βλέπω αρκετά)
Σκέψου ότι γίνεται μια συνήθεια μέσα στη ζωή σου. Αν ξέρεις ότι το πρωί θα πρέπει να καταγράψεις τα όνειρά σου, τότε υποσυνείδητα θα φροντίσεις να τα θυμάσαι κιόλας.