- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Πειράματα ιατρικά;
-Ναι! Δεν διστάζω τελικά-,
μηδέν οι αντιρρήσεις.
Αρκεί να στέψω θετικά
την επιστήμη που μειδιά
μπροστά σ΄ανακαλύψεις.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.
Να πεις και μια καλή κουβέντα στο θεό που οι περισσότεροι κάνουμε πως πιστεύουμε , για εμένα .
Να κάπως έτσι :
Δώσε θεέ και στον alfa-omega έφεση αμαρτιών δέξου τον και αυτόν εδώ επάνω ,κατά βάθος είναι καλό παιδί .
Και αν σε ρωτήσει πόσο καλό είναι , πες του .
Κάθε μέρα προσπαθεί και κάνει επανάληψη τα μαθήματα που δεν έχει εμπεδώσει ακόμα .
Και αν σε ρωτήσει , γιατί δεν κάνει φροντιστήριο ;;;;
Δεν έχει λεφτά ,πες του .
- Γιατί θα σε ρωτήσει , εσύ απάντησέ του …….
- Τώρα που το σκέφτομαι , μην πεις τίποτα , απόλαυσε αυτά που έσπειρες στις ψυχές μας , το αξίζεις ρε μπαγάσα .
Αν αυτά τα μηνύματα που γράφηκαν δεν είναι αρκετά , για να σε κρατήσουνε κοντά μας , τότε :
Συνέχισε τον δρόμο που επέλεξες , η ευχή μου είναι πάντα μαζί σου .
Να είναι καλά η μάνα που σε γέννησε .
Αν δεν είχες αυτήν την χαρά , αυτός , η αυτοί που σε υιοθέτησαν .
Να ξέρεις κάποτε θα συναντηθούμε , η σε αυτήν την ζωή η την άλλη .
Οι ενάρετες ψυχές πάνε μαζί , πακέτο δηλαδή .
ΈΧΩ ΈΝΑ ΌΡΑΜΑ :
Θέλω να δω τους ανθρώπους όλους να μοιράζουνε την αγάπη μεταξύ τους , σαν :
Αδέρφια , η καλύτερα ………σαν φίλοι ;;;
Μου ψιθύρισε ο θεός στο αυτί :
Τι περιμένεις , προχώρα …δεν είσαι μόνος .
quote:
ΈΧΩ ΈΝΑ ΌΡΑΜΑ :Θέλω να δω τους ανθρώπους όλους να μοιράζουνε την αγάπη μεταξύ τους , σαν :
Αδέρφια , η καλύτερα ………σαν φίλοι ;;;
Μου ψιθύρισε ο θεός στο αυτί :Τι περιμένεις , προχώρα …δεν είσαι μόνος .
VOTE!
Αrwen Undomiel...the truth within

cprtght@tm@2005
quote:
Να ξέρεις κάποτε θα συναντηθούμε , η σε αυτήν την ζωή η την άλλη .
Οι ενάρετες ψυχές πάνε μαζί , πακέτο δηλαδή .
ΈΧΩ ΈΝΑ ΌΡΑΜΑ :
Θεοί που αναθυμούνται πόσο όμορφα είναι τα σοφά μάτια καταλαβαίνοντας τα απλά λόγια της φωτιάς. Οι ενάρετοι, ξαναβρίσκουν τα καλοκαίρια τους, ζώντας σε παλίρροιες λιονταρίες ή σε σύννεφα φωτός.
Θαρρώ με καταλαβαίνεις.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ...
θα κάψει τις σιωπές η ίδια μου η στάχτη,
στου ίσκιου σου τ'αδράχτι πικρές ανατροπές.Αθάνατος- θνητή στο πλέγμα της αβύσσου μου λες είμαι δική σου,Σελήνη ορατή.
quote:
οι ενάρετες ψυχές πάνε μαζί. Κάτι φορές ανασαίνουν αντάμα, συναντιούνται μεθούν, αγωνίζονται, μπήγουν το μαχαίρι κι αναβρύζει το αίμα από τους προδομένους κουρασμένους καιρούς. Πεθαίνουν όρθιοι.
Τέλειο ΑΦΡΟΔΙΤΗ μου!
Κάποιος είχε πει ότι "τέλειο δεν είναι εκείνο που δεν μπορείς να του προσθέσεις κάτι, αλλά εκείνο που δεν μπορείς να του αφαιρέσεις"!![]()
quote:quote:
οι ενάρετες ψυχές πάνε μαζί. Κάτι φορές ανασαίνουν αντάμα, συναντιούνται μεθούν, αγωνίζονται, μπήγουν το μαχαίρι κι αναβρύζει το αίμα από τους προδομένους κουρασμένους καιρούς. Πεθαίνουν όρθιοι.
Τέλειο ΑΦΡΟΔΙΤΗ μου!Κάποιος είχε πει ότι "τέλειο δεν είναι εκείνο που δεν μπορείς να του προσθέσεις κάτι, αλλά εκείνο που δεν μπορείς να του αφαιρέσεις"!
τι τέλειο!(και για τα δυο)
Αrwen Undomiel...the truth within

cprtght@tm@2005
quote:Αίολέ μου, και εσένα σε ευχαριστώ και την ΑΤΜΑ που συντελεί με τον τρόπο της στο να επανα-λάμπω...quote:
Τέλειο ΑΦΡΟΔΙΤΗ μου!Κάποιος είχε πει ότι "τέλειο δεν είναι εκείνο που δεν μπορείς να του προσθέσεις κάτι, αλλά εκείνο που δεν μπορείς να του αφαιρέσεις"!
Δεν ξέρω αν είναι τέλειο είναι αληθινό όμως. Και η αλήθεια όσο κι αν πονάει ή συνθλίβει κρύβει το δικό της φως. Πολλές φορές ένιωσα να πεθαίνω όρθια. Και στάθηκα. Αγωνίστηκα. Είχα αυτό το φως βλέπετε. Και πάντα αντίκρυζα που πάταγα. Πόσο βαθιά ήταν τα χαντάκια. Και πάλι ξανά. ΄Ορθια θα πεθάνω εγώ. Να το θυμάστε. Και όσοι αγάπησα κι αγαπώ, κάπου μου μοιάζουν. Πεθαίνουν όρθιοι.
Μαδήστε όλα τα λουλούδια
ποδοπατήστε τις φτέρες
κόψτε τις εκατόχρονες φοινικιές
ξεριζώστε τις δάφνες της δόξας
και φυτέψτε
μπροστά στην άδεια καλύβα μου
το μαύρο κυπαρίσσι
το δάχτυλο του θανάτου.
Αυτό το δέντρο μου μοιάζει...
ΑΦΡΟΔΙΤΗ...
θα κάψει τις σιωπές η ίδια μου η στάχτη,
στου ίσκιου σου τ'αδράχτι πικρές ανατροπές.Αθάνατος- θνητή στο πλέγμα της αβύσσου μου λες είμαι δική σου,Σελήνη ορατή.