- ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
------------------------
Όσοι έκτισαν κάτω από τα αστέρια, έκτισαν πολύ χαμηλά.
Τα χαρτια,οι καρτες ταρω κτλ εχουν καμια σχεση με τα ζωδια?
Ειναι σημαντικη η ερωτηση για μενα,μπορει καποιος να μου απαντησει?
ΦΙΛΙΚΑ,Εύλογητος
Καλημερούδια, Astral Project. Έπεσες έξω στο οικονομικό μέρος, μόνο. Το άλλο, εκείνο για τη δουλειά, απομένει να επιβεβαιωθεί... Αν συμβεί κι αυτό, θα στο πω, φυσικά.
Φαίνεται οτι κάτι υπάρχει, ως "κληρονομικό χάρισμα"!!!
Ευχαριστώ
--------------------
USE IT OR LOSE IT !!
Λυπηθείτε με, και εγώ το μεροκάματο μου με την άξια μου θέλω να το βγάλω, ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κάτω Πάυλας
quote:
Κοπελιες κ' αγορια,εχω μια ερωτηση...Τα χαρτια,οι καρτες ταρω κτλ εχουν καμια σχεση με τα ζωδια?
Ειναι σημαντικη η ερωτηση για μενα,μπορει καποιος να μου απαντησει?ΦΙΛΙΚΑ,Εύλογητος
Φίλε Ευλογητέ,
Τουλάχιστον για μένα δεν είχε ΚΑΜΙΑ απολύτως σημασία.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
quote:
Φίλε Ευλογητέ,Τουλάχιστον για μένα δεν είχε ΚΑΜΙΑ απολύτως σημασία.
Δεν προκειται να κατσω να παιζω με τα τραπουλοχαρτα,αλλα χρειαζομαι να μαθω αν υπαρχει καμια σχεση μεταξυ αυτων των 2 για δικους μου λογους.
Μπορει καποιος να μου απαντησει?
ΦΙΛΙΚΑ,Ευλογητος
κατά την άποψή μου, υπάρχει σχέση περισσότερο μεταξύ Ταρώ και αστρολογίας.
Η απλή τράπουλα προέρχεται από την Ταρώ, οπότε όλα σχετίζονται...
Ο συσχετισμός έχει να κάνει και με τα σύμβολα στις διάφορες απεικονίσεις, αλλά και στην ερμηνεία των χαρτιών. Ένας βασικός τρόπος "ριξίματος" της Ταρώ είναι σε 12 οίκους.
Υπάρχει τόπικ, όπου έχει γίνει σχετική συζήτηση και από κει θα βρεις και άλλους συνδέσμους:

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Κάτω Πάυλας
ε μετα, λιγη εξασκηση θελει και χαρισμα.
(μην νομιζεις δηλαδη, οτι τα θυμομαστε και απεξω...)
![]()
------------------------
Θα συμφωνήσω με τη φίλη oneiric1, για μένα τουλάχιστον τα ζώδια δεν παίζουν κανένα ρόλο στην ερμηνεία των χαρτιών.
Για τον φίλο που ρωτάει εάν και πώς μπορεί να μάθει να "ρίχνει" τα χαρτιά, σαφώς και υπάρχουν κάποιες "στάνταρ" ερμηνείες για το κάθε χαρτί, ΑΛΛΑ η σύνδεση μεταξύ τους (απ΄'οσο έχω καταλάβει μέσα από τη δική μου εμπειρία) δεν γίνεται με το απλό άθροισμα των ερμηνειών...Απαιτεί διαίσθηση κι ενόραση- κάτι που ΙΣΩΣ ο καθένας να μπορεί να αποκτήσει μετά από πολλή εξάσκηση και τριβή με το θέμα. Και χρειάζεται και λίγη κοινή λογική...: Αν ρίχνεις τα χαρτιά για μια φίλη σου, πχ, και σου πέσει ντάμα με κρεβάτι (τα λέω λίγο πιο απλοϊκά από ότι είναι, εδώ πέρα), και γνωρίζεις ότι η φίλη σου δεν έχει...λεσβιακές τάσεις, βάλε το μυαλό σου να δουλέψει-προφανώς άλλο είναι το μήνυμα..!
΄Οσο για τα Ταρώ, εγώ προσωπικά βρίσκω ότι φέρουν αρνητική ενέργεια, και δεν ασχολούμαι.
Καλό απόγευμα σε όλους!![]()
Κάτω Πάυλας