ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Bότανα - Διατροφή - Υγεία - fitness physical Νο1 - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- Bότανα - Διατροφή - Υγεία - fitness physical Νο1 - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

osev65 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
Darkangel_78Μέλος
09/02/2003, 00:47:50
ΝΑ'μαι και γω.....
G.I.G ήρθα!!
Λοιπόν το να βάλεις διαλυτικά στα μηνύματά σου είναι εύκολο:
Όταν γράφεις ελληνικά,πάτα "Shift" και ";" ΠΡΙΝ το φωνήεν,όπως ακριβώς κάνεις πρίν βάλεις τόνο.Τώρα αν το φωνήεν ΤΟΝΙZΕΤΑΙ κιόλας,με το πληκτρολόγιο "γυρισμένο" στα ελληνικά,πατάς "Shift" και "W" πάλι ΠΡΙΝ το φωνήεν...
Οπότε έχουμε "επαΐοντες","προϋποθέσεις" και πάει λέγοντας...
Πάντως καλό θα ήταν για τέτοια ζητήματα να ΜΗΝ διακόπτεται η ροή της συζήτησης και να ανοίγετε νέα θέματα (ή να αναζητείτε παλιότερα) στο forum
Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
στη διεύθυνση:
/forums/forum.asp?FORUM_ID=13

Τώρα όσον αφορά το θέμα,θα σας απαντήσω εκτενέστερα αύριο,καλώς εχόντων των πραγμάτων!
Καληνύχτα,o Σκοτεινός Άγγελος!

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

Edited by - Darkangel_78 on 10/02/2003 09:19:07

IliaspΝέο Μέλος
31/12/2003, 00:35:52
Πιστεύω στη Θρησκεία μας πάρα πολύ, αλλά πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να πιστέυει στην μετεμψύχωση, τι ήμουν στην προηγούμενη ζωή,τι θα είμαι μετά,τι γίνεται στην ψυχή όταν αλλάζει σώμα(αν αλλάζει), αν μπορώ να θυμηθώ κάποα πράγματα απο την προηγούμενη ζωή μου.
Μήπως ξέρει κανείς εδώ μέσα να μου απαντήσει έστω σε μερικά απο αυτά?

YpokinitisΜέλος
31/12/2003, 00:41:52
βασικα..εγω δεν πιστευω στην μετεμψυχωση αλλα καμια φορα το ξανασκεφτομαι και εγω...οι ξαφνηκες μνημες(αναλαμπες) ειναι πραγματικο μυστηριο

Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί

katiaΜέλος
31/12/2003, 16:42:04
ΚΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ.

01/01/2004, 20:41:23

που παει η ψυχη;

ζωη, θανατος και μετα;

-Αντιννννν!!!!! ψαχνω /εδω + λιγη ωρα/ενα θεμα περι ψυχης που ειχε θεσει -περυσι- ο φιλος Κονοσκ ...../μπορεις να το ανακαλυψεις;
(ο ερμης /ο κελσος /η δωριδα /η καθυ/ο αβαταρ/ο πλωτινος... ισως θυμουνται/ποιος ηταν ο ακριβης τιτλος/help!)

φως!

Edited by - ΑΤΜΑ on 01/01/2004 21:02:11