- ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ - ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Το τόπικ αυτό δημιουργήθηκε για αυτό ακριβώς το σκοπό... για να μοιραστούμε με αυτούς εδώ τους φίλους μας (εχθροί εδώ μέσα δε θέλω να πιστεύω πως υπάρχουν ακόμα κι αν κάποιες στιγμές κοντραριζόμαστε μεταξύ μας...) τις προσωπικές μας αυτές θεωρίες.
θεωρίες για τα UFO, την Ατλαντίδα, τη κοίλη γη, το Σιωνισμό κ.α. περιμένουν από μας να τις εξωτερικεύσουμε σε αυτό εδώ το χώρο.
Εδώ είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε "τρελλή" κοσμοθεώρηση... και που ξέρετε μπορεί κάποιος με τα κατάληλα επιχειρήματα να καταρίψει τη θεωρία σας πράγμα που είναι εξίσου όμορφο και μας πάει ένα βήμα πιο μπροστά στις αναζητήσεις μας (σε μένα αυτό έχει συμβεί τουλάχιστον 2 φορές).
Αν σας φαίνεται αστείο το θέμα αυτό κάνετε λάθος, είναι πολύ σοβαρό και θα παρακαλέσω όσους έχουν διάθεση για ειρωνία και χλευασμό (οι γνωστοί-άγνωστοι μικροί μας φίλοι) να μη το κάνουν.
Αναμένω να κάνετε την αρχή και ... επανέρχομαι με τη δική μου θεωρία εντός ολίγου...

quote:
Εχει αναρωτηθεί κανείς σας πόσες φορές μετά από τη μελέτη κάποιου βιβλίου ή μετά από μια συζήτηση κατέληξε σε ένα συμπέρασμα, μια θεωρία προσωπική επί του θέματος που όμως ντραπήκατε να την εξωτερικεύσετε για να μη σας χλευάσουν? Η ειρωνία πληγώνει διπλά όταν προέρχεται από δικούς μας ανθρώπους και φίλους .... Ετσι λοιπόν σιωπήσατε για μια ακόμη φορά...
... σε καταλαβαίνω απόλυτα . δεν ξέρω αν εσύ έχεις την τύχη να βρίσκεσαι σε περιβάλλον όπου υπάρχουν άνθρωποι με ανοιχτό μυαλό και ασχολούνται με αυτα τα θεματα αλλα εγώ δυστυχώς δεν την έχω . άσε την οικογένοια... θυμάμαι καποιες αποπειρες που έκανα για να μιλήσω στη μητερα μ ου σχετικα με καποια πράγματ που σκεφτόμουνα σχετικα με "αυτα" και φαντάζεσαι το αποτέλσμα... ένα ειρωνικό χαμόγελο και μία προσποιητή ακρόαση των όσο έλεγα με σοβαρότητα... τα συναισθήματα ήταν φοβερά εκεινη τη στιγμή ( αυτό έχει συμβει και με φίλους ) ... πλέον το σκέφτομαι πολύ σοβαρα πριν αποκαλύψω σε καποιον αυτην την πλευρα του εαυτού μου . μόνο αν σιγουρευτώ ότι αυτο΄ς δεν θα κοροιδεψει και δε θα ειρωνευτεί... γιατί θα έχεις και εσύ εμπειρία το πόσο έντονο συναίσθημα απογοήτευσης και θυμού αισθάνομαι σε τέτοιες περιπτώσεις...
αλλά... γιατί να θεωρηθεί αστείο το θεμα του τοπικ ? αλωστε , ένα μεγάλο μερος του εσοτερικα δεν αναφέρεται σε τέτοιες θεωρίες ? αλλα έτσι είνια πολύ ανοιχτό το θεμα ... καλύτερα θα ήταν να ανοίχτεί για καθε θεωρια ξεχωριστό τοπικ αλιως θα γίνει αχταρμας αν αρχίσει συζητηση για διαφορα θεματα ταυττόχρονα . τί λες?
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"

Αυτό που εχω πεί εγώ πάντος ειναι οτι το πιο παράλογο πράγμα ..ειναι η Λογική !!!!!!!
Δεν μπορώ να θεωρήσω τίποτα παράλογο ....ειδικά αμα πρόκειται για θεωρία ...
Θεωρίες εχουν ολοι ...αλλοι για την ζωή ...αλλοι για τον θάνατο ..και αλλοι για το Σύμπαν ...
Και μια λεπτομέρια ...για να αναπτυξω μια θεωρία πρεπέι να συμβεί κάτι ...και οταν συμβεί ποτέ δεν θα μένει ιδια ...γιατί οπως εξελίσεται ο κόσμος ...ετσι θα εξελίσεται και αυτή !!!
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΔΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΦΟ...
ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ.... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ....
"Οταν ολες οι λογικες
εξηγήςεις απορριφθουν,
αυτή που θα μείνει οσο
απίθανη και αν ειναι...
είναι η σωστή."
Η δική μου θεωρία είναι ότι όλοι μας είμαστε εξωγήϊνοι. Ο Homo Neaterdal είναι πραγματικά γηγενής. Αντίθετα ο Homo Sapiens (εμείς δηλαδή) δεν είμαστε τίποτ'αλλο παρά αποτέλεσμα γενετικής μηχανικής που άσκησαν οι εξωγήϊνοι πάνω μας πριν από χιλιάδες χρόνια. Ολοι μας είμαστε υβρίδια ανθρωποειδών και εξωγήϊνων αφού εκείνοι πρόσθεσαν κάτι από το DNA τους.
Κατ'εικόνα και καθ'ομοίωση μας έπλασε ο Θεός λέει η Βίβλος. Με αυτή τη θεωρία λύνεται και το πρόβλημα του "χαμένου κρίκου" των ανθρωπολόγων και καταρρίπτεται η θεωρία της εξέλιξης των ειδών του Δαρβίνου. Επίσης έτσι μπορεί να εξηγηθεί γιατί όλοι οι πολιτισμοί μιλούν ότι οι Θεοί ήρθαν από τον ουρανό... Ακόμα πιστεύω ότι τα άγνωστα στοιχεία- ξεχασμένες δυνατότητες του εγκεφάλου είναι στοιχεία που μας μετέδωσαν με το DNA τους οι εξωγήϊνοι και που δεν είναι ακριβώς ξεχασμένα απλά ενεργοποιούνται κατά βούληση από εκείνους όποτε και σε όποιον εκείνον κρίνουν σωστό ότι πρέπει να υπάρχουν για να εξυπηρετούν δικούς τους σκοπούς... πιοι είναι αυτοί? άγνωστο (..."άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου" λέει η ιερά γραφή)
Επίσης πιστεύω ότι η Δευτέρα Παρουσία δεν αφορά θεωρίες καταστροφολογίας στην κυριολεξία αλλά αλλαγή της συνειδητότητας των ανθρώπων. Ισως κάποια μέρα ξυπνήσουμε και έχουν ενεργοποιηθεί όλες αυτές οι ικανότητες και έτσι έχοντας αποχτήσει μια καινούργια συνείδηση να μπορούμε να βλέπουμε την παρουσία εκείνων που τόσα χρόνια ήταν δίπλα μας αλλά που εμείς δε μπορούσαμε να δούμε με τις 5 αισθήσεις μας...
Ελπίζω να μη σας κούρασα... και ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλες τρελλές θεωρίες...

Η θεωρία μου:
Πιστεύω κάθε μέρα και πιο πολύ ...οτι ειμαστε εξωγήινοι, σε καμία περίπτωση δεν καταγώμαστε από τον πίθηκο !!!! Αυτό ποτέ δεν το πίστεψα....
Ειμαστε αποτυχημένα πειράματα ...που μας ρίξαν στην γή ..γιατί δεν ειχαμε την τελειότητα των αλλων εξωγήινων !!
Πιστεύω οτι υπάρχει ενας αδελφός πλανήτης που εκεί κατοικούν τα παρομοιότυπα μας, αφού το ειχαν το καλούπι κρίμα να το πετάξουν... τωρά μπορείται να ειστε ευτυχισμένοι, επιτέλους ..ολοι εχετε ενα σωσία !!!!!
Εχω ακούσει την θεωρία που κάποιοι περιμένουν την ελευση του Αριστοτέλη ...σύμφωνα με την λογική του χρόνου που περνάει στο διάστημα, μου φαίνεται λογικό ...γιατί οχι, τον περιμένω και εγώ !!!
Αλλωστε για κάτι τετοια ζούμε τι αλλο εχουμε να περιμένουμε ..(ειναι το αλατοπίπερο της ζωής)
Δεν ειμαι εθνικίστρια, κομουνήστρια, η οτι αλλο υπάρχει ....
Απλά ειμαι ιδεαλίστρια ....δέχομαι και αποδέχομαι της πιο τρελλές θεωρίες....
Ποτέ δεν λέω ποτέ ....!!!! (μέχρι αποδείξεως του εναντίον
Αυτά αγαπητή φίλη Avalon .....μου εδωσες την ευκαιρία να τα θυμηθώ ...Γιατί δυστυχώς με την πραγματικότητα που μας περιβάλει, κοντεύουμε να ξεχάσουμε και τα πιστεύω μας !!!!
Αν θυμηθώ κι'αλλα θα τα καταθέσω !!!
Στο παρασκήνιο της ζωής, υπάρχουν εργάτες που κατασκευάζουν το χρόνο.
Εργάζονται σε άλλες μονάδες χρόνου και έτσι προλαβαίνουν να κατασκευάσουν την επόμενη στιγμή. Όλα είναι σα σκηνικό κηνιματογράφου και υπάρχουν επίσης παράλληλες εκδοχές και παράλληλα παρόντα...
Οι εργάτες του χρόνου, δουλεύουν νυχθημερόν για να "γυρνάει" ο κόσμος.
'
'
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
Είσαι εκτός θέματος!!!
Εδώ μέσα μιλάμε όχι για ότι τρελλό έχουμε ακούσει αλλά για ότι τρελλό πιστεύουμε!
Εις αναμονήν λοιπόν της δικής σου θεωρίας...
Βρε τι κάνει η ζέστη...

Συγχαρητήρια για το θέμα που άνοιξες!
Οι παράλογες κοσμοθεωρήσεις μοιάζουν με εκείνες τις υπερφυσικές θεωρίες,
που πριν μερικές δεκάδες/εκατοντάδες χρόνια ήταν «τρελλές».
Και σήμερα βλέπομε την επιστήμη να ασχολείται με αυτές.
Λοιπόν, η δική μου «τρελλή» θεωρία (δανεισμένη, βέβαια, από σχετικό βιβλίο) είναι
πως οι σκέψεις, τα συναισθήματα, τα αισθήματα έρχονται από αλλού, έξω από εμάς.
Στην πραγματικότητα το παν έρχεται από έξω.
Είναι, απλά, παλμοί που εμείς, από συνήθεια, τους «συλλαμβάνομε».
Εμείς δεν είμαστε παρά οι δέκτες τους.
Τη θεωρία αυτή, όποιος έχει την υπομονή, μπορεί να καθίσει και να ελέγξει το αληθές της ή μη.
Σε διαβεβαιώ πως εδώ που μένω δεν κάνει καθόλου ζέστη!
Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον
Κάθυ μας έστειλες!
Ομολογώ πως δεν έχω ακούσει κάτι παρόμοιο!

Και κάποια μέρα, mark my words, θα μιλάνε όλοι γι αυτή τη θεωρία και τότε θα θυμηθείτε την Κάθυ που σας τα έλεγε...
Στο θέμα μας λοιπόν, και όσον αφορά τη δική σου θεωρία. Δεν είναι τόσο τρελή όσο η δικιά μου, άκου «σας έστειλα», αλλά όπως συνηθίζει να λέει και ο Κέλσος θέλομε και λίγα τεκμήρια!!! Καλά...έστω ενδείξεις.
Υ.Γ. Τι εννοεί η έκφραση «μας έστειλες» ακριβώς; Αν δεν σου είναι δύσκολο εξήγησέ μου το σε παρακαλώ. Καταλαβαίνω στο περίπου αλλά πού ακριβώς μπορώ να την χρησιμοποιώ; (είναι αργκό έτσι;)
Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον
Καλως ορισες κατ'αρχήν στο τόπο μας ...
Και ναι ..η Avalon εννοεί ..οτι μας εστειλες ....αδιάβαστους !!!!
ειναι μια εκφραση που χρησιμοποιούμε ..οταν μαθαίνουμε πράγματα που δεν εχουμε ξανακούσει!!!!
Το τέλος του κόσμου δεν είναι κυριολεκτικό!
Είναι το τέλος του κόσμου όπως τον ήξερε η ανθρωπότητα μέχρι σήμερα.
Δεν είναι απαραίτητα καταστροφολογικός...
Ισως είναι αλλαγή συνείδησης...
Ισως είναι επίτευξη επίγνωσης (ίσως ξαφνικά ανοίξει το 3ο μας μάτι και δούμε αυτά που τόσα χρόνια δε βλέπαμε-ότι δεν είμαστε οι μόνοι κάτοικοι σε αυτό τον πλανήτη)
Ισως μια μέρα ξυπνήσουμε και είμαστε άϋλοι λόγω κάποιων κοσμικών δυνάμεων ή ακτινοβολίας που έχουν ασκηθεί πάνω μας...

quote:
Και ναι ..η Avalon εννοεί ..οτι μας εστειλες ....αδιάβαστους !!!!ειναι μια εκφραση που χρησιμοποιούμε ..οταν μαθαίνουμε πράγματα που δεν εχουμε ξανακούσει!!!!
ή όταν ακούμε κάτι τρελλό...

Ενδιαφέρον το θέμα....
Ξεκινάω με τη δική μου θεωρία (φυσικά μετά από ανάγνωση κάποιων σχετικών βιβλίων) χωρίς εισαγωγές και καθυστέρηση....
(Περίληψη)
Πριν 450.000 χρόνια περίπου, ήρθανε στην Γη από άλλο πλανήτη οι Ανουνάκι (εξωγήινοι με χαρακτηριστικά παρόμοια του ανθρώπου) προκειμένου να εξάγουν χρυσό και άλλα μέταλα από το νερό για να τα χρησιμοποιήσουν στον πλανήτη τους (12ο πλανήτη-Νιμπιρού) ο οποίος απειλείται από μια ανάλογη τρύπα του όζοντος και ο χρυσός σε μορφή σκόνης θα την κλείσει (οι υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου-όταν ο πλανήτης περνά κοντα του-αντανακλούνται απο τη χρυσόσκονη).
Προσοχή τώρα στα πρόσωπα:
Αρχηγός της αποστολής είναι ο Ε.Α (άρχοντας του νερού) και ξεκινάει την εξόρυξη χρυσού από τα νερά της Γης με πενιχρά όμως αποτελέσματα.
Ήδη έχει εγκαταστήσει μια πρόχειρη βάση στη Μεσοποταμία από όπου απογειώνονται τα διαστημόπλοια και στέλνουν το μέταλο στον πλανήτη τους.
Ο βασιλίας των Ανουνάκι στον Νιμπιρού (ΑΝ.ΟΥ) στέλνει τον ΕΝ.ΛΙΛ (άρχοντας τών εντολών) στη Γη προκειμένου να αυξηθούν οι αποστολές χρυσού προς τον πλανήτη.
Ο ΕΝ.ΛΙΛ γίνεται αφεντικό στην Γη και ο αδερφός του Ε.Α μετονομάζεται σε ΕΝ.ΚΙ (άρχοντας της γης).
Ο ΕΝ.ΛΙΛ τελοιοποιεί την βάση στην Μεσοποταμία, πιο πολλά και μεγαλύτερα σκάφη μπορούν να προσεγγίσουν πλεον την Γη, ενώ ο ΕΝ.ΚΙ παίρνει μετάθεση στην νότιο Αφρική όπου δημιουργεί ορυχεία πλέον για την εξόρυξη χρυσού από το έδαφος με τη χρήση εξελιγμένων μηχανημάτων.
Οι εργαζόμενοι Ανουνάκι στα ορυχεία όμως (μαζί τους και ο ΕΝ.ΚΙ), ζηλεύουν τους συναδέλφους τους στην Μεσοποταμία (οι οποίοι ζουνε ζωή και κότα στον "Παράδεισο" της ΕΝ.ΤΙΝ), οπότε κάνουν ανταρσία και απαιτούν λύση από τον ΕΝ.ΛΙΛ προκειμένου ο μόχθος τους να γίνει πιο ελαφρύς.
Ο ΕΝ.ΚΙ, ο ΕΝ.ΛΙΛ και η αδερφή τους ΝΙΝ.ΧΟΥΡ.ΣΑΓΚ λοιπόν, σε εργαστήρια και με χρήση γενετικής μηχανικής ξεκινούν πειράματα για την δημιουργία ενός ΛΟΥ.ΛΟΥ (πρωτόγονου εργάτη-υπηρέτη) ο οποίος θα αναλάβει την εργασία των Ανουνάκι στα ορυχεία.
Μετά από πολλά αποτυχημένα πειράματα και την δημιουργία πολλών ελατωματικών προτύπων, η ΝΙΝ.ΧΟΥΡ.ΣΑΓΚ σπάει το DNA των ανθρωπόμορφων πλασμάτων της περιοχής της Νοτίου Αφρικής (Homo erectus), προσθέτει ένα μέρος του DNA των Ανουνάκι και ένα γονιμοποιημένο ωάριο τοποθετείται στη μήτρα της. Μετά από κύηση γεννιέται ο ΑΝ.ΤΑ.ΜΟΥ ο πρώτος Homo sapiens - το πρότυπο που τόσο είχανε ανάγκη οι Ανουνάκι.
Είναι καθ΄εικόνα και ομοίωση τους, μπορεί να μιλάει, να σκέπτεται και κυρίως...να δουλεύει σαν αυτούς.
Όλα τα παραπάνω αναφέρονται στα βιβλία του Ζαχαρία Σίτσιν (12ος Πλανήτης-Σκάλα προς τον Ουρανό)
Επίσης ο Σίτσιν αναφέρει λεπτομέρειες για τη ζωή των ανθρώπων στη Γη, τον τρόπο αναπαραγωγής τους και τις σχέσεις τους με τους αφέντες τους κλπ.
Παρακάτω όμως ίσως βρίσκεται το ζουμί:
Ο ΕΝ.ΚΙ και ο ΕΝ.ΛΙΛ όπως είπαμε ήτανε αδέρφια και ο ένας αντικατέστησε τον άλλον στο κουμάντο.
Συνεχώς όμως ο ένας υποδαύλιζε τον άλλον και οι σχέσεις τους ήταν μονίμως ταραγμένες.
Το τοπίο έγινε ακόμα πιο θολό με τους απογόνους τους (και οι δυο απέκτησαν πολλά παιδιά από γήινες και εξωγήινες γυναίκες) οι οποίοι προσπαθούσαν να ελέγξουν την κατάσταση στον πλανήτη.
Οι δυο φατρίες ενεπλάκησαν ακόμα και σε πυρηνικό πόλεμο (πιθανότατα στην περιοχή της Αραβικής χερσονήσου) αφανίζοντας τον σουμεριακό πολιτισμό.
Με δεδομένο λοιπόν ότι οι Ανουνάκι είχαν διαφορετικό μεταβολισμό από τον ανθρώπινο (3.600 γήινα χρόνια=1 χρόνος για τους Ανουνάκι), μπορόυσαν να βασιλεύουν στη Γη για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια.
Κάποια στιγμή λοιπόν αφήσαν μεγαλύτερο πεδίο δράσης στους ανθρώπους και αυτοί ήταν οι "επιβλέποντες", χωρίς όμως να ξεχνάει η μια φατρία την άλλη και το μίσος που τους χώριζε.
Έδωσαν στους ανθρώπους τις βάσεις και τις γνώσεις για τον πολιτισμό και αυτοί αποσύρθηκαν στο παρασκήνιο πλεον.
Ακόμα και σήμερα λοιπόν οι "εκλεκτοί" τους κάνουν το κουμάντο στη Γη (μεγαλοοικογένειες του κεφαλαίου όπως π.χ. Ρότσιλντ-λέσχη Μπίλντεμπεργκ-βασιλική οικογένεια της Αγγλίας-Τεκτονισμός κλπ.)
και ανάλογα με την φατριά στην οποία είναι ο καθένας τους πιστός (ΕΝ.ΚΙ ή ΕΝ.ΛΙΛ) κυλάει η ζωή στη Γη, με τα γήινα ιστορικά γεγονότα να είναι προερχόμενα από την αιώνια διαμάχη μεταξύ των Ανουνάκι προγόνων μας...............
Αυτά και.....καλή μέρα να έχετε.........
Υ.Γ. θα επανέλθω με περισσότερα και λεπτομερέστερα στοιχεία, αν και είναι αναλυτικά γραμμένα στα βιβλία του Σίτσιν και όχι μόνο......
quote:
Ακόμα και σήμερα λοιπόν οι "εκλεκτοί" τους κάνουν το κουμάντο στη Γη (μεγαλοοικογένειες του κεφαλαίου όπως π.χ. Ρότσιλντ-λέσχη Μπίλντεμπεργκ-βασιλική οικογένεια της Αγγλίας-Τεκτονισμός κλπ.)
Τι λένε οι φίλοι μας οι Τέκτονες γι' αυτά;
...ένα ανανουνάκι!

http://www.esoterica.gr/news/june_03/aliensav/aliensav.htm
![]()

quote:
Εχω ακούσει την θεωρία που κάποιοι περιμένουν την ελευση του Αριστοτέλη
περιγρέφεις λίγο γατούλα τη συγκεκριμένη θεωρία γιατί ομολογώ πως δεν την έχω ακουσει...?
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"