- ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ; (Παρεμβολές σε ηχεία) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΤΟΥ PC ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ (CREATIVE 5+1 ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,ΟΧΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΔΗΛΑΔΗ...) ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ.ΑΥΤΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ,5 ΜΕ 10 ΛΕΠΤΑ...ΜΕΝΩ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΩ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ YΠAΡXEI ΨΥΧΗ...ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΗΛΑΔΗ!
ΕΠΙΠΛΕΟΝ,ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...
ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΤΑ ΣΥΝΔΥΑΖΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...ΜΠΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ;
ALEA IACTA EST...
Edited by - ZARKOS on 15/01/2005 01:00:11
ΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ....
ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟ HARPP!!
ΠΑΝΤΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ! ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ!
ΑΝ ΘΕΣ info κανε αναζητηση στο google!
sakhs3
Φιλικά...
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
Σε όλους ανοιγοκλείνει η τηλεόραση;;; Αυτό είναι κλασσικό από πτήση UFO!! Βγείτε στο μπαλκόνι και κοιτάτε!! ![]()
Επίσης κατεβάζοντας και παίζοντας κάτι βιντεάκια του Uri Geller στο Windows Media Player ξαφνικά το βίντεο άρχισε να παίζει σε άλλα παράθυρα explorer, outlook, ακόμα και σε ένα από τα μικρούλια παραθυράκια που δείχνουν τα χρώματα στη ζωγραφική! Δεν ξέρω αν ευθύνεται ο Uri Geller ή ο Bill Gates πάντως δεν το έχω δει σε τέτοιο βαθμό αυτό το κόλλημα.
<< Από τη στιγμή που η επιστήμη θα αρχίσει να ερευνά τα μεταφυσικά φαινόμενα θα προοδεύσει σε μια δεκαετία περισσότερο απ' όσο έχει προοδεύσει σε όλη την ύπαρξή της. >>
"Nicola Tesla"
Edited by - Ydroxoos25 on 15/01/2005 08:01:38
Επίσης δες αν κάποιος στην περιοχή έχει τακτική επικοινωνία με CB (μου συμβαίνει με τους "επάνω" που κάνουν αιωροπτερισμό...) ή ακόμα αν τριγύρω υπάρχει κάποια μυστήρια κεραία (πειρατικός;).
Καλή συνέχεια στο forum και χαιρετίσματα από την Αλεξάνδρεια!

ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ.ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΩΣ ΦΩΝΑΞΑΜΕ ΤΕΧΝΙΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΒΡΗΚΕ ΚΑΤΙ...
Υ.Γ. ΔΥΟ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ??????1,5 ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ESOTERICA ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!
ALEA IACTA EST...
ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ UFO ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΡΑΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
ΨΑΞΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΗΓΗ ΗΛΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ
ΠΟΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ.
ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΥΛΩΝΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.
ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ.
Δεν ειμαι ηλεκτρονικος/ηλεκτρολογος αλλα παρατηρησα οτι οταν συνεβαινε
αυτο αναβε το ενδεικτικο ledακι της TV οταν δεχεται εντολη, και εψαξα για αλλες συσκευες που θα μπορουσαν να την επηρεασουν
Μου συμβαινει σχεδον καθημερινα, οποιαδηποτε στιγμη της ημερας (και πιστεψτε με οταν συμβαινει την ωρα που κοιμομαστε ειναι ιδιαιτερα εκνευριστικο).
Α... και δεν χρειαζεται το κλιματιστικο να ειναι ανοιχτο για να συμβει αυτο...
Αν παλι δεν υπαρχει κλιματιστικο...
quote:
ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ!! ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ!
ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟ HARPP!!
ΠΑΝΤΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ! ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ!
Μήπως θα μπορούσες να εξηγήσεις τι εννοείς με την λεξη harpp?προφανώς όχι κάποια άρπια αυτές νομίζω πως βρίσκονται μόνο στην μυθολογία και στην τράπουλα της ΜΑΥ στο YUGI-OH
quote:
ΕΠΙΠΛΕΟΝ,ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...
Μόνο μία ερώτηση θέλω να κάνω για να ξεκαθαρίσω κάτι: Είσαι μόνος όποτε ανοίγει η τηλεόραση και πόση ώρα μένει ανοιχτή;
Το αν είσαι μόνος στο ρωτάω γιατί εμένα μου έτυχε φίλος να μου κάνει μία παρόμοια πλάκα αλλά δεν άνοιγε την τηλεόραση με το τηλεκοντρολ όπως μπορεί να φαντάστηκες αλλά με το κινητό του, μην σου φαίνεται παράξενο έχει ένα πρόγραμμα που λειτουργεί μέσω υπερύθρων και κάνει το κινητό να λειτουργεί σαν τηλεκοντρόλ ή κάτι τέτοιο μου εξήγησε ανάμεσ στα βρισίδια που του έριχνα...
Edited by - link3427 on 21/01/2005 10:59:03

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
Για όσσους δεν γνωρίζουν αγγλικά αυτή η συσκευή μπορεί απ' το να κάνει μια απλή περεμβολή μέχρι να προκαλέσει έκρηξη ηλεκτρονικών συσκευών εξ αποστάσεως, οι δε ηλίθιοι την πουλάνε χύμα χωρίς να σκεφτούν ούτε στιγμή τους ανθρώπους που κρατιούνται στην ζωή με βηματοδότες.
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ
http://www.amazing1.com/emp.htm
Αλήθεια ο τεχνίτης που είδε την τηλεόραση μένει κοντά στο σπίτι σου;
ΡΩΤΑ ΣΤΗΝ VODAFONE ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ.