- ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
Δείτε(ή μάλλον καλύτερα ακούστε) τι γίνεται άμα κάποιος τραγουδήσει το jingle bells(τρίγωνα κάλλαντα) ανάποδα!
Σοκαριστικό ε?
"Δεν είμαι ήρωας.Οι ήρωες είναι ήδη όλοι νεκροί.Εγώ είμαι απλά ένας επιζώντας..."
General Patton(1945)
μου ήρθαν τρια εφράγματα δυο εγκεφαλικά και τώρα ακούω και το τρίτο να φτερουγίζεί.
Παντως λίγο δύσκολο να πιστεψω το πως ζω ακόμη.

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος
όντως οι στίχοι του είναι σοκαριστικοί.
Όσοι δεν το έχουν ακούσει, λόγω της κακής ποιότητας ήχου, συνιστώ να δυναμώσουν τα ηχεία., αλλιώς δεν θα ακούγεται τίποτα.
Πάντως και εγώ όταν κατάλαβα το πραγματικό νόημα των στοίχων ...
I got **** in my uniform...
"Δεν είμαι ήρωας.Οι ήρωες είναι ήδη όλοι νεκροί.Εγώ είμαι απλά ένας επιζώντας..."
General Patton(1945)

Edited by - me
Το πρωί που το έκανα post έπαιζε κανονικά(απόδειξη:ακόμα τρέμω) ενώ τώρα με πετάει αλλού το url.
Θα προσπαθήσω να το ξαναβρώ και θα το ξαναποστάρω...
General Patton(1945)
Πάντως, βάλτε και καμια προειδοποίηση, βρέ παιδιά!
Κόντεψα να μην κάνω Χριστούγεννα!

In anticipation of my resurrection...
Edited by - me
Δεν με νοιάζει, ας με διαγράψουν. Zander, @$%^&**^@#%&^&*^&% ^%%&/**(* *&*&%%$/%$#**%@@^&*%. Μπινελίκια είναι όλα αυτά.
Δυο λεπτά μετά και ακόμα χτυπάει η καρδιά μου.
Μου αρέσει που δυνάμωσα περισσότερο την ένταση για να ακούσω τους κ*λόστοιχους...
Edited by - stemix on 16/12/2005 10:41:05
Οι στίχοι ανάποδα απλά λένε..."..." (άντε δεν θα σας το χαλάσω!)
Μην ξεχνάτε μόνο...ΔΥΝΑΤΑ το volume!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Υ.Γ. Όποιος θέλει, ας μου στείλει με E-mail τα λόγια... Ευχαριστώ.

Φιλικά, η
Η καρεκλα ακομη κειτεται αναποδα στο πατωμα!!!
Ρε τι μας βρηκε πρωινιατικα
ΠΑΝΤΩΣ ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ.......
Τ.Ε.Ν.
quote:
ΠΑΝΤΩΣ ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ.......
Κι έτσι αποφάσισες, να μην αφήσεις κανέναν άλλο να την πατήσει;
Αχ βρε TONY μαρτυριάρη!
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
"the world is full of kings and queens,who blind your eyes and steal your dreams"
quote:
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ(Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ). ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ!
Μάλλον πρέπει να πάει με τις ώρες του.
Το μεσημέρι που το άνοιξα, λειτουργούσε κανονικά. Οπότε, ξαναδοκίμασε μερικές φορές, κάποια στιγμή θα το πετύχεις.
Είναι καταπληκτικό!
Στην ανάποδη ερμηνεία, μοιάζουν τα κάλλαντα σα να τα τραγουδάει ο Παβαρότι. Βάλε και δυνατά τη φωνή, να ακούσεις το τρέμολο και το ακσάντ της φωνής του.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
"the world is full of kings and queens,who blind your eyes and steal your dreams"
http://albinoblacksheep.com/flash/subliminal.php
Τ.Ε.Ν.