ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

Zander31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
ZanderΜέλος
15/12/2005, 13:24:09
http://www.sitesled.com/members/energeist/jingle_bells.swf

Δείτε(ή μάλλον καλύτερα ακούστε) τι γίνεται άμα κάποιος τραγουδήσει το jingle bells(τρίγωνα κάλλαντα) ανάποδα!
Σοκαριστικό ε?

"Δεν είμαι ήρωας.Οι ήρωες είναι ήδη όλοι νεκροί.Εγώ είμαι απλά ένας επιζώντας..."
General Patton(1945)

morpheausΜέλος
15/12/2005, 14:57:02
Πο πο καλε έ έκανα τρια τέταρτα να συνέλθω,
μου ήρθαν τρια εφράγματα δυο εγκεφαλικά και τώρα ακούω και το τρίτο να φτερουγίζεί.
Παντως λίγο δύσκολο να πιστεψω το πως ζω ακόμη.

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος

ZanderΜέλος
15/12/2005, 15:59:10
ΕΕ είσαι υπερβολικός! :p
όντως οι στίχοι του είναι σοκαριστικοί.

Όσοι δεν το έχουν ακούσει, λόγω της κακής ποιότητας ήχου, συνιστώ να δυναμώσουν τα ηχεία., αλλιώς δεν θα ακούγεται τίποτα.

Πάντως και εγώ όταν κατάλαβα το πραγματικό νόημα των στοίχων ...
I got **** in my uniform...

"Δεν είμαι ήρωας.Οι ήρωες είναι ήδη όλοι νεκροί.Εγώ είμαι απλά ένας επιζώντας..."
General Patton(1945)

inandaboveΜέλος
15/12/2005, 16:42:47
Παιδιά βάλτε καμιά προειδοποίηση γιατί εγώ τουλ ήμουν τόσο χαλαρή όταν το άκουγα, που στο τσακ γλίτωσα το έφραγμα!
15/12/2005, 17:05:15
Θα μας πείτε και μας που δεν καταφέραμε να ανοίξουμε το αρχείο και έχουμε πεθάνει από αγωνία??

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
stemixΜέλος
15/12/2005, 20:44:05
Παίζει με το που ανοίγει η σελίδα; Γιατί δεν βρήκα κάτι σχετικό να κάνω κλικ.

Edited by - me

ZanderΜέλος
15/12/2005, 23:47:02
Δε μπορώ να καταλάβω τι έγινε!
Το πρωί που το έκανα post έπαιζε κανονικά(απόδειξη:ακόμα τρέμω) ενώ τώρα με πετάει αλλού το url.
Θα προσπαθήσω να το ξαναβρώ και θα το ξαναποστάρω...

General Patton(1945)

16/12/2005, 07:11:06
Εγώ το είδα εχθές, σήμερα δεν ξέρω αν ανοίγει...
Πάντως, βάλτε και καμια προειδοποίηση, βρέ παιδιά!
Κόντεψα να μην κάνω Χριστούγεννα!

In anticipation of my resurrection...

stemixΜέλος
16/12/2005, 09:50:10
ΓΙΑΤΙ??????? Θα πει κάποιος; Τι στο καλό ακούσατε και τρομάξατε; Την φωνή του Ταμπάκη;

Edited by - me

stemixΜέλος
16/12/2005, 10:38:56
Τελικά έπαιξε...
Δεν με νοιάζει, ας με διαγράψουν. Zander, @$%^&**^@#%&^&*^&% ^%%&/**(* *&*&%%$/%$#**%@@^&*%. Μπινελίκια είναι όλα αυτά.
Δυο λεπτά μετά και ακόμα χτυπάει η καρδιά μου.
Μου αρέσει που δυνάμωσα περισσότερο την ένταση για να ακούσω τους κ*λόστοιχους...

Edited by - stemix on 16/12/2005 10:41:05

16/12/2005, 15:13:56
Μα γιατί, βρε παιδιά τρομάξατε; Σιγά πια!

Οι στίχοι ανάποδα απλά λένε..."..." (άντε δεν θα σας το χαλάσω!)

Μην ξεχνάτε μόνο...ΔΥΝΑΤΑ το volume!!!

karmaΜέλος
17/12/2005, 01:02:54
Μα που πάτε και τα βρίσκετε αυτά τα «κουφά» ; Αλλά η παροιμία λέει : «Η περιέργεια... έφαγε τη γάτα» ! Καλά, σείστηκε όλο το σπίτι ! Αυτό που δεν κατάλαβα, είναι τι σχέση έχει η εικόνα με τα λόγια (τα οποία λόγω... της τρομάρας μου δεν τα πολυ - «έπιασα»). Λέτε να είναι κανένα κακόγουστο αστείο ; Η εικόνα με πονήρεψε... Ας μας διαφωτίσει κάποιος σχετικά !

Υ.Γ. Όποιος θέλει, ας μου στείλει με E-mail τα λόγια... Ευχαριστώ.

Φιλικά, η

angiΜέλος
17/12/2005, 08:07:34
θα τ΄ακούσεις πρωι πρωι!!!!!
Παω να βρω κανα λεξοτανιλ
Η καρεκλα ακομη κειτεται αναποδα στο πατωμα!!!
Ρε τι μας βρηκε πρωινιατικα
TONYΜέλος
17/12/2005, 12:51:25
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.. ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΡΟΧΤΕΣ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑ ΜΠΙΠ ΚΑΣ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΑΡΣΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΛΑΡΟΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΡΔΙΑΚΟ. ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.

ΠΑΝΤΩΣ ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ.......

Τ.Ε.Ν.

17/12/2005, 13:33:39
quote:
ΠΑΝΤΩΣ ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ.......

Κι έτσι αποφάσισες, να μην αφήσεις κανέναν άλλο να την πατήσει;
Αχ βρε TONY μαρτυριάρη!

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

matthias16Μέλος
18/12/2005, 00:08:41
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ(Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ). ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ!

"the world is full of kings and queens,who blind your eyes and steal your dreams"

18/12/2005, 02:43:25
quote:
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ(Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ). ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ!

Μάλλον πρέπει να πάει με τις ώρες του.
Το μεσημέρι που το άνοιξα, λειτουργούσε κανονικά. Οπότε, ξαναδοκίμασε μερικές φορές, κάποια στιγμή θα το πετύχεις.
Είναι καταπληκτικό!
Στην ανάποδη ερμηνεία, μοιάζουν τα κάλλαντα σα να τα τραγουδάει ο Παβαρότι. Βάλε και δυνατά τη φωνή, να ακούσεις το τρέμολο και το ακσάντ της φωνής του.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

matthias16Μέλος
18/12/2005, 11:41:36
ΒΑΛΤΕ ΚΑΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ "ΠΡΟΣΟΧΗ,ΚΑΡΔΙΑΚΟ" ΗΜΟΥΝ Κ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΕ! ΑΝΟΙΞΑ Κ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΠΑΝΤΩΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, ΑΝ ΔΙΕΚΡΙΝΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΜΑΞΙΟΥ(ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΑ...ΔΟΣ).(???) ΚΑΛΟ ΠΑΝΤΩΣ

"the world is full of kings and queens,who blind your eyes and steal your dreams"

astralasiaΝέο Μέλος
18/12/2005, 13:33:18
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΑΝΑ 1 ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
http://albinoblacksheep.com/flash/subliminal.php
TONYΜέλος
18/12/2005, 17:12:47
ΦΟΒΕΡΟ!!!!!!!!!!ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΗΜΟΥΝ ΠΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ... ΕΥΤΥΧΩΣ! ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΧΕΙΣ???

Τ.Ε.Ν.