- Περίεργη σύμπτωση!! (Σχετικά με τον σεισμό στο Αίγιο: 19/06/2005) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
για ενα παραξενο ψαρι που ειχα δει στο Αιγιο στο μερος Αβυθο(λιγο δυσκολο να δεις βυθο εκει).
Και πανω που εξηγω οτι η Πελοποννησος ειχε αποκολληθει απο Στερεα
γινεται σεισμος 4,5 η 4,9. Περιττο να σας πω οτι η κοπελια μου
με κοιταζε αποσβολωμενη.
<world wide web waco>
εχω κερδισει και ταξιδι στο εξωτερικο.Απλα καποιες συμπτωσεις ανωδυνες οπως αυτη μου εχουν συμβει αρκετες!!
<world wide web waco>
quote:quote:
για ενα παραξενο ψαρι που ειχα δει στο Αιγιο στο μερος Αβυθο(λιγο δυσκολο να δεις βυθο εκει).
Και πανω που εξηγω οτι η Πελοποννησος ειχε αποκολληθει απο Στερεα
γινεται σεισμος 4,5 η 4,9. Περιττο να σας πω οτι η κοπελια μου
με κοιταζε αποσβολωμενη.Σίγουρα θα φταίει το ψάρι.
χαχαχαχαχα ,οντως μαλλον το ψαρι θα φταιει .
ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Ακούστε.
Ζω στα Ανω Λιόσια Αττικής.Το 1999 ,7 Σεπτεμβρίου γύρω στις 3 το μεσιμέρι έγινε ο σεισμος της πάρνηθας που έπληξε κυρίως την περιοχή μας και το Μενίδι.Ενας φίλος μου ήταν εκείνη την ημέρα σε μια καφετέρια διπλα στο Δημαρχείο. Στις 3 βλέπει τον Μιτσοτάκη να περνάει από μπροστά του γιατί είχε συνάντηση με τον δήμαρχο!!!
Μέσα σε ένα λέπτο γίνεται σεισμός!!! Το τι μπινελικια έφαγε μετά δεν περιγράφεται!
Και υστερα σου λένε διάφορα!!!
Κι αν πρέπει να πεθάνουμε για την Ελλάδα
θεία ειν η δάφνη,
μια φορά κανείς πεθαίνει
quote:
Και υστερα σου λένε διάφορα!!!
Σωστά !
Γιατί όπως ξέρετε, οι τεκτονικές πλάκες ασχολούνται με το ποιός θα περάσει από τη καφετέρια και αντιδρούν ανάλογα.
Ή μη μου πέιτε οτι δεν ξέρετε τις τεκτονικές πλάκες ?
Θα σκίσω το απολητήριό μου του δημοτικού !
quote:
Κι αν πρέπει να πεθάνουμε για την Ελλάδα
θεία ειν η δάφνη,
μια φορά κανείς πεθαίνει
Τώρα, τι την πιάνετε τη ρημάδα τη χώρα στο στοματάκι σας ?
άμα ήξερε ο Μηλτιάδης ή ο Περικλής τι φυντάνια θα έβγαζε αυτή η χώρα και που θα κατάνταγε, σίγουρα θα την έδινε αντιπαροχή στους Πέρσες...
πανω κατω δηλ.μηπως απλα με καλωσοριζει ο Εγκελαδος?
<world wide web waco>
Δε βλέπω κάτι το περίεργο...
Οκ, ναι, έτυχε και έκανε σεισμό... μέχρι εκεί...
Edited by - Nortrin on 23/06/2005 03:09:10
ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΛΑ ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΛΕΜΕ, ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ
ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ,ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ,ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΕΑ ,ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.ΟΠΩΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ,ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΛΑΤΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ..
ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ.. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ,
ΣΕ ΑΠΟΤΟΜΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.
<world wide web waco>
SearchTheTruth
Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ!
Αλλά αφού ο φίλος μας o Αρταξέρξης θέλει να πιστεύει ότι προαισθάνεται τον εγκέλαδο τηλεπαθητικά ή κάτι τέτοιο, μπορεί να το πιστεύει!
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
ΤΟ 1981 ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΒΓΑΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΟΥ ΕΜΕΝΕ, ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ 2 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΙΑΝΩ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΑ Η ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΛΑΔΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ Η ΟΧΙ.ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ..
<world wide web waco>