- Είναι οι εβραίοι εχθροί της ανθρωπότητας? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Φίλοι μου, νομίζω ότι πραγματικά διανύουμε μια περίοδο ΥΣΤΕΡΙΑΣ!!!
Ο κάθε ένας, από το πουθενά ξεπετέτιεται και μπορεί να παραθέτει απόψεις, όσο λογικές ή παράλογες και αν είναι...
'Αλλωστε ΟΛΑ ΑΥΤΑ δεν υπάρχουν σε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ, αλλά δυστυχός (ή ευτυχός;;;) σε καθαρά ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ.
Η υποκειμενικότητα λοιπόν είναι κάτι που δεν μπορεί να αξιλογιθεί, μιάς και έχει να κάνει με πάρα πολλά στοιχεία που έρχονται και την ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.
Η κάθε όμως ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ είναι δυνατόν και έτσι γίνεται ΕΥΤΥΧΟΣ, να κρίνεται απο όσους μπορούν να κρίνουν...
ΟΛΟΚΛΗΡΟ λοιπόν το Esoterica.gr είναι στην ΑΠΟΛΥΤΗ κρίση του κάθε ενός, όμως τα όποια συμπεράσματα του εάν ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΕΙ, καλό θα ήταν να τα κρατά για τον εαυτόν του...
Ο φίλος ο Τρισμέγιστος καλά το είπε ότι κάπως έτσι γίνονται οι περίφημες ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑΣ... με εντελώς αμφίβολο αποτέλεσμα.
Καλό λοιπόν θα ήταν, να ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ, για να έχουμε και ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. Αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει ΠΡΩΤΙΣΤΟΣ να έχουμε μάθει να ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ.
Ο τρόπος αυτός ΑΥΤΟΕΛΕΝΧΟΥ είναι καθαρά ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ και ο πρώτος που τον δίδαξε ήταν ο μέγας Μύστης ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, αλλά ποιός τα κοιτά αυτά;;;
Το μυαλό μας, αυτός ο ΜΕΓΑΣ ΔΥΝΑΣΤΗΣ, είναι καρφωμένο ΜΟΝΟ στο να πούμε το "μακρύ μας και το κοντό μας" άσχετα με τα ΚΑΚΑ αποτελέσματα που θα έχει για ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΡΩΤΑ...
Τα παραπάνω, απευθήνονται σε ΟΛΟΥΣ που ελαφρά τη καρδία, εκφέρουν ΛΟΓΙΑ που δυστυχός γιάυτούς, δεν ξέρουν το αποτέλεσμά τους...
Φίλε AvatarGr, απλά.... ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ μέρους ΟΛΩΝ των συντελεστών και μελών του Esoterica.gr
Και τώρα... στην ΟΥΣΙΑ!!!
Πλωτίνε φίλε μου, ας κάνουμε λοιπόν εδώ μια αρχή και ας δούμε (όσο γίνεται) μέσα απο μικροσκόποιο τον νόμο αυτόν, της ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ σε σχέση με τα έθνη και τους λαούς...
Το βρίσκω άκρως ενδιαφέρον, και είμαι σίγουρος ότι έτσι θα δώσουμε πληροφορίες που ΜΑΛΛΟΝ δεν έχουν δει το φώς του ήλιου...
Πολλόι απο το συμπέρασμα που θα βγεί, θα χάσουν τον ύπνο του, ΕΑΝ αντιληφθούν οι τωρινοί ΕΛΛΗΝΕΣ ότι ήταν ΤΟΥΡΚΟΙ ή ΕΒΡΑΙΟΙ ή ... ή... και έτσι θα αντιληφθούν το μένος που τους διακατέχει για τους αλλόφυλους ή αλλόθρησκους....
Κέλσος ο Φιλαλήθης
Από τις τοποθετήσεις των διαφόρων συνομιλητών, όχι μόνο στο συγκεκριμένο topic, αλλά και σε πολλά άλλα, καταλήγω σιγά-σιγά στο συμπέρασμα ότι οι Εβραίοι έχουν την τάση για συγκέντρωση του πλούτου, για έλεγχο της εξουσίας, για συγκεντρωτισμό της δύναμης, για κυριαρχία κτλ. Γενικότερα καταλήγω ότι οι Εβραίοι προσπαθούν να κυριαρχήσουν στην ύλη. Αντίθετα οι αρχαίοι Έλληνες ανάπτυξαν τον πολιτισμό τους στηριζόμενοι στην ανάπτυξη του πνεύματος. Ίσως αυτός είναι και ο λόγος της αντιπαλότητας: ΥΛΗ εναντίον ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.
Δεν υπαρχει κανενα... "μενος" για αλλοφυλους και αλλοθρησκους. Το να διαπιστωνει ομως καποιος μια σειρα απο πραγματικοτητες, τις οποιες ανελυσα εκτενως , δεν αποτελει μενος, αλλα συνειδητοποιηση μιας Φρικτης καταστασεως που εχει μια συγκεκριμενη ριζα - το ιουδαικο Πνευμα. Τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα και μονο οι εθελοτυφλοι δεν τα βλεπουν. Η θεωρια της Μετενσαρκωσεως ειναι κατι που δεν μπορει να αποτελεσει ΑΣΦΑΛΕΣ κριτηριο για να αποφανθουμε σε ενα τοσο σπουδαιο ζητημα που οι προεκτασεις του αφορουν την ιδια μας τη Ζωη, σε πρακτικο, αλλα και σε Εσωτερικο επιπεδο!
Η παρουσα κατασταση του Δυτικου Κοσμου δεν αποτελει παρα το τελικο σταδιο μιας εκφυλιστικης διεργασιας που αρχισε προ πολλου και ειναι συνυφασμενη με μια πνευματικη παθολογια η οποια προσβαλλει καθε αποψη του συγχρονου βιου. Βιωνουμε μια πραγματικη επιθεση των Δυναμεων του Ψευδους , μεσω της μεθοδικης διαστροφης και πλυσεως εγκεφαλου, κατα των Εθνοφυλετικων Αξιων. Αυτο ειναι μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !Η Παγκοσμια Εβραικη Συνομωσια - η Νεα Ταξη- ειναι εδω! Και δυστυχως οι πιθηκιζουσες μαζες αδυνατουν να αντιδρασουν εναντια στο νεο Δυναστη!
Οι Αντιφυσικες ψευδο-ιδεολογιες, τα εβραικα αυτα υλιστικα κατασκευασματα, αφου εκτροχιασαν τους Λαους και τους εριξαν στην ολοκληρωτικη Δυστυχια, σε ΨΥΧΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ αφανισμο και ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ Ολεθρο, χαριν της θεοποιησεως του κερδους και του υλισμου, εχουν πεσει(αφ'εαυτων !) μαζι με τις τεχνητες διασπασεις του καθε Λαου. Και αυτο που εμεινε ειναι το πραγματικο προσωπο της Τερατωδους Μητρας που τα γεννησε ολα αυτα!
Στοχος των πραγματικως αφυπνισμενων πρεπει να ειναι η ΑΡΣΗ και η ΔΙΑΛΥΣΗ της ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕΝΗΣ ΣΥΓΧΥΣΕΩΣ και η αναζωογος εξουδετερωση της ΚΑΤΑΠΤΟΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ. Διοτι η μεν ΣΥΓΧΥΣΗ τελικως αναπαραγει το Συστημα, η δε ΔΕΙΛΙΑ αποτελει εγγυηση της περαιτερω διατηρησεως και προαγωγης του, μεχρι την τελικη αφαιμαξη και διαλυση των Λαων. Μια αφαιμαξη που γινεται απ' τα αιωνια "βαμπιρ" της Ιστοριας - που εχουν αυτοανακηρυχθει σε περιουσιο λαο, με το δικαιωμα να εξαπατουν και να απομυζουν τους Λαους - θυματα μεχρι πληρους αποκτηνωσεως και υποδουλωσεως...
Χρειαζεται μια οριστικη , ολοκληρωτικη και ασυμβιβαστη Ρηξη με τη Λερναια Υδρα του Παγκοσμιου Συστηματος, του φαινομενικως μεν πανισχυρου, αλλα ΦΥΣΕΙ ΘΝΗΣΙΓΕΝΟΥΣ !

ΔΙΑ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ΣΤΟ ΦΩΣ!
Edited by - ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ on 30/12/2002 18:14:46
Edited by - ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ on 31/12/2002 03:33:01
quote:Στοχος των πραγματικως αφυπνισμενων πρεπει να ειναι η ΑΡΣΗ και η ΔΙΑΛΥΣΗ της ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕΝΗΣ ΣΥΓΧΗΣΕΩΣ και η αναζωογος εξουδετερωση της ΚΑΤΑΠΤΟΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ. Διοτι η μεν ΣΥΓΧΗΣΗ τελικως αναπαραγει το Συστημα, η δε ΔΕΙΛΙΑ αποτελει εγγυηση της περαιτερω διατηρησεως και προαγωγης του, μεχρι την τελικη αφαιμαξη και διαλυση των Λαων...
...Χρειαζεται μια οριστικη , ολοκληρωτικη και ασυμβιβαστη Ρηξη με τη Λερναια Υδρα του Παγκοσμιου Συστηματος, του φαινομενικως μεν πανισχυρου, αλλα ΦΥΣΕΙ ΘΝΗΣΙΓΕΝΟΥΣ !
Kρατώ αυτό σαν κοινή αποδοχή ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ φίλοι μου...
Με μια διαφορά όμως, που κατα τη ταπεινή μου κρίση, είναι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΑΤΗ!
Σε αυτό που "δείχνει" ώς αντίπαλο ο φίλτατος Παρμενίων και δεν είναι άλλο παρά μια ΦΥΛΗ, ένας ΛΑΟΣ (ΟΙ ΕΒΡΑΪΟΙ), εγώ ο ταπεινός ΑΝΑΖΗΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣ, (του 'Ηλιου του Μεσονυχτίου), τοποθετώ τον ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, τον φυσικό εγκέφαλο, τον ΜΕΓΑ ΔΕΙΝΑΣΤΗ της Υπεράγιας Πνευματοψυχής ΜΑΣ.
Για μένα ΟΛΟΙ οι μύθοι των υπέροχων προγόνων μας (και δέν εννοώ ΜΟΝΟ τους 'Ελληνες...) ο ΗΡΩΑΣ που νικά το ΤΕΡΑΣ, ξεπερνά τις ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ, φέρνει σε πέρας την ΑΠΟΣΤΟΛΗ του κλπ κλπ, είμαστε ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ... ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!
Το κάθε λογής εμπόδιο, δυσκολία κλπ, είμαστε και πάλι ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ... ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!
Ας διαλέξει ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ποιόν ρόλο θέλει να παίξει, του ΗΡΩΑ ή του ΤΕΡΑΤΟΣ...
Κατα τα έργα, έρχεται και το αποτέλεσμα...
Ετσι και με τους φίλους μας τους Εβραίους, ακριβώς με αυτόν τον τρόπο τους προσεγγίζω...
Προτείνω έτσι, γιαααα αλλαγή βρέ αδερφέ, να συλλογιστήτε επάνω σε αυτή την "εκδοχή" για τους "κακούς" της ιστορίας...
Κάντε αυτόν τον ΑΠΛΟ, ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ αποσυμβολισμό και είμαι πάρα πολύ σίγουρος ότι θα εκπλαγήτε με τα αποτελέσματα...
'Οσο γαι το θέμα της ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ, φίλτατε Παρμενίωνα, επειδή για ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ το έχω "ξεπσαχνίσει" εκεί θα βρείς ΠΟΛΛΑ απο τα αναπάντητα ερωτήματα που πιθανά να έχεις...
Είμαι στη διαθεση του καθενός φίλου να το αναπτύξουμε το θέμα...
Κέλσος ο Φιλαλήθης
Εχει καμια σημασια;
φιλικα
Θα ηθελα να καμω μιαν αναφορα στο ζητημα, που πιστευω οτι επιβεβαιωνει τα λεγομενα μου. Παντως φιλε Kelso, με ενδιαφερον
θα προσεξω και τη δικη σου προσεγγιση.
Η αναφορα μου λοιπον αφορα την εβραικη πνευματικη κατοχη του κοσμου. Και συγκεκριμενα το γνωστο και απο τις αμετρητες
κινηματογραφικες ταινιες, του "Ολοκαυτωματος". Δεν θα σταθω στην ιστορικη διασταση του ζητηματος, διοτι δεν ειναι του παροντος. Ομως ας αναρωτηθουμε ολοι μας: Ειναι το "ολοκαυτωμα"
μονο "ιστορια"; Τελικως το "ολοκαυτωμα" εγινε ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ !!! Εγινε ο ιδεολογικος πυλωνας του Δυτικου μας πολιτισμου, οπως και η οικονομια της αγορας (παγκοσμιοποιηση)...Οποιος το αμφισβητησει και διατυπωσει την αποψη του δημοσιως - ειδικως στην Δ.Ευρωπη (οπου η αμφισβητηση του "ολοκαυτωματος, και η ιστορικη ακομη ερευνα εχει ποινικοποιηθει!!!), στην καλυτερη περιπτωση θα καταστει πολιτικα και κοινωνικα αποβλητος, και στη χειροτερη θα...φυλακιστει. Και οχι για μια πολιτικη δραση η πεποιθηση, που υποτιθεται οτι η "δημοκρατια" μας επιτρεπει... Εδω μιλαμε για ενα αμαρτημα θανασιμο. Πολλοι ειναι οι αναθεωρητες Ιστορικοι - εντιμοι και ασυμβιβαστοι - που
απο τον καιρο της Νυρεμβεργης, εχουν τεκμηριωσει το ιστορικως, επιστημονικως και τεχνικως ανεφικτο του λεγομενου ολοκαυτωματος. Εις ματην, ομως. Διασυρονται, περιθωριοποιουνται η και συρονται στα Δικαστηρια για "προσβολη της ιστορικης μνημης του εβραικου λαου"...
Το "ολοκαυτωμα" τελικως ειναι ενας ιδεολογικος μπαμπουλας, που απειλει με το σιωνιστικο ιερατειο του τον Ευρωπαιο Ανθρωπο με επιπλαστες ενοχες! Η Σιων καταφερε, με τη μεταφυτευση του "μυθου" απο τη συνειδηση στο ασυνειδητο, να προβιβασει το Ολοκαυτωμα απο "ιστορια" σε ιδεολογια και απο ιδεολογια σε Μυθο! Το Μυθο του Παγκοσμιου Συστηματος. Ωστε να μην υπαρχει περιπτωση ανατασεως απο του υποδουλους λαους.
Γι αυτο και μονο γελιο μπορει να μας προκαλεσουν οι δηθεν αντιδρασεις των "νεοχιπιδων" εναντια στην Παγκοσμιοποιηση...Ειναι οι γελωτοποιοι της Παγκοσμιοποιησης.
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...

ΔΙΑ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ΣΤΟ ΦΩΣ
Λαθος καταλαβες. Δεν ειμαι ουτε δεξιος, ουτε αριστερος. Πιστευω οτι και οι δυο αυτες φαινομενικα αντιθετες "ιδεολογιες", αποτελουν την οψη του ιδιου νομισματος. Αυτο δε σημαινει οτι δεν εχω αποψη για την πολιτικη ιστορια του τοπου μου. Και στο ζητημα της Κυπρου, αυτην ακριβως την προσωπικη μου αποψη κατεθεσα, ως Ελληνας, και οχι ως Δεξιος. Παντως αποψη μου ειναι οτι η Δεξια, σηκωσε καποτε τα λαβαρα μιας κηβδιλης
"εθνικοφροσυνης", προκειμενου να παγιδευσει αγνους πατριωτες. Ειναι αυτη που σημερα - ως Φιλελευθερισμος - προτεινει εναν αλλο διεθνισμο, λιγο διαφορετικο απο αυτον της ερυθρας αποψης, αλλα το ιδιο καταστοφικο για τα Εθνη. Αν ψαχνεις αναμεσα στα σχηματα του σημερα, να βρεις αυτο που προσωπικα πιστευω, δεν θα το βρεις, διοτι απλουστατα ΔΕΝ υπαρχει...
Δεν νομιζω ομως οτι αυτο απασχολει η ενδιαφερει το forum...
Φιλικα
ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ
Η μηπως ειναι μυνηματα για την πραγματικοτητα και θελουν να μας προειδοποιησουν για κατι?
Σιγουρα θα εχει συμβει στον καθενα μας να ξυπναμε απο εναν εφιαλτη
και να λεμε "ευτυχως ηταν ενα ονειρο".
Αιχμηρες Σκεψεις
Περισσότερες πληροφορίες ακολουθούν στο πανομοιότυπο topic (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):

In anticipation of my resurrection...