ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΕΛΟΤΕΪΠ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΣΕΛΟΤΕΪΠ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

amalia31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
25/11/2003, 14:56:21
θα ηθελα να μου πειτε τις αποψεις σς και τις γνωμες σας οσον αφορα την χρηση του σελοτέϊπ, περα των συμβατικων.

ιδιοτητες του σελοτέϊπ και χρηση σε αλλους τομεις

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!

25/11/2003, 15:04:45
Μια ερωτηση εχω εγω η ξανθια...
Μετα απο τα ειδη της κουζινας και τα ειδη του γραφειου τι θα εχει σειρα?
Μηπως τα ειδη καθαρισμου? Μηπως τα ειδη του κηπου? τι?

Edited by - Το ξωτικό on 25/11/2003 16:18:38

25/11/2003, 16:15:00
Γιατι όχι;! Το "ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ" δε προλαβε ν' ανοιξει και τσουουουπ,
επιασε μανι μανι 2 σελιδες.
Είδες τελικά ποιά είναι τα πιασάρικα θέματα και δεν το 'χαμε πάρει χαμπάρι!!!!
25/11/2003, 16:23:48
ΓENIKEΣ ΣKEΨEIΣ ΠANΩ ΣTO ΣEΛOTEIΠ

Εάν η δισκέτα σας είναι γεμάτη και χρειαζόσαστε
περισσότερο χώρο, αφαιρέστε την δισκέτα από το drive και ανακινήστε
την βίαια για δύο λεπτά. Αυτό θα τοποθετήσει τα δεδομένα με τέτοιο
τρόπο (Data Compression), ώστε να αφήσει ελεύθερο χώρο. Σιγουρευτείτε
ότι έχετε κλείσει καλά όλες τις σχισμές με σελοτέιπ, για να αποφύγετε
την απώλεια δεδομένων.

Το παιδί με το σελοτέιπ στην πλάτη τραβούσε το δρόμο του κοιτώντας πάντα ψηλά μια κι έτσι είχαν σχεδιαστεί τα μάτια του. Οσφριζόταν με μια μεγάλη μύτη, τελείως στραβή και κρατούσε το μικρό, σχεδόν ανύπαρκτο στόμα του κλειστό.

Mέσα σε λίγα κυβικά εκατοστά χώρου όλες οι αισθήσεις του ανθρώπινου σώματος βρίσκονται σε διαρκή σχέση. Aλληλοκαδράρονται και αλληλοποζάρουν. Tα πάντα φιλτράρονται μέσα από αυτές. O κόσμος υπάρχει για μας έτσι όπως τον αισθανόμαστε και όπως τον "δημιουργούμε". Tα φίλτρα των 5 αισθήσεων είναι διάφανα, αδιόρατα, δεν έχουμε συνείδηση της λειτουργίας τους. Διάφανα συνδέουν τον κόσμο για να συνθέσουν την πραγματικότητά μας. Έτσι και το σελοτέιπ. Πάντα προσέχουμε αυτό που συγκρατεί, ποτέ το ίδιο. Kι όμως υπάρχει και αφήνει το αποτύπωμά του, όπως οι αισθήσεις αφήνουν μνήμες.

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

AnounakisΜέλος
25/11/2003, 17:02:19

Αγαπητή Αmalia ,

Καλή η Σάτιρα (σχετικά με το αλουμίνιο)

αλλά εδώ έγινες Σάτυρος... (ξέρεις αυτοί με τα μεγάλα.....)

Πολύ σκληρή είσαι με τον δικό μας άνθρωπο.... (τον συγγραφέα του SANITAS SANITAS)

Υπάρχουν και χειρότερα....

Εξάλλου ο ποιητής κάτι θέλει να πει , αλλά οι υπόλοιποι δεν ξέρουμε από ποίηση...

Φιλικά
(είπα την γνώμη μου ),

25/11/2003, 18:21:13
Τα πράγματα αρχίζουν και περιπλέκονται αγαπητή Σαμαλία.

Το σελοτέιπ! είναι ένα είδος προς εξαφάνιση.

Το ιστορικό….

Κάποτε, τα παλιά τα χρόνια, οπού οι άνθρωποι έτρωγαν μπριζόλες και φιστίκια στα δέντρα, μια εξωγήινη φυλή παρενέβη και διατάραξε την λεπτή ισορροπία της φύσης.
Η φυλή αυτή, δεν ήταν άλλη από τους γνωστούς σε όλους μας ‘Σελοτέιπ’!
Ο άνθρωπος του τότε, προσπάθησε.
Τελικά ναι.

Όταν και όταν αποφασίσουν να δεχτούν την φιστικιά ως νοήμων πλάσμα του κόσμου ετούτου τα σελοτέιπ θα είναι. Πάντως

Φιστίκι
Φιστίκι
Φιστίκι!

Φιστίκι
Φιστίκι
Φιστίκι με τζατζίκι

Φιστίκι
Φιστίκι
Φιστίκι με σκουμπρί (και τυροκροκέτες Λαπωνίας)

Ο! ο! τι κρίμα (ς) σελοτέιπ ρικο ρικο ρι-κο-κο…..ρι-κο-ρι-κο-κο! (ξανά η ισρορική κότα στην μέση)
Αλήθεια, πόσοι από εσάς έχετε χορέψει κλακέτες τρώγοντας μπουγάτσα με αυγολέμονο (κομμένο) και ακούγοντας Tσαλίκη;

Loystite me ούλτρεξ! Απομακρύνει την κακοσμία στην ψωμιέρα και λευκαίνει τα δόντια με μια σταγόνα! (σαν το τριλετ)

ΝΑΙ!!!!!!!!!!

ΔΕΝ υπάρχουν oria sto simban ola einai σelotape!!!!!!!!!!!!!!!!!!1-2-3-4-5-6-7-8-9-0-!@#$$^^%^$%#%)(&&^$^$%@$%&*&^%*(^%#$!

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 25/11/2003 18:26:12

25/11/2003, 18:34:07
Tο χάνω το όσκαρ μέσα από τα χέρια μου!
Ωιμέ! Tι δυστυχία, τι καημός!

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

25/11/2003, 19:48:53
quote:

Καλή η Σάτιρα (σχετικά με το αλουμίνιο)

αλλά εδώ έγινες Σάτυρος... (ξέρεις αυτοί με τα μεγάλα.....)

Πολύ σκληρή είσαι με τον δικό μας άνθρωπο.... (τον συγγραφέα του SANITAS SANITAS)

Αγαπητέ Anounakis.
Εστειλα ήδη email στον δικό μας άνθρωπο (πριν ανοίξω το τόπικ εννοείται), και του είπα πως το ανοίγω, ειδικά για να μην το εκλάβει όπως το εξέλαβες εσύ.

Γιατί όμως ντε και καλά κρίνεις, ότι είμαι σκληρή μαζί του; Θα προτιμούσες να μην έγραφα τίποτε, θεωρώντας δεδομένο ότι θα προσβληθεί; Δεν θα ήταν πιο σκληρό αυτό;

Αλλωστε, αν το δεις και από άλλη σκοπιά το θέμα, τα δύο είδη (αλουμινόχαρτο και σελοτέϊπ) αποτελούν δύο εξίσου διαδεδομένες επαναστάσεις της τεχνολογίας, που εισέβαλλαν στην καθημερινότητά μας.

25/11/2003, 20:57:15
amalia ,:))))))))))))))))))))))))))

στο μπαλονι ,αν βαλεις οπουδηποτε ενα κομματι σελοτειπ ,παρεις μια καρφιτσα ,τρυπησεις την επιφανεια με το σελοτειπ,το μπαλονακι ΠΟΥΦ(μεταφραση ..ΜΠΑΜ),δεν θα κανει....

ετσι και ο μανος ,αφου του εβαλες ενα σελοτειπ ,πανω του(απο το θεμα)..ΠΟΥΦ..δεν θα κανει

αννουνακι ,μη...οχι..μην βγαλεις το σελοτειπ..παει..παει το μπαλονακι....

ουφ και τι θα κανουμε τωρα χωρις μπαλονακι,ενα σελοτειπ να κρατησω τα δακρυα μου...να κολλησουν ,ετσι ωστε να τα αποτυπωσω στην κατω μερια του αλουμινοχαρτου

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

AnounakisΜέλος
25/11/2003, 21:37:44
Ατιμα μέλη , Συνομολογήσατε παρασκηνιακά και μου την σκάσατε....
Όλα υπό έλεγχο λοιπόν...

ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ

26/11/2003, 00:21:08
Είχα παλιά μια φίλη (εξού και η αφορμή να ανοίξω θέμα για το σελοτέιπ), η οποία είχε τη συνήθεια, οτιδήποτε χαλούσε, να το κολλάει με σελοτέιπ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνα τα σανδάλια της, που είχε ξεκολλήσει η σόλα και το ένα λουράκι, και τα στερέωνε με σελοτέιπ. Κάτι σαν το παπούτσι του Γκούφη δηλαδή, που το μπάλωνε με δολάριο ή με κανέναν χάρτη θησαυρού...

Τρέφω μία απέχθεια για το σελοτέιπ (γιατρέ μου πέστε μου, είμαι σοβαρά;)
Μου φέρνει στο νου την προσπάθεια να μπαλώσεις στα γρήγορα κάτι. Λύνεις το πρόβλημα, και το πρόβλημα μένει με το σελοτέιπ, άρα ξεχνάς την ύπαρξή του. Και συνεχίζεις, μην ξέροντας ότι κάποιο βασικό σου συστατικό, κρέμεται στην ουσία από ένα πλαστικό διαφανές αυτοκόλητο κάτι, που είναι τόσο βολικό, όσο και εφήμερο...

endoramaΜέλος
26/11/2003, 01:11:27
δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω το χρησιμοποιω για να κρεμαω την μπουγαδα μου

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

26/11/2003, 01:24:44
κι εγώ μπαλώνω τα ρούχα με συνδετήρες...

endoramaΜέλος
26/11/2003, 01:41:38
ειμαι περιεργος να δω πως περπατας με μπαλωμενες καλτσες απο συνδετηρες

αναστεναρησα εισαι?

from us

26/11/2003, 01:45:08
δεν με ενοχλούν τόσο, όσο θα με ενοχλούσαν τα ξεχασμένα σελοτέιπ στα φανελάκια...

Στο λεωφορείο:
"συγνώμη κύριε, μήπως μπορείτε να μου ξύσετε την πλάτη μου;..."

endoramaΜέλος
26/11/2003, 02:01:25
οκ τα καταφερες να με κανεις να κλαψω απο τα γελια

καλα που δεν παιρνω ποτε το λεωφορειο

αυτη που τα καταφερε για αλλη μια φορα

from us

26/11/2003, 16:26:25
ο κύριος Σαρηγια (στοπ!)... (να μη θίγουμε και πρόσωπα), ενδοξότατος καθηγητής στο πολυτεχνείο και παλέποτέ κου*****σταρχος, φορά γυαλιά σπασμένα, που ενώνονται στη μέση (αν θυμάμαι καλά και όχι στην άκρη) με
ΣΕΛΟΤΕΙΠ

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ;

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!

+=

Λάρα Κροφτ -η αποθέωση!!!
click ^

Edited by - λίλιθ on 26/11/2003 16:27:20

27/11/2003, 17:20:50
Η πρώτη και βασική χρήση του σελοτέϊπ, είναι:
Κολλάμε χαρτάκια με αστεία μηνύματα στην πλάτη των συναδέλφων μας και μετά κοιτάμε το ταβάνι σφύριζοντας... κλέφτικα....

Mantis: το ερωτο-χτυπημένο κουνούπι.... βζζζζιιινννννννν!

27/11/2003, 21:07:18
να δούμε πότε θα σε αρπάξουν τρεις συνάδελφοι μαζί, και θα σε δέσουν σε μια καρέκλα με τη χρήση σελοτέιπ, αν θα γελάς τότε!!!

endoramaΜέλος
27/11/2003, 21:47:25
ναι αλλα τι καλα που θα ηταν αν αντι για ραμματα μας εδεναν με σελοτειπ ουτε σημαδια ουτε ελα σε δυο χρονια να στα κοψω

και τι καλα που θα ηταν αν τα λεγομενα της αμαλια ηταν προφητικα και τοτε να δειτε σφυριγματα

εχετε δει κουνουπι κολημενο σε σελοτειπ? αθλιο θεαμα πανε να πεταξουν και φευγουν χωρις φτερα

και οι περουκες?
αν της κολαγαν με σελοτειπ δεν θα της επαιρνε ο αερας

τα σκουλαρικια?
ουτε τρυπες ουτε μολυνσεις ουτε τιποτα

το ραγισμενο τζαμι?
αντε τσιπιδες θα περασετε και φετος με το ιδιο τζαμι

οι ραγισμενες καρδιες?
ασχετο δεν κολανε με τιποτα

η γκρινια της μαμας/πεθερας?
με δυο κομματακια και η ηρεμια ειναι σιγουρη

και γινονται παιχνιδια στο σεξ χωρις το πολυτιμο αυτο υλικο?
πως θα κρεμιομαστε μετα απο το ταβανι?

πως θα μπαλωνουμε το τρυπιο προφυλακτικο?
να ειναι οι ορμονες σου στα κοκκινα και να εχεις τρελαθει στα φιλακια και τις αγκαλιτσες και την κρισιμη στιγμη να ανακαλυψεις οτι το προφυλακτικο ειναι διαμπερες αντε σηκω τωρα απο τα ζεστα,ντυσου τρεξε στο προφυλακτικοπωλειο να παρεις προφυλακτικο να μαθει και ολος ο κοσμος τι θα κανεις την επομενη ωρα και γυρνα τρεχοντας γδυσου και θα εχεις και κρυα χερια,ποδια

αστα να πανε τι να ακουμπησεις μετα χωρις να θεωρηθει το αγγιγμα σου σαν το αγγιγμα του νεκρου και το ξενερωμα ειναι φυσικο επακολουθο

και ετσι πιανεις το σελοτειπ και το τυλιγεις γυρω γυρω απο το ...........οποιο σε βολευει καλυτερα

γιατι τα αλλα τα κλασσικα? οταν τα κανεις ολα αυτα και θα ειστε παλι ετοιμοι εκεινη ακριβως την στιγμη θα θυμηθουν να σας παρουν τηλεφωνο ακομα και αυτοι που εχουν να σας μιλησουν 5 χρονισ

φυσικα υπαρχει και η λυση να εχεις αγορασει ειδη μπεμπε απο πριν για να αποφυγεις ολα αυτα τα τραβηγματα ή απλα να εχεις γεμισει απο πριν το συρταρι σου με προφυλακτικα ή με σελοτειπ

γιατι το ξυρισμα?
κοβεσαι και βαζεις χαρτακια για να σταματησεις την αιμοραγια τα οποια τα ξεχνας και βγαινεις εξω σαν τον λεπρο

ενω αν βαλεις λιγο διαφανο σελοτειπ θα εισαι κυριος εκτος και αν εκοψες τον λαιμο σου ή κανενα αυτι οποτε θα εισαι νοσηλευομενος σε κανενα νοσοκομειο οπου δεν θα σε ραψουν αλλα θα σε κολησουν για να μην σου αφησουν σημαδια οπως ειπα και πιο πριν

και αλλες πολλες χρησεις αλλα εγινα κουραστικος και θα σταματησω εδω

from us