- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
βλέποντας την νέα μέθοδο καθαρισμου γέλασα...απο τοτε που μας έγραψες Μορφεα την ασπίδα της χρυσης αύρας....εγω ξεκίνησα και έκανα καθαρισμο ακριβως οπως το περιγραφεις....είναι υπέροχο αίσθηση πράγματα αλλά δεν περίμενα ότι ίσχυε ....νόμιζα ότι αυτοσχεδιάζω.
Καλα να είμαστε.
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
Επειδή μπήκα σαν την κουζουλή που λένε και στα δικά μου τα μέρη, ίσα-ίσα για να σας χαρούν τα ματάκια μου και δεν προλαβαίνω να γράψω, θέλω μόνο να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά την γαλάζια σφαίρα για την αγάπη της και την πυραμίδα για τις πολύτιμες συμβουλές της και να αναβάλλω τη συζήτηση από την πλευρά μου για αύριο με την ελπίδα ότι θα δουλεύουν αύριο τα συστήματα στη δουλειά μου...
Σας φιλώ όλους με αγάπη
Unseen
******* By Art we live *******
quote:
Θα ήθελα να πω για την τρίτη τεχνική γείωσης που παρέθεσες Μορφέα, σε αυτή που ανέφερες το μάτι της τίγρης.
Όταν υπάρχει και οραματισμός στην τεχνική, αλλάζει κάτι στην διαδικασία και στο αποτέλεσμα?
Σίγουρα σε κάποιες τεχνικές ο οραματισμός παίζει καθοριστικό ρόλο και είναι ουσιαστικής σημασίας. Στην συγκεκριμένη όμως τεχνική δεν είναι απαραίτητος ο οραματισμός. Δίνει κάποιες αλλαγές αλλά όχι σημαντικές.
quote:
Είδα ότι η Unseen ανέφερε για κάποιο κίνδυνο στην περίπτωση αυτή. Τι μπορεί να ενεργοποιηθεί ανεπιθύμητα και γιατί είναι επικίνδυνο?
Η αλήθεια είναι οτι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ασχοληθεί καθόλου με το θέμα των ενεργειακών τροχών ή κέντρων ή τσάκρα και έτσι τα κέντρα αυτά μπορεί να βρίσκονται σε όχι ιδιαίτερα ισσοροπημένη κατάσταση. Τότε λοιπόν υπάρχει μία μικρή πιθανότητα οραματιζόμενος συγκεκριμένους τροχούς και ειδικά τον πρώτο, να βγουν στην επιφάνεια πολλά πράγματα τα οποία μπορεί να ήταν απωθημένα από το άτομο, και σε λανθάνουσα κατάσταση. Αυτό λοιπόν εάν γίνει. πράγμα πολύ δύσκολο με την παραπάνω τεχνική, αλλά λέμε ότι γενικά αν γίνει μπορεί να προκαλέσει πολλά μη θεμιτά γεγονότα.
quote:
Μήπως στην περίπτωση που μπει στην τεχνική ο οραματισμός είναι ο κρύσταλλος απαραίτητος? Το μάτι της τίγρης εκτός από το ότι γειώνει ενέργειες προσφέρει και προστασία.
Και για τους δύο αυτούς λόγους πρότεινα τον κρύσταλλο αυτόν.
quote:
Στο θέμα του αιματίτη νομίζω ότι μάλλον κάτι δεν αντιλήφθηκε σωστά το άτομο αυτό. Ο αιματίτης εξισορροπεί τις ενέργειες και διαλύει την αρνητικότητα. Είναι εξαιρετική πέτρα για ασθένειες του αίματος και την χρησιμοποιούσαν στην αρχαία Αίγυπτο για να σταματά τις αιμορραγίες. Έχει και λόγια που παραπέμπουν σε αίμα, ε δεν θέλει και πολύ να γίνει παρανόηση, αν υπολογίσουμε και την φαντασία μας που οργιάζει.....
Α ΝΑΙ... ΗΘΕΛΑ ΝΑ το πω και στην UNSEEN ότι όλοι όσοι ρώτησα που ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με κρυστάλλους και κρυσταλλοθεραπείες μου είπαν ότι είναι απλά μια χαζή προκατάληψη λόγω των θεραπευτικών του ικανοτήτων στο αίμα...
quote:
Θυμήθηκα το θέμα με τις επικλήσεις... να πάρει η ευχή θέλουν συντήρηση τα θέματα και εγώ εκτός από τον περιορισμένο χρόνο έχω και τα δικά μου λαλα που παθαίνω τώρα τελευταία... τι να πω ελπίζω να τα καταφέρω. Σκέφτομαι ότι θα μαζευτούν και οι διάφοροι, βλέποντας τον τίτλο,που θα λένε να μην πω τι...
Σε καταλαβαίνω απόλυτα Πύραμιντ, αυτός ήταν και ο δικός μου ενδοιασμός πριν ανοίξω αυτό το θέμα στο οποίο μιλάμε αλλά τελικά σκέφτηκα οτι δεν με νοιάζει τελικάτι θα πουν οι λίγοι και αυτοί που δεν ενδιαφέρονται, παρά μόνο αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται για αυτό...
Και εάν κάποιος πει οτιδήποτε απλά δεν απαντάς και έτσι πάει στο κενό η πρόκληση...
Όσον αφορά το άλλο θέμα με τους Κρυστάλλους πράγματι κι εγώ τους χρησιμοποιούσα πολύ παλαιότερα σε θεραπείες, ακριβώς βάζοντάς τους πάνω στα κέντρα.
Ο ροζ χαλαζίας, για μένα είναι φανταστικός!
Όσο γι καθαρισμό, είναι πολύ πιο εύκολος ο καθαρισμός με το αλάτι νομίζω...
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

Θέλω να σας ρωτήσω το εξής: Εγώ δουλεύω σε κανάλι. Υπάρχουν κεραίες εδώ και όπως καταλαβαίνετε μεγάλη ακτινοβολία από αυτές. Μου είπαν ότι αυτή η ακτινοβολία δημιουργεί ραγίσματα στην αύρα. Μπορεί κάποιος να μου πεί αν μπορώ να δημιουργήσω προστασία γι αυτη την περίπτωση; Και ποιά; Επίσης, μπορώ να βάλω διπλη προστασία; Πχ αν το πρωί έβαλα τη ροζ σφαίρα και μετά από μια ώρα νοιώσω ότι χρειάζομαι και κάτι άλλο, μπορώ να το κάνω; Ευχαριστώ.
πω πω... κεραίες ε; Πράγματιχαράζουν την αύρα και σε πολλά σημεία μπορούν να δημιουργήσουν και τρύπες.
Χρειάζεσαι απαραιτήτως ενεργειακή ασπίδα.
Δεν θα σου πρότεινα να βάλεις διπλή προστασία, αν και τα δύο που αναφέρεις δεν αλληλοεξουδετερώνονται, Γενικώς όμως μπορείς να περιαματιστείς με αυτές τις ασπίδες μιας και είναι απόλυτα ασφαλής.
Επίσης πολύ θεραπευτική ασπίδα είναι η σμαραγδί ασπίδα...
Φαντάζεσαι χιλιάδες κομμάτια από σμαραγδί πέτρες να σε τυλίγουν από το κεφάλι ως τα πόδια... και φαντάζεσαι οτι ενσωματώνεσαι μαζί τους.
Είναι πολύ ισχυρή προστασία για τέτοιες περιπτώσεις

quote:Αν κρίνω από αυτά που ξέρω, όντως είναι "επικίνδυνη" ασπίδα αν δεν ξέρεις.
Ασπίδα της ΠυραμίδαςΣτέκομαι ακίνητος...
πάνω από το κεφάλι μου σχηματίζεται η κορυφή μιας χρυσής πυραμίδας και σχηματίζεται καταλήγοντας στην Γη.
Η κατάληξη της πυραμίδας στην γη είναι τετράγωνη. Οραματίζομαι λοιπόν έναν κύκλο να περικυκλώνει την βάση της πυραμίδας...
Επικαλούμαι τον ανώτερό μου εαυτό και λέω "Ανώτερέ μου εαυτέ βάλε τα σύμβολα που χρειάζονται για την προστασία μου"
Τα σύμβολα αυτά θα μπουν στην βάση της πυραμίδας και είναι δουλειά του ανώτερού σας εαυτού να κάνει όλη την δουλειά.
Αμέσως μετά οραματίζομαι έναν σταυρό να σχηματίζεται στην κορυφή της πυραμίδας ο οποίος θα είναι παράλληλος με το έδαφος και θα κοιτάει τον ουρανό. Καθώς οραματιζόμαστε τον σταυρό σχηματίζουμε το κάθετο βραχίωνα λέγοντας "εις το όνομα του Πατρός" τον οριζόντιο βραχίωνα λέγοντας "του Υιου" και κυκλώνουμε τον σταυρό με φορά αντίθετη από τους δείκτες του ρολογιού λέγοντας "και του Αγίου Πνεύματος"Μόλις κάνω τον σταυρό αυτόν επαναλαμβάνω την διαδικασία και σχηματίζω έναν σταυρό για κάθε πλευρά της πυραμίδας, οι οποίοι όμως σταυροί τώρα θα είναι κάθετοι στην Γη.
Δηλαδή θα κάνουμε τον σταυρό 5 φορές (μία στην κορυφή (παράλληλα με το έδαφος) και 4 στις πλευρές τις πυραμίδας (κάθετοι στην Γη)
Μόλις το ολοκληρώσουμε αυτό επικαλούμαστε τον...Αρχάγγελο Μιχαήλ να τοποθετηθεί στην κορυφή της πυραμίδας, τον Αρχάγγελο Ραφαήλ, τον Αρχάγγελο Ουριήλ, τον Αρχάγγελο Ζακχίήλ και τον Αρχάγγελο Γαβριήλ οι οποίοι πρέπει να τους οραματιζόμαστε οτι μπαίνουν μπροστά από κάθε σταυρό και εγκαθίστανται....
Τώρα είστε ένα αδιαπέραστο φρούριο...... παρακαλώ και πάλι προσοχή στην χρήση της τεχνικής...Προσπάθησα να το περιγράψω όσο καλύτερα αλλά εάν έχετε οποιαδήποτε δυσκολία στην κατανόησή του παρακαλώ μην διστάσετε να ζητήσετε εξηγήσεις.
Η προστασία αυτή είναι πανίσχυρη και όπως είπα και πριν είναι η τελευταία που περιγράφω, για αυτό εάν θέλετε να ρωτήσετε κάτι ή να μιλήσουμε για κάτι εφ' όλης της ύλης κάντε το...Σε λίγες μέρες θα αρχίσω την περιγραφή για τεχνικές γείωσης...
Ευχαριστώ πολύ
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
τὰ δὲ πάντα οἰακίζει Κεραυνός - Ηράκλειτος
Η ασπίδα η οποία περιγράφω είναι πανίσχυρη δεν είναι επικίνδυνη, είναι πάρα πολύ επικίνδυνη αν δεν γίνει σωστή χρήση της...
Ωστόσο, επίτηδες έχουν αφαιρεθεί κάποια σημεία κλειδιά από την προστασία αυτή, δίνοντας στον ανώτερό μας εαυτό την δυνατότητα να τα κάνει ο ίδιος, εάν το θεωρεί σωστό σε κάθε περίπτωση. Ποτέ δεν θα έδινα μια τεχνική η οποία θα μπορούσε να θεσει σε κίνδυνο οποιονδήποτε.
Ωστόσο τονιζω ξανά και ξανά οτι πρέπει να γίνει σωστή χρήση της προστασίας, αλλιώς ενεργοποιούνται καρμικοί δεσμοί οι οποίοι δεν είναι θεμιτοί.
Για παράδειγμα δεν μπορείς να θέλεις να λογομαχήσεις ή να καυγαδήσεις με κάποιον και να βάλεις την προστασία αυτήν από πριν ... αυτό θα δημιουργούσε ανεπιθύμητα αποτελέσματα, διότι επικαλείσαι ενέργειες αρχαίγονες και πανίσχυρες.
Πάντως οι προστασία αυτή περιέχει κάποιες πολύ δυνατές δυκλίδες ασφαλείας ώστε να αποφευχθεί η οποιαδήποτε επικινδυνότητα.
Να είσαι καλά

όσον αφοράτην ασπίδα της πυραμίδας,εγω την χρησιμοποιώ συχνά και για μενα και για τα παιδιά μου κυρίως αν μου περάσει αποτου νου,ότι κατι μπορει να συμβεί.Νοιώθω να με περιβαλει σαν κάστρο όταν την κάνω,και ποτε δεν την έκανα σε σχεση με αλλυς ανθρωπους,πάντα λειτουργω σιαισθητικά και κάνω ασπίδες,συχνά την ασπιδα της χρυσης αύρας ας πουμε.
Οσον αφορά την Ιώχρου φλόγα...ακόμη ειμαι στα πρώτα σταδια,νιώθω όμως πως επιρρεαζει την ψυχη μου...είναι στοιχεία που τα ειχα μεσα μου αλλά δεν ηξερα να αξιολογήσω δεν ήξερα ,δεν φανταζόμουνα την σχεση με την φλόγα ,ιδιαίτερα την σχεση μου με το νερό.