ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Κωστας30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
T-SEEKERΜέλος
08/09/2004, 12:08:20
Θα ήθελα να παραθέσω κι εγω μια εμπειρία που είχα πρόσφατα...
βασικα ξεκίνησε ως προσπαθεια για απόκτηση συνειδητότητας στο ονείρεμα αλλα όπως συνήθως συμβαίνει καθε "τέτοιου είδους " προσπαθεια έχει και παραπλευρα αποτελεσματα.
Ηταν πρωί , ήμουν ήδη ξύπνιος για περίπου 1 ωρα και αποφάσισα να χαλαρώσω ( κατι σαν ημιδιαλογισμός , αν μπορω να το περιγράψω έτσι) για περίπου μια ώρα... σε ένα σημείο λοιπόν αποκοιμήθηκα και είδα ένα παρα πολύ σύντομο όνειρο . Καθως έβλεπα το όνειρο είχα αυτο που ονομάζεται ψευδή αφύπνιση αλλα μετά απο ελάχιστο χρόνο ξύπνησα πλεον πραγματικα . Μόνο που ενω ήμουν στο στάδιο ημιξυπνήματος ένιωσα κάποια στιγμή όλο μου το σωμα ακινητοποιημένο , ένα τρομερό μουδιασμα , αδυναναμία να κουνηθώ και άκουγα ένα είδος βουητού στα αυτιά μου... αμέσως τρόμαξα! ( είχα νιώσει το ίδιο πριν πολύ καιρό ) με αποτέλεσμα να καταβάλω τεραστιες προσπαθειες για να σταματήσει αυτο . τελικα τα καταφερα... όμως το μετάνιωσα και τις επόμενες μερες προσπαθησα να έχω ξανα την ίδια εμπερια , με επιτυχία τελικα . Αύτό μου συνέβη άλλες δυό φορες και παντα στις πρωινες ώρες ( δοκίμασα και το μεσημερι και απλα αποκοιμήθηκα ) και μαλιστα μία απο τις άλλες δύο φορες μου φανηκε πως ανασήκωσα το κεφάλι μου . Ομως επειδή καταλαβαίνω ότι δεν πρέπει να βιαζομαστε καθε φορα μετα απο μερικα δευτερόλεπτα προσπαθούσα να βγω απο αυτην την κατάσταση . Εκτός απο αυτο συνηδητοποιώ πως σιγά σιγά το αίσθημα του φόβου φεύγει , είναι θέμα εμπειριών . Αυτο όμως που με προβληματίζει και γιαυτό δεν είμαι σίγουρος αν κατατάσσονται αυτες μου οι εμπειρίες στην κατασταση προ-αστρικής προβολής είναι ότι δεν ένιωθα ελαφρύς , καθε άλλο... μου φαινόταν πως ασκούνταν τρομερή πίεση σε όλο μου το σώμα , πως όλο μου το σώμα σφιγγόταν απο κατι. τί νομίζεται?

[center]"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"

FlawlessΜέλος
08/09/2004, 14:30:32
Καλησπέρα Treasure Seeker

Ελπιζω να τα πηγες τέλεια στο σχολείο και να περασες οπου ήθελες.

08/09/2004, 15:14:58
ΑΓΑΠΗΤΕ Τ-SEEKER ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ-ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ. ΑΡΧΙΚΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑ ΜΟΛΥΒΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΒΑΘΙΑΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ, ΜΕΤΑ ΣΑ ΠΑΡΑΛΥΤΟ, ΜΕΤΑ "ΕΛΑΦΡΑΙΝΕΙΣ". ΒΟΥΗΤΟ, ΔΟΝΗΣΕΙΣ, ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ, ΣΚΙΕΣ, ΑΝΑΣΗΚΩΜΑ ΚΕΦΑΛΙΟΥ -ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΑΙΩΡΗΣΗ- ΕΙΝΑΙ "ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΚΑ" ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΦΟΒΟ.

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚ Α.Π. 2ο ΜΕΡΟΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΤΕΤΑΙ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Crystal_tearΜέλος
11/09/2004, 16:43:23
Έχω πολλά να μάθω πριν προσπαθήσω να κάνω ΑΠ για ουσιαστικό λόγο , για αυτό η γνώσεις μου για το θέμα είναι ελάχιστες , θα ήθελα να επισημάνω μόνο ότι είχα 2-3 προ αστρικές εμπειρίες χωρίς να έχω προσπαθήσει κάτι , ήρθαν από μόνες τους , αλλά αυτό όπως και τα συνειδητά όνειρα συνέβησαν μόνο όταν το στομάχι μου ήταν σχεδόν άδειο, και σχεδόν πάντα μεσημέρι λίγο μετά τις 15:00. Έχει κάποιος κάτι ανάλογο να μας πει? Γιατί συμβαίνει αυτό ?

abusedΝέο Μέλος
11/09/2004, 19:51:13
Γεια σας :) Έχω διαβάσει αρκετά για την Α.Π. και δυστυχώς ή ευτιχώς ακόμα και πριν διαβάσω είχα πολλές φορές "πετάξει". Όταν όμως ενημερώθηκα για τις "επικύνδηνες" πλευρές του θέματος κάθε φορά που μου συμβαίνει οι σκέψεις για τις άσχημες πτυχές μου έρχονται στο μυαλό.. και επειδή ξέρω πως η σκέψη είναι το πιο δυνατό όργανο στον αστρικό κόσμο απο φόβο τα παρατησα. Έκτοτε μου συμβαίνει πολλές φορές χωρίς να το θελήσω να μου έρχονται τα πρώτα στάδια Α.Π... σχεδόν μια φορά την βδομάδα.. χωρίς να κοιμάμαι με οποιαδήποτε τέτοια σκέψη ή οτιδήποτε άλλο.. μου έρχεται. Μήπως ξέρετε το γιατί; ευχαριστώ :)

12/09/2004, 12:17:50
Αγαπητέ/ή abused, λες
quote:
Όταν όμως ενημερώθηκα για τις "επικύνδηνες" πλευρές του θέματος κάθε φορά που μου συμβαίνει οι σκέψεις για τις άσχημες πτυχές μου έρχονται στο μυαλό.. και επειδή ξέρω πως η σκέψη είναι το πιο δυνατό όργανο στον αστρικό κόσμο απο φόβο τα παρατησα.
Θέλεις να μας πεις ποιες είναι αυτές οι "επικίνδυνες" πλευρές της Α.Π. και πώς ενημερώθηκες;

Ζήσε τη στιγμή!

abusedΝέο Μέλος
12/09/2004, 16:53:20
Όταν αναφέρω την άσχημη πλευρά ενοώ τόσο τις κατώτερες οντότητες που αναφέρεται οτί υπάρχουν εκεί (δεν νιώθω αρκετά δυνατός να τις αντιμετωπίσω) όσο και τις διάφορες άσχημες εμπιρίες τόσο προσωπικές όσο και άλλες που διάβασα και΄εδώ στο forum αλλά και άκουσα απο γνωστούς.

12/09/2004, 17:33:44
Φίλε abused, λες
quote:
Όταν αναφέρω την άσχημη πλευρά ενοώ τόσο τις κατώτερες οντότητες που αναφέρεται οτί υπάρχουν εκεί (δεν νιώθω αρκετά δυνατός να τις αντιμετωπίσω)
Χωρίς παρεξήγηση, τις φοβάσαι, χωρίς να τις έχεις δει;;;

Πίστεψέ με, φίλε μου, αυτές οι οντότητες, που αναφέρεις, δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από αυτές που υπάρχουν εδώ, γύρω μας, καλυμμένες με το προσωπείο της "ομορφιάς" και του "ενδιαφέροντος" για το πλησίον.

Ζήσε τη στιγμή!

abusedΝέο Μέλος
12/09/2004, 18:30:40
Αυτό ακριβώς λέω πως.. ίσως μερικοί άνθροποι σαν και μένα να αποζητούν την ουσία.. το "είναι" αλλά να μη είναι έτοιμοι να ξεφύγουν απο το "φαίνεσθαι".

AmpereΜέλος
13/09/2004, 15:51:15
Γεια σε όλους. Είναι πολλά που μου αρέσουν σε αυτό που γίνεται εδώ στο esoterica και ιδιαίτερα στα forums, γι΄ αυτό και αποφάσισα να εγγραφώ. Πρόθεσή μου είναι να έχω θετική κατά το δυνατόν συμμετοχή στα τεκταινόμενα. Ξέρω ότι θα ωφεληθώ και ελπίζω να ωφελήσω ή τουλάχιστον ότι δεν θα βλάψω…

Σχετικά με το θέμα της αστρικής προβολής είναι κάτι για το οποίο τυχαίνει να έχω (νομίζω) απλά, κάποια «γεύση» τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο. Αυτό με έχει κάνει να ενδιαφερθώ κατά καιρούς για σχετική βιβλιογραφία. Το πιο ίσως ενδιαφέρον και πρακτικό βιβλίο που έχω βρει είναι το Astral Dynamics του Robert Bruce. Υπάρχει και ο σχετικός τόπος http:\\www.astralpulse.com με πολλές πληροφορίες και downloads.

Επειδή φυλλομετρώντας τις σχετικές σελίδες του topic (πολύ βιαστικά είναι αλήθεια λόγω πίεσης χρόνου και άρα πολύ πιθανό να μου έχει διαφύγει) δεν βρήκα αναφορά σε αυτό , θεώρησα σκόπιμο να το επισημάνω. Αν μη τι άλλο ο άνθρωπος φαίνεται ότι έχει γνώση από προσωπική εμπειρία και σε πολλά από τα ερωτήματα που έχουν διατυπωθεί εδώ δίνει ενδιαφέρουσες απαντήσεις (χωρίς πάντως να γνωρίζω αν είναι «οι απαντήσεις»).