- ΠΡΟΣΟΧΗ.....ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Δηλ. θα μπορουσε να αλλαξει ο μισος αξονας ας πουμε μονο!
analphabet, εισαι σοβαρος? Πραγματικα αυτα που λες ειναι για γελια. Χρησιμοποιεις πληκτρολογιο και internet για να πεις τις αποψεις σου, οθονη για να διαβαζεις τα μηνυματα των αλλων και να κανεις διαλογο, τηλεοραση για να μαθαινεις τα νεα για τα τσουναμι και ολα τα αλλα, τηλεφωνο για να κουτσομπολευεις τα μεσημερια, ηλεκτρικη κουζινα για να εχεις να λιγδωσεις τ'αντερο σου, και μυρια αλλα. Τα μονα πραγματα που δεν σου εδωσε η τεχνολογια και η επιστημη, ειναι οσα σου εδωσε η μαμα σου (και δεν ηταν πολλα, καθοτι γυμνος). Αντε, να ανεβουμε στα δεντρα τωρα, ο πολιτισμος ειναι χαζομαρα, "δεν ειναι συμβατος με τους ανθρωπους" (λες και εγινε απο εξωγηινους). Ελεος.
Φόβοι για νέο τσουνάμι. Οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι μετασεισμοί θα προκαλέσουν νέο τσουνάμι. Οι κάτοικοι έχουν αρχίσει ήδη να απομακρύνονται από την περιοχή! Ελπίζω να μην ισχύει!
Ο Τσελέντης (σεισμολόγος) είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 οτι σε 3-4 χρόνια θα γίνει καποιος μεγάλος σεισμός (τουλάχιστον 6,5 και άνω). Οι πιο επικίνδυνες περιοχές είναι ¨Βόρεια Κρητη και Κορινθιακός κόλπος.
Τα είπα λίγο μπερδεμένα επειδή είμαι ακόμα συγκλονισμένη. Τι άλλο μας περιμένει?
Πρώτον είμαι γυναίκα, δίαβασε τίποτα απο εδώ μέσα πριν πάρεις το λόγο, μπας και αποκτήσεις μια άποψη για το συνομηλητή σου.
Δεύτερον, αναφέρομαι αποκλειστικά στις έρευνες που η φαινομενική αποστολή τους είναι η σωτηρία του κόσμου..
BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!
Μήπως η πρωτη μας αντίδραση θα πρεπε να ναι ν' αναθεωρήσουμε τη στάση μας προς τη ζωή, αντί να μας πιάνει τρόμος και πανικός,
κατι βέβαια που δε θα πρεπε να χρειάζεται κατι τέτοιο για να τ'αποφασίσουμε. Αλλα ας είναι μια αφορμή.
"Memento Mori"

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
Να ρωτήσω το εξής, για το οποίο και έχω πλήρη άγνοια.
Χθες στις ειδήσεις του αντεννα, αν θυμάμαι σωστά, ρώτησε ο παρουσιαστής τον καθηγητή που φιλοξενούσε στο δελτίο, εάν θα μπορούσαν να φταίνε και οι υπόγειες πυρηνικές δοκιμές που γίνονται (για τον σεισμό) και ο καθηγητής απάντησε «ε, ναι αλλά θα έλεγα να εξετάζουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά» αποφεύγοντας ν’ απαντήσει ευθέως.
Ξέρει κανείς περισσότερα?

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
ο φονικοτερος σεισμος ηταν στην κινα το 1730 με 300 χιλιαδες νεκρους
ο συνδυασμος ομως του φαινομενου τσουναμι ειναι και ο πιο επικινδυνος
γιατι ενεργοποιουνται τεκτονικες πλακες ο αξονας της γης μεταβαλλεται
και ετσι τεραστια κυμματα θα πνιγουν χωρια,πολεις και ισως πολιτειες
δεν θα το ελεγα "αποκαλυψη" αλλα η φυση μας εκδικειται με τον δικο
της τροπο αφου την παραμελισαμε αδιαφορησαμε και καταστρεψαμε!!!
ερευνησε και μην πιστευεις ακομα
ζησε την στιγμη του λαθους
η αγαπη ειναι παντοτινη
gh
"μπορούσαν να φταίνε και οι υπόγειες πυρηνικές δοκιμές που γίνονται (για τον σεισμό) και ο καθηγητής απάντησε «ε, ναι αλλά θα έλεγα να εξετάζουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά» αποφεύγοντας ν’ απαντήσει ευθέως."
"Ξέρει κανείς περισσότερα?"
αν συμβαινει αυτο θα εχουμε το φαινομενο του θερμοκηπιου γιατι οι
πυρηνικες εκπομπες συγκρατουν το διοξειδιο του ανθρακα σε αλλα
επιπεδα και η τρυπα του οζων μεγαλωνει καθως και η θερμοκρασια
3-4 βαθμους στο μελλον με παρενεργειες στον οργανισμο μας!
τωρα οι πλυμμηρες ειναι ενα φαινομενο που εγκειται σε ατμοσφαιρικες
και υποθαλασσιες περιοχες του πλανητη με αποτελεσμα αν δημιουργηθει
το ντομινο ειτε να γινουν καταστροφικοι σεισμοι ειτε η σταθμη της
θαλασσας να ανεβει σημαντικα και να πλημμιρισουν πολλα κρατη!!
αν ο ανθρωπος δεν κατανοησει την φυση και δεν την προστατεψει
τοτε και το μελλον για τον πλανητη ειναι αβεβαιο αφου ο συνδυασμος
πυρηνικων δοκιμων και σεισμων ειναι καταστροφικος!!
οι αμερικανοι συνεχεια δοκιμαζουν βομβες τεσλα και αλλα οπλα
υπερηχα η υποηχα οπλα επομενως καποια μερα θα συμβει κατι πολυ
μοιραιο για τον πλανητη αλλα δεν ξερουμε το ποτε?μακαρι ποτέ!
gh
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ...
ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ...
ΑΦΟΡΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ...
ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ..
ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ??????????
ΕΓΙΝΕ ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 110-120 ΧΡΟΝΙΑ...
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ..
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΘΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ (ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΕ)ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΡΚΕΤΟΙ ΟΣΟΙ ΔΙΕΣΩΘΗΣΑΝ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ..
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΙΚΟΙ ΤΑΦΟΙ...
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ........
ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ?????
Η ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ analphabet ???
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ..
ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ...
MAΘAME ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΜΑΣ...
ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Δυστυχώς δέν είναι δυνατόν να διανοηθώ πώς θα αντιδράσουμε εμείς οι Έλληνες οι οποίοι φοβόμαστε και τον ίσκιο μας τρομοκρατούμενοι με το παραμικρό!
Εκτός του οτι είμαστε παντελώς απροετοίμαστοι είμαστε αδιάφοροι για οποιοδήποτε άσχημο ενδεχόμενο και αρνούμαστε προκλητικά να κρούσουμε τον κώδωνα του κινδύνου. Δυστυχώς πάλι οι Έλληνες έχουν συμβιβαστεί με την εικόνα την οποία θέλουν να μας παρουσιάσουν τα ανεκδιήγητα Μ.Μ.Ε. τα οποία μας κατευθύνουν όπως τους αρέσει μόνο και μόνο για να αυξήσουν την ακροαματικότητα και τα κέρδη τους. Προσπαθούν να μας κάνουν Άτομα τρομοκρατημένα, ανίκανα, και ανεύθυνα και τα έχουν καταφέρει. Αρνούνται να μας παρουσιάσουν την πραγματικότητα με το όνομα της και τους κινδύνους που μας παραμονεύουν!
Πάγια τακτική τους να υπερ-μεγαλοποιούν τα οποιαδήποτε μικρο-καταστροφικά γεγονότα τα οποία συμβαίνουν στον Ελληνικό χώρο.
Εναν Σεισμό 3-4 Ρίχτερ που θα συμβεί στην Ελλάδα θα τον παρουσιάσουν σάν τρομακτική Καταστροφή και για βδομάδες ολόκληρες δέν θα λένε τίποτε άλλο, μιά φυσιολογική καταιγίδα θα μας την παρουσιάσουν σάν τον Κατακλυσμό του Δευκαλίωνα, άν καταρεύσουν κάποια Ερείπια θα το παρουσιάσουν λές και ισοπεδώθηκε ολόκληρη πόλη, και άν έχουμε 1-2 Τραυματίες απο κάποιο Φυσικό γεγονός (φυσιολογικότατο νομίζω άλλωστε βλέπετε τί γίνεται με τα Αυτοκινητιστικά δυστηχήματα), θα το παρουσιάσουν σάν Γενοκτονία!
Και μόλις περάσει το συγκεκριμένο περιστατικό θα μας πούν οτι ως εδώ και αυτό ήταν όλο το κακό, θα κάνει Αιώνες να ξαναεμφανιστεί, να είμαστε ήσυχοι κτλπ,κτλπ ...
Και τώρα που έγινε η Πραγματική Καταστροφή, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, πανωλεθρία και Γενοκτονία πραγματική με 400-500.000 Νεκρούς και βάλε αντί να μας τα δείχνουν και να μας τα ξαναδείχνουν καί πάλι να μας τα ξαναδείχνουν για το τί είναι δυνατόν και σε Εμάς τους ίδιους να συμβεί? Πώς θα προφυλακτούμε? Τί μέτρα θα πάρουμε? Ξέρετε με τί ασχολούνται ?
Με τα ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ(!!!), για την εύρεση του Α ή του Β Έλληνα αγνοούμενου ... λές και πήραμε την Πόλη!!!
Και μετά ξαναρχίζουν τα γνωστά με την Καλομοίρα και τον Big Brother!!
Δηλαδή όλος ο υπόλοιπος κόσμος 400-500.000 που σκοτώθηκαν τί ήταν? Σκύλοι ή Ποντίκια?
Έστω κι'άν ήταν Πυγμαίοι ή Μάου-Μάου ... δέν πρέπει να κοιτάξουμε λίγο και τα αίτια όλου αυτού του δράματος? Τί έφταιγε? Τί δέν έγινε καλά απο Ανθρώπινη πλευρά? Γιατί η Γή αντέδρασε έτσι? Γιατί τα κύματα της θάλασσας προκάλεσαν τέτοια καταστροφή?
Εύχομαι κάποτε επιτέλους λίγο να συνετιστούμε πρίν είναι πολύ αργά!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ
αγαπητε krissna συμφωνω σε οσα λες και επαυξανω
μονο οταν αναλογιστουμε την ευθυνη των πραξεων μας
τοτε θα ζησουμε ενα ουτοπικο αυριο στο πλανητη!!
τ.v = to οπιο των εθνων μια εξαρτηση διχως αυριο αν
συμβαδισεις μαζι της μπορεις να γινεις υποχειριο της
χωρις να το καταλαβεις οταν ομως γινει υποχειριο σου
τοτε την κατευθυνεις οπως θελεις εσυ χωρις περιορισμους
και ακροτητες με σωστη μεθοδο!!
η αγαπη ειναι παντοτινη
gh
Είναι ένα σκαλοπάτι πιο κάτω απο το : Ζήτω έχουμε το αποκλειστικό ρεπορτάζ της ομαδικής ταφής..
Όσο για τις απόψεις μου περί επιστήμης..
Το ξαναλέω : Δεν έχω τίποτα με την επιστήμη κ την πρόοδο, μπροστά στον υπολογιστή απο τον οποίο σας γράφω είμαι σαφώς υπερμαχός τους.
Αλλά για πιο λόγο κάνουμε έρευνες όταν δε μπορούμε να σωθούμε απο τέτοια φαινόμενα?
Που διαφέρουμε απο τον Μεσαίωνα όταν καίμε τους νεκρούς και μας πνίγει η ..παλοίρια!
BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!