ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 300 το τρειλερ καταπληκτικο - - Κινηματογράφος -

- 300 το τρειλερ καταπληκτικο - - Κινηματογράφος -

αναζητητης31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
05/03/2007, 10:18:59
Άντε με το καλό!
Απ' ό,τι έχω ακούσει πρέπει να είναι πολύ καλή η ταινία!
Βέβαια έχω κάποιες επιφυλάξεις για το πως μπορεί να παρουσιαστεί η Ιστορία αλλά ας ελπίσουμε να μην απογοητευτούμε...

Όποιος την δει ας μας ρίξει μια κριτική να γνωρίζουμε κι οι υπόλοιποι τι θα δούμε.

In anticipation of my resurrection...

αγνοώνΜέλος
05/03/2007, 13:05:12
τώρα θα φάω βρισίδι από όλους σας αλλά...

...σας αρέσουν αυτού του είδους οι ταινίες ?

ταινίες όπως η ΤΡΟΙΑ ,ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, τώρα οι 300...

λίγο κιτς και λίγο υπερβολή δεν νιώθετε να πλανάται στην ατμόσφαιρα ?

υπερβολικός ηρωισμός και βαρυσήμαντα λόγια,
που κανείς δεν ξέρει αν ποτέ ειπώθηκαν...

σκηνικά κομπιουτερίστικα,με κιτς αισθητική βιντεογκέιμ (και χειρότερα θα έλεγα...)

δεν ξέρω αν το πιστέψετε ή όχι,αλλά δεν έχω δει καμία ταινία
από όλες όσες ανέφερα

δεν έχω δει πολλά αμερικάνικα φιλμ που κάνουν θραύση
(σκεφτείτε ότι δεν έχω δει ούτε ένα άρχοντα των δαχτυλιδιών !!- αλήθεια λέω !)

διότι όπως λέει κι ο OANNHSEA...πολύ αγγλοσαξωνική μαλακία πέφτει στη μέση και εγώ αυτά τα σιχαίνομαι

που να φτάσουν αυτοί ποτέ να σκέφτονται σαν τους 300,που θέλουν να τους κάνουν και ταινία,οι ανιστόρητοι κάφροι

επιλέγω να μη βλέπω χολιγουντιανές παραγωγές,διότι αυτά τα 10 ευρώ που θα μου κοστίσει η φάση,πάνε σε τσέπες που δεν τα έχουν και πολύ ανάγκη

κάτι πρέπει να κάνουμε ενάντια στις παραγωγές αυτές (μποικοτάζ)
αλλά απ'ότι βλέπω,με του που βγει κάτι τέτοιο στις αίθουσες
πρώτοι οι εσωτεριστές να το δουν (μη χάσουν)

παιδιά σκεφτείτε το λίγο,οι ταινίες αυτές είναι καλλιτεχνικά σκουπίδια και τίποτ'άλλο

μόνο ένα hype δημιουργείται και μετά όλα ξεχνιούνται

οι εισπρτάξεις και η προπαγάνδα όμως πάνε σύννεφο

beyondΜέλος
05/03/2007, 23:40:51
ΚΑΛΑ ,ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΥΦΑΝΕΙ ΟΛΙΓΟΝ Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ...
ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΞΕΡΞΗ ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΔΑΡΕΙΟΣ ΣΤΟΝ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ"
ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ,ΕΥΓΕΝΙΚΗ,ΑΡΑΒΟ ΚΑΤΙ ΜΟΡΦΗ...ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ...ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ...

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΙΛΑΜΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?
ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΑ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ?

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΦΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΟΥΜΕ ,ΜΟΝΟ
ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ...

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ-ΕΛΛΗΝΑΚΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ Η ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Η ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ?

ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΜΕΙΝΕΙ Ο BRAD PIT ΩΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ,ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΡΟΤΙ ΛΙΓΟ ΜΑΜΑΚΙΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ
ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΕΡΣΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ Η ΙΣΩΣ Η "ΜΑΓΚΙΑ-ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ" ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ...

ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ SUPER HERO ΜΩΥΣΗ Η ΤΑ JESUS FROM NAZARET (ΑΝ ΚΑΙ
ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ...)ΑΣ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ,ΕΣΤΩ Η ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗΣ,
ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ...

ΑΣ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ..
ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΡΚΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ ΚΑΙ ΣΤΟ "ΠΡΟΣΔΟΚΩ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΕΚΡΩΝ",ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΗOLLYWOOD ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΛΛΑΔΑ..

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...

ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...
ΟΙ ΘΕΣΠΙΕΙΣ ΕΚΑΤΣΑΝ ΚΑΘΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΤΡΙΓΥΡΩ..ΕΝΩ ΝΟΜΙΖΩ
ΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΟΜΟΑΙΜΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΥΣ,ΩΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ
ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ...

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

06/03/2007, 09:57:28
Φίλε αγνοών, προσωπικά δε μου άρεσε ούτε η Τροία, ούτε ο Μέγας Αλέξανδρος.
Βλέποντας τις δεν περίμενα να δω κάποια ταινία βασισμένη στην Ελληνική μυθολογία πιστά, δεν συνηθίζω να τρέφω τέτοιες αυταπάτες.
Ίσως να ήθελα να τις δω για να αντιληφθώ μέχρι ποιό σημείο έχει παραχαραχθεί η ιστορία των προγόνων μας.

Η συγκεκριμένη ταινία πάντως έχει αποσπάσει καλύτερες κριτικές.

Φίλε beyond, οι μοναδικοί υπεύθυνοι για το ότι δεν έχουμε μάθει την μυθολογία μας είμαστε εμείς και μόνο εμείς.
Οι πληροφορίες υπάρχουν κι είναι στα χέρια μας να τις διαβάσουμε.
Εάν δεν το θεωρήσουμε σκόπιμο - δυστυχώς δεν το θεωρούμε τόσο σημαντικό φαίνεται - δεν θα μάθουμε...

beyondΜέλος
07/03/2007, 15:04:51
"Φίλε beyond, οι μοναδικοί υπεύθυνοι για το ότι δεν έχουμε μάθει την μυθολογία μας είμαστε εμείς και μόνο εμείς.
Οι πληροφορίες υπάρχουν κι είναι στα χέρια μας να τις διαβάσουμε."

O ΛΑΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ "ΟΔΗΓΗΘΕΙ" ΚΑΠΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΟΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

FIRST LOOKS,13 LEPTA VIDEO

http://rapidshare.com/files/19858058/300_SMALL.avi

EΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΨΙΛΟΠΟΡΩΘΗΚΑ !!

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

Edited by - beyond on 07/03/2007 16:58:54

08/03/2007, 04:22:41
quote:
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ-ΕΛΛΗΝΑΚΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ Η ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Η ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ?

Κάποιοι θα κάτσουνε, κατά ένα πολύ μικρό ποσοστό εξ αιτίας της ταινίας, κυρίως όμως ΑΝ και ΜΟΝΟ έχουνε αυτό το σαράκι που σε τρώει και θέλεις να μάθεις καινούργια πράγματα.

quote:
ΑΣ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ..
ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΡΚΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ ΚΑΙ ΣΤΟ "ΠΡΟΣΔΟΚΩ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΕΚΡΩΝ",ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΗOLLYWOOD ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΛΛΑΔΑ..

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...

Συμφωνώ απόλυτα....

quote:
Φίλε αγνοών, προσωπικά δε μου άρεσε ούτε η Τροία, ούτε ο Μέγας Αλέξανδρος.
Βλέποντας τις δεν περίμενα να δω κάποια ταινία βασισμένη στην Ελληνική μυθολογία πιστά, δεν συνηθίζω να τρέφω τέτοιες αυταπάτες.

Ούτε και μένα μου άρεσε καμιά από τις παραπάνω ταινίες, τις είδα μια φορά και έκτοτε δεν τις έχω ξαναδεί.

Σκεφτήτε όμως και το άλλο.

Όταν βγήκε το Lord of the Rings και έγινε χαμός κάποιοι που δεν ήξεραν τον Τόλκιεν πήγαν και διάβασαν τα βιβλία του. Όσοι έχουν διαβάσει το Lord of the Rings ξέρουν ότι οι ταινίες έχουν μέσα πράγματα που δεν συμφωνούν με τα βιβλία.
Χόλυγουντ γαρ...

Δεν νομίζω να γίνει ο ίδιος χαμός με τους 300 αλλά καλό είναι να βγαίνουν τέτοιες ταινίες όσο και αν ξεφεύγουν λίγο από την πραγματικότητα. Μόνο και μόνο να ακουστεί το όνομα του Λεωνίδα και ίσως κάποιοι πάνε να διαβάσουν και τον Ηρόδοτο.

08/03/2007, 08:14:11
Φίλε μου, ίσως έχεις δίκιο!
Μπορεί ένας Ευρωπαίος ή Αμερικανός πολίτης να γνωρίζει τον Αλέξανδρο, τον Αχιλλέα αλλά να αγνοεί παντελώς το Λεωνίδα και την γενναιοψυχία που αυτός επέδειξε.
Ευχής έργον θα ήταν να θελήσουν οι ξένοι να μάθουν Ηρόδοτο, να εμβαθύνουν λίγο περισσότερο στην ελληνική Ιστορία και να λάβουν γνώσεις οι οποίες επεκτείνονται πολύ μακρύτερα από μια κινηματογραφική αίθουσα.

Τώρα, αν κι ο Λεωνίδας δεν παρουσιαστεί ως μέθυσος κι ομοφυλόφιλος, τα πράγματα θα είναι ακόμη καλύτερα...

beyondΜέλος
08/03/2007, 19:16:06
"Τώρα, αν κι ο Λεωνίδας δεν παρουσιαστεί ως μέθυσος κι ομοφυλόφιλος, τα πράγματα θα είναι ακόμη καλύτερα... "

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΙΛΕΡ ΤΩΝ 13 ΛΕΠΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΔΕΝ
ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ...

ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ..
ΔΗΛΑΔΗ :

ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ Ο ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ,Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΕΙ,Ο ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ
Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ "ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΣΠΑΡΤΗ " ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ,ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ,ΚΛΩΤΣΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΗΓΑΔΙ..

ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ "ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ "

ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΟΥ ΛΕΕΙ "ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ,ΦΑΤΕ ΚΑΛΟ ΠΡΩΙΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ
ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ "(ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΔΗ)

ΑΛΛΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΞΕΡΞΗ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΙΛΗΣΑΝ FACE TO FACE ΠΟΤΕ,ΑΛΛΑ
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...) ΞΕΡΞΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ,ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΓΙΑ
ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΟΥ !

ΑΛΛΟΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ
ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΤΟ ΟΓΚΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥ ΞΕΡΞΗ "ΕΛΠΙΖΩ ΕΚΕΙ ΜΕ ΟΛΟΝ
ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ
ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ,ΕΝΑΝ ΑΞΙΟ ΘΑΝΑΤΟ"

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΞΟΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ..

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΗΝΗ ΟΠΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ
ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΕΧΕΙ 3 ΡΟΛΟΥΣ,ΜΗΤΕΡΑ,ΣΥΖΥΓΟΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ "ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΣΑ" ..

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΞΥΜΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ
ΛΙΓΟ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΕΙΣ) ΠΑΡΑ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ...

09/03/2007, 18:43:18
Προς κάθε ενδιαφερόμενο:

Αύριο, Σάββατο 10/03/2007, θα προβληθεί στο κανάλι της ΕΤ1 το ντοκιμαντέρ 300: Πως γυρίστηκε η ταινία στη 13:30.

10/03/2007, 02:52:57
Μόλις είδα την ταινία.

Καμία σχέση με Τροία και Μέγα Αλέξανδρο.

Η αισθητική είναι πολύ καλή και την προτίμησα από τα λιβάδια της Τροίας.

Αν τη δείτε μη μείνετε στα κουνήματα του Ξέρξη, μη μείνετε στην επιφάνεια, τα λόγια του Λεωνίδα τα έχουν πει όλα.

ΞΕΡΞΗΣ: Είμαι ένας Θεός-Βασιλιάς, τους βλέπεις όλους αυτούς? Θα πέθαιναν για μένα.

ΛΕΟΝΙΔΑΣ: ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ?

ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!!!

ουδέν περαιτέρω σχόλιον

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
10/03/2007, 02:58:55
Πιστεύω ότι πέρα από την υπερβολή του ότι ο Εφιάλτης είναι κατι μεταξύ άνθρωπου ελέφαντα και κουασιμόδου, πρέπει να δούμε ότι η ταινία κατάφερε να περνάει μέσα από την πορεία, η ιδεολογία του Σπαρτιάτη πολεμιστή, για την τιμή του, το καθήκον του, την πατρίδα του.

Πολύ σημαντικό επίσης ότι τονίστηκε το γεγονός ότι η Σπαρτιάτισα γυναίκα και μάνα ήταν πολεμίστρια και ίση -τελείως ίση δηλαδή- με τον άντρα ακόμα κι αν αυτός ήταν βασιλιάς.

Γιάυτό πιστεύω η όποια σύγκριση με ταινίες τύπου Τροίας -που ήταν για γέλια- είναι ατυχής

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"