- Μήπως κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας ? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Είσαι αναγκασμένος να δέχεσαι μόνο την αλήθεια σαν πραγματικότητα...
...για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος...
Δεν μπορεί να υπάρχει καμιά άλλη απάντηση, σε αυτό το σημείο από το θέμα. Αν μου επιτρέψεις στην πρότασή σου θάθελα να κάνω μια μικρή αλλαγή...
Είσαι αναγκασμένος να δέχεσαι μόνο την αλήθεια που είναι η πραγματικότητα...
"Κι εγώ δεν είμαι παρά η σκοτεινή πλευρά μιας ζωής στην οποία φως είναι η συνείδηση του έρωτα μου"
"Κι εγώ δεν είμαι παρά η σκοτεινή πλευρά μιας ζωής στην οποία φως είναι η συνείδηση του έρωτα μου"
[/Α Ω

«Είμαι το Πνεύμα που αρνείται διαρκώς»
Αν ήθελες να μου / μας εξηγήσεις τι θέλεις να πεις εδώ?
quote:
παίρνοντας την πρωτοβουλία να απαντήσω για τον spirit (ας με διορθώσει αν κάνω λάθος).... ξαναβάζω την φράση
σου απάντησα walker?
α. Πίσω από το φως του έρωτα κρύβεται κάποιος διαφορετικός άνθρωπος?
β. Κάποιος προσπαθεί να καλύψει το φως του έρωτα, γιατί ζηλεύει την ζωογόνο του δράση?
γ. Μέσα από το φως του έρωτα μπορεί να ξεπηδήσει μίσος και πόνος?
δ. Το φως του έρωτα είναι η γενεσιουργός δύναμης κάτι νέου, διαφορετικού?
ε. Το φως του έρωτα είναι η δύναμη που σε κάνει να πολεμάς ότι αντιτίθεται σε αυτόν?
Πόσες ακόμα ερμηνείες να βρω για το χρώμα, την μορφή, τον συνδυασμό τους? Γιαυτό θα επιμείνω να απαντήσει ο αγαπητός spirit , γιατί δεν είναι μόνο το κείμενο που έχει παραθέσει. Τι ήθελε στο σημείο αυτό να πει? Ήθελε?
....μήπως μερικές φορές χάνουμε την ουσία υπεραναλύοντας? μήπως τα παρακάνουμε πενηνταράκια όλα? μήπως τα πιο απλά πράγματα (όπως μία εικόνα = χίλιες λέξεις) κρύβουν μέσα τους περισσότερες απαντήσεις?
... κι ακόμα μήπως το να ψάχνουμε συνεχώς απαντήσεις είναι ένα είδος "κρυψίματος πίσω από το δάχτυλο μας"? Γιατί μ'αυτό τον τρόπο κινδυνεύουμε να βρουμε μόνο τις απαντήσεις που θέλουμε και όχι όσες είναι διαθέσιμες?
"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"
Αν δεν ψάξεις, πως θα βρεις αυτές που είναι διαθέσιμες? Μήπως έχεις έχουν δοθεί όλες οι απαντήσεις?
Καλημέρα