ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- αντισύλληψη κ.λ.π - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- αντισύλληψη κ.λ.π - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

leuki4 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
leukiΝέο Μέλος
27/09/2007, 02:52:48
Γείά κι απο μένα!μπράβο σε όλο αυτό που γίνεται εδώ.Allzzaro δείξε μας το δρόμο

Ζήλεψα κι εγώ χτες τύχαία που έψαχνα για το τσαι τριβόλι και ...να μαι!απορία μου η αντισύλληψη(στην Ελλάδα)και κυρίως τα αντισυλληπτικά χάπια(παρενέργιες μακροπρόθεσμες σε οργανισμό και γονιμότητα,αύξηση βάρους κ.λ.π.)κατι πήρε το αυτί μου ότι θεραπεύουν τις μικροπολυκυστικές ωοθήκες.λέτε?ποιά είναι τα πιο κατάλληλα χάπια(πέρα απο τις εσκεμένες προωθήσεις απο τους γιατρούς).μια συμβουλή-ενημέρωση θα είναι βάλσαμο!

Α!τραχηλίτιδα.απο τι προκαλείται και πως αντιμετωπίζεται?(ακουσα κατι για κάψιμο του δερματος εσωτερικα με χαμηλή θερμοκρασία...μπρρρρρ!)οι εσ.πλύσεις με χαμομίλι ή κάτι φυσικό...δεν?

ευχαριστώ για την προσοχή σας!

ΣΠΥΡΟΣ corfuΝέο Μέλος
27/09/2007, 03:35:47
ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
mariha2912Μέλος
27/09/2007, 05:03:39
ΚΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ!
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ...

ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ KΑΤΑΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ. ΙΔΙΩΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ!

27/09/2007, 08:38:37
Αγαπητή leuki, το θέμα όντως έχει ανοιχθεί σε λάθος Κατηγορία...
Συν τοις άλλοις, δεν ξέρω κατά πόσο ταιριάζει με την θεματολογία του παρόντος Χώρου.

Εφόσον απευθύνεσαι στον allzzaro, θα μπορούσες να ζητήσεις κάποια συμβουλή του στο θέμα του (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):

Bότανα - Διατροφή - Υγεία - fitness physical

Επίσης, θα μπορούσες να διαβάσεις κάποια πράγματα σε ένα άλλο θέμα που είχε ανοιχθεί σχετικά πρόσφατα:

Πληροφορίες για τις επιδράσεις των αντισυλληπτικών στην ινοκυστική μαστοπάθεια

Παρόλα αυτά, το καλύτερο θα ήταν να απευθυνθείς σε κάποιον γιατρό ώστε να λάβεις και την καλύτερη ενημέρωση σχετικά με τα όσα επιθυμείς να μάθεις.

Το θέμα αυτό λοιπόν απενεργοποιείται εφόσον η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί σε κάποιο από τα προτεινόμενα θέματα.
Θα μεταφερθεί επίσης σύντομα στην Κατηγορία .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-. από την Κατηγορία .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-. όπου ανοίχθηκε αρχικά.

In anticipation of my resurrection...