ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ????? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ????? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ZTH31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ZTHΝέο Μέλος
26/10/2006, 19:00:28
A. Kircher καλησπέρα, πρώτον η βιντεοκάμερα που έχω είναι κασσετα πρέπει να την κάνω dvd..... ευκολο.....
μετά δεν ξέρω τι να κάνω. Αν όμως ξέρεις εσύ να την ανεβάσεις ή κάποιον με μηχανηματα επεξεργασίας και τέτοια εγω δεν έχω κανένα πρόβλημα να μου πεις να στην στείλω.
Πάντως εδω που είμαι εγω δεν υπάρχει κανείς.
26/10/2006, 19:18:02
ZTH σε παρακαλώ πες μας που βρίσκεσαι και εάν μπορούμε να έρθουμε εκεί για έρευνα.
Εφόσον ζητάς βοήθεια από το forum (ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ),θα προσπαθήσω να έρθω σε επαφή με ένα ειδικό. Τον Γρηγόρη τον Τσουκαλά.
MercuryΜέλος
26/10/2006, 21:23:39
Καλησπέρα και απο μένα αγαπητή ZTH...Πολύ ενδιαφέρουσα η ιστορία που μας περιγράφεις πραγματικά.

Θα ήθελα να σε ρωτήσω δύο πραγματάκια για να μπορέσω να καταλάβω την υπόθεση καλύτερα.

Η πρώτη ερώτηση αφορά την συχνότητα και περιοδικότητα του φαινομένου.Ας υποθέσουμε λόγου χάρη ότι γυρίζεις αυριο στο σπίτι σου με την απόφαση να διαμείνεις σε αυτό σε 24ωρη βάση και για το χρονικό διάστημα μιας βδομάδας.Με βάση λοιπόν την μέχρι τώρα εμπειρία σου,και με την προυπόθεση ότι το φαινόμενο θα συνεχίσει να εξελίσεται,πόσες από τις 7 μέρες της εβδομάδας θα έχουμε εκδήλωση του φαινομένου? Κάθε μέρα? Μία μέρα? Δυο,τρείς από τις επτά? Άς υποθέσουμε τωρα ότι το φαινόμενο λαμβάνει χώρα κατα μέσο όρο μια μέρα τη βδομάδα...Ποιά είναι η συνολική χρονική διάρκεια εκδήλωσης του στο διάστημα μιας μέρας? Μια,δύο,τρεις από τις 24 ώρες?

Η ερώτηση αυτή είναι σημαντική επειδή ο τρόπος που παρουσιάζεις το ζήτημα αποκλείει την ύπαρξη κάποιας φυσικής εξήγησης μιας και υποδηλώνεται ξεκάθαρα ότι η αιτία πρόκλησης του φαινομένου κατέχει νοήμοσύνη,εφόσον εκδηλώνει την παρουσία της κατα βούληση:

"Τότε φώναξα τους φίλους μου καθήσαμε και στο τέλος φύγαμε όλοι μαζί. Όταν είναι και άλλοι εκεί δεν ακούω τίποτα ούτε οι άλλοι φυσικά"

Oμως, αν το φαινόμενο είναι σχετικά σπάνιο πχ συμβαίνει μια φορά τη βδομάδα και για συνολικό διαστημα μιας ώρας ας πούμε,τότε και με βάση το νόμο των πιθανοτήτων,θα ήταν λογικό το φαινόμενο να έχει γίνει αντιληπτό μόνο από τους μονιμους κατοίκους του σπιτιού που βρίσκονται εντός του χώρου το μεγαλύτερο διάστημα μιας ημέρας,και όχι απο κάποιον επισκέπτη φίλο που έκατσε για 2-3 ωρες στο σπίτι, την μια ή την άλλη μέρα. Είναι νομίζω σημαντικό να κατανοήσουμε καταρχήν αν μιλάμε για τις εκδηλώσεις ενός "νοήμονος κάτι" ή όχι.
Αλλιώς να κοιτάξουμε για κάποια φυσική εξήγηση,τις εκδηλώσεις ενός γεωλογικού φαινομενου ας πούμε...

Κάτι άλλο τώρα. Ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιά είναι η φύση των θορύβων που ακούς...Μίλησες για "βήματα" και για "έντονους θορύβους"...Τίποτα άλλο...Στο αρχικό σου μήνυμα όμως λες

"Τελευταία έβαλα και την κάμερα να γράψει όπως μου είπε ένας φίλος και αν ακούσετε κάτι πράγματα θα τρομάξετε και εσείς."

Ας υποθέσουμε ότι άνεβάζεις το φιλμ και το βλέπουμε...Εχεις την κάμερα τοποθετημένη στο σαλόνι ας πούμε, και βλέπουμε την εικόνα του σαλονιού...Τι είναι αυτό που θα μας τρομάξει τελικά? Ακούς και κάποιους "απόκοσμους ήχους"? Κραυγές μήπως? Βογγητα? Σύρσιμο αλυσίδων ίσως? Τί ακριβώς είναι τόσο τρομακτικό? Γιατί όπως καταλαβαίνεις εμείς δεν θα είμαστε εκεί για να γνωρίζουμε με απόλυτη βεβαιότητα ότι δεν υπάρχει καποια ορατή και φυσική αιτία δημιουργίας ήχων βηματισμού και "έντονων θορύβων"...Γιατί να τρομαξουμε λοιπόν?

Και μια τελευταία λίγο άσχετη απορία. Λες σε κάποιο μήνυμα ότι εκτος απο τα ευχέλαια κλπ "έχω φέρει και το χέρι του πολυούχου αγίου μας"
Επειδή είμαι λίγο άσχετος με αυτά μήπως θα μπορούσες να μου εξηγήσεις τι εννοείς με αυτό?

Ευχαριστώ.

"The most beautiful thing we can experience is the mysterious.
It is the source of all true art and all science.

27/10/2006, 00:54:35

quote:

Mercury

Και μια τελευταία λίγο άσχετη απορία. Λες σε κάποιο μήνυμα ότι εκτος απο τα ευχέλαια κλπ "έχω φέρει και το χέρι του πολυούχου αγίου μας"
Επειδή είμαι λίγο άσχετος με αυτά μήπως θα μπορούσες να μου εξηγήσεις τι εννοείς με αυτό?

επειδη ειμαι το ιδιο ψιλοασχετος σαν τον φιλο Mercury, την ιδια απορια εχω και εγω

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

karmaΜέλος
27/10/2006, 02:22:53
Γεια σας και από εμένα !

Αγαπητή ZTH, ενδιαφέρουσα η διήγησή σου !

Σε τέτοιες καταστάσεις το ζητούμενο είναι να μάθουμε την πηγή, τη ρίζα του προβλήματος. Τι, δηλαδή, προσήλκυσε αυτό το «κάτι» στο σπίτι. Υπήρχε από πριν ; Ήρθε μετά, με κάποιο τρόπο ;

Έχω ακούσει το εξής : Ότι πολλοί εργολάβοι, όταν χτίζουν ένα σπίτι, χρησιμοποιούν υλικά σε μάντρες από σπίτια που έχουν κατεδαφιστεί, για οικονομία. Αν σε αυτά τα υλικά είχε «προσκολληθεί» κάτι, μπορεί να μεταφερθεί μαζί με το υλικό.

Αυτό που στην περίπτωση που δεν υπήρχε πριν άλλο κτίσμα στο οικόπεδο, το οποίο κατεδαφίστηκε.

Ξέρεις την ιστορία της περιοχής ; Μήπως είχε συμβεί εκεί κάποιο ακραίο γεγονός ; Μήπως στα παλιά χρόνια υπήρχε εκεί κάποιο νεκροταφείο ;

Στο οικόπεδο υπάρχει πηγάδι ;

Αν θέλεις γράψε με λεπτομέρειες τι κατέγραψε η κάμερα !

Υ.Γ. Mercury και jonniebegood, το χέρι θα πρέπει να είναι ένα λείψανο, απ’ ότι φαντάζομαι !!!!!

Φιλικά, http://astro.forumup.com/

η karma

27/10/2006, 04:53:32
quote:

Νασε ρωτήσω κάτι ellovos αυτά που σύμβηκαν σε σένα θέλεις να μας πεις πιο αναλυτικά για να βοηθήσουμε αν μπορούμε???

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΑΛΑ ΔΕ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΛΕΟΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ.

ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.

ΕΝΑΣ ΩΡΑΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗ ΑΚΡΙΒΟΣ ΦΟΒΑΣΑΙ.

ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΚΑΤΙ;

ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ;

ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΤΟ ΑΚΡΙΒΟΣ.

ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΠΩΣ (ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ).

ΤΗ ΚΑΚΟ;

ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΑΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΟΣ ΤΙΣ ΦΟΒΙΕΣ ΣΟΥ, ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ.

stanfromgreeceΜέλος
27/10/2006, 08:37:53
Φίλη ΖΤΗ καλημέρα!
Σε έχω ρωτήσει 2 φορές και ακόμα δεν μας έχεις πεί πού βρίσκεται αυτό το σπίτι! Οπως βλέπεις υπάρχουν εδώ άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν, ειδικά αν δούν το φαινόμενο από κοντα!
27/10/2006, 08:40:50
Αγαπητέ ellovos, σχετικά με την άσχημη μυρωδιά που κατακλύζει τον εσωτερικό διάδρομο του σπιτιού σου κάποιες φορές, μήπως έχεις ακούσει που παραπέμπει αυτό?
Αλήθεια, εσύ τι πιθανές εξηγήσεις δίνεις για αυτό το φαινόμενο?

In anticipation of my resurrection...

stanfromgreeceΜέλος
27/10/2006, 09:00:26
Για να κάνουμε και λίγο πλάκα, εμένα όταν μυρίζει ο διάδρομος του σπιτιού... κάτι έχει κάνει ο γείτονας στην τουαλέτα του! μπλιάχ!
27/10/2006, 10:11:20
Μαλλον ειχε χαλασει ο Βοθρος

...and the Predators will prevail...

ZTHΝέο Μέλος
27/10/2006, 10:42:47
καλημέρα σε όλους,

λοιπόν.... θα προσπαθήσω να γράψω όσο το δυνατόν πιο αναλυτικά μπορώ.

Αν κάτσω σπίτι για 12 ημέρες (πραγμα που το έχω κάνει) θα ακούω διάφορους ήχους. δηλαδη... Σαν χτυπήματα, σαν βήματα σαν να υπάρχει κάποιος μέσα και αισθάνομαι οτι κάποια παρουσια είναι πολύ κοντά μου. Αυτά θα τα ακούω όση ώρα βρίσκομαι μόνη μου περίπου 10 - 15 φορές κάθε 1 ώρα. Μετά μπορεί να σταματήσει για 1 ώρα και μετά πάλι τα ίδια. ¨οταν έρθει κάποιος εκεί δεν ακούω τίποτε απολύτως.

Την κάμερα την έβαλα να κοιτάει το σαλόνι κλείδωσα και έφυγα. Μετά από λίγο άκουσα δυνατά και ξεκάθαρα, σαν κάποιος να ξεκλειδώνει την πόρτα να μπαίνει μέσα και στο δευτερόλεπτο να βρίσκεται και να κάνει φασαρία στον πρώτο όροφο.
Μετά άκουσα, βήματα στη σκάλα και στο δευτερόλεπτο να βρίσκεται δίπλα από την κάμερα. Τέτοια πράγματα. ¨

¨οσον αφορά το χέρι του πολυούχου αγίου...... Στο νησί που μένω υπάρχει ο προστάτης άγιος μας που το λείψανο του όποιος θέλει το πάει και αγιάζει το σπίτι του.

Λοιπόν όταν έφτιαξα το σπίτι δεν χρεισιμοποίησα μεταχειρησμένα υλικά.
Όσον αφορά την προιστορία δεν υπάρχει κάτι ασχημο ή δεν έχω ακούσει εγώ τίποτα τέτοιο.
Στο οικόπεδο δεν υπάρχει πηγάδι, πηγάδι υπάρχει στο διπλανό οιπόδεδο το οποίο είναι του πατέρα μου.

Τώρα να πω και στον φίλο μου τον ELLONOS, ξέρω ότι καταλαβαίνεις την τρομάρα μου όμως παρ όλα αυτά έχω προσπαθήσει και προσπαθώ να τον καταπολεμήσω. Φοβάμαι μη μου επιτεθεί και πεθάνω αρχικά και μετά φοβάμαι αυτό το κάτι που δεν ξέρω τι είναι.
Επίσης θέλω να σε ρωτήσω μήπως αυτή η μυρωδιά που είχες στο σπίτι σου έμοιαζε σαν βόθρος και σαν κάτι ψόφιο???????

Τέλος αναφέρθηκε ένα όνομα από κάποιον που είναι γνώστης. Ίσως η καταγωγή του να είναι από το ίδιο νησί με μένα. Θέλω την βοήθεια. Όποιος θέλει δεν έχω κανένα πρόνλημα να κάνω την κασσέτα της κάμερας DVD και να του την στείλω διότι δεν ξέρω πως να την ανεβάσω για να την ακούτε όλοι.