- Τρίγωνο στο Σούνιο παρόμοιο μ' αυτό των Βερμούδων? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ίσως και να 'χαμε παντρευτεί,
ίσως και να 'χαμε ήδη παιδιά,
κουμπάρο, σπίτι, πεθερικά.
Ίσως να φόραγες μπικουτί
και μία ρόμπα μισάνοιχτη
να μπαίνει ο ήλιος, να βλέπω το φως,
να παύει ο έρως να 'ναι τυφλός.
θ' άλλαζε νόημα κι η Κυριακή
δεν θα 'ταν πια μελαγχολική,
στην Κερατέα και στο Γραμματικό
στις σούβλες τα παλιά μας εγώ...
Μα εγώ, το 'χω περάσει αυτό το στάδιο
κι είναι το σπίτι μου άδειο,
βγαίνω νύχτα, κοιμάμαι πρωί
κι εσύ στ' αστέρια βλέπεις μόνο ζώδια
και της καρδιάς τα επεισόδια
προτιμάς να τα δεις στην Τι-Βι
Μες στα στενά της Λιμνούπολης,
της Μέτρο Γκόλντουϊν, της Φίνος Φιλμς,
ο Ντόναλντ Ντακ, ο Κλαρκ Γκέημπλ κι ο Βουτσάς
ματαίως θα περιμένουν για μας.
Τα είδη προικός, τα επιπλάδικα
θα διαφημίζονται άδικα,
τα Φώτο άλμπουμς θα μένουν λευκά,
ρύζι θα τρώμε μόνο λαπά.
Εμείς δεν ζούμε σ' άλλη εποχή,
η μοίρα μας έταξε σ' αυτή,
που ο ουρανός δεν κρύβει από πάνω Θεό
κι εσύ είσαι εσύ κι εγώ είμαι εγώ
κατά τ'άλλα.... ζώον Γκουρούνα με ωροσκόπο Γαϊδούρι!
εκτρέφω σκύλους, γάτες, τριανταφυλλιές και όνειρα...
το χόμπι μου είναι να κινούμαι στα όρια (είδα κάτι καρουσέλ με ακροβάτες μούρλια!)
και με την μεταφυσική ασχολούμαι εφόσον βεβαιωθώ ότι κατέχω την φυσική πλευρά των πραγμάτων....
φιλάκια σε όλους
Galadriel

bitch and bites
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------Το ΠΑΟ μήπως -λέω μήπως- σημαίνει ότι είσαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!! Γιατί τότε σε πάωωωωωωωωωωωω!!!
--------------------------------------------------------------------------------
Σωστά - και γω σε πάω.Better to save the mystery
ΒΛΕΠΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ.
ΛΑΜΠΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Ε.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...
quote:
MAZEYTHKAME ΜΠΟΛΙΚΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΘΑΡΡΩ,
ΛΑΜΠΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ.
Εκαμαμέντα σχίονι!![]()
![]()
![]()
Better to save the mystery than surrender to the secret..
quote:
Μην ακούσω γιά Ολυμπιακούς και Αεκτζήδες. Θα ταραχθώ.
Αφροδίτη, να συμπαθείς και την ΑΕΚ γιατί είναι Κωνσταντινουπολίτισσα !

Φιλικά
Κανείς, καμία Αεκτζής/ Αεκτζού ;
καλησπέρα φίλη Karma...ΑΕΚΑΡΑ ολε΄..ολε΄...ολέ....Δεν εχω προλάβει ακόμη να έρθω γιά τη ζωδιακή μου ανάλυση,άλλα ελπίζω μετά το Πολυτεχνίο ,και τη φιλοσοφία να προλάβω...Αλλωστε έιμαι ανοικτός σε όλα....Ο φίλος Αστροψυχή σίγουρα είναι καλά..????
Να και μερικά καυστικά προσωπικά μου δεδομένα¨:
Ονομα : Velissarios (real)
Ζώδιο : Καρκίνος
Γενέθλια : 4 / 7
Οικογεν. Κατάσταση ¨: 3 γάμοι -1 κηδεία & πολύτεχνος (πλάκα)
Χόμπυ : Party Animal – Εκδρομούλες με τη Moto- Κορίτσια – Σκάκι – Διάβασμα-Καφεδιές+KAI με τα 2 παιδιά μου
Στέκια ¨: Οπου υπάρχει καλή παρέα ,Rodon, Gagarin ,Rockwave ,Θησείο
Φράσεις (Αγαπημένες μου ) ¨: Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ -ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΖΕΡΗ so Living on the edge..,Everyday for us something new because a Revolution Calling..
Θα θελα να είμαι αλλά δε μπορώ : Ο Bob o Σφουγκαράκης & να μη με χαλάει τίποτε..
Αγαπημένα μου βιβλία ¨: Απαντα Καρυωτάκης, Καβάφης,Νίτσε
ΜΙΣΩ ¨: τη μιζέρια , το καθωσπρεπισμό , τους στημένους ,δήθεν, trendy, επιδιξιομανείς ,κολλημένους με υλικά αγαθά, war pigs, masters ,Γιέσμεν, γλύφτες, πουριτανούς , closed minds & οι παντρεμένοι που μιζεριάζουν etc
Τι θα γίνω (όταν μεγαλώσω) ¨: Free man & rock star....
ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥΣ...

Open mind for a different view....
Edited by - judas priest on 15/11/2005 03:20:45
να ΄μαι κι εγω
αν και με καποιο δισταγμο,
οφειλω να ομολογησω.
ΧΟΜΠΙ: Αστρολογια, μαγειρικη (οχι ζαχαροπλαστικη), οποτε εχω πλεον
χρονο, διαβασμα και ηλεκτρονικους υπολογιστες (μαθαινω τελευταια).
ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ: Τι εννοεις;
ΖΩΔΙΟ: Ζυγος
ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ: Να καταφερω να τα πραγματοποιησω, ακομη και
στα 80 μου (αν ζω), τα ονειρα αλλαζουν συχνα...
ΟΜΑΔΑ: ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: Ελευθερος επαγγελματιας
ΑΓΑΠΕΣ: Η οικογενεια μου (απο τον πιο μακρινο συγγενη μεχρι τον πιο
κοντινο), η Αστρολογια.
Edited by - angi on 15/11/2005 03:06:12
quote:
judas priest
καλησπέρα φίλη Karma...ΑΕΚΑΡΑ ολε΄..ολε΄...ολέ....Δεν εχω προλάβει ακόμη να έρθω γιά τη ζωδιακή μου ανάλυση,άλλα ελπίζω μετά το Πολυτεχνίο ,και τη φιλοσοφία να προλάβω...Αλλωστε έιμαι ανοικτός σε όλα....Ο φίλος Αστροψυχή σίγουρα είναι καλά..????
Γεια σου judas priest ! ΑΕΚΑΡΑ ! Είμαστε καλά, κερνάμε και καφέ, έχουμε και μεγάλη δισκοθήκη ! Όσοι για τη ζωδιακή σου ανάλυση ...εσύ χάνεις (πλάκα κάνω). Να είσαι καλά !
quote:
angi
Αγαπητη μου karma,
να ΄μαι κι εγω
αν και με καποιο δισταγμο,
οφειλω να ομολογησω.
Καλώς την ! Δισταγμός ; ![]()
![]()
![]()
quote:
ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ: Τι εννοεις;
Εννοώ τα πράγματα αυτά που μας ευχαριστούν !

Φιλικά
δεν έχω ομάδα.......έχω όμως τρία υπεροχα αγόρια
μαρεσει να διαβαζω βιβλία εσωτερικής αναζήτησης κι ότι εχει να κανει με την ψυχη και τους τρόπους μαθησης,μιας και αντιμετώπισα μια μικρη μαθησιακή δυσκολία με τον μικρό μου.
Μαρεσει να ζωγραφίζω,μαρεσει να γραφω ποιήματα ,μαρεει να κουβεντιάζω,να κουβεντιάζω με όσους αγαπω αλλα και με όσους διαφωνω,ειμαι Ταυρος με ωροσκόπο Τοξότη,ένας υπεροχος συνδιασμός ομολογώ.Εϊμαι άνθρωπος μαλλον των άκρων δεν ξερω τι θα πει μέση...σπαω τα όρια...και γενικά τολμώ.Μενω στη Μυτιληνη,ειναι μαγευτικός τόπος,εμπνεει ,απογειώνει δημιουργει εξάρσεις.
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
Better to save the mystery than surrender to the secret..
quote:
galazia_sfaira
...μέχρι ποια ηλικία καλα μου παιδιά περιλαμβάνει το κάλεσμα....εμένα με "παιρνει"....ετων 47
Αγαπητή galazia_sfaira
Στο σύμπαν δεν υπάρχουν ηλικίες ! Συνέχισε δυναμικά !
quote:
Didorium
Αυτός ο ωροσκόπος τελικά πρέπει να έχει μεγάλη σημασία. Εγώ γιατί δεν ξέρω τον δικό μου όμως? Μήπως δεν έχω?
Ο Ωροσκόπος μας είναι σημαντικός γιατί είναι το πρώτο σημείο που βλέπουν οι άλλοι σε μας. Μόλις έρθουμε πιο κοντά βλέπουν τον Ήλιο μας (το ζώδιό μας) και μόλις ζεσταθούμε ψυχικά βλέπουν τη Σελήνη μας. Γράψε μου την ημερομηνία, την ώρα και τον τόπο γέννησής σου να στον βρω.

Φιλικά
Είμαι Μέταλο. Παρομοίως Ρόδον, Γκαγκαριν, underground ελπίζω φέτος και Wacken και στο Μπαρμπα Γιαννη στα εξάρχεια.
Χόμπυ=μπυροποσία και κρασοκατάνυξη.
Είμαι ΑΕΚΑΡΑ
Εκ φύσεως και πεποιθήσεως είμαι στον κόσμο μου.
Μου αρέσει το μαύρο χρώμα.
Γουστάρω πολύ τα ξωτικά, τις κουκουβάγιες, τους μπουφους και τους αετούς αν και αγαπάω όλα τα ζώα αλλά σιχαίνομαι τα έντομα.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
ΚΑΡΜΑ ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΝ ΚΑΙ [ΑΕΚΤΖΟΥ] ΤΙ ΤΑΡΑΧΗ!!!
Gretel κι εγώ μέταλλο είμαι... Οι Αιγόκεροι είστε σταθεροί. Η καλύτερη φίλη μου Πέννυ είναι Αιγοκερίνα. Με στηρίζει στις στραβές, γιατί εμείς οι χαζοτοξότες δίνουμε δίνουμε και στο τέλος την πατάμε.
Χαίρομαι που είσαι ζωγράφος. Η ζωγραφική είναι σιωπηλή ποίηση κι η ποίηση ομιλούσα ζωγραφική.
Angi οι ζυγοί λάμπουν παντού και πάντα. Παιδιά λατρευτά της ισορροπίας.
Judas, έχουμε κοινή [απ΄ότι βλέπω] αγαπημένη φράση. Η ζωή είναι πολύ μικρή γιά να είναι θλιβερή.
Τι είναι άλλωστε η ζωούλα Judas; Μία αναμονή κι ένας αποχαιρετισμός. Τη ζούμε δεν φυτοζωούμε λοιπόν. Πως τη βρίσκεις την ταπεινή φιλοσοφία μου; Ως Καρκίνος έχεις κι εσύ τα καλά σου. Κάρμα καλά δεν τα λέω. Πιστοί φιλοσοφημένοι γλυκοζηλιάρηδες... Πέστα χρυσόστομη...
Ζεσταθήκαμε και καλοανταμωθήκαμε δικτυακά. 
Α.Ρ.
Η αγάπη μαλακώνει όλες τις σκληρές καρδιές.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Ε.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...
quote:
Gretel κι εγώ μέταλλο είμαι...
Judas, έχουμε κοινή [απ΄ότι βλέπω] αγαπημένη φράση. Η ζωή είναι πολύ μικρή γιά να είναι θλιβερή.
Τι είναι άλλωστε η ζωούλα Judas; Μία αναμονή κι ένας αποχαιρετισμός. Τη ζούμε δεν φυτοζωούμε λοιπόν. Πως τη βρίσκεις την ταπεινή φιλοσοφία μου; Ως Καρκίνος έχεις κι εσύ τα καλά σου. Κάρμα καλά δεν τα λέω. Πιστοί φιλοσοφημένοι γλυκοζηλιάρηδες... Πέστα χρυσόστομη...
Ζεσταθήκαμε και καλοανταμωθήκαμε δικτυακά. [/b]
Αγαπητή Κάρμα ,ευχαριστώ για τη πρόταση .Γνώρισα ότι είστε πολύ ζεστοί ανθρώποι και με ανοικτό σπίτι….Πιστεύω επειδή ο χειμώνας είναι μακρύς ότι θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε σύντομα από κοντά….Νά στε καλά….
Dear Afrodite ,εγώ έχω όλα αυτά τα εξαίσια χαρακτηριστικά και δεν το γνώριζα????
Anyway σε ευχαριστώ πολύ ,αν και εγώ δεν ξέρω πολλά για τους Τοξότες να σου πώ..Ποιήτρια και να μην έχεις υοθετήσει αυτές τις βασικές φιλοσόφικές αλήθειες ,θα με εξέπλητες..Γιατί στα έργα σου ,αυτό διαφαίνεται ...Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ...που περνά και χάνεται....Και σου αφιερώνω το Γέρο του Καβάφη ,που δεν είχε πιάσει το νόημα γιατί τον εξαπατούσαν λεγοντας ``έχεις χρόνια μπροστά σου`` ...Το ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΟΜΩΣ καλη μου φίλη δε πεθαίνει...ΑΛΛΑΖΕΙ.....όπως μας λέει και ο Σιδηρόπουλος κάποτε προς το Χατζηδάκη.....
`` Αλλά εσείς θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι ένα έργο όταν φεύγει από τα χέρια του δημιουργού του αποκτά δική του προσωπικότητα, δική του ταυτότητα, σύμφωνα με τα οποία χαράζεται η πορεία του και είναι αναφαίρετο δικαίωμα του έργου να ακολουθήσει αυτόνομη καριέρα, την οποία εν ονόματι οποιασδήποτε πατρότητας δεν έχετε δικαίωμα να σταματήσετε, ειδάλλως το ίδιο δικαίωμα έχει και το κράτος εν είδη λογοκρισίας. ``

Open mind for a different view....