ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 3 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 3 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

A. Kircher32 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
21/01/2008, 09:34:32
quote:
Έχω μια υπόγα αλλά το θέμα είναι ότι όποιος μπαίνει εκεί δεν βγαίνει...
Το ντεκόρ επίσης είναι εμπνευσμένο από ττην ταινία του δολοφόνου με το πριόνι.
Ενδιαφέρεσαι ακόμα;

την πάτησες! τώρα είναι που ενδιαφέρομαι! εκεί κάνεις της μασωνικές σου τελετές;! θυσιάζεις και κόσμο; πες τα όλα!

25/01/2008, 07:43:05
Παιδιά, τι έγινε;
Σίγασαν τα ηχεία και δεν ακούμε μουσική πλέον;

In anticipation of my resurrection...

seirios12aΜέλος
26/01/2008, 11:05:06
φυσικά και ακούμε

http://www.youtube.com/watch?v=nHl09zyrnZo

ΥΜΝΟΣ
seirios12aΜέλος
26/01/2008, 11:12:27
για δες κι αυτό και πες μου εντωμεταξύ αν σου θυμίζει το στυλ της φωνής του τραγουδιστή από sisters

http://www.youtube.com/watch?v=OK01RmJhIAY

γουστάρω πολύ
26/01/2008, 13:28:06
Καλώς τον κι από δω που μας έλειψες!

Σήμερα σηκώθηκα κι είχα μια απίστευτη επιθυμία να ακούσω Dark Sanctuary.
Η μελαγχολία, ο πόνος κι η μελωδικότητα που εκλύονται από την φωνή της Lady Pandora σε συνεπαίρνουν...

Λοιπόν, έβαλες τα links από 2 τραγουδάρες και των Sisters Of Mercy και των Tristania.
Οι φωνές των δύο ανδρών έχουν ομοιότητες, ειδικά στην χροιά και στο βάθος.
Αν θέλεις να ακούσεις κάποιο συγκρότημα πάντως που να σου θυμίζει τους Sisters Of Mercy - ως στυλ περισσότερο - άκου τους The 69 Eyes.
Σου βάζω μερικά videos:

http://www.youtube.com/watch?v=71ZaO2zZvgM

http://www.youtube.com/watch?v=r2AzCGk-3pk

http://www.youtube.com/watch?v=1TLYDF00Jts

Για ψάξε τους λιγάκι, νομίζω ότι αξίζουν τον κόπο.
Προσωπικά υπάρχουν στιγμές που δεν θέλω να τους ακούσω, υπάρχουν στιγμές που τους γουστάρω!

seirios12aΜέλος
27/01/2008, 10:23:10
Τους ψιλοβαριέμαι προτιμώ κάτι τέτοιο..

http://www.youtube.com/watch?v=y47PxC9u6Kc

http://www.youtube.com/watch?v=emm9hvrx7Kw

για μένα είναι κλάσεις ανώτεροι, είναι λιγότερο δήθεν και πολύ ποιοτικότεροι σαν συγκρότημα.
crucifire , δες το δεύτερο βίντεο, τα βαμπίρ επέστρεψαν

27/01/2008, 16:49:28
quote:
crucifire , δες το δεύτερο βίντεο, τα βαμπίρ επέστρεψαν

φίλε, είδα πολούς losers εκεί μέσα, αλλά αυτό που είδα στο 1.12 άξιζε τη φρίκη!!! γιατί δεν έχουμε τέτοια στην Ελλάδα ρε γαμώτο;!

quote:
Παιδιά, τι έγινε;
Σίγασαν τα ηχεία και δεν ακούμε μουσική πλέον;

εγώ περιμένω απάντηση σχετικά με την υπόγα! χεχε!

κοίτα, βασικά, δε μιλάω γιατί αφ' εός δεν έχω κάποιο μουσικό νέο, και αφ' εταίρου χαίρομαι που παίζει και λίγο γκόθικ εδώ μέσα, για να δικαιολογεί και τον τίτλο του τόπικ, και για να μαθαίνω κι εγώ τίποτα. γενικά αυτή η και καλά βαρύτονη ρομαντική φωνή στο γκόθικ μου τη δίνει, ίσως γιατί μου φέρνει στο μυαλό τον βίλλε βάλο (!) αλλά ψάχνομαι. ποτέ δεν ξέρω τι μπορεί να μου κάτσει! (το καλύτερο θα ήταν, μια γκοθού! χεχε!)

28/01/2008, 07:32:02
Φίλε seirios12a, από τον υπολογιστή που είμαι τώρα δε μπορώ να δω τα βίντεο ούτε και να έχω ήχο.
Ενημερωτικά πάντως, τα βαμπίρ κλπ γοητεύουν κι εμένα...
Πολύ ωραίες φωτογραφίες μας παρέθεσες!

quote:
εγώ περιμένω απάντηση σχετικά με την υπόγα! χεχε!

Πρόσεχε μόνο μη λάβεις κάποια απάντηση που δεν θα περιμένεις με τίποτα...

quote:
γενικά αυτή η και καλά βαρύτονη ρομαντική φωνή στο γκόθικ μου τη δίνει, ίσως γιατί μου φέρνει στο μυαλό τον βίλλε βάλο (!) αλλά ψάχνομαι.

Εννοείς για τα ανδρικά φωνητικά, πολλά εκ των οποίων σε διάφορα συγκροτήματα έχουν ξεφύγει από αυτό το μοτίβο.
Έχουν αρχίσει να γίνονται πιο ήπια αλλά και τα γυναικεία έχουν αυξηθεί.
Εξάλλου, για να βγει μια gothic ατμόσφαιρα σε ένα τραγούδι δεν είναι απαραίτητο αυτό να υπακούει σε διάφορους "κανόνες".
Σημασία έχει να αναδύονται συναισθήματα και να κινητοποιεί τις σκέψεις του ανθρώπου που το ακούει...

28/01/2008, 17:55:05
quote:
Πρόσεχε μόνο μη λάβεις κάποια απάντηση που δεν θα περιμένεις με τίποτα...

περιμένω τα πάντα από σένα! ό,τι και να πεις δε με σοκάρεις!
έχεις ακούσει που λένε, τα σιγανά ποταμάκια...!

quote:
Εννοείς για τα ανδρικά φωνητικά, πολλά εκ των οποίων σε διάφορα συγκροτήματα έχουν ξεφύγει από αυτό το μοτίβο.
Έχουν αρχίσει να γίνονται πιο ήπια αλλά και τα γυναικεία έχουν αυξηθεί.

ίσως, αλλά εγώ δεν έχω τις ίδιες πηγές με εσένα, εννοόντας ο,τι ακούω ότι βάλουνε στα κλαμπς, ή ό,τι μου δείξει κάποιος γκοθάς, και επι το πλείστον, τέτοια φωνητικά συναντάω. εκτός βέβαια από πιο μέταλ φάσεις όπως έπικα κλπ.

άσχετο, άκουσε κανείς το 01011001 από ayreon; πρόσφατα άρχισα να τους ψάχνω κι έχω φάει σκάλωμα.

29/01/2008, 07:45:36
Μπα, σιγανό ποταμάκι δε με λες με τίποτα...

quote:
ίσως, αλλά εγώ δεν έχω τις ίδιες πηγές με εσένα, εννοόντας ο,τι ακούω ότι βάλουνε στα κλαμπς, ή ό,τι μου δείξει κάποιος γκοθάς, και επι το πλείστον, τέτοια φωνητικά συναντάω.

Για να βρεις καλά συγκροτήματα που να αξίζουν, θα πρέπει να ψάξεις αρκετά.
Αν γνωρίζεις πως και που να ψάξεις, μπορείς να ανακαλύψεις διαμάντια.
Σε κάποιο club μπορεί να ακούσεις και κάτι το καλό αλλά μπορεί να σου πλασάρουν ως gothic και τίποτα ebm, electro, noise κλπ και να αποκτήσεις μια εντελώς λανθασμένη αντίληψη για τη μουσική.

Από Ayreon δεν έχω ακούσει κάτι...

vardaΝέο Μέλος
03/07/2005, 23:41:42
Έξω απο το κτιριο της CIA εγκαταστάθηκε το 1990 ενα κρυπτογραφημενο γλυπτο, το οποιο περιείχε έναν μυστικο κώδικα.Παρολο που καταφεραν να το αποκρυπτογραφήσουν δεν μπορεσαν ακομη να εξηγησουν τη σημασια του γριφου που εκρυβε.Συγκεκριμένα ελεγε:

'' Ανάμεσα στην απουσια φωτος και στην ελαχιστη σκια, βρισκεται η απόχρωση του iglusion.
Ηταν τελειως αόρατο.Πως ηταν αυτο πιθανό;.Αυτοι χρησιμοποιησαν το γηινο μαγνητικο πεδίο.Οι πληροφοριες συγκεντρωθηκαν και μεταβιβαστηκαν σε μια αγνωστη τοποθεσια. Η CIA ξερει για αυτο;Πρέπει,εχει θαφτει καπου εκει εξω.Ποιος ξέρει την ακριβή τοποθεσια;Μονο ο WW.Αυτό ηταν το τελευταιο μηνυμα του.38 μοιρες,57 λεπτα, και 6,5 δευτερολεπτα βορεια,77 μοιρες, 8 λεπτα και44 δευτερόλεπτα δυτικα.ID με τις σειρες
Αργα,βασανιστικα αργα, τα υπολειμματα των συντριμιών που εφραζαν το χαμηλοτερο μερος της πορτας αφαιρέθηκαν.Με χέρια,τα χερια μου να τρεμουν, εκανα μια μικρη χαραμαδα στην πανω αριστερη γωνια της πορτας.Και μετα,μεγαλώνοντας λιγο την τρ΄τπα, έβαλα μεσα το κερι και κρυφοκοιταξα.Ο καυτος αερας που ξεφευγε απο την κλεισμενη αιθουσα εκανε την φλογα να τρεμει,αλλα οι λεπτομερειες απο οσα υπηρχαν μεσα στο δωματιο αχνοφανηκαν μεσα στην ομιχλη.Μπορειτε να δείτε τίποτα;''

Λεγεται ότι ο γρίφος αυτός αποτελεί μια συνεχεια, απο τον γλυπτη ,των κωδικων του DA VINCI.Γνωριζει κάποιος κατι σχετικα;

My life is a legend...but I want to make it a myth...

04/07/2005, 03:01:59
Το θέμα αυτό απενεργοποιείται.

Παραμένει ενεργό το όμοιό του:

''KRYPTOS''

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!