- ιπταμενο αντικειμενο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
8.n
8.n
ARLOUMPES TA ARXAIA ELLINIKA KIMENA???? MALON EXEIS PROVLIMA!!! MALON DE KSERIS TI DIAVAZEIS!!!! GIA KITAKSETO SE PARAKALW...((((GNORIZW ENAN KALO PSYXO8ERAPEYTH...))![]()
8.n
8.n
μήπως μιλάς Τούρκικα και δεν καταλαβαίνεις?
Που ανέφερα εγώ ότι αυτά που αναφέρονται στο site (που τότε δεν ήξερα ότι ήταν δικό σου) σχετικά με τα αρχαία ιπτάμενα αντικείμενα είναι βλακείες?
Σε παρακαλώ υπέδειξέ μου που έγραψα κάτι τέτοιο αλλιώς καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς...
Εγώ αυτό που είπα ότι δεν είναι δυνατόν να γράφεις τέτοια τερατώδη λάθη σε ένα σάιτ που το παρακολουθούν χιλιάδες άνθρωποι γιατί γίνεσαι ρεζίλι.
Και αναφερόμουν στο θέμα του Εβανς...
Που το είδες γραμμένο ότι ο Εβανς αποκρυπτογράφησε τη Γραμμική Β?
Μπορείς να μας παραθέσεις την πηγή σου?
Ετσι ίσως να σε δικαιολογήσουμε... ![]()
Οντως φίλε μου ... "Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι"
![]()

8.n
δεν μου αρεσε ο τροπος που αντιμετωπισες την avallon και χαιρομαι αν το καταλαβες και γι'αυτο ζητας να ληξει το θεμα.:)
και εσυ avallon αδικεις τον εαυτο σου με το να παρεκτρεπεσαι,εστω και αν εχεις απο την αρχη δικαιο.πιστευω πως επρεπε να αποφυγεις ορισμενους χαραχτηρισμους.
θοδωρη ,ειναι πολυ καλη η προσπαθεια που καταβαλεις,ομως πιστεψε με το συγκεκριμενο site θελει παααρα πολλη δουλεια.
συναντησα αρκετα προβληματα στο να καταφερω να το μελετησω,προβληματα ενδεχωμενος στο στησιμο του site ,μπορει να φταιει και ο explorer μου ομως(αν και διατηρω καποιες επιφυλαξεις περι τουτου).
παιδια ας ληξει εδω το θεμα σας παρακαλω ,πιστευω πως ειναι σημαντικο να υπαρχει διευκρινηση σε καποια θεματα και αυτο ηδη εχει γινει.
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Edited by - manos on 19/09/2003 01:01:26
quote:
{{Replay}}
----------------------------------------------------------------------
στις πιο πανω συζητησεις μας αναφερω πως ενας απο τους πλανητες ,σε δημοσιευμα,αναφερουν πως απομακρυνεται απο τον γαλαξια μας,ισως αυτο το γεγονος φερνει τα πανω-κατω.
----------------------------------------------------------------------
Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,
ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΟΤΙ ΕΝΩ ΑΠΟΜΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΡΜΟΣΠΗΓΗ: ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
Φίλε AGENT MULDER έψαξα λίγο για τον Πλούτωνα και βρήκα την είδηση που αναφέρεις.
Ο Πλούτωνας ολοκληρώνει την τροχιά του γύρω από τον Ηλιο κάθε 248 (Γήϊνα χρόνια). Η τροχιά του είναι πολύ ελλειπτική. Από το 1979 μέχρι το 1999, βρισκόταν στην εσωτερική τροχιά του Ποσειδώνα. Τώρα, είναι ξανά ο 9ος πλανήτης του συστήματος και κάθε λεπτό απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τον ήλιο.
Παρόλα αυτά, οι τελευταίες μελέτες δείχνουν ότι ενώ απομακρύνεται από την πηγή φωτός και θερμότητας που είναι ο ήλιος, ενώ "σκοτεινιάζει", η ατμόσφαιρα του επεκτείνεται αντί να καταρρέει όπως θα ήταν φυσικό καθώς θα άρχιζε να "ψύχεται". Δεν ψύχεται όμως, αλλά η θερμοκρασία του συνεχίζει να αυξάνει (κατά 1ο Κελσίου από το 1989 όπου και βρέθηκε στην πιό κοντινή θέση του προς τον ήλιο).
Αυτό οι επιστήμονες το εξηγούν με το ανάλογο φαινόμενο που έχουμε στην Γη. Δηλαδή, ενώ η πιό κοντινή θέση μας στον ήλιο είναι στις 12 το μεσημέρι, η υψηλότερη θερμοκρασία παρατηρείται στις 3 το μεσημέρι.
Αυτή την στιγμή, λένε, 14 χρόνια μετά την πιό κοντινή του θέση στον ήλιο, είναι σαν βρίσκεται σε "ώρα Γης 1.15μμ". Οπότε σύμφωνα με την μελέτη θα πάρει άλλα 10 χρόνια για ν' αρχίσει να "ψύχεται", την ίδια ώρα που θα φτάνει και το διαστημόπλοιο New Horizon της NASA που σύμφωνα με το σχέδιο, θα εκτοξευτεί το 2006 και θα φτάσει στον Πλούτωνα το 2015.
Βρήκα όμως μιά άλλη ενδιαφέρουσα πληροφορία, η οποία αφορά το απώτερο μέλλον.
Οταν ο ήλιος μας θα αρχίσει να πεθαίνει, ως γνωστόν θα αρχίσει να επεκτείνεται, θα μας καταπιεί "μέσα στην φωτιά του", την Γη και τους περισσότερους εσωτερικούς πλανήτες.
Ομως, οι εξωτερικοί πλανήτες θα έρθουν έτσι πιό κοντά στον Ηλιο, και γι αυτό θα γίνουν πιό θερμοί. Ετσι, ο Πλούτωνας, σύμφωνα με ένα computer simulation που έκαναν στα εργαστήρια, θα έχει μιά πολύ ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα, σαν αυτή που υπάρχει σήμερα στην παραλία του Μαϊάμι...
Οπότε θα μπορούσαμε να μετακομίσουμε εκεί, εφ όσον η Γη θα είναι πιά κατεστραμμένη...
Γι αυτό να πάρετε πολύ στα σοβαρά την παρακάτω αγγελία!

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Edited by - Ostria on 19/09/2003 01:02:57
http://www.hri.org/news/greek/mpa/2003/03-07-04.mpa.html
http://iafrica.com/news/worldnews/250866.htm
http://www.abc.net.au/news/newsitems/s895284.htm
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
περιφημη η αναζητηση σου για μια ακομη φορα απεδωσε πλουσιους καρπους,να εισαι παντα καλα:)))))))))))))))))))))))
μην λες πως ειναι αργα,ουτε νωρις,απλα ειναι καθε λεπτο -καθε στιγμη η καταλληλη για ολες τις πληροφοριες,τις ερευνες,τα αποτελεσματα και τα σχολια πανω σε ολα τα θεματα.:)))))))))))
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
υ.γ σε ευχαριστω.