- ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΕ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
(τώρα βέβαια δεν γνωρίζω το φύλο σου, αλλά υποθέτω από τον γραπτό σου λόγο ότι είσαι γυναίκα ή κάτι παρεμφερές - ελπίζω να μην πέφτω έξω)
αναφέρθηκα στις πυραμίδες της Νουβίας γιατί ΕΣΥ αναφέρθηκες.
την συνομωσία για τους μεσογειακούς λαούς (περί συνομωσίας δεν πρόκειται?) δεν την γνωρίζω - δεν έχουμε τα ίδια αναγνώσματα πιθανόν-εάν μπορούσες να μου συστήσεις σχετική βιβλιογραφία θα το εκτιμούσα βαθειά.
Η δε φωτογραφία, προέρχεται από ένα έγκυρο σαιτ και απεικονίζει τις νουβιακές πυραμίδες στις οποίες αναφέρθηκες. Φαντάζομαι ότι τα σοβαρά σαιτς δεν βγάζουν "μαιμούδες" φωτογραφίες στο διαδίκτυο.
Σύμφωνα με την έρευνα που έκανα, λοιπον, δεν διαπίστωσα ότι οι νουβιακές πυραμίδες είναι αρχαιότερες των υπολοίπων πολιτισμών.
Οσο για τον Ελληνικό πολιτισμό, θεωρώ απαράδεκτο, να γνωρίζουν οι Γιαπωνέζοι καλυτερα ελληνικά απο αρκετούς που γνωρίζω (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτου μου).
Επίσης να σου γνωρίσω, εάν δεν το γνωρίζεις ήδη, ότι οι μεσογειακοί πολιτισμοί ήταν ολοι ΛΕΥΚΟΙ και ουχι Μαυροι ωστε να εμπιπτουν στην ιδια συνομωσια.
Ο μαυρος πολιτισμος, δυστυχως δεν εχει να προσφερει πολλα στον κοσμο.
Κατι οι συνεχεις κατακτησεις και το σκλαβωμα απο τους λαους τους γυρω, κατι που δεν τους ενδιεφερε και πολυ, δεν εχει αφησει σημαντικα πραγματα, εκτος ισως απο θαυμασια μουσικη.
ορεξη να χετε να διαγραφετε :)
Edited by - null_n_void on 05/01/2006 17:27:09
quote:
Ο μαυρος πολιτισμος, δυστυχως δεν εχει να προσφερει πολλα στον κοσμο.
Εβγαλε καλους μπασκετμπαλιστες.
(img)http://img.villagephotos.com/p/2004-10/848879/gati.jpeg(/img).
.se kamia periptosh h istoria os epistimi kai oi istorikoi os synolo den tha iothetisoyn ayth thn apopsi oso den tekmirionete me apta stixia.file avatar den katalaveno ta grafomena sou ego nomizo os antithetos oi opadoi toy afrokentrismou tha eixan simferon na diafimizoun ton nouviko politismo os afrikaniko kai malista apodedigmena arxaiotato.ego aytotoopio gnorizo einai oti kai o egyptiakos kai o nouvikos kai o mesogiakos (tis voriou afrikis enoo kai orismenon nision tis mesogiou ) katagonte apo thn saxara thn epoxi pou ayth htan efori pediada gemati limnes kai potamia,prin peripou 13 xiliades xronia kai pleon .me thn parodo toy xronou kai eno to klima etine na ginei xirotero oi plithismoi tis saxara thn egkatelipsan stadiaka katafevgontas stis oxthes toy neilou,sta paralia pros thn mesogio kai sta noria pros tis megales ektaseis savanas etsi exoume tous yposaxarious politismous ton ethiopiko politismo tous nouvious toys vorious egiptious tous notious egyptious,tus(livious) kai pithanon kapious laous pou proypirxan ton indoevropeon sta nisia tis mesogiou.(profanos proipirxan ton kikladiton kai kritikon ston elladiko xoro kai malon o plithismos toys itan malon exeretik mikros ston elliniko nisiotiko xoro alla poliplithesteros sta nisia ths italias,sikelia malta idietera .to gegonos pos ontos iparxoun piramides sthn ellada den prepei na mas xafniazei kai ego prosopika den theoro pos prokite gia epiroi tou enos politismou epi tou allou.profanos i aplotita tou sximatos mias piramidas kai y praktikotita sthn silipsi kai katskevi tis einai kati pou me kanei na pistevo oti einai paralili kai anexartiti silipsi .oloi oi laoi toy kosmou kataskevasan paromia ktiria apla epidi to sxima tous einai toso aplo kai toso praktiko kai stathero .
η συνειδηση παμφωτη...
quote:quote:
Ο μαυρος πολιτισμος, δυστυχως δεν εχει να προσφερει πολλα στον κοσμο.Εβγαλε καλους μπασκετμπαλιστες.
(img)http://img.villagephotos.com/p/2004-10/848879/gati.jpeg(/img).
Και έναν πίθηκο άμα τον πάρεις από μικρό, κάποια στιγμή θα μάθει μπάσκετ.
Η δε δικαιολογία ότι οι συνθήκες διαβίωσης τους ήταν εξαιρετικα δυσχερείς, για αυτό δεν καταφέραν να κάνουν τίποτα, καταρρίπτεται από παραδείγματα λαών, που με ίσες ή χειρότερες προόδευσαν:
πχ
αμαζόνιος - αγρια θηρία, βροχή καθε μερα, ζουγκλα και το ανακοντα -τρεις μεγάλοι πολιτισμοί
βόρειος πόλος- πάγοι παντού - παρ όλα αυτά τους έκοψε να φτιάξουν οχήματα, να δαμάσουν τα ζώα να τα σέρνουν, αλλά και να χρησιμοποιήσουν ως εργαλεία τα μεταλλικά κομμάτια των μετεωριτών (φόκους τέυχος ιανουαρίου).
αν δεν εχουν δυσχερεις συνθηκες οι Λάπωνες, δηλαδη ποιοι έχουν? οι κατοικοι μιας πλουσιας σε κοιτάσματα, ευφορης χώρας???
πάρτε το απόφαση: οι μαύροι δεν τραβάνε. μόνο οσοι μπασταρδεύτηκαν με λευκους, κιτρινους, κοκκινους, πράσσινους προόδευσαν.
αρα είναι αδύνατο να εχουν δημιουργήσει πολιτισμο.
Edited by - null_n_void on 06/01/2006 08:46:12
ΦΙΛΗ null_n_void ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΕΙΜΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ AVATARGR...
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ...
ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΝΕΡΑ.(ΑΥΤΟ ΠΕΡΙ ΑΦΡΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ)...
Η ΑΦΡΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ-ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ 1930 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ) ΑΠΟ ΤΟΝ "MARTIN BERNAL" ΚΑΘΗΓΗΤΗ TOY RUTGERS UNIVERSITY (ΗΠΑ).
ΑΥΤΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΦΡΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΕΓΙΑ (ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ).
ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΝΕΙ Η ΜΑΙΡΥ ΛΕΦΚΟΒΙΤΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "Η ΜΑΥΡΗ ΑΘΗΝΑ (ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η' ΟΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΦΡΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΥ) ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ.
Η Μ.ΛΕΦΚΟΒΙΤΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΦΡΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΥ.(ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ)
ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ) ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ (ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΦΥΡΟΜ) ΟΤΙ ΒΑΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ (ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΣΤΩΝ ΑΠΟ ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΖΑΧΑΡΑ !!!!!!!!!!!!!!
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΙΛΗ null_n_void ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΠΩΣ Η ΦΩΤΟ ΑΥΤΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ANGEL2000 ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΒΥΔΟΥ.
ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ.
ΦΙΛΕ homo ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ....
ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΩΧ-ΑΔΕΛΦΙΣΜΟΥ ΠΩΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ?????
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΤΑΙ ΚΑΙ ΟΦEΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ...
ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΦΑΙΤΕΡΙΣΘΟΥΝΕ ME ΕΜΕΣΩ ΤΡΟΠΟ ΠΩΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ....
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥΒΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟΥ...
(Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ)
ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ..
ΣΧΕΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΙΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΥΤΩΝ.
ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΑΒΙΔΟΥ ?????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΥΓ. ΦΙΛΗ null_n_void ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ ????
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
η συνειδηση παμφωτη...
η συνειδηση παμφωτη...
Εκτος και αν η κα Λευκοβιτς (την οποία δεν γνωρίζω) αναφέρεται στην εποχή του νεατερνταλ, που ναι τοτε ολοι ειμασταν καφε και ειχαμε γουνα.
Το πανεπιστημιο επίσης που αναφερεις, στο οποιο διδασκει ο κος ταδε, δεν το εχω ακουσει ποτε. Είναι σαν να μου λες οτι ο ταδε δασκαλακος του χ,ψ,ω κολλεγιου στην αθηνα εχει βγαλει την α θεωρια.
Εαν ηταν αξιολογος καθηγητης θα διδασκε στα μεγαλα πανεπιστημια Χαρβαρντ, Γιεηλ, Ucla, etc.
Οι έλληνες ειπες εχουν ερθει απο την δυτικη Ζαχαρα (Ζαχαρω - Ολυμπια?), αλλα και απο κει να ηρθαν ολοι οι ινδοευρωπαιοι (των οποιων ειμαστε απογονοι) οι ινδοι ειναι και αυτοι λευκοι.
Καταρχην, εαν μιλαμε για τοσο παλια, τοτε οχι μονον δεν υπηρχαν ελληνες, ουνοι, μογγολοι κτλ, απλα διαφορες φυλες που ζουσαν νομαδικα. δεν μπορουμε να μιλαμε για ελληνες πριν ενα εκατομμυριο χρονια. οι ελληνες, απογονοι των δωριαιων, ιωνων, αχαιων κτλ εχουν ερθει μετα πολυ πολυ μετα και απο τοτε μιλαμε για ελληνικη φιλη.
ειναι σαν να τσακωνομαστε αν ο σημερινος κροκοδειλος προερχεται απο τον τυραννοσαυρο ή απο τον βροντοσαυρο.
quote:
Καταρχην, εαν μιλαμε για τοσο παλια, τοτε οχι μονον δεν υπηρχαν ελληνες, ουνοι, μογγολοι κτλ, απλα διαφορες φυλες που ζουσαν νομαδικα.
Χε Χε...
Είστε πολύ πίσω.
Ελληνες υπήρχαν εδώ και 200.000.000 χρόνια(!!!) τουλάχιστον, σύμφωνα με τον παγκοσμίου αποδοχής ερευνητή Πάλμο.
Στα σοβαρά τώρα, τελευταίες ανακαλύψεις στην κεντρική ευρώπα, έφεραν στο φως πόλεις (και άρα πολιτισμό) ηλικίας 7.000 χρόνων (τσε βάλε), πράμα που πάει να καταρρίψει τη θεωρία οτι η γραία ήπειρος ήταν πολύ πίσω από κάτι αιγύπτιοι και λοιποί.
Λέω εγώ τώρα, οτι το κλειδί στην όλη ιστορία (μεσόγειος, ευρώπη κλπ) είναι αυτοί οι καταραμένοι οι λεγόμενοι "Πελασγοί".
Γιαυτό ίσως και όλοι (σχεδόν) οι ευρωπαίοι τελευταία προσπαθούν να αποδείξουν οτι είναι απόγονοί τους, πελασγικά φύλα.
Εχει ψωμί η ιστορία.
ΦΙΛΗ null_n_void ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ...
ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ - ΒΛΕΠΕ GEORGE SOROS ) ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ.. (ΦΥΡΟΜ,ΑΛΒΑΝΙΑ,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)
Η ΜΑΙΡΥ ΛΕΦΚΟΒΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΦΡΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ....
ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΙΤΕ ΤΟΥ δρ ΑΡΗ ΠΟΥΛΙΑΝΟΥ (ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ (ΚΥΡΙΩΣ)ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ) ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΧΘΩΝΕΣ.....
ΦΙΛΕ homo ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...
quote:ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΥΤΟ ?????
b)giati vgazeis to simperasma oti oi piramides se diaforous politismou einai apodixi alilepidraseon?
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ...
quote:
ΣΧΕΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΙΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΥΤΩΝ.
ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ANGEL2000...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΥΓ. ΦΙΛΗ null_n_void ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ