- Πενταλφα και υπονομοι! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΦΙΛΕ ΕΟΝ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ.....
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
Καλά, δεν έχεις δει την ταινία.
Δεν έχεις ακούσει το τραγούδι;
Ούτε σε υπόνομο να ζούσαμε! :)
Η μαγεία είσαι ΕΣΥ και όχι τα λόγια που χρησιμοποιείς. 
Na sas pw thn alithia apo tote pou diavasa to forum afto otan perpataw sto dromo prospathw na thimamai na parathrw ta kapakia. Alla den exw vrei kati tetoio.. lete na eimai atuxos h mh parathrithkos?
Pantws twra vriskomai sth Germania sthn polh ths Kolonias gia ligo diasthma mexri na epistrepsw sthn Polh mou (Athens) kai sekftika na koitaksw etsi gia to kolima mou..
Kai vrika kapaki tetoio se ena steno pou odhgouse se adieksodo kai etuxe na vrethw ekei me mia parea gia liga lepta ena vradu pou eixame vgei gia ksidia (prin pioume.. giati mporei kapios na pei pws to eida upo thn epoiria alcohol) kai emeina afwnos! Oi alloi legane pou na pame kai ti na kanoume ki egw koitaza apo edw kai apo ekei ton kosmo pou eixe vgei to vradu na diaskedasei ws pou to vlema mou epese mesa sto steno tou adieksodou (vriskomastan 1-2 metra mesa se ekeino to steno kai akoumousane ston toixo kai eixe ligo fws..
kai eida ligo pio pera apo emena ena kapaki kai lew periergo mou fainete.. piga pros ta ekei kai eskupsa me ton anapthra kai eriksa fws kai eida afto akrivws.. ena grizomavro kapaki me diafores grammes kai sto kentro eixe mia pentalfa.. Vasika ithela na to pw se kapion afto alla nme aftous pou hmouna ekei mou htan duskolo na tous eksigisw olo to thema..(ante twra na eksigiseis stous germanarades ollh thn istoria twra). Pantws allou to epsaxna kai allou to vrika! Kai me epirease toso afto to skhniko pou pistevw pws kati me odhgise ekei.. Giati sthn athina to epsaxna sunexeia kai ekei pou de to epsaksa ekei to vrika..
Thelw pantws na vrw ena tetoio kapaki sthn athina na dw an einai to idio me afto pou vrika sthn kolonia!
Victory or Valhalla
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Smart Alex- ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΑΠΑΚΙ ΜΕ 2 ΠΑΝΤΑΛΦΑ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ......
ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
πολύ φορτωμένο καλοκαίρι αλλά θα με ξαναχάσετε γιατί
....δεν έχω πάει διακοπές ΑΚΟΜΑ!!!!!
Λοιπόν ο λόγος που στέλνω αυτό το μήνυμα είναι ότι
σήμερα μου ήρθε αυτό το λίνκ για το θέμα που συζητάτε
και νομίζω ότι είναι πολύ ενδιαφέρον και κατατοπιστικό
http://www.vembos.gr/lidsresearch.htm
Το σπίτι λοιπόν αυτό ήταν η προσωπική κατοικία του Ερνέστου Τσίλλερ. Ο κύριος χώρος του είναι το νεοκλασσικό επί της Μαυρομιχάλη, το οποίο σήμερα που πέρασα από εκεί είδα με μεγάλη χαρά ότι σκεπάστηκε με δίχτυ κι πιθανώς να αποκατασταθεί. Η μαύρη πόρτα επί της Ακαδημίας ήταν η απόληξη ενός μακρού διαδρόμου που έδινε μια δεύτερη έξοδο στο σπίτι(υ.γ. ισως κάποια στιγμή καταφέρω να έχω φωτογραφία της κατόψεως). Το άγαλμα του δράκου ήταν προφανώς κάποιο σπόλιο(spoglium) που έφερε από την πατρίδα του ο Τσίλλερ. Κανείς βέβαια δε μπορεί να μην αναρωτηθεί γιατί το τοποθέτησε σε μιά τόσο περίοπτη θέση... Το άγαλμα απομακρύνθηκε ύστερα από εντονότατες πιέσεις που δέχτηκε η γηραιά χήρα Λοβέρδου περίπου το 1998-9 και βρίσκεται στο σπίτι της.
Ελπίζω να μην έγινα βαρετός.
Ónen i-Estel Edain.Ú-chebin Estel anim...
Το θέμα το είδα σήμερα και μου κίνησε το ενδιαφέρον,διότι προ ημερών υπήρχε μια εκπομπή του Χαρδαβέλλα, στην οποία αναφέρθηκαν αρκετά διεξοδικά με το θέμα των περίεργων μεταλλικών καπακιών σε διάφορα σημεία της Αθήνας.
Ειδικότερα ο Παντελής Γιαννουλάκης αναφέρθηκε αναλυτικά για συγκεκριμένη περιοχή της Αθήνας, στην οποία σε διάφορα σημεία της βρίσκονται διασκορπισμένα τέτοια καπάκια. Οταν "χαρτογραφήθηκαν" αυτά τα καπάκια επάνω στον χάρτη της Αθήνας,διαπίστωσαν οτι ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ σχημάτιζαν μια τεράστια ΠΕΝΤΑΛΦΑ.
Τα σχέδια που υπήρχαν ανάγλυφα επάνω στα καπάκια, δεν ήταν μόνον πεντάλφες αλλά πολλών ειδών περίεργα και αγνωστα σχέδια.
Βεβαίως δεν δόθηκαν αναλυτικές εξηγήσεις το πως και γιατί τοποθετήθηκαν αυτά τα καπάκια, όμως η έρευνα του Χαρδαβέλλα, έφθασε μέχρι την ΕΥΔΑΠ η οποία δήλωσε παντελή άγνοια περί των καπακιών αυτών.
Δεν συγκράτησα πολλές λεπτομέρειες από την σχετική εκπομπή του χαρδαβέλλα, πάντως δυμάμαι τό όνομα ΡΙΑΝΚΟΥΡ της ιδιοκτήτριας δηλαδή όλου αυτού του οικοδομικού τετραγώνου που περιστοιχίζεται με τα μυστηριώδη αυτά καπάκια.
Αυτά τα λίγα σαν βοήθημα στις έρευνές σας σχετικά με το ανεξήγητο αυτό θέμα.
με φιλικούς χαιρετισμούς , Χρήστος
Chrisgiann
-------------------------
Α_α_Β_β_Γ_γ_Δ_δ_Ε_ε_Ζ_ζ_Η_η_Θ_θ_Ι_ι_Κ_κ_Λ_λ_Μ_μ_Ν_ν_Ξ_ξ_Ο_ο_Π_π_Ρ_ρ_Σ_σ_Τ_τ_Υ_υ_Φ_φ_Χ_χ_Υ_υ_Ω_ω
τι παρατηρήτε;