ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το ταξίδι του Just A Man προς την Εν Χριστώ Ζωή - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Το ταξίδι του Just A Man προς την Εν Χριστώ Ζωή - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Schwabe61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
HermesΜέλος
25/05/2005, 15:52:50
quote:
ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΛΑΜΠΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ;...ΤΟ ΛΑΜΠΡΟ ΠΝΕΥΜΑ/ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΤΙΖΕΙΣ ΟΧΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ...ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΕΤΕΣ...ΑΝ ΔΕΝ "ΒΛΕΠΕΙΣ" ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ.

Δεν αντιλεγω...ομως τι σχεση εχει αυτο, με αυτα που γραφεις?
Και κατι ακομα αφου εσυ εισαι ο πραγματικος Ελληνας και εγω ειμαι απλα ενα "φανατισμενο και ρατσιστικο κωλοπαιδο"....γιατι εσυ φερεσαι "κατινιστικα" και χλευαζεις το topic "ISRAEL...Αυτοκρα...",
αντιγραφοντας τον τιτλο και μετατρεποντας αυτα που εγω αρεσκομαι να πιστευω σε Νεο-Ελληνικη μπουρδολογια?
Ετσι εκαναν οι αρχαιοι Ελληνες?

quote:
ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ;...ΝΑΙ!!! ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΜΑΣΩΝΟΣ...ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ;...ΔΕΝ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ;...ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ...ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ...

Σεβομαι και δεν ανεβαζω τους τονους, παει καιρος που εκανα αυτα τα λαθη.Το αν εισαι υπεροχος δεν θα το κρινεις εσυ μονο.
Δεν ειναι δε σε γουσταρω φιλε μου, ειναι οτι ζω μαζι σου στην ιδια γη, κουβαλαω γονιδια που κουβαλας και εσυ, μιλαω τι γλωσσα που μιλας και εσυ.Θελω δεν θελω απο τη στιγμη που εχεις νοηση, και εισαι πολιτης αυτης της χωρας, ειμαι διπλα σου για να συζηταω τα θεματα που θα καθορισουν το θεμα των δικων μου και δικων σου παιδιων.Οπως και να εχει, δεν σε ξερω αρα λοιπον ειναι αδυνατο να μην σε "ΓΟΥΣΤΑΡΩ" και αντιθετα.Απλα δεν μου αρεσε αυτο που εκανες, δεν ειναι αναγκη να ειναι και κατι αλλο.

quote:
ΣΚΕΨΟΥ ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΤΕΙΧΗ...ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ "ΚΑΘΑΡΑ" ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙΩ ΜΕΡΙΚΑ ΞΥΛΙΝΑ ΟΧΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ.

Το χειρωτερο ειναι, οταν νομιζεις πως τα ξερεις ολα.
Ξερεις, με ρωτησαν μια φορα...σε ποιο Θεο πιστευω,εγω απαντησα στην ΕΛΛΑΔΑ στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και τελος στον ΑΝΘΡΩΠΟ...η αμεση απαντηση τους ηταν..."εισαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ,ΝΑΖΙ,ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ...και αλλες ηλιθιες εκφρασεις, και προσεξε επειδη δεν ημουν Χριστιανος.

Τωρα ποιος ειναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ο ΤΥΡΑΝΟΣ,μυαλο εχεις σκεψου.
Εγω αγαπω καθετι που αξιζει να αγαπιεται, εγω σεβομαι καθετι αξιζει να γινεται σεβαστο...δεν συμπαθω καθολου τους αργοσχολους ανρθωπους, που απο το πρωι μεχρι το βραδι ειναι με ενα καφε και ενα τσιγαρο στο χερι, και δεν κανουν τιποτα αλλο...και ξερεις γιατι?

"Αυτοί που κοιμούνται είναι εργάτες και συνεργοί σε όσα γίνονται στον κόσμο..."

ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ

"Anno IIIxiii Sol 19° Libra, Luna 12° Capricorn Dies Mercurii"
θείτσαΜέλος
25/05/2005, 16:05:07
Pixeldream ...
Τι έγινε πάλι;Μωρέ τι γίνεται πια;Ολοι να βγούμε να δαγκώσουμε αμέσως τον δίπλα μας,καταλάβαμε δεν καταλάβαμε...Ωραία λοιπόν απο την στιγμή που δεν θα πάρεις μέρος στην παράσταση ,πώς και είσαι πάνω στο σανίδι μαζί μας ή μήπως δεν ζείς εδώ ανάμεσά μας;Λοιπόν Twilightfairy μην μας παραγκωνίζεις ετσι άνθρωποι είμαστε ,όλοι μας...Pixeldream,αν θέλεις απλοποίησε λίγο το θέμα,αυτό το ζητάω για εμένα μην με κατηγορήσετε για εμπάθεια...Επαναλαμβάνω αν θέλεις αν και το αν είναι αυτονόητο...

*Υπάρχουν στα δάση
Δέντρα που τρελαίνονται για πουλιά...*

25/05/2005, 17:12:43
θείτσα
quote:
Pixeldream,αν θέλεις απλοποίησε λίγο το θέμα,αυτό το ζητάω για εμένα μην με κατηγορήσετε για εμπάθεια...Επαναλαμβάνω αν θέλεις αν και το αν είναι αυτονόητο...

ΣΙΓΑ/ΣΙΓΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΑΠΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ...ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ...ΘΑ ΧΑΘΕΙ.
ΤΟ "ΑΝ" ΤΟ ΕΙΔΑ...ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ...ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΕΜΠΑΘΕΙΑ...ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...ΑΣΠΡΟ/ΜΑΥΡΟ...ΠΟΤΕ ΓΚΡΙ...ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΚΚΙΝΟ...ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΧΡΩΜΑ...ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...ΠΟΤΕ ΟΛΟΙ...ΟΥΦ! ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ.

Hermes

quote:
Και κατι ακομα αφου εσυ εισαι ο πραγματικος Ελληνας και εγω ειμαι απλα ενα "φανατισμενο και ρατσιστικο κωλοπαιδο"....γιατι εσυ φερεσαι "κατινιστικα" και χλευαζεις το topic "ISRAEL...Αυτοκρα...",

ΟΧΙ Hermes ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ...ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΜΑΣΩΝΟΣ...ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ Κ****Ο...ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΙΣΡΑΗΛ/ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.

quote:
Το αν εισαι υπεροχος δεν θα το κρινεις εσυ μονο.

ΣΥΝΗΘΩΣ...ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ...ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΜΑΣΩΝΟΣ/ΦΑΣΙΣΤΑΣ/ΗΛΙΘΙΟΣ/ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ/ΣΥΝΩΜΟΤΗΣ...ΕΤΣΙ ΠΗΡΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΕΓΩ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ...ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ.

quote:
Το χειρωτερο ειναι, οταν νομιζεις πως τα ξερεις ολα.

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ...ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

quote:
Ξερεις, με ρωτησαν μια φορα...σε ποιο Θεο πιστευω,εγω απαντησα στην ΕΛΛΑΔΑ στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και τελος στον ΑΝΘΡΩΠΟ...η αμεση απαντηση τους ηταν..."εισαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ,ΝΑΖΙ,ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ...και αλλες ηλιθιες εκφρασεις, και προσεξε επειδη δεν ημουν Χριστιανος.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ...ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΘΙΞΟΥΝ.

quote:
Εγω αγαπω καθετι που αξιζει να αγαπιεται, εγω σεβομαι καθετι αξιζει να γινεται σεβαστο...

ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ.

quote:
"Αυτοί που κοιμούνται είναι εργάτες και συνεργοί σε όσα γίνονται στον κόσμο..."

ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΠΝΙΑΣ.

Twilightfairy

quote:
Α και η αυπνια ειναι σοβαρο προβλημα , απο προσωπικη εμπειρια , σου σπαει τα νευρα και πιστεψε με καθε άλλο παρα διαυγεια σου δινει ..

ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ...Η ΑΥΠΝΙΑ ΟΜΩΣ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ...ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ...ΧΤΥΠΑΩ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ...ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΠΑΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΥΣΙΑ.

..

TyphwnasΜέλος
25/05/2005, 22:00:48
Το πολύ final fantasy βλάπτει.... Στις στοές έχετε playstation?

HOME SWEET HOME
26/05/2005, 00:53:48
Typhwnas
quote:
Το πολύ final fantasy βλάπτει.... Στις στοές έχετε playstation?

ΑΜΕ!!...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ...ΔΕΝ ΚΟΛΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ...ΔΕΝ ΚΟΛΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ.

..

θείτσαΜέλος
26/05/2005, 01:40:36
Pixeldream...
Αυτό είναι κωμικοτραγικό...αχ βρε Αριστοφάνη...
Ετσι ,έτσι να φαγωθούμε αναμεταξύ μας.Να βάλουμε ταμπελίτσες και μετά να μας κάψουμε γι'αυτές.Και να αλλάξουμε τον τίτλο να το κανουμε exoterica...μα απο την άλλη και ο κανιβαλισμός μας, ταιριάζει και στο esoterica.Τέτοιοι είμαστε εμείς οι Ελλήνες...;
Ετσι αφήνουμε σήμερα το αίμα μας να χύνεται στους υπονόμους...να πηγαίνει χαμένο,η δυναμή του...παρέα με το χαμένο(;)πνεύμα...
Pixeldream,αυτό το σήριαλ είναι το άλλο προβληματάκι που μας καθιστά τραγικούς συντελεστές αυτή η διχόνοια που τόσο εκμεταλλεύθηκαν πολλοί...Σαν την ιστοριούλα με τον γάιδαρο του γείτονα..

ΥΓ:Για το θέμα της απλοποίησης,έχεις δίκιο.Τώρα αν είμαι εκτός...το πολύ να με χαρακτηρίσουν ως χαζή...Εσύ μασόνος

*Υπάρχουν στα δάση

26/05/2005, 02:38:27
θείτσα ΧΑΙΡΟΜΑΙ...ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ.

ΜΑΛΛΟΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ...ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ...ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ...ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΕΞΗΓΩ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΛΑΜΑΤΑ.

ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ...ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ...ΤΙ ΜΟΡΦΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ;

ΦΙΛΙΚΑ...ΤΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ PIXEL...LIVE ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΑ

..

HermesΜέλος
26/05/2005, 18:05:23
quote:
ΟΧΙ Hermes ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ...ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΜΑΣΩΝΟΣ...

Καλη φαση...πανω απο ολα υπεροχος ομως...μην το ξεχνας αυτο!

quote:
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ...ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΘΙΞΟΥΝ.

Μωρε και σε πολλες αλλες...αλλα αν θες να εισαι κοινωνικος και οχι, "γουρουνακι" καλο ειναι να εισαι δυνατος,να απαντας σε οτι πιστευεις, και οχι σε οτι θελει να ακουσει ο αλλος...ειδαλως εισαι ενας ακομα παπαγαλακι στην κοινωνια.

quote:
ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ.

Δεν προσπαθω, το κανω...δεν ειναι δυσκολο οταν πιστευεις σε δημοκρατικες αξιες.

"Η φύση αγαπάει να κρύβεται."
kswtikoulaΜέλος
26/05/2005, 19:47:38
Δεν ξέρω αν ανήκω σε αυτούς που καταννόησαν το θέμα ή απέναντι!

Αλλά αν το κατάλαβα καλά νομίζω ότι οι απόψεις του θεματοθέτη και του Ερμή για την Ελλάδα σε πάρα πολλά σημεία ταυτίζονται.

Είμαστε όλοι πρωταγωνιστές συμφωνώ και με τη θείτσα.

Κατά την άποψή μου το μεγαλύτερο πρόβλημα του νεοέλληνα είναι η υπερβολική ευμάρεια και το εννοώ, δεν το λέω ειρωνικά.

Κάπου όλοι χάσανε τη μπάλα και θεωρούν δυστυχία το να μην έχει δει κανείς τη Μύκονο...

Όλοι γκρινιάζουν για το χάλι αλλά ας μου πει κάποιος από αυτούς πότε είμασταν καλύτερα?

Αν ακούσει κάποιος μια σάτιρα προ 20ετίας θα τη βρει εξίσου επίκαιρη και σήμερα,
που σημαίνει ότι επί 20 συναπτά έτη ο Έλλην δεν έκανε τίποτα για να αλλάξει τη μοίρα του και συνεχίζει να την κλαίει.

Όταν ανάγουμε την πνευματική ένδοια σε σημείο των καιρών,
θα πρέπει όλοι να προβληματιστούμε.

Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι από τη μία πλευρά από την άλλη ως πρωταγωνιστές γιατί γκρινιάζουμε και δεν απολαμβάνουμε τη μακαριότητά μας?

Ένα καλό χάπι για να περάσουν οι έντομοι πόνοι είναι ότι δεν είναι φαινόμενο ελληνικό αλλά Ευρωπαϊκό-Αμερικάνικο,
και είναι το χάπι που οι αναμάρτητοι αμέσως καταπίνουν.

Καλό είναι πάντως να φωνάζουμε δυνατά ενάντια σε οτιδήποτε υποτιμά τόσο τη νοημοσύνη μας
και να ανατρέχουμε στην μοναδική περίοδο που η Ελλάδα ήταν καλύτερα από τώρα και δεν είναι άλλη από την αρχαιότητα.

Φιλικά Ξωτικούλα

Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα

TyphwnasΜέλος
27/05/2005, 00:04:23
quote:
ΑΜΕ!!...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ...ΔΕΝ ΚΟΛΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ...ΔΕΝ ΚΟΛΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ.

Πο πο , πραγματικα εντυπωσιάστηκα!!! Ετσι εξηγειται πως υπάρχουν στις στοες τοσο ΥΠΕΡΟΧΟΙ μασονοι!!!

Τωρα κατάλαβα μέσα απο τη διαδικασία του τερματισμού ενός παιχνιδιού η μύηση εξελίσεται αρμονικά με το πνεύμα...

...Πρέπει να γινω τελικά μασονος για να μαθω δυο πραματα παραπάνω απο τα εύκολα... διοτι αλλιώς δεν προκειτε να μάθω σωστα?

HOME SWEET HOME
TwilightfairyΜέλος
27/05/2005, 00:24:51
Τυφώνα έγραψες !

Ρε , pixeldream , sorry δηλαδη αλλα μηπως υπερεκτιμας τον εαυτο σου ... Το οτι δε γελαμε με το αστειακι σου δε σημαινει οτι δεν το καταλαβαμε ...Ισως , απλα , να μην ειναι του γουστου μας ! Κάποια πράγματα δεν μπορούμε να τα εξευτελίζουμε έτσι . Το ότι ο Ταμπάκης και ο Κατέλης είναι συμπατριώτες μας δε σημαινει οτι μπορουν να αντιπροσωπεύσουν το αρχαιο ελληνικο πνευμα , και ουτε οτι ο μεσος νεο ελληνας είναι σαν και αυτους ... Τωρα αν στις στοες και στα στεκια της θειτσας ειστε ετσι , τότε ...μάλλον κάνετε κακές παρέες ...ή μήπως ισχύει το ρητό ...όμοιος ομοίω αει πελάσει ;

Ad astra per Aspera

θείτσαΜέλος
27/05/2005, 01:11:23
Παιδιά όχι άλλο κάρβουνο...
Βρε λίγη ηρεμία όλοι μας,τι θιγόμαστε και βαράμε έτσι;
Μην υπερεκτιμάμε τους εαυτούς μας,ναι σωστά,αλλά ας μην τους περιφρονούμε κιόλας...
ΚΑΛΗΜΈΡΑ

*Υπάρχουν στα δάση

27/05/2005, 02:13:59
Η ΡΩΜΗ ΚΑΙΓΕΙΤΑΙ...ΚΑΙ Ο ΝΕΡΩΝΑΣ...ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ.

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΤΙ ΕΙΠΕ Η θείτσα/kswtikoula ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.

Twilightfairy

quote:
Ρε , pixeldream , sorry δηλαδη αλλα μηπως υπερεκτιμας τον εαυτο σου

ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΗΠΩΣ "ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙΣ" ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ;

quote:
Το οτι δε γελαμε με το αστειακι σου δε σημαινει οτι δεν το καταλαβαμε

ΛΑΜΠΡΑ!!...ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΜΟΥ...ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΕΣ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ...ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΓΙΝΕ ΑΣΤΕΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ.

quote:
Το ότι ο Ταμπάκης και ο Κατέλης είναι συμπατριώτες μας δε σημαινει οτι μπορουν να αντιπροσωπεύσουν το αρχαιο ελληνικο πνευμα , και ουτε οτι ο μεσος νεο ελληνας είναι σαν και αυτους ...

ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ...ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ...ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΛΛΑ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ "ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ".

ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ "ΕΙΔΩΛΑ" ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ/ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΓΚΑΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ...ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙΑ...ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ...ΕΙΣΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ...ΕΙΣΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΣ...ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ...ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΤΩΝ VIDEOGAMES.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ...ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ...ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΜΠΑΚΗ/ΚΑΡΤΕΛΗ;

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ..ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Η kswtikoula...ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ...ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ...ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ...ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ...ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ...ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΦΤΑΙΝΕ...ΟΧΙ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ...ΤΟΥ ΛΑΟΥ...ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ...ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΩ ΘΑ ΤΑ ΧΩΣΩ ΓΕΡΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ...ΛΕΤΕ...ΛΕΤΕ...ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ...ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ (ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ) ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙ;...ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΤΕ...ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ...ΕΙΤΕ ΟΧΙ...ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΚΙ ΑΣ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ...ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ/ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ;

Ο Hermes ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ...ΕΝΩ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ...ΚΡΕΜΑΕΙ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ; ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ...ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΟΥΝ...ΧΑ!...ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ...ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΚΑΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ...ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ...ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ...ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ...ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΣ θείτσας ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΕΝΩ ΤΑ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΝΤΟΥΖΑ ΕΙΝΑΙ PIECE OF CAKE ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΓΑΙΔΑΡΟΙ...ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.

ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΕΡΑΣΕ Η ΩΡΑ...ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΓΗΣΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ...ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ "ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"...ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΩ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ....ΣΑΛΟΜ.

Υ.Γ
ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ;...ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ...ΓΙΑΥΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΝΑ ΡΩΤΑΩ.

..

TwilightfairyΜέλος
27/05/2005, 14:37:57
Συγχαρητήρια κύριε pixeldream που πιστεύετε ότι ικανοποιήσατε τη ματαιοδοξία σας αλλά λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω

quote:
ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ "ΕΙΔΩΛΑ" ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ/ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Ωραία δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα...Απλά λυπάμαι αν θεωρείς ότι το μόνο προϊόν υποκουλτούρας που προβάλλεται είναι αυτοί οι δυο

quote:
ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ...ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ...ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΜΠΑΚΗ/ΚΑΡΤΕΛΗ;

Το γεγονός να έχουμε όλοι καταλάβει τι λες και να μην μας αρέσει ο τρόπος που το λες το αποκλείεις από την αρχή ...ωραία πάμε για συνέχισε ...

quote:
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ...ΛΕΤΕ...ΛΕΤΕ...ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ...ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ (ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ) ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙ;...ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΤΕ...ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ...ΕΙΤΕ ΟΧΙ...ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΚΙ ΑΣ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ...ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ/ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ;

Εξακολουθείς να ισχυρίζεσαι , αυθαίρετα , ότι αγνοούμε το τι λες

Ενώ εσύ είσαι πανάξιος ! Μπράβο σου λοιπόν ! Τουλάχιστον εμείς , ποτέ δεν αυτοαποκαλεστήκαμε άξιοι συνεχιστές του αρχαίου πολιτισμού και το λιγότερο που κάνουμε είναι να γράφουμε σωστά ελληνικά ...Άκου εκεί Ακολουθείτε με η

quote:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ...

Ωραία , το ότι δεν αποδεχτήκαμε τον τρόπο που το πλάσαρες εξακολουθεί να σημαίνει ότι δεν καταλάβαμε

quote:
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.

Φοβάμαι πως θα χρειαστεί να απαντήσω με μια δική σου ατάκα

quote:
Η ΡΩΜΗ ΚΑΙΓΕΙΤΑΙ...ΚΑΙ Ο ΝΕΡΩΝΑΣ...ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ.

Α και είναι καίγεται όχι καίγειται

Ad astra per Aspera

kswtikoulaΜέλος
27/05/2005, 15:23:26
Αγαπητό μου ξαδερφάκι ξωτικό,
νομίζω πως πραγματικά δεν διαφωνείς και τόσο με το καμμένο μας πίξελ.

Ο καυστικός τρόπος που χρησιμοποιεί νομίζω ότι είναι πετυχημένος για την υποκουλτούρα που βασιλεύει τη σήμερον ημέρα,

αλλά εφόσον όλοι εδώ θα θέλαμε πραγματικά κάποια μέρα να δούμε μια καλύτερη Ελλάδα,
καλό θα ήταν να αποδεχτούμε το ότι κάποιος σαρκάζει έντονα αλλά αυτό που θέλει να πει είναι πέρα για πέρα σωστό.

Όσο ο νεοέλληνας γελάει με τον βλάκα και χάνει σταθερά την αίσθηση του χιούμορ ε! κακά τα ψέμματα δεν έχει το δικαίωμα να γκρινιάζει.

Αυτοί οι δύο δεν είναι η αιτία αλλά είναι μια ακόμη εκνευριστική αφορμή να καταλάβουμε ότι η νοημοσύνη μας βουλιάζει και εμείς αγοράζουμε πατατάκια για να απολαύσουμε τη βύθιση.

Όπως είπε και ο Σωκράτης,
θα είμαι η αλογόμυγα που θα τσιμπά και θα ενοχλεί τα νωθρά ά-λογα.

Γιατί αυτοί που γελάν με άτομα νοημοσύνης Κατέλη και σια μόνο αν τους φωάξεις στα μούτρα το ίδιον χάλι θα τους τραβήξεις την προσοχή.

Η αλήθεια πονάει όλους μας,
αλλά παίρνουμε όλοι μέρος στο χάλι αυτό,
απλά και μόνο με το να μην τους πετάμε την αλήθεια τους στα μούτρα.

Και δεν είμαστε πραγματικά για τίποτα αφού όταν όλη η ανθρωπότητα ήταν συγκινημένη (και το εννοώ) με τους Ολυμπιακούς αγώνες που επιτέλους γύρισαν στην Αθήνα,
το 80% των Ελλήνων ευχόταν να πέσει η Αγγελοπούλου την ώρα που περπατάει για να γελάσουν.

Όταν τα παιδιά κέρδισαν το Ευρωπαϊκό, οι μισοί είπαν ότι το κάνανε για τα λεφτά.

Τι ζήλια και μιζέρια είναι αυτή για όποιον πετυχαίνει κάτι?

Όποιος τολμά και ξεχωρίζει στην Ελλάδα πέφτουν πάνω του τα άπραγα όρνια να τον φάνε.

Ζήλια και Κατέλης.

Αυτόν τον αποδέχονται όλοι γιατί είναι πιο βλάκας από μας,
αυτοί που πετυχαίνουν και αμοίβονται γι αυτό τα κάνουν όλα για τα λεφτά.

Γιατί η Ελλάδα τρώει πάντα τα παιδιά της.

Οι αποτυχίες τόσων χρόνων μας είχαν καλομάθει γιατί είμασταν κι εμείς μια απ'τα ίδια,
αλλά τώρα που άρχισαν οι επιτυχίες,
λάσπη και Τατιάνα για να πούμε ευτυχώς που δεν είμαστε τα ίδια.

Το στυλ ίσως χτυπάει άσχημα να τα χώνεις σε όλους και σε όλα...
Αυτό δεν σημαίνει πως κάποιος είναι πιο έξυπνος,
είναι απλά πιο ειλικρινής.

Αυτό είμαστε....
Αυτοί αντιπροσωπεύουν την Ελλάδα του σήμερα...
Αυτούς που μας φέραν την επιτυχία τους ζηλεύουμε και τους υπονομεύουμε,
οι άλλοι είναι καλοί.

Φιλικά Ξωτικούλα

27/05/2005, 16:04:34
Λοιπόν ή στραβός είν' ο γιαλός ή στραβά αρμενίζετε... γιατί μετά από τόσα ποστ ακόμα δεν έχω καταλάβει το λόγο ύπαρξης του τόπικ αυτού...

"Vivere pericolosamente και Κινδύνευε φρονίμως..."
HermesΜέλος
27/05/2005, 18:40:05
quote:
Ο Hermes ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ...ΕΝΩ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ...ΚΡΕΜΑΕΙ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ; ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ;

"Ο γαιδαρος ειπε τον πετεινο κεφαλα!!!"...

Παιδια στη δικια μου στοα, θα παιζουμε....World of Masoncraft.
Και θα βλεπουμε την ανατριχιαστικη προπαγανδα των ΙΠ-ΠΟΤΩΝ, στην καταπληκτικη ΤΑΙΝΙΑ!!!

NATIONAL TRESURE.

quote:
Λοιπόν ή στραβός είν' ο γιαλός ή στραβά αρμενίζετε... γιατί μετά από τόσα ποστ ακόμα δεν έχω καταλάβει το λόγο ύπαρξης του τόπικ αυτού...

Κανεις λαθος φιλη Avalon...υπαρχει θεμα, αλλα ειναι μονο για ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ...αν εισαι ενα κοινοτυπο ΕΛΛΗΝΑΚΙ δεν καταλαβαινεις το νοημα της υπεροχης...και ζητησε και συγνωμη που δεν το καταλαβες, ακομα και αν δεν υπαρχει νοημα!!!!(Αυτο ειναι η Δημοκρατια...και μας την διδασκουν!)

quote:
Το οτι δε γελαμε με το αστειακι σου δε σημαινει οτι δεν το καταλαβαμε ...Ισως , απλα , να μην ειναι του γουστου μας !

Φιλη Twilight ισως να ειμαστε πολυ χαζοι, για την ΥΠΕΡΟΧΗ σκεψη του αγαπητου pixeldream.

Παντως η kswtikoula τα λεει...με το ονομα τους!

"Η φύση αγαπάει να κρύβεται."
kswtikoulaΜέλος
27/05/2005, 19:02:52
Αγαπητοί φίλοι δεν γνωρίζω τα περι μασονίας που αναφέρετε μεταξύ σας,
και να πω και την αλήθεια δεν νομίζω ότι θα ήθελα και να ξέρω.

Θεωρώ το συγκεκριμένο θέμα μια καλή αιχμή για την σημερινή πραγματικότητα.

Νομίζω ότι το ουσιαστικό πρόβλημα που θίγεται μας βρίσκει αρκετά σύμφωνους όλους.

Αγαπητή Avallon ειλικρινά πιστεύεις πως αυτό το θέμα δεν έχει λόγο ύπαρξης???

Πραγματικά όλοι μας πιπιλάμε συνέχεια την καραμέλα του μεγαλείου της αρχαίας Ελλάδας αλλά ταυτόχρονα βυθιζόμαστε στην πραγματικότητα της σημερινής Ελλάδας.

Που είναι το μαγικό κουμπάκι που το κλείνει το χαζοκούτι όταν βγαίνει η κατάντια στη φόρα?

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί όπως κάθε επιχείρηση να κερδίσουν θέλουν,
και κατάλαβαν ότι ο κόσμος δεν θέλει προβληματισμό αλλά κουτσούς στραβούς χαζούς και ψωνισμένους....

Άρα κάποιο λόγο ύπαρξης έχει ένα τέτοιο θέμα.

Το καμμένο μας πίξελ είναι λίγο επιθετικό,
αλλά αυτό μπορεί να σημαίνει και απλά ότι αγανάκτησε
όπως κι εγώ.

Όταν μετατρέπει η ίδια η κοινή γνώμη με την αποδοχή της τον χαζό σε κουτοπόνηρο εσύ δεν αγανακτείς.

Δεν σε τρελαίνει ότι τα παιδάκια γελάνε στην τηλεόραση με τέτοια άτομα?
Καταρχάς μαθαίνουν να γελούν με το πρόβλημα του άλλου.

Έτσι θα μάθουν να γελούν και με τους ανάπηρους και με τους καθυστερημένους.

Και όσο αυτό συνεχίζει και δεν το κόβει κάποιος,
τόσο πιο ανάπηρη κα καθυστερημένη θα γίνεται και η κοινωνία μας.

Και τόσο πιο πολύ θα περιμένουμε μια εντεκάδα και μια Έλενα να μας κάνουν περήφανους.

Χωρίς να επαινώ τον θεματοθέτη και χωρίς να κατηγορώ τους άλλους,
θα ήθελα να σας ρωτήσω,
εσάς δεν σας ενοχλεί αυτή η κατάντια?
Ή δεν είναι ευθύνη του καθενός μας να την καταδικάσει?
Ή θεωρούμε εαυτούς τόσο ανώτερους ώστε να μην ασχολούμαστε με τα φαινόμενα της κοινωνίας μας????

Φυσικά ο καθένας με τον τρόπο του.

Φιλικά Ξωτικούλα

27/05/2005, 22:33:26
quote:
Αγαπητή Avallon ειλικρινά πιστεύεις πως αυτό το θέμα δεν έχει λόγο ύπαρξης???

Συγνώμη αλλά εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω...

1ον) Γιατί τέτοιο θέμα έχει ξανασυζητηθεί πολλάκις εδώ μέσα όσο καιρό είμαι μέλος

2ον) Γιατί δεν έχει τοποθετηθεί εξαρχής σωστά ο αγαπητός pixeldream και από κείνον περιμένω μια απάντηση ως προς τη σκοπιμότητά του

3ον) Γιατί είναι η συγκυρία (αμέσως μετά το θέμα του Hermes για το Ισραήλ) αλλά και ο τρόπος/μορφή παρουσίασής του που στον τίτλο τουλάχιστον είναι πανομοιότυπος με του Hermes.

Aπλά έχω κάποιες απορίες που μόνον ο συγγραφέας μπορεί να μου λύσει...

Πάντως η ξωτικούλα με έχει καλύψει πλήρως μπορώ να πω...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
28/05/2005, 02:08:33
ΤΙ ΝΑ ΠΩ;
ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ Η kswtikoula//ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ...Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΟΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ;
ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ...ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ...ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ...ΜΑΛΛΟΝ...ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΑ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ...ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΧΙ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;...ΝΑ ΒΑΖΩ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΣΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ;...ΟΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...ΚΑΤΑΛΑΒΕ...ΟΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΟ...ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ...ΑΣ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ...ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΙΑ...ΑΚΟΥΕΙ
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΜΑ...ΜΙΛΑΕΙ
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΚΕΨΗ...ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ...ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ
ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ...ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ...ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ...ΣΥΜΠΤΩΣΗ...ΤΟ ΕΙΠΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ...ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ

τα κόκκαλάκια των προγόνων μας τρίζουν κάθε φορά που τους χρησιμοποιούμε για να καλύψουμε την σημερινή μας ανοησία.

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ...ΘΕΜΑ ΑΝΟΙΞΑ/ΟΧΙ ΙΔΡΥΜΑ.

ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΟΥΣ...ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΟΥΞΕ...ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΑ...ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ...Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ.

This is the end of everything

ciao

..