- ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΗ?Η ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗ(ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
dimitris2Μέλος
Κι εμένα εντύπωση μου έκανε γι αυτό το έφερα μπας και ξέρει κανείς. Τι είναι αυτό που δεν βλέπει το μάτι και το πιάνει η φωτο?
ΑreiosΜέλος
ειναι ο βεελζεβουλης που μισοκαψε τη φωτογραφια για να μην δουμε τον κοριτσαρο που εστεκε απο κατω 
ΑΝΕΡΓΕ ΠΕΙΝΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ!
sakhs3Μέλος
quote:
ειναι ο βεελζεβουλης που μισοκαψε τη φωτογραφια για να μην δουμε τον κοριτσαρο που εστεκε απο κατωΑΝΕΡΓΕ ΠΕΙΝΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ!
γιαυτο και εβγαλε "μπλε καπνους"!
sakhs3
Jason_18Μέλος
πιστευω πως οχι!!!ολα εχουν μια αρχη και ενα τελος...η δικια μου αποψη πανω στο θεμα ειναι οτι οταν πεθαινει ενα σωμα,η ψυχη δεν πηγαινει στον παραδεισο(η οπου αλλου παει)και αναπαβεται οπως λενε πολλοι.αλλα μετα τον θανατο αφηνει το σωμα και εισερχεται σε αλλο σωμα ξεκινωντας μια νεα αρχη!!!βεβαια αυτη η αντιληψη δεν ειναι και πολλη διαδεδομενη αλλα για μενα ειναι και η πιο λογικη!!!
tasos_76Νέο Μέλος
Καθένας έχει τις απόψεις του. Να μου επιτρέψετε να εκφράσω και εγώ την δική μου. Ίσως η ψυχή του ανθρώπου για να φτάσει στην θέωση, ή να εξελιχθεί, πρέπει να περάσει από διάφορα στάδια (ζωές, καταστάσεις, εμπειρίες). Δεν κρίνεται μία ψυχή μέσα από μιά ζωή διότι μία ζωή προσφέρει δεδομένες καταστάσεις και εμπειρίες αλλά από το σύνολο. Έτσι περνάει σε άλλο επίπεδο (ότι και αυτό θεωρείται πως είναι)
dimitris84Μέλος
Υπομονη και θα το μαθουμε πολυ συντομα.Το τι πιστευουμε για το θεμα δεν εχει καμμια απολυτως αξια οσο αφορα την αληθεια αν και ομολογω οτι σαν ασκηση νοητικη ειναι ενδιαφερουσα.Υπαρχουν βιβλια για ολα τα γουστα αυτοεπιβεβαιωσης.Ομως νομιζω πως ειναι παραλογο να πουμε ειτε οτι υπαρχει ειτε οτι δεν υπαρχει και να προσπαθησουμε να το στηριξουμε με επιχειρηματα.