ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αστρική προβολή (μέρος δεύτερο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Αστρική προβολή (μέρος δεύτερο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Κωστας30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
AlucardosΝέο Μέλος
24/11/2003, 23:31:33
Να σε το γραψω το e-mail μου αλλα ποσο μεγαλα ειναι τα pdf?
Ειναι σε ελληνικη μορφη; (το "Να σε το γραψω" το γραφω εξεπιτηδες ΠΑΝΤΑ)

AlucardosΝέο Μέλος
24/11/2003, 23:33:26
Οσον αφορα την "φυση" του φαινομενου, εχω αρκετα στοιχεια , αλλα θα βρω κι αλλα....

Edited by - Alucardos on 24/11/2003 23:35:25

25/11/2003, 00:12:18
γειά σας.

coperrolo, την θυμάμαι την ερώτησή σου.
και δεν σου απάντησα, γιατί είναι κάπως δύσκολο να σου εξηγήσω. Θα πρέπει παράλληλα, να σου αφηγηθώ, όλη την πορεία της εσωτερικής αναζήτησής μου. Μέρος της οποίας είναι η αστρική προβολή και όχι ο βασικός της σκοπός - αν και με ενδιαφέρει τα μάλλα (όπως λέει και ο Καντακουζηνός...)

Πάντως, σχετικά με την εμπειρία εκείνη που είχα στον πυρετό, δεν έκανα κάτι συγκεκριμένο, παρά μόνο όταν έκανα κάποιες προσπάθειες για αστρική προβολή, προσπαθούσα να θυμηθώ το πως ένιωθα για να ξυπνήσω μέσα μου τη μνήμη και να με βοηθήσει να "ξεκολλήσω".
Κάτι παρόμοιο πάντως (με τη μοριακή δομή και τα μεγάλα αντικείμενα που αιωρούνταν) δεν θυμάμαι να ένιωσα ξανά αφοτου μεγάλωσα. Ισως λίγο τη ζαλάδα και το φόκους, αλλά μόνο αυτό.

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!

ΚωσταςΜέλος
25/11/2003, 00:38:59
quote:

Να σε το γραψω το e-mail μου αλλα ποσο μεγαλα ειναι τα pdf?
Ειναι σε ελληνικη μορφη; (το "Να σε το γραψω" το γραφω εξεπιτηδες ΠΑΝΤΑ)

Οχι ειναι ξενα του Robert Peterson το ενα και το αλλο δεν θυμαμαι.

H zωη ειναι ενα συντομο σχολειο...

coperroloΜέλος
25/11/2003, 02:25:32
amalia,
ok και sorry αν σε "έπιασα απ'το λαιμό" να τα ομολογήσεις όλα.
Το βρήκα πολύ ενδιαφέρον να μοιράζομαι μία όμοια εμπειρία με κάποιον/α και να έχω την τύχη να το συζητήσω.
Και ευχαριστώ που μοιράστηκες την μετέπειτα πορεία σου, αν και με Λακωνική περιγραφή, πολύ περιεκτική, to the point.
Kαλή αναζήτηση

25/11/2003, 20:09:22
Καλησπέρα σας.

coperrolo, καθόλου δεν με έπιασες από το λαιμό - μην το συζητάς! Αλλωστε, εγώ έπαθα αμόκ (πρώτη) μόλις διάβασα την περιγραφή σου. Απλά πιστεύω ότι πολλά απ'όσα θα μπορούσα να γράψω εδώ απαντώντας στην ερώτησή σου, θα αποτελούσαν προσωπικές αναφορές, πολλές εκ των οποίων εκτός θέματος, και δεν πιστεύω ότι θα ήταν σωστό.

Πάντως, από μικρή, ήμουν "μουρλή" με την αστρική προβολή. Ειδικά κάποιες εποχές κατά και μετά την εφηβεία, σπαταλούσα ώρες αυτοσυγκέντρωσης προσπαθώντας να την πετύχω. Οταν έφτανα στο σημείο που νιώθεις την δόνηση της ενέργειάς σου (σαν το βούϊσμα της ΥΕΝΕΔ που έλεγες), χτυπούσε πολύ δυνατά η καρδιά μου, τρομοκρατούμουν και σταματούσα. Θυμάμαι, αρκετές φορές κατόρθωνα να σηκώσω το δεξί ή το αριστερό χέρι (όχι το υλικό τους τμήμα, εκείνο ήταν μουδιασμένο και πεσμένο), και μόλις το συνειδητοποιούσα, όλο το βούϊσμα πήγαινε περίπατο... Δεν είχα ιδέα τι θα έπρεπε να κάνω μετά.

Αργότερα, κάποια πράγματα που τότε προσπαθούσα με μανία, ήρθαν μόνα τους. Για κάποια άλλα (την ολοκλήρωση της εμπειρίας, αλλά και τον σκοπό για να την κάνεις), πιστεύω ότι πρέπει να φας "χρόνια στα θρανεία" ώστε να ωριμάσουν και άλλες πλευρές σου.

Αυτά τα λίγα σου αναφέρω, για να μην μακρυγορήσω - όπως είπα και πιο πάνω.

AlucardosΝέο Μέλος
25/11/2003, 22:04:47
Εχει κανεις μηπως στον νου του κανενα βιβλιο στα ελληνικα;
Καποτε ειχα διαβασει οτι ειχαν δημιουργηθει τμηματα ειδικα για την εξασκηση αυτης της τεχνικης και μιλαω για εδω στην Ελλαδα...

wiccaΜέλος
26/11/2003, 12:12:04
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΙΣΩ ΠΩΣ ΕΞΗΓΗΤΕ ΕΠΗΣΤΗΜΟΝΙΚΑ Η ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ.

Πέθανε μια άλλη μέρα
YHVHΜέλος
26/11/2003, 18:37:14
Ώωωω ποιος γύρισε!
Επιστημονικά... Λοιπόν:
Αυστηρά και επίσημα επιστημονικά εξηγείται ως πολύ δυνατή ψευδαίσθηση, δηλαδή σαν να μην αντικατοπτρίζουν την αλήθεια αυτά που βλέπεις, μόνο φαντασία και τίποτε άλλο. Βέβαια, αυτά είναι μόνο ό,τι λέει η επιστήμη, η οποία έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο να ελέγχει την εγκυρότητα μιας κατάστασης (κάτι το δικαιολογημένο φυσικά)
Αν και νομίζω ότι πολύ πρόσφατα άρχισε μια νέα Ιαπωνική έρευνα που θα αλλάξει τα δεδομένα σε αυτόν τον τομέα...

Solve et Coagula
26/11/2003, 19:14:31
Επιστημονικώς δηλαδή,

μας περιμένουν στη γωνία με άσπρες μπλούζες που σταυρώνουν από πίσω...

Για να δούμε ποιος θα προλάβει να φτάσει πρώτος στη γωνία;
Μήπως οι γιαπωνέζοι;

Πάντως, άκουσα για μια έρευνα που είχε γίνει (ίσως να έχει αναφερθεί και στα forums σε κάποιο σημείο), σύμφωνα με την οποία, θέλανε να μετρήσουνε το βάρος του αστρικού φορέα. Χρησιμοποιήσανε μία ζυγαριά υπερ-σουπερ-ακριβειας, και μετρήσανε το βάρος ατόμου (ή ατόμων) πριν και μετά το θάνατο.
Βρέθηκε κάποια ελάχιστη διαφορά μετά το θάνατο.

Edited by - amalia on 26/11/2003 19:15:08