- Αστρική προβολή (μέρος δεύτερο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
H zωη ειναι ενα συντομο σχολειο...
Χθες το βραδυ κατα τις δυο επεσα για υπνο. Πριν ειχα μπει σε site και διαβαζα εμπειριες αλλων.
Ενιωθα οτι θα με παρει ο υπνος και αμεσως μετα απο λιγο που χαλαρωσε το σωμα μου και ημουν ετοιμος να κλεισω τα ματια μου ξαφνικα αρχιζουν πολυ δυνατες δονησεις και φυσικα το σωμα μου ειχε παραλυσε.
Σε αυτη την κατασταση σκεφτηκα : θελω να βγς - προσπαθησα να αποχωριστω απο το σωμα μου αλλα δεν τα καταφερα.
Μετα αμεσως ξανρχισαν οι δονησεις αλλα παλι τιποτα...
You can find all you need in your mind...if you take the time
Γνώση τεχνικών επί του θέματος: 0 (μηδέν)
Μέρος: κρεβάτι
Ώρα: απόγευμα (ποτέ με σκοτάδι)
Κατάσταση: άρρωστος με πυρετό (αποκλειστικά)
Αριθμός περιστατικών: ...γύρω στα 15 με 20. Τότε το θεωρούσα δεδομένο... έχω πυρετό; Standard θα μου συμβεί αυτό! Κατα κάποιο τρόπο πίστευα ότι όποιος είναι άρρωστος του συμβαίνει αυτό.
Ξαπλωμένος, περιμένοντας την ανάρρωση, απλά κοιτώντας το ταβάνι, τα χέρια στα πλάγια και το πάπλωμα μέχρι το σαγόνι. Χωρίς να παίρνω όρκο για τη χρονική διάρκεια, αλλά υπολογίζοντας ότι πρέπει να ήταν μετά από 5 λεπτά, όταν ξεκινούσε το βουισμα... του στύλ που έκανε η ΥΕΝΕΔ τα ξημερώματα όταν τελείωνε το πρόγραμμα. Στο καπάκι έβλεπα το ταβάνι απο απόσταση 1cm. Ήταν σαν να είχα videocamera και να έκανα zoom 700x προς τα πάνω. Όρισμένες φορές 'γυρνούσα' προς τα κάτω και παρατηρούσα το πάτωμα, κρεβάτι κλπ αλλά απο απόσταση και θολά (δεν με διέκρινα). Το show ήταν πάνω. Κατά τη διάρκεια του συμβάντος εστιαζόμουν κατά βούληση σε διάφορα σημεία της οροφής σε βαθμό μικροσκοπικής κλίμακας. Με κάθε επιφύλαξη, επειδή δεν έχω κοιτάξει ποτέ μέσα από μικροσκόπιο, θα τον περιέγραφα βαθμό μοριακής δομής. Αυτά και κάτι αιωρούμενα, γκρί, υπερμεγέθη αντικείμενα. Btw, ποτέ δεν βγήκα από το δωμάτιο.
Αισθήματα για το γεγονός: Χαρά για τη ψυχαγωγία μέσα στη βαρεμάρα της αρρώστιας. Τίποτα αρνητικό, τίποτα συγκλονιστικό, πολύ εντυπωσιακό.
Περιλιπτικά αυτά πάθαινα κάποτε. Από τότε, nada, ούτε άρρωστος, ούτε μαστουρωμένος, ούτε μεθυσμένος, ούτε μετά από αναγνώσεις στο internet και εφαρμογή διαφόρων τεχνικών. Εγκατέλειψα λοιπόν τις όποιες ακούσιες προσπάθειες και διατηρώ την ψυχολογία του εάν/όταν ξανασυμβεί, καλοδεχούμενο, με την υπόσχεση να με πάω μια βόλτα λίγο μακρύτερα next time.
Edited by - coperrolo on 21/11/2003 16:16:36
Η γνωμη μου για την εμπειρια σου ειναι οτι εβγαινες απο το σωμα σου με το αστρικο σου σωμα και αυτο μπορει να συμβει οταν καποιος ειναι αρωστος. Πολυ απλα γιατι τοτε το σωμα ειναι εξουθενωμενο και ετσι αποσπαται το αστρικο σωμα το σωματικο πιο ευκολα.
Επισης βγαινει κανεις και σε στιγμες αφορητου πονου και τελεις χαλαρωσης η εξασθενησης και ενοω εκουσια.
Αυτο που ελεγες για zoom ειναι μια ιδιοτητα του αστρικου σωματος.
quote:
[quote]
Επισης θα ηθελα πολυ να πεις πιο ειναι το βιβλιοΦΙΛΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ:"ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΤΕ"
ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ...
d.s
Φιλε μου μολις το αγορασα. Φαινεται πολυ απλο και κατανοητο.
Να σαι καλα!
Φίλε coperrolo
Διαβάζοντας την εμπειρία σου κατά τη διάρκεια πυρετού, μένω έκθαμπη! ![]()
Οχι επειδή την θεωρώ μοναδική ή υπερβολικά περίεργη,
αλλά επειδή τόοοοοσα χρόνια, δεν είχα ποτέ ακούσει άλλον άνθρωπο να περιγράφει ακριβώς όπως θα την περιέγραφα κι εγώ, την ίδια εμπειρία που είχα (στην ίδια ηλικία), με σένα!!!
Ειδικά, στο σημείο με την μοριακή δομή που αναφέρεις, νόμιζα ότι την περιγραφή αυτήν την έγραφα εγώ!
Συχνα θυμούμενη τα περιστατικά αυτά, αναρρωτιέμαι αν ήταν παραλήρημα του πυρετού, ή αν ήταν προϊόντα της φαντασίας μου...
αυτή...που τα κατάφερε!![]()
Με άλλα λόγια θα μπορούσες να μου αναφέρεις τι έκανες για την Α.Π. στα επόμενα χρόνια της ζωής σου;
Οι ερωτήσεις που έχω είναι άπειρες αυτή τη στιγμή και νομίζω ότι θα μπορούσαμε άνετα να γεμίσουμε 2 σελίδες με περιγραφές του ιδίου γεγονότος, αλλά αυτό θα έκανε τους advanced του είδους να το εκλάβουν σαν κατάληψη του forum απο τους εκούσιους. Συμφωνόντας απόλυτα με τον Κώστα, που το εξήγησε σαν κάτι απολύτως φυσιολογικό υπο τις δεδομένες συνθήκες, δεν το θεωρώ παρά μισό βήμα στο μαραθώνιο της γνώσης (γιατί αν και εκούσιο βιώνεις/μαθαίνεις και κάτι ψιλά από αυτό). Αυτό που ζητάω είναι να μου περιγράψεις, εάν υπάρχει, το επόμενο μισό βήμα που πιθανόν να έκανες.
Τελικά η σουίτα θα είναι δίκλινη...
αρκετα ενδιαφεροντα οσα ειπες!!!
τι ηλικια εχεις?
χμμμμμ σκευτομουνα, αφου υπαρχουν καποια ατομα που μπορουν να βγενουν οποτε θελουν, να ερχοντουσαν και να βοηθουσαν και εμας!!!
δηλαδη να ερχοντουσαν και να μας "τραβουσαν" και να μας "ξυπνουσαν" στο astral!!!
πως σας φαινεται??
μην ψάχνεις να βρεις στο τόπικ (αυτό ή και το προηγούμενο περί αστρικής προβολής), κάποια δικιά μου σχετική περιγραφή, δεν θα βρεις.
Πιστεύω πάντως, πως εμπειρίες σαν αυτή που περιέγραψες, είναι πολύ συχνές στην ηλικία αυτή στην οποία αναφερόμαστε, μιας και η ψυχοσύνθεση του ατόμου δεν είναι ακόμα πλήρως αποκρυσταλλωμένη στην ύλη. Γιαυτό και συναντά κανείς αρκετά συχνά αναφορές από παιδάκια του τύπου: "μαμά, δεν το βλέπεις στο ταβάνι, αυτό που μας κοιτάει; Αυτό το γκρίζο;"
Τι γίνεται μετά και ξεχνάμε; - πρώτο ερώτημα.
Και γιατί ο πυρετός, ή άλλες παρόμοιες καταστάσεις, προκαλούν τέτοιου είδους φαινόμενα; - δεύτερο ερώτημα.
Τέλος, μπορούμε τέτοιες εμπειρίες να τις χρησιμοποιήσουμε, στην προσπάθειά μας να κάνουμε αστρική προβολή;
Ποια η γνώμη σου για το τελευταίο;
αυτή...που τα κατάφερε!![]()
quote:
Πιστεύω πάντως, πως εμπειρίες σαν αυτή που περιέγραψες, είναι πολύ συχνές στην ηλικία αυτή στην οποία αναφερόμαστε, μιας και η ψυχοσύνθεση του ατόμου δεν είναι ακόμα πλήρως αποκρυσταλλωμένη στην ύλη. Γιαυτό και συναντά κανείς αρκετά συχνά αναφορές από παιδάκια του τύπου: "μαμά, δεν το βλέπεις στο ταβάνι, αυτό που μας κοιτάει; Αυτό το γκρίζο;"
Κάπου διάβασα οτι τα μικρά παιδιά είναι περισσότερο δεκτικά και ανοιχτά σε μεταφυσικές εμπειρίες και φαινόμενα, καθότι δεν έχουν επηρεαστεί πλήρως και ενστερνιστεί την "αυστηρή" λογική των μεγάλων, οπότε δεν απορρίπτουν καταστάσεις που δε συμβαδίζουν με τη λογική αυτή.
(...Η "επιστημονική" εξήγηση για το θέμα αυτό, είναι ότι τα παιδιά πάσχουν από μυθομανία και φαντάζονται διάφορες ιστορίες για να τραβήξουν τη προσοχή των μεγάλων..)
Προσωπικά πάντως, όλες μου οι εμπειρίες στην ΑΠ περιορίζονται στις ηλικίες από 4-5 εως 13 ετών.
Φιλικά ![]()
![]()

The only element that lasts forever is time...and even that sometimes it has no meaning..
Razielle - The Oceanborn & Lady Of The Lake
Ισχύει βεβαίως κι αυτό που αναφέρεις Razielle, από ψυχολογικής απόψεως κυρίως.
Εκτός όμως από αυτό, η δομή του ανθρώπινου όντος και ιδιαίτερα της προσωπικότητας (υλικό σώμα, ενεργειακό, συναισθηματικό και κατώτερο νοητικό), εξελίσσονται από τη στιγμή που γεννιόμαστε και μετά. Σα να λέμε ότι σχηματίζονται πιο καθαρά. Οπότε, η συνείδησή μας μαθαίνει με την ηλικία να κυκλοφορεί εκεί, όπου την έχουμε εκπαιδεύσει...
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
quote:(οι αριθμοί δικοί μου)1-Τι γίνεται μετά και ξεχνάμε; - πρώτο ερώτημα.
2-Και γιατί ο πυρετός, ή άλλες παρόμοιες καταστάσεις, προκαλούν τέτοιου είδους φαινόμενα; - δεύτερο ερώτημα.
3-Τέλος, μπορούμε τέτοιες εμπειρίες να τις χρησιμοποιήσουμε, στην προσπάθειά μας να κάνουμε αστρική προβολή;
Ποια η γνώμη σου για το τελευταίο;
1) Η εξήγηση που 'μου' έδωσα όσον αφορά το γιατί ξέχασα μπορεί να θεωρηθεί απλοϊκή, ίσως και αφελής... μετά άρχισαν τα άγχη και για κάποιο λόγο βρισκόμουν άρρωστος όλο και λιγότερο... Όταν είχα πυρετό, σαν φοιτητής πλέον, έπρεπε εγώ πια να πάω να πάρω τα φάρμακά μου, το φαγητό κλπ κατα κάποιο τρόπο χάνεται η πολυτέλεια του να έχεις όλο το χρόνο του κόσμου για την πάρτη σου. Με θυμάμαι ακόμα να ανυσηχώ για το αν θα καταφέρω να πάω στη σχολή την άλλη μέρα. Μπορεί να είναι άσχετα, μπορεί να είναι και ο λόγος.
2) Αν κατα τη διάρκεια πυρετού κοιτάξεις πίσω απο την φυσική/μυική εξουθένωση και τις δουλειές που στοιβάζονται, και παρατηρήσεις τον τρόπο σκέψης σου, είναι αλλιώτικος. Προσωπικά πρέπει να ξυπνάνε οι σκιές και να αναλαμβάνουν τον έλεγχο (δεν μιλάω για σχιζοφρένεια αλλά για πτυχές του υποσυνήδητου που ακόμα και στην καθημερινή ζωή δηλώνουν την παρουσία τους, απλά τώρα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια)(shadow-work anyone?). Τώρα γιατί αυτό προκαλεί τέτοια φαινόμενα, σηκώνω τα χέρια ψηλά.
3) Αποκάλεσέ με αισιόδοξο, αλλά αν κατατάξω αυτές τις εμπειρίες στην κατηγορία "αστρική προβολή" τότε θα τις ονόμαζα "δωματιακή προβολή". Και βέβαια μπορούν να χρησιμοποιηθούν, μπορεί να μην φτουράνε πλέον αλλα 150% δεν θα βλάψουν. Σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι επειδή ήμουν μέσα στο ταβάνι 10 φορές είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τα πάντα στο στερέωμα, αντιθέτως, το μέγεθος της εμπειρίας πρέπει να είναι ανάλογο με τις γνώσεις... τότε είχα γνώσεις μηδέν (στα χίλια) και τώρα, ίσως 0,5 (στα χίλια πάντα), πράγμα που με φέρνει στο προηγούμενο μου μήνυμα και στην ερώτηση που σου έκανα. Τη θυμάσαι;
Λοιπον, ειμαι ΝΕΟΤΑΤΟΣ σ'αυτο το φορουμ...
Ομολογω οτι με τραβηξε το θεμα που τοσο πολυ εχετε θιξει απο καθε σχεδον πλευρα...
Δεν θα αρχισω να σας λεω τι ξερω (πανω κατω τα ιδια με σας) στο κατω κατω δεν μου φταιξατε σε κατι να σας ζαλισω....
Οφειλω να ομολογησω οτι ουδεποτε εχω ζησει καποια εμπειρια αστρικης προβολης, αλλα θα θελα παρα πολυ να βιωσω (εχω εναν φιλο ομως εχει κατι εμπειριες αθελα του ομως).....
Καποτε ειχα Στα χερια μου μια τεχνικη αλλα, δεν μπορεσα ποτε να εχω καποιο αποτελεσμα....
Προσπαθησα να διαβασω τα τοσα που γραψατε αλλα μου ηταν αδυνατο να τα διαβασω ολα, ετσι διαβασα αποσπασματικα καποια πραματα....
Θα θελα αν εχετε να προτεινετε καποια βιβλια επι του θεματος που να αφορουνε περισσοτερο τεχνικες (ΝΑ αφορουν περισσοτερο δηλαδη το πως γινεται, οχι τι ειναι)......
Παντος ξαναομολογω αν ποτε φτασω στο σημειο να καταφερω κατι τετοιο σιγουρα θα σοκαριστω...
Θα προσεγγισω το θεμα με εναν ποιο επιγειο τροπο, ισως και ανοητο...
Αν, και εφ οσον πουμε οτι η αστρικη προβολη ειναι γεγονος, πραμα που μας κανει να ειμαστε ικανοι να βρεθουμε σε οποιοδηποτε σημειο του πλανητη και να δουμε πραματα χωρις να μας δουν, αυτο δεν μας κανει απιστευτα ικανους εμμμμ κατασκοπους;
Αν υφηστατο, δεν θα χρισημοποιειτο απο τις κυβερνησεις;;;;
Αν, και εφ οσον πουμε οτι η αστρικη προβολη ειναι γεγονος, πραμα που μας κανει να ειμαστε ικανοι να βρεθουμε σε οποιοδηποτε σημειο του πλανητη και να δουμε πραματα χωρις να μας δουν, αυτο δεν μας κανει απιστευτα ικανους εμμμμ κατασκοπους;
Αν υφηστατο, δεν θα χρισημοποιειτο απο τις κυβερνησεις;;;;
[/quote]
Φίλε είδη χρησιμοποιείται από τη c.i.a.
d.s

Το ζητημα ειναι, ποια απ ολες ευσταθει... Δεν θα μου εκανε καθολου εντυπωση αν αυτη η τεχνικη την χρησιμοποιουσε η C.I.A. αλλα το θεμα ειναι "ΥΠαρχουν αποδιξεις επι του θεματος;"
Κανενα βιβλιο εχετε να προτεινετε;;;
Αν ενδιαφερεσαι εχω 2 με τρια e book σε PDF format.
Eχουνε και τεχνικες αρκετες.
Πρεπει να ξερεις οτι για να πετυχει η αστρικη προβολη ειναι καλο να εχεις διαβασει πρωτα τι ειναι και μετα να αρχισεις τις προσπαθειες. {Αυτο το λεω επειδη ειπες οι θελεις μονο τεχνικες)
Αν θες τα βιβλια δωσε το e mail σου.
Μπες και εδω ¨εχει παρα πολες τεχνικες.
http://www.whiteoakdesign.net/timekillers/astral/index2.html
Edited by - Κωστας on 24/11/2003 18:56:48