ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 7 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 7 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

dom130 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
GEO33Μέλος
17/09/2011, 21:55:38
Στην Κύπρο, όχι εδώ:
http://www.alphafm.gr/?p=29845
17/09/2011, 21:58:09
demonhunter περιόρισε σε παρακαλώ πολυ τα κοσμητικά επίθετα,
ο ήπιος διάλογος, χωρίς προσβλητικούς χαρακτηρισμούς,
δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των μορφωμένων ...

Hellas at War
GEO33Μέλος
17/09/2011, 22:00:55
Πριν λίγο το Σκάι είπε ότι την Δευτέρα ο ΓΑΠ θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του στους πολιτικούς αρχηγούς. Αν αυτό σημαίνει εκλογές, τότε ήρθε κι έδεσε το γλυκό...
OmasEpsilonΜέλος
17/09/2011, 22:02:14
quote:

quote:

Ανάλυση του ΛΙΑΚΟ για τις εξελίξεις

http://www.youtube.com/watch?v=AYMbWxLbQV0&feature=feedlik

Ακόμα και πιστεύοντας στις προφητείες θεωρώ τον λιακοπουλο ενα μαλακοπιτουρα-τρομολαγνο-ψευτη (αν οχι απλα ενα πλανεμενο) και εξηγω παρακατω:

Βασιζεται σε καποιες προφητειες διαστρεβλώνοντας τες

1)Aπο τα λεγομενα του βατοπεδινου σχετικα με παλαιστινη και θεος θελει ο αντίχριστος του κοσμου για να γινει κτλ , ξεχναει να αναφερει οτι σε ιδια συνέντευξη του ιδιου γέροντα, αποσαφήνισε ξεκάθαρα οτι πρωτα θα επέλθει ο ρωσοτουρκικος πόλεμος, θα μας παραδοθεί η πόλη λογω του οτι οι ρωσοι θα θελουν να κρατήσουν για παρτυ τους ολη την τουρκια αλλα θα αντιδράσουν οι αμερικανoί και οι ευρωπαιοι.Αποτέλεσμα της διένεξης αυτής θα είναι ο 3ος ΠΠ , οπου τελικα θα μας δωθει η πολη γιατι ετσι θα συμφέρει τις μεγάλες δυνάμεις.Μετα θα υπάρχει η ηρεμία και ειρήνη για 30-40 χρονια , και μετα απο αυτο θα μπούμε σε τροχιά αντίχριστου σφραγίσματος κτλ.

Ενω δηλωνε οτι η προφητεία του τραχωνιου ειναι αληθής (με αιτια την κυπρο , θα πλησιάσει ελληνοτουρκικός πόλεμος και θα γίνουν μικρές αψιμαχίες τίποτα παραπάνω)
αυτός τώρα μας λέει ότι ο 3ος ΠΠ θα ξεκινησει επειδή ο αντίχριστος θα πουλήσεις τσαμπουκά στον πουτιν....
Είναι τελείως οτι να ναι... η επικίνδυνα πλανεμένος, η επικίνδυνα μαλάκας να μπερδεύει την χρονική συνεχεία των γεγονότων, μόνο και μονο για να τρομοκρατήσει.

Φυσικά δεχόμενοι την προφητεία του τραχωνιου (που ξέχασε παλι) πρεπει πρώτα να διαδοθεί ο ευαγγέλιο σε ολη την γη , προκειμένου να έλθει ο αντίχριστος για να αποφασίσουν όλοι οι άνθρωποι με κοινό γνώμονα.

Αλλά οκ ο λιακο νομίζει οτι απευθύνεται σε τελείως πρόβατα.

Edited by - MrCat on 17/09/2011 20:31:30

Μην ασχολείσαι, ο τύπος προωθεί τον νεοπαγανισμό.

8 Μαίου, Μέρα μεσημέρι σαν να έσβησε κάποιος τα φώτα και σκοτείνιασε η Τουρκία και όλοι μαζί με μια φωνή, ο εκ πενίας βασιλεύς...

Spawn13Μέλος
17/09/2011, 22:08:25
Αυτοι που στο παρελθον εχουν επηρετηση στη κυπρο...επιστρατευονται παλι εκει...!!

17/09/2011, 22:08:49
demonhunter

quote:
Μονο που Γιαχβε στα εβραικα σημαινει ο Ων στα ελληνικα

Γιαχβέ στα ελληνικά δε σημαίνει τίποτε. Είναι το όνομα του θεού, όπως ο ίδιος λέει.

quote:
ο Αριστοτελης εχει γραψει για τον Ων δηλαδη Τον Θεο της δημιουργιας.

Ο Αριστοτέλης είναι μακριά για τα δικά σου δεδομένα. Γιατί δεν δοκιμάζεις να ξεκινήσεις με τον Μπλέκ;

quote:
Σωστα αλλα η Καινη Διαθηκη δεν ειναι ιερο τους βιβλιο

Η Παλαιά είναι, όπως είναι ένα από τα δύο ιερά βιβλία των χριστιανών.

quote:
Εδω υπαρχουν τωρα και δεν υπηρχαν τον 18 αιωνα??

Τελικά από την κουβέντα μας, μια απορία μου έχει μείνει μόνο. Γεννήθηκες ηλίθιος ή έγινες στην πορεία;

Αν θες απαντάς...

quote:
Το να διορθωνεις τα ορθογραφικα μου δεν σε κανει ανωτερο ρε μεσηλικα ουτε και περισσοτερο Ελληνα

Τσκ...τσκ... Θα σε κάψει ο Γιαχωβάς με την κακία που βγάζεις...

quote:
βιαζομαι να γραφω γιατι δεν εχω χρονο

Μυαλό δεν έχεις αλλά δε βαριέσαι... Προφανώς το έχεις καταλάβει...

quote:
θα κανω και λαθη και δεν θα βαζω τονους κι αμα σου αρεσει.

A, εμένα δεν με πειράζει. Έχω συνηθίσει να μιλάω με ανθρώπους στο παρόν φόρουμ που δεν γνωρίζουν ελληνικά. Δικαίωμά σου είναι άλλωστε να μη μάθεις τη γλώσσα της χώρας που σε φιλοξενεί. Εμένα δεν μου πέφτει λόγος.

quote:
Απο την αλλη ο Μακρυγιαννης ηταν αμορφωτος αλλα χιλιαδες φορες ποιο αξιος απο κατι μαλακες σαν εσενα ρε μεσηλικα...

Ξέρεις, αν ήταν ο Δήμος εδώ θα σου έλεγε πως "η εμμονή σου να βρίζεις και να προσπαθείς να μειώσεις τον άλλο με τέτοιο τρόπο, δείχνει πως μάλλον προσπαθείς να αυτοεπιβεβαιωθείς και να ξεπεράσεις τα δικά σου προβλήματα, που μάλλον προέρχονται από το γεγονός ότι έχεις μικρό τσουτσούνι".

Εγώ πάλι, δεν ξέρω ποια είναι η αιτία. Η ψυχολογία δεν είναι το δυνατό μου σημείο.

quote:
Οταν δεν μπορεις να απαντησεις το ευκολοτερο πραγμα ειναι να αποκαλεσεις τον αντιπαλο σου χαζο.

Επίσης αποκαλεί χαζό αυτόν που είναι. Στο λέω εγγυημένα.

quote:
Κατι σαν το φασιστα που λενε οι αναρχικοι οταν τα βρισκουν σκουρα

Οι αναρχικοί, όταν τα βρίσκουν σκούρα, δε λένε τίποτε. Παίρνουν το καδρόνι και σου ανοίγουν το κεφάλι.

Τέλος πάντων, σε περιμένω τη Δευτέρα το πρωί. Θα έρθεις, έτσι; Μην κάνεις την κότα... Θα λύσουμε τις διαφορές μας μια και καλή!

macedon

17/09/2011, 22:11:18
Demonhunter

Μου υπέβαλες ερωτήσεις και δεν σου απάντησα?
Αν ναι τρομερή παράλειψη.
Μπορείς σε παρακαλώ να τις υποβάλλεις και να σου απαντήσω?

Με ενα όρο όμως.Οτι δεν καταλαβαίνεις,θα βρίζεις.Ετσι θα καταλάβω πόσο νοημοσύνη έχεις ώστε να μπορείς να συζητήσεις μαζί μου.
Αν τα καταφέρεις και δεν βρίσεις καθόλου,θα υποκλιθώ.
Είσαι?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

17/09/2011, 22:18:04
Αρχισες ήδη το βρίσιμο!!Σε ακούω.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

GEO33Μέλος
17/09/2011, 22:37:25
Κάτι λέει για απολύσεις:
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=112107158