- ιπταμενο αντικειμενο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
http://fire.prohosting.com/cleoger/marscolors/
WHO DARES... WINS!
Το θέμα τείνει να πλατιάσει και η συζήτηση να εκτροχιαστεί εκτός θέματος! Το θέμα είναι η Θέαση ιπτάμενου αντικειμένου...
Μήπως να ανοίγαμε ένα άλλο θέμα για τον Αρη ή γενικότερα για το άν υπάρχουν εξωγήινοι?

αν το ιπταμενο αντικειμενο η ιπταμενα αντικειμενα,που εθεαθησαν ,παρατηραγαν καποια πραγματα,που ισως να εχουν σχεση με συλλογη πληροφοριων,ειτε στην ελλαδα(ευρεση και συλλογη νετρινων,π.χ) ,η με πορεια τους ,βασεις σε αλλα κρατη για αλλου ειδους παρατηρηση η επικοινωνια...(αναπτυξη απο τους γηινους των προγραμματων τους για αφιξη στον αρη π.χ),ισως αν συνδεθουν με τον αρη ,να βρουμε καποια ακρη....
αλλιως θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου ,πως το θεμα ξανα εχει παρεκτραπει και θα ζητησω απο μερους μου συγνωμη.
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Edited by - manos on 15/01/2004 22:30:30
Η θέασή τους έγινε το 1992 κοντά στο Δίον,στους πρόποδες του Ολύμπου.
Οι κάτοικοι τις περιοχής στην οποία ζω, είναι αγρότες και κτηνοτρόφοι.Τις καλοκαιρινές νύχτες είναι στα χωράφια τους αφού ασχολούνται με τη καλλιέργεια καπνού.Έτσι έχουν δει πολλά.Το πρώτο δικό μου περιστατικό έγινε τον Ιούλιο του 1992.Καθόμασταν στο μπαλκόνι και τρώγαμε με ένα ζευγάρι φίλων από την Αθήνα.Ξαφνικά η κοπέλα μας λέει πως είδε ένα παράξενο φως που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και χάθηκε. Για να πω την αλήθεια την ειρωνεύθηκα κάπως, λέγοντας πως εδώ ο ουρανός είναι τόσο καθαρός που μάλλον ήταν κάποιο αστέρι . Σε 5' λεπτά όμως άρχισε ένα πραγματικό σόου. Καμμιά δεκαριά τέτοια φωτάκια εμφανίζονταν από το πουθενά έκαναν μια μικρή πορεία και εξαφανιζόντουσαν πάλι. Δεν ήταν αστέρια σίγουρα. Εμένα προσωπικά μου έδιναν την αίσθηση πως είναι κάτι που μοιάζει με ηλεκτρισμό. Μου φαινόταν σαν σπινθήρες. Ίσως γιατί η ταχύτητα ήταν τρομακτική. Αυτό συνεχίστηκε μια ώρα περίπου. Ο άντρας της παρέας ετοιμάστηκε να πάρει στην αστυνομία.Θεώρησε πως αυτό είναι<εισβολή> ή κάτι τέτοιο. Γήινο πάντως. Δεν τον άφησα, και προτίμησα να πάρω στα τοπικά κανάλια. Πράγματι από το κανάλι βγήκαν (από ότι μας είπαν) στην ταράτσα για να παρατηρήσουν και αυτοί. Δεν είδαν τίποτα. Άλλωστε αυτοί ήταν μέσα στην πόλη και εμείς 15χλμ ΒΔ.Πέρασε περίπου άλλο ένα μισάωρο και ξαφνικά βλέπουμε ένα μεγάλο φωτεινό αντικείμενο(σε μέγεθος περίπου της πανσελήνου),κατακόκκινο,να κατεβαίνει κάθετα, πίσω από τα σπίτια, σε κάποιο σημείο των αγρών που εδώ το ονομάζουν Μπουρνάζι.Περιττό να σας πω πως τα παιδιά θέλησαν να μπούμε μέσα.΄Και μάλιστα να κλεισουμε πόρτες και παράθυρα. Την επόμενη μέρα είχαμε βγει για φαγητό σε ένα ταβερνάκι. Εκεί δυο κάτοικοι της περιοχής συζητούσαν για 3 μεγάλα φώτα που είδαν να κατεβαίνουν το προηγούμενο βράδυ σε έναν αγρό κοντά στον δικό τους. Βέβαια ρωτήσαμε περιοχή και μας είπαν την ίδια.Πίστευαν μάλιστα πως ήταν ελικόπτερα, αλλά χωρίς να ακούσουν τον γνωστό ήχο. Ούτε και πήγαν κοντά για να ελέγξουν.
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
Δεν ξέρω επίσης αν όλα αυτά θα έπρεπε να τα γράψω σε άλλο τόπικ κι όχι εδώ. Αν είναι έτσι πείτε το μου.
Ας περάσουμε σε κάτι που προκάλεσε πραγματικό τρόμο και πήρε μεγάλη έκταση σε όλο το νομό. Νοέμβριος 1992.Γενικό black out στον νομό.Από κάθε σημείο όλοι βλέπαμε μια μεγάλη κίτρινη λάμψη πάνω από την Κατερίνη.Από Λιτόχωρο, από Δίον, από Κορινό.Την επόμενη μέρα έδειξαν τα τοπικά κανάλια ένα ερασιτεχνικό βίντεο. Οι κάτοικοι της πόλης να είναι στο πόδι, έντρομοι, και να φωνάζουν κοιτώντας αυτό το φως.<Η δευτέρα παρουσία>, <εξωγήινοι>.Ανακοίνωσαν πως έπεσε κεραυνος στον υποσταθμό της δεη. Κάποιοι το πίστεψαν κάποιοι άλλοι όχι. Υπόθηκαν πολλά. Μια φίλη μου, που εμενε κοντά στα νεκροταφεία που ήταν και ο υποσταθμός, μου είπε πως πριν κοπεί το ρεύμα είδε μια φωτεινή μπάλα να αιωρείται πάνω από τον υποσταθμό. Μετά η τρομερή λάμψη κλπ.Πραγματικά τότε είχε δημιουργηθεί πανικός. Και για μέρες.
να σε ευχαριστησω,για ολα ,ιδιως για τον χρονο και την επιλογη σου να μοιρασεις και σε αυτο το τοπικ ,ολες αυτες τις ομορφες,σημαντικες και χρησιμες εμπειριες σου και πληροφοριες:))))))))))))))
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οβάλ γαλακτερό αντικείμενο
δυο ερωτησεις μοναχα,μηπως ειχε διαμετρο γυρω στα 2 μετρα ;;; η στα 45-50 εκατοστα ;;;; και εκανε ενα μακροσυρτο πολυ σθεναρο ηχο ,σα σφυριγματακι ;;;;;
θα εξηγησω γιατι το λεω,ισως ηταν συσκευη επιτηρησης/παρατηρησης χωρου......μπορει και επανδρωμενη....
Edited by - manos on 17/01/2004 01:07:39
Edited by - manos on 17/01/2004 01:18:55
Ευχαριστώ! Καλό σας βράδυ!
υπηρετησα στα μερη σου:) προσωπικα σε πιστευω και δεν υπαρχει κανενας λογος να απολογεισαι για τιποτα και σε κανενα:)))))))))))![]()
![]()
σε ευχαριστω που εισαι μαζι μας
Μήπως έχει πρόβλημα ο δικός μου Η/Υ ή να αρχίσω να μιλάω για "Θεωρίες Συνομωσίας" και στο esoterica?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Alea jacta est...
Ο κύβος ερρίφθη...
quote:
Γιατί κάποιες φορές βλέπεις 3-4 διαφορετικά μηνύματα να έχουν τον ίδιο αριθμό σε ένα θέμα;
Απλούστατο. Γιατί σου δείχνει ΠΑΝΤΑ τον αριθμό των μηνυμάτων ΤΩΡΑ και όχι όσα είχες όταν έγραψες την απάντηση.
Άν δείς δηλ τα μηνύματά σου μετά από έναν χρόνο, θα γράφουν τον αριθμό και τη βαθμίδα που έχει ΤΩΡΑ.
Όσο για το adminako, το αφήνω ασχολίαστο, δεν ξέρω γιατι του μιλάς του ανθρώπου με τόσο απαξιωτικό ύφος.
Θεωρία συνομοσίας ?
Άν όλες οι θεωρίες συνομοσίας έχουν τέτοιο υπόβαθρο, τότε καλύτερα να πάμε όλοι για ... μπάνιο.
Την ίδια ερώτηση είχα κάνει κι εγώ πριν από κάποια χρόνια...![]()
Κάθε φορά που στέλνεις ένα νέο μήνυμα, ο αριθμός μηνυμάτων αλλάζει σε όλα τα μηνύματα που έχεις γράψει.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
.
μα υπαρχει συνομωσια!
αυτος ο τζονυμπικατι θελει να γινει αντμινος στην θεση του αντμινου!
παρακαλω να μεινει μεταξυ μας!
.
απορια βεζυρη που θελει να γινει χαλιφης στη θεση του χαλιφη - παιζει ρολο το ποσα μηνυματα εχει ο καθεις στο ενεργητικο του, ή το τι γραφει???
.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
Κύριε Vril, ισχύει επίσης και για εσάς το ίδιο. Και επίσης μια συγγνώμη για τα άστοχα συμπεράσματά σας δεν θα έβλαπτε.
Ευχαριστώ για την απάντηση
Alea jacta est...
Ο κύβος ερρίφθη...
Ξέρεις εκείνη την ημέρα είχαν γίνει διάφορα περίεργα στο forum και για μένα όπως πιστεύω και για τον Vril ήταν κάπως, οπότε όταν διαβάσαμε το μήνυμά σου το πήραμε στραβά, κακιά στιγμή που λέμε.
Όχι ότι αυτό αποτελεί δικαιολογία ώστε να έχουμε το ελεύθερο να συμπεριφερόμαστε κάπως, απλώς κακιά στιγμή.
quote:
Όχι ότι αυτό αποτελεί δικαιολογία ώστε να έχουμε το ελεύθερο να συμπεριφερόμαστε κάπως
Σωστά.
Σε ευχαριστώ που με ευχαρίστησες που σου έλυσα την απορία σου.
Α, και επίσεις δεν είδα την Κυρά των Κλειδιών να μου λέει ΕΜΕΝΑ τίποτα, ότι βγάζω ΕΓΩ άστοχα συμπεράσματα κλπ.
Edited by - Vril on 22/07/2005 17:23:29
quote:
Α, και επίσεις δεν είδα την Κυρά των Κλειδιών να μου λέει ΕΜΕΝΑ τίποτα, ότι βγάζω ΕΓΩ άστοχα συμπεράσματα κλπ.
Αυτό δε σημαίνει τίποτε Vril, εκτός από το γεγονός, πως βρήκα την τοποθέτησή σου σχετικά με τον αριθμό μηνυμάτων, τυπικά σωστή.
Από κει και πέρα, το πως θα χειριστείς την επικοινωνία σου με κάποιο άλλο μέλος των forums είναι δική σου υπόθεση.
Μέχρις ενός σημείου.
Όταν αυτό το σημείο ξεφέυγει από τα όρια, τότε επεμβαίνει κάποιος συντονιστής ή διαχειριστής.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!