ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΙΣ ΤΣΙΓΓΑΝΕΣ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΙΣ ΤΣΙΓΓΑΝΕΣ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

mindtrap61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
ΚΥΩΝΜέλος
30/03/2014, 21:34:34
Killuminati,η διανοητική σου αναπνοή μυρίζει έντονα ιδεαλισμό.Το μυαλό σου βρίσκεται σε τρομερή αταξία,κάτι που ευκόλως γίνεται αντιληπτό απ'τα αλλεπάλληλα δίχως συνοχή μηνύματά σου.Είναι τραγελαφικό να απαιτείς οι συνομιλητές σου να παραμείνουν σε ένα διάλογο,την στιγμή που τους καταλογίζεις συμπεριφορές και προθέσεις που δεν έχουν παρουσιάσει,όταν τσουβαλιάζεις τις απόψεις τους λες και αντιπροσωπεύουν μια κοινή μερίδα ανθρώπων ή κάποια ομάδα,όταν τοποθετείσαι άναρχα,αν αυτό που κάνεις μπορεί να θεωρηθεί με κάποιο τρόπο τοποθέτηση επί ενός θέματος.

Παρουσιάζεις τις απόψεις σου λες και είναι αυταπόδεικτες,παρ'όλο που στερούνται ολοκληρωμένου νοήματος και έχεις την απαίτηση να απαντήσουμε σε ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι.Καλό θα ήταν να σκεφτείς πως ο διάλογος που κάνουμε δεν είναι ζωντανός και άμεσος και ότι οι ώρες που ο καθένας απ'εμάς είναι διαθέσιμος είναι περιορισμένες ή τουλάχιστον ποικίλουν.Αν είχες λίγο σεβασμό και κάτι ουσιαστικό να πεις επιθυμώντας πραγματική συζήτηση,θα έδινες τουλάχιστον λίγο χρόνο στους συνομιλητές σου να απαντήσουν στα μηνύματά σου.Πολύ περισσότερο όμως,θα ήσουν πιο προσεκτικός με τον τρόπο που εκφράζεσαι και δεν θα έγραφες απλά κάθε σκέψη που σου έρχεται στο μυαλό,αλλά αφού θα τις έβαζες σε μια σειρά,θα μας παρουσίαζες μια πιο σύντομη και ολοκληρωμένη εικόνα τους.Σκοπός σου σίγουρα δεν είναι η συ-ζήτηση.

Εμένα προσωπικά καμία θρησκεία δεν με εκφράζει πλήρως και δεν μπορώ με τίποτα να συμβιβαστώ με τον τρόπο που λειτουργούν τα ιερατεία.Αυτή η σαθρή τυποποίηση των ανθρώπων που επιχειρούν,θεωρώ ότι δεν ανταποκρίνεται ούτε στην πραγματικότητα,ούτε στους νόμους της φύσεως,ούτε σε αυτό που χρειάζεται ο άνθρωπος για να καλλιεργηθεί και να αναπτυχθεί πνευματικά και ψυχικά.Το θέμα με την θρησκεία υπό την μορφή που την έχουμε γνωρίσει τουλάχιστον εμείς οι άνθρωποι των τελευταίων 3.000 χρόνων είναι,ότι δεν μπορεί να παράγει με τίποτα πολιτισμό.Μάλλον,όπου τον έβρισκε τον κατέστρεφε και δεν επέτρεπε την ανάπτυξή του.Βοηθούσε βλέπεις στην εκτροφή του ποιμνίου.

Δεν έχω κάποια εμπάθεια με τον χριστιανισμό,ίσα ίσα που θεωρώ ότι κάποια λόγια που περιέχονται στο βιβλίο της Καινής Διαθήκης είναι πολύ σοφά,αλλά είμαι αλλεργικός με τους οπαδούς οιασδήποτε θρησκείας,οι οποίοι θεωρούν εαυτούς τους μοναδικούς κατόχους της αλήθειας.Αυτό βέβαια είναι αποτέλεσμα της πνευματικής καθοδήγησης που δέχονται απ΄τους εκάστοτε ιερείς και απαραίτητη προυπόθεση για την ύπαρξή της κάθε θρησκείας.Αλλιώς αλήθεια γιατί να είσαι οπαδός κάποιας?Ή πίστη υπό την μορφή που την πουλούν μόνο να δεσμεύσει μπορεί το πνεύμα και να περιορίσει την όποια δυναμικότητά του.

Μην παραπονιέσαι για τα μικρά μηνύματα μου.Βαριέμαι αφόρητα την φλυαρία και το πολύ μπλα μπλα.Η αλήθεια είναι σύντομη και απλή και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον πονηρό εκλογικευμένο ανθρώπινο λόγο.Θα στο επαναλάβω ελαφρώς διαφορετικά.Όταν δεν μιλάς,αποκτάς την ικανότητα να ακούς.