ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο9!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο9!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Libero Diegrammeno Melos30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
20/08/2010, 20:41:37
quote:
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ, ΟΧΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΚΑΙ ΕΞ ΑΛΛΟΥ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΛΚΣ ΕΝΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

CHARMED

20/08/2010, 22:56:55
SAW??? SHOW??? SHAW???

NOVUS ORDO SECLORUM
20/08/2010, 23:33:01
ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑΝΑΚΙΑ??
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ.

NOVUS ORDO SECLORUM
20/08/2010, 23:38:37
http://www.youtube.com/watch?v=r2jtWs5bq5c&feature=channel

ANTE ΡΕ ΤΡΑΒΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΕΣΥ
ΠΑΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΧΕΧΕ

21/08/2010, 00:31:56
ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΕΤΣΙ???

NOVUS ORDO SECLORUM
21/08/2010, 08:56:04
ΚΑΛΗΜΕΡΑ

NOVUS ORDO SECLORUM
21/08/2010, 12:54:51
κανεις εδω???

NOVUS ORDO SECLORUM
21/08/2010, 14:29:18
quote:

Είσαι και πολύ ηλίθιος ρε φίλε,τί σου έφταιξαν οι σέρβοι ρε πολυδιάστατο καραγκιοζάκι?Απο ζώα σαν εσένα,τροφοδοτείται το μίσος και οι κόντρες.

Νομίζεις δηλαδή οτι μόνο αυτοί φταίνε? Δέν σου επιτρέπουν οι πολυδιάστατες αισθήσεις σου να δείς πέρα απο το προφανές?Ανθρωπάκι.

Θα σου συνιστουσα, ηλιθιο,ζωο,ανθρωπακι και καραγκιοζακι να αποκαλεις αυτους που γνωριζεις προσωπικα (καταλαβαινομαστε ετσι; να μην προχωρησω σε παραδειγματα).
Εγω στην παρεμβαση μου δεν εβρισα κανενα μελος του esoterica.Ενω εσυ; Και απορω με την επιλεκτικη ΑΝΟΧΗ των συντονιστων του forum.
Θα μπορουσες απλα να διατυπωσεις την αποψη οτι π.χ. διαφωνεις καθετα με την ρατσιστικη ή ακραια -κατ'εσε- αποψη μου και να αντιπαραταξεις καποια επιχειρηματα.Ετσι απλα ....
Εκτος κι αν στην υποτιθεμενη δημοκρατια σας δεν χωρουν αντιθετες αποψεις.Αν ειναι ετσι,εκτιθεστε ανεπανορθωτα.Το πολιτευμα-κατασκευασμα σας χωλαινει οικτρα !!!!
Η διαφορα μεταξυ των γνησιων Ελληνων και των νεο-ελληνων ειναι οτι οι μεν πρωτοι προβαλλουν τον Λόγο (Υψιστη Αρχη), οι μεν δευτεροι (και καταϊδρωμενοι) προβαλλουν το υβρεολογιο σε καθε περισταση.

Και οσο για τους χαρακτηρισμους σχετικα με τους Σερβους,δεν ειναι υβρεις.Ειναι απλα η επισημανση καποιων χαρακτηριστικων γνωρισματων του λαου αυτου οσο φυσικα και αλλων γειτονικων βαρβαρικων λαων(Αλβανοι,Βουλγαροι,Ρουμανοι,Τουρκοι).
Δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου.Απλα μελετω την ιστορια,κατι που δεν κανετε εσεις οι νεο-ελληνες.Και η ιστορια δεν λεει ψεμματα.Η ΑΛΗΘΙΝΗ ιστορια και οχι αυτη που διδασκεται-διδασκετε σημερα.

Και τελος,επειδη ως γνησιος Ελλην πιστευω οτι μια μορφη υψιστης ανδρειας ειναι η παραδοχη των λαθων,υπερβολων,ατοπηματων μας δηλωνω οτι η αναφορα σε βομβες και Αμερικανους ηταν αδικος Λόγος απο μερους μου και ηταν απορροια του στιγμιαιου εκνευρισμου μου απο τα γεγονοτα που προηγηθησαν στον αγωνα.

Οσο για τις υβρεις που δεχθηκα θα ηθελα αυτοι που τις εξαπελυσαν να το ξανασκεφτουν και να διαπιστωσουν οτι ειναι λαθος να κανεις στους αλλους αυτα που δεν θα ηθελες να κανουν σε εσενα.

Edited by - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΩΜΕΓΑΣ on 21/08/2010 14:33:30

Edited by - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΩΜΕΓΑΣ on 21/08/2010 14:35:09

21/08/2010, 15:24:45
καλημερα παιδια ......κρατηστε ψυχραιμιες !!!!!!!

Edited by - pandi on 21/08/2010 15:26:05