- Screensaver - "Το Μυστήριο της ΑΙΓΥΠΤΟΥ" - !! ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - Downloads, Screensavers κ.ά. !!
Φέτος στην Τουρκία πουλήθηκαν 8.000.000 Αγίες Γραφές.
Έχω δει και τα σχετικά video από τον γνωστό Τουρκολόγο Χειλαδάκη.
Αν δεν πιστεύεις μπορώ να σου στείλω τα video (διάρκειας 1 ώρας).
Στείλε μου μήνυμα αν θέλεις με το email σου για να πειστείς.
Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;

quote:
Agnostic μάλλον εσύ πρέπει να συνέλθεις....Φέτος στην Τουρκία πουλήθηκαν 8.000.000 Αγίες Γραφές.
Έχω δει και τα σχετικά video από τον γνωστό Τουρκολόγο Χειλαδάκη.
Αν δεν πιστεύεις μπορώ να σου στείλω τα video (διάρκειας 1 ώρας).
Στείλε μου μήνυμα αν θέλεις με το email σου για να πειστείς.Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Αυτο που λεει ο Αgnostic ειναι σωστο!
Μην ξεχνας οτι οι Τουρκοι ειναι πιο συμβιβαστικοι με την πιστη τους! διαβαζουν ΟΛΕΣ τις γραφες! και επισης, διαβαζουν τις Χριστιανικες Γραφες, γιατι δεν εχουν αποκληση απο το Κορανι... ειναι σχεδον τα ιδια!
Εσυ θα διαβαζες το Κορανι? Εγω θα του εριχνα μια ματια! αυτο ομως δεν με κανει αμεσα ή και εμμεσα μουσουλμανο!

Απλή λογική
quote:
Το ότι μπορεί να πουλήθηκαν 8.000.000 Αγίες Γραφές δεν σημαίνει ότι οι Τούρκοι είναι ή θα γίνουν χριστιανοί ή κρυπτοχριστιανοί. Πολύ περισσότερο δεν σημαίνει ότι θα γουστάρουν να τους διοικούν Ελληνες! Απλή λογική!
Η εικασία αυτή είναι σύμφωνα με το τι λέει προφητεία ότι υπάρχουνε κρυπτοχριστιανοί. Τώρα αν όντως ισχύει δεν το ξέρω.
Εμένα να σου πω.... δεν με απασχολεί το τι λέει η προφητεία. Στο κάτω κάτω ότι είναι γραφτό να γίνει θα γίνει. Όμως δεν θέλω να καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια ειδικά όταν βλέπω τους ανεγκέφαλους εβραίους πολιτικούς μας να διαλύουνε την Ελλάδα. Στοιχεία υπάρχουνε πολλά και τα ξέρετε οι περισσότεροι σας εδώ μέσα. Εγώ θέλω να ξυπνήσει ο Έλληνας και να αρχίσει να "αμαυρώνει" τους ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ. Πίσσα και πούπουλα τους χρειάζετε στην κυριολεξία. Εκτός και αν οι Κυβερνήσεις της Ελλάδας ξέρουνε κάτι που εμείς δεν το ξέρουμε και τους βλέπουμε τόσο χύμα σαν να μην συμβαίναι τίποτα.
Όντως εδώ δεν μπορούμε να κουμαντάρουμε τα του εσωτερικού μας θα κουμαντάρουμε διπλάσια έκταση από την ελλάδα? Έχω όλη την καλή διάθεση,ακόμα και η προφητεία να βγει αληθηνή... ποιοι πολιτικοί θα αναλάβουν να ορθοποδήσει η Ελλάδα όπως πρέπει? Ποιοι αυτοί που κυβερνάνε? Εγώ εκεί κολλάω. Στην ουσία. Μήπως θα μου βρούνε δουλειά? Μήπως θα πιάσουνε από το αυτί την πολυεθνική εταιρεία που εδώ και 3 μήνες δεν έχουνε καταθέσει τα ένσημα μου για να πάρω την ανεργία μου?
Εγώ σαν Έλληνας πολίτης πέρα από την ηθική ικανοποίηση και το prestige τι σκατά θα κερδίσω? Εγώ το βλέπω λίγο πιο μακριά... το μετά. Για αυτό και σε προηγούμενο post μου είπα τι θα γίνει την επόμενη μέρα?
Πίσσα και πούπουλα λοιπόν στους Ανίκανους όσο είναι καιρός. Γιατί αυτοί οι Ανίκανοι μας οδήγησαν εδώ που μας οδήγησαν και πάλι καλά όπως τα ερμηνεύει η προφητεία πως δεν θα πάθουμε κακό.
quote:
Αν νομίζετε ότι το κοράνι είναι το ίδιο με την θεόπνευστη Αγία Γραφή τότε φυσικό είναι να μην πιστεύετε και στις προφητείες και σε όλα τα άλλα.Απλή λογική
Δεν ειναι σωστο το να βριζουμε Γραφες των αλλων θρησκειων, οπως ΕΜΕΙΣ δεν θελουμε να βριζουν τις δικες μας!
Τι σχεση εχει το Κορανι με τις προφητειες μας! Απλα αμα του ριξεις μια ματια, ολα τα προσωπα που αναφερονται στις δικες μας Γραφες, γραφονται και στο Κορανι...αφου θεωρειται "κλεψιτυπο"... Πως εξηγεις επισης οτι πιστευουν στην Παναγια (οπως και εμεις) στον προφητη Ηλια, στον Αγιο Γεωργιο???
Το θεμα ειναι οτι οι Τουρκοι, στο θεμα της πιστεως μας ξεπερνουν σε ολα τα επιπεδα... Ειναι δεκτικοι ακομα και στο να διαβασουν και τις Εβραϊκες Γραφες! Αλλα εδω εμεις εχουμε τα ματια κλειστα... Αφου εχουμε παρανοησει τις Διδαχες και τα Συγγραματα, ακομα και τις ιδιες τις Γραφες! Τις εχουμε "μεταφρασει" προς οφελος μας...
Μην ειστε κλειστοι ανθρωποι... αυτο ειναι το λαθος σας! Αμα ειστε πιο ανοικτοι σε ολα, τοτε μπορειτε να διακρινετε καλυτερα τα παντα, και να ξεχωρισετε στο τι ειναι το σωστο και το λαθος!
Ειναι λαθος που το μαθημα των θρησκευτηκων εχει μειωθει η αξια του... και εχει τροποποιηθει με τετοιο τροπο, που και τα παιδια να το απεχθανονται, αλλα και τα παιδια αλλοθρησκων να ζητουν να μην το παρακολουθουν...

Και αν είναι να απαρνηθώ την ορθοδοξία για να είμαι "ανοιχτό" μυαλό τότε προτιμώ να θεωρούμαι "κλειστός" άνθρωπος.
Μια είναι η αλήθεια και η οδός. Ο Χριστός θέλει από εμάς ομολογία.
Τέλος, δεν ερμηνεύω τις γραφές. Στηρίζομαι σε ερμηνείες αγίων.
Να με συγχωρείς Predator, δεν υπονοώ κάτι προσωπικά. Είμαι ο τελευταίος που δικαιούμαι κάτι τέτοιο.
quote:
Δεν έβρισα το Κοράνι. Απλά πιστεύω στο Χριστό και στην Αγία Γραφή.
Και αν είναι να απαρνηθώ την ορθοδοξία για να είμαι "ανοιχτό" μυαλό τότε προτιμώ να θεωρούμαι "κλειστός" άνθρωπος.Μια είναι η αλήθεια και η οδός. Ο Χριστός θέλει από εμάς ομολογία.
Τέλος, δεν ερμηνεύω τις γραφές. Στηρίζομαι σε ερμηνείες αγίων.Να με συγχωρείς Predator, δεν υπονοώ κάτι προσωπικά. Είμαι ο τελευταίος που δικαιούμαι κάτι τέτοιο.
με με το να διαβασεις το Κορανι, ουτε απαρνιεσαι την θρησκεια σου ουτε αλλαξοπιστιζεις!!! Αλλο το διαβαζω το κορανι (εν προκειμενω θα μπορουσε να ηταν οποιοδηποτε αλλο Εγγραφο) και αλλο "ασπαζομαι"
εχει διαφορα ετσι?
Ουτε εγω το εχω διαβασει... και εγω ειμαι Χριστιανος Ορθοδοξος, αλλα θα ηταν ενδιαφερον να ριξω μια ματια...
Ουτε εγω εννοησα κατι προσωπικο... το ξερεις οτι δεν ειμαι εναντιον σου! Κανουμε συζητηση σε ηρεμα πλαισια!
Παντως, οι προφητειες υπαρχουν, και ειπαμε... αμα επιβεβαιωθουν, ας ερθουν με το καλο...
Εξαλλου η Προσευχη δεν λεει "Προσκομεν"? ![]()

Δραματική κλιμάκωση
Ευρεία χερσαία τουρκική επιχείρηση στο Βόρειο Ιράκ κατά των Κούρδων ανταρτών
Δραματική κλιμάκωση της έντασης στα τουρκο-ιρακινά σύνορα, μετά την ευρεία στρατιωτική επιχείρηση που εξαπέλυσε, από αέρος και εδάφους, η Τουρκία με στόχο θέσεις Κούρδων ανταρτών στο Βόρειο Ιράκ. «Κακά μαντάτα» λέει και η Ουάσινγκτον, έκκληση να αποφευχθεί δυσανάλογη στρατιωτική δράση κάνει η ΕΕ. Να αποχωρήσει η Τουρκία, ζητά η Βρετανία. Αντιδρά η Βαγδάτη.
Τουλάχιστον δέκα χιλιάδες Τούρκοι στρατιώτες πέρασαν τα σύνορα καταδιώκοντας αντάρτες του PKK, ενώ χιλιάδες ακόμη άνδρες έχουν αναπτυχθεί στη μεθόριο για να συμμετάσχουν στην επιχείρηση εάν χρειαστεί.
Την ίδια ώρα πληροφορίες υπάρχουν ότι Κούρδοι στρατιώτες, των δυνάμεων του ηγέτη του Βόρειου Ιράκ, Μασούντ Μπαρτζανί, έχουν περικυκλώσει προκεχωρημένο φυλάκιο του τουρκικού στρατού, εντός του ιρακινού εδάφους στο Ντοχούκ και δεν αφήνουν τους Τούρκους στρατιώτες να βγουν.
Πρόκειται για την πρώτη ευρείας κλίμακας χερσαία τουρκική επιχείρηση και την πρώτη επαφή των δυνάμεων της αυτόνομης κουρδικής κυβέρνησης με τον τουρκικό στρατό, δημιουργώντας φόβους για κλιμάκωση των συγκρούσεων.
Η επιχείρηση ξεκίνησε το νύχτα έπειτα από βομβαρδισμό θέσεων ανταρτών του PKK στηην περιοχή από την τουρκική πολεμική αεροπορία και το πυροβολικό.
«Οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, οι οποίες σέβονται τις αξίες, την εδαφική ακεραιότητα και τη σταθερότητα του Ιράκ, θα επιστρέψουν μόλις επιτευχθούν οι στόχοι τους», ανέφερε ανακοίνωση του τουρκικού Στρατού.
Πληροφορίες από ιρακινές πηγές ανέφεραν ότι οι βομβαρδισμοί της Πέμπτης έγιναν στην περιοχή του Σενταφάν, περίπου 30 χλμ από τα τουρκο-ιρακινά σύνορα. Δεν έχουν υπάρξει, όμως, αναφορές για θύματα.
Από την Αγκυρα εκδόθηκε την Πέμπτη ανακοίνωση ότι οι στρατιωτικές επιχειρήσεις στην άλλη πλευρά των συνόρων θα συνεχιστούν όσο αυτό κρίνεται αναγκαίο.
Η επιχείρηση προκάλεσε την αντίδραση της ιρακινής κυβέρνησης. Ο Ιρακινός πρωθυπουργός Νούρι αλ Μαλίκι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο ομόλογό του Ταγίπ Ερντογάν, ενώ ο πρόεδρος της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιουλ κάλεσε τον Ιρακινό ομόλογό του στην Αγκυρα.
Ο Αλ Μαλίκι «ζήτησε από τον Ερντογάν να σεβαστεί την κυριαρχία και το απαραβίαστο των ιρακινών εδαφών και τόνισε τη σημασία της αποφυγής μίας στρατιωτικής λύσης» αναφέρει ανακοινωθέν της ιρακινής κυβέρνησης.
O αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάθιου Μπράιζα εξέφρασε την ανησυχία του για την εξέλιξη, κάνοντας λόγο για «κακά μαντάτα», λέγοντας ότι η χερσαία τουρκική επιχείρηση δίνει μία «εντελώς καινούργια διάσταση» στο θέμα.
Παρ’ όλα αυτά, ο αμερικανικός Στρατός δήλωσε ενήμερος για την τουρκική επιχείρηση την οποία χαρακτήρισε «περιορισμένης διάρκειας», προσθέτοντας ότι έλαβε διαβεβαιώσεις πως ο τουρκικός στρατός θα κάνει «ό,τι είναι δυνατόν» για να αποφευχθούν «παράπλευρες απώλειες» μεταξύ των αμάχων και στις κουρδικές υποδομές.
«Τουρκικές χερσαίες δυνάμεις διείσδυσαν στο βόρειο Ιράκ. Απ’ όσο γνωρίζουμε πρόκειται για χρονικά περιορισμένης κλίμακας επιχείρηση εναντίον στόχων τρομοκρατών του PKK στην περιοχή«, αναφέρεται σε ανακοίνωση του εκπροσώπου του αμερικανικού στρατού Γκρέγκορι Σμιθ.
Από την πλευρά του ο Μάθιου Μπράιζα σημείωσε ότι υπάρχει στενή συνεργασία της Ουάσινγκτον με την Αγκυρα σε επίπεδο πληροφοριών από τον περασμένο Νοέμβριο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί «η τρομοκρατική απειλή στο Βόρειο Ιράκ».
Εντούτοις, όπως τόνισε ο κ. Μπράιζα, έχει υπάρξει συμφωνία ώστε οι τουρκικές επιθέσεις «να περιορίζονται μόνο σε αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις και οι επιπτώσεις σε ιδιοκτησίες και τους αθώους πολίτες να ελαχιστοποιούνται. Αυτοί οι στόχοι έχουν επιτευχθεί σχετικά καλά μέχρι σήμερα».
Έκκληση για διάλογο έκανε η ΕΕ προς την Τουρκία. Ο επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ, Χαβιέ Σολάνα δήλωσε ότι μια χερσαία επιχείρηση στο Βόρειο Ιράκ δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος για να αντιμετωπιστούν οι ανησυχίες σχετικά με τις επιθέσεις.
«Κατανοούμε τις ανησυχίες της Τουρκίας, αλλά πιστεύουμε ότι αυτή η δράση δεν είναι η κατάλληλη απάντηση. Η εδαφική ακεραιότητα του Ιράκ είναι πολύ σημαντική» δήλωσε ο Χ.Σολάνα μετά από συνάντηση Ευρωπαίων υπουργών Αμυνας στη Σλοβενία.
Εκπρόσωπος της Κομισιόν δήλωσε ότι «Η Τουρκία θα πρέπει να αποφύγει οποιαδήποτε δυσανάλογη στρατιωτική δράση και να σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους νόμους».
«Ενθαρρύνουμε την Τουρκία να συνεχίσει να αναζητά το διάλογο με τους διεθνείς εταίρους σε αυτό το θέμα» προσέθεσε.
Εκπρόσωπος του βρετανικού Φόρεϊν Όφις κάλεσε την Τουρκία να αποχωρήσει από το ιρακινό έδαφος άμεσα και να αποφύγει να πλήξει πολίτες.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από Associated Press, ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό