- τσιταχ στην ελλαδα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
homoΜέλος
τσιταχ εμφανιζεται στην ελλαδα στην περιοχη της κοζανης , παιδια ξερει κανεις τιποτε γιαυτο?
http://www.youtube.com/watch?v=Q1Ixw6bdAXE
facebook /ΟΧΙ ΣΤΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΣΙΤΑΧ (ΓΑΤΟΠΑΡΔΟΥ) ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΡΑ.ΔΙΑΔΩΣΤΕ
η συνειδηση παμφωτη...
Βερμιο λεει, οχι Κοζανη... πιο κοντα στη Βεροια ειναι... 

Παντως στη Κοζανη δεν ακουστηκε κατι

geostatΜέλος
Εχω δει λυγκα στα βουνα της ροδοπης,
καταπληκτικος γατουλης πανεμορφος,καμια σχεση μ'αυτο που δειχνει το βιντεακι το οποιο δεν πιστευω οτι ειναι απο ελλαδα(πολυ ανοιχτοχρωμο το χωμα δε βρισκετε;)
Αν καποιος ειδε λυγκα,να θεωρει τον εαυτο του πολυ τυχερο ειναι σπανιες οι θεασεις του,ειναι ομως ο μισος απο το τσιταχ και πιο στρουμπουλος με μακρυτερο και παχυτερο τριχωμα,ζει και σε καποιο υψομετρο.
You've got to fight for your right
to fight
καταπληκτικος γατουλης πανεμορφος,καμια σχεση μ'αυτο που δειχνει το βιντεακι το οποιο δεν πιστευω οτι ειναι απο ελλαδα(πολυ ανοιχτοχρωμο το χωμα δε βρισκετε;)
Αν καποιος ειδε λυγκα,να θεωρει τον εαυτο του πολυ τυχερο ειναι σπανιες οι θεασεις του,ειναι ομως ο μισος απο το τσιταχ και πιο στρουμπουλος με μακρυτερο και παχυτερο τριχωμα,ζει και σε καποιο υψομετρο.
homoΜέλος
Εμένα το μυαλό μου πήγε στου εκτροφείς γουνοπαραγωγων ζώων στην αρχή, πρόσφατα «οικολόγοι» απελευθέρωσαν χιλιάδες βιζόν και κουνάβια από εκτροφεία της Καστοριάς, ολόκληρη η δυτική Μακεδονία τώρα είναι γεμάτη από νεκρά ζώα πατημένα στους δρόμους, σπουδαία οικολογική και ζωοφιλική κίνηση από τους εν λόγω « οικολόγους», αλλά μάλλον είναι εντελώς μουφα το όλο θέμα με το τσιτάχ
η συνειδηση παμφωτη...