- ανεξηγητα των αρχαιων Ελληνων - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Οσο για το laptop:
Έστω οτι είχαν laptop οι αρχάίοι και μετα εξαφανίστηκαν (δεν εχει βρεθεί κανενα,μονο στα αγγεία ειναι) τι πιθανότητες υπηρχαν να φτιάχουμε και εμεις υπολογιστή και μαλιστα να ειναι ίδιος με έναν πριν τοσες χιλίαδες χρόνια;
-------------------------
Α_α_Β_β_Γ_γ_Δ_δ_Ε_ε_Ζ_ζ_Η_η_Θ_θ_Ι_ι_Κ_κ_Λ_λ_Μ_μ_Ν_ν_Ξ_ξ_Ο_ο_Π_π_Ρ_ρ_Σ_σ_Τ_τ_Υ_υ_Φ_φ_Χ_χ_Υ_υ_Ω_ω
τι παρατηρήτε;
quote:
Ο Ιππαρχος είχε υπολογίσει τον Τέλειο Ενιαυτό!
Τι είναι ο Τέλειος Ενιαυτός;
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΣΙΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΣΤΑΡΟΡΘ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ!!!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
------------------------
ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο "ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΝΙΑΥΤΟΣ". ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΘΗΚΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΧΕΤΙΚΟ. ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Η/ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΘΑ ΔΕΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΙ ΑΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ 2 ΑΙΩΝΕΣ. ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΗΛΑΔΗ!).
Σχετικό άρθρο και στο περιοδικό "ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ" παρακαλώ...
τεύχος 150-Μάιος 2004
Εμεις είχαμε laptop κι αλλοι λαμπες.
Ειναι να μη σου ανάβουν τα λαμπάκια;
quote:
Σχετικό άρθρο και στο περιοδικό "ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ" παρακαλώ...
τεύχος 150-Μάιος 2004
Βρέ, καλώς τον συνάδελφο....
quote:
Εμεις είχαμε laptop κι αλλοι λαμπες.Ειναι να μη σου ανάβουν τα λαμπάκια;
Ε, αφού δόθηκε και η παραμικρή επιστημονική εξήγηση οτι ΕΙΝΑΙ λάμπες... εγώ τι να πώ πια... !
Την ιδέα οτι ΕΙΝΑΙ λάμπες, την είχε και ο Νταίνικεν.
Το ίδιο για τους Ινκας αστροναύτες.
Μία απεικόνιση μιας άλλης εποχής, είχε άλλη σημασία το απεικονιζόμενο, απ αυτό που (θέλουμε να) βλέπουμε εμεις σήμερα σ' αυτό.
Ειδάλλως, αν οι αρχαίοι Αιγήπτιοι ΕΙΧΑΝ λάμπες, παρα πολυ σύντομα θα τις είχαν και οι άλλοι.
Ή μήπως, αυτοί που είχαν τις λάμπες, έστω το 1800 και κάτι, τις κράτησαν για τον εαυτό τους ??????
Αν είχαν οι αρχαίοι Laptops, πως και τα κράτησαν ΜΟΝΟ για τον εαυτό τους και μετά ΟΛΩΣ ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ εξαφανίστηκαν, χωρίς να αφήσουν ίχνη ????
Οσο για το οτι τα κρατουσαν κρυφά ή μυστικά..... γιατί να τα απεικονίζουν σε αγγεία ????????
ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΠΑΩ!!!
------------------------
ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΝΙΑΥΤΟΣ είναι ο χρόνος που απαιτείται, για να επιστρέψει ο πλανήτης μας στην ίδια ακριβώς θέση-σημείο του σύμπαντος η αλλιώς ο χρόνος που απαιτείται για μία μετάπτωση (25796 χρόνια να θυμάμαι καλά)
Στη γνώση αυτή στηρίχτηκαν και οι κατασκευαστές των ναών του Απόλλωνα και στρέφονται προς τον Βορρά (αστρονομικό) ακολουθώντας την μετάπτωση.
Πίστευε και μη, ερεύνα