ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Krios61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
SIMONAΜέλος
02/06/2004, 10:45:46
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ.

ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ..

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΤΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΕΧΘΕΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ..

ΙΣΩΣ ΑΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ...

*FORGET
OR
FORGIVE*

GirtosΜέλος
02/06/2004, 11:02:05
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΧΡΙ ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ.ΠΑΝΤΑ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ Η ΕΚΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ.ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ;ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟ.ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΜΕ ΤΙ ΜΕΝΟΣ ΕΣΠΡΩΧΝΕ ΤΟ ΣΩΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ;ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΚΑΘΑΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Η ΕΚΤΡΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ.ΤΙ ΕΝΝΟΩ;ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ.ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ.ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΩΣΕ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΟΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗ ΣΥΜΑΙΝΕΙ Η ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΩΡΟ.ΕΤΣΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΕΚΤΡΩΣΗ.

gK

Edited by - Girtos on 02/06/2004 11:05:10

SIMONAΜέλος
02/06/2004, 11:28:07
ΝΑΙ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η' ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ..
ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ..
ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 250.000 ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ.

ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΤΡΩΣΗ. ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.....

ΕΙΔΕΣ ΜΕ ΤΙ ΜΑΝΙΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΣΠΡΩΧΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΝ ΣΩΛΗΝΑ;; ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΑΡΑΚΟΥΝΙΟΤΑΝ .

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΙΝΔΥΝΟ....

*FORGET
OR
FORGIVE*

hel-linΜέλος
02/06/2004, 11:28:58
Kαλημερα..
Οσο περιεργο κι αν φαινεται,και εγω το ειχα ακουσει,πριν απο την καταπληκτικη εκπομπη του κυριου Χαρδαβελα..
Οταν λοιπον,κατα τη διαρκεια της ερωτικης πραξης οι συμμετεχοντες εχουν αγχος ή διαφορα παρομοια αρνητικα συναισθηματα,κατα καποιο τροπο επηρεαζεται το παιδι και εχει και αυτο προδιαθεση να ειναι νευρικο κλπ.
Οταν παλι η συνουσια ειναι αποτελεσμα ερωτα,αγαπης,και συντελειται με παθος,το παιδι εχει πιο πολλες πιθανοτητες να ειναι και αυτο 'ισσοροπημενο' και...ισως και περισσοτερο 'εφυες'(αν μπορει να χρησιμοποιηθει ο ορος)
Αυτα....!

-ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ-

κώσταςΜέλος
02/06/2004, 14:31:22
Είχα ακούσει πως πιο ακριβές ωροσκόπιο βγαίνει όταν ο αστρολόγος γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία και ώρα της σύλληψης. (σημ. ότι δεν ασχολούμαι με ωροσκόπια).

Επειδή αυτή η πληροφορία είναι ιδιαίτερα "λεπτή", παίρνουν την αμέσως επόμενη που είναι η ημερομηνία και ώρα της γέννησης.

Το σημαντικότατο θέμα των εκτρώσεων έχει συζητηθεί στο

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2545

gnothe seauton
02/06/2004, 14:51:00
Δεν καταλαβαίνω πού είναι το αστείο, για ορισμένους.

Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία για το εάν η στιγμή της ερωτικής πράξης επηρεάζει τον μελλοντικό άνθρωπο, που θα ποιηθεί μέσω αυτής.

Η γυναίκα είναι μια θεά. Ο άνδρας είναι ο ιερέας αυτής. Η ερωτική πράξη είναι μύηση – ιερή τελετουργία. Πόσο μάλλον με σκοπό την τεκνοποίηση.
Απαιτείται εξαγνισμός.

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 02/06/2004 17:40:49

CYBERMASTERΜέλος
02/06/2004, 15:49:52
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΗΡΙΞΕ ΑΥΤΟ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ???

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

madmaxΜέλος
02/06/2004, 15:54:54
quote:

Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία για το εάν η στιγμή της ερωτικής πράξης επηρεάζει τον μελλοντικό άνθρωπο, που θα ποιηθεί μέσο αυτής.

Η γυναίκα είναι μια θεά. Ο άνδρας είναι ο ιερέας αυτής. Η ερωτική πράξη είναι μύηση – ιερή τελετουργία. Πόσο μάλλον με σκοπό την τεκνοποίηση.
Απαιτείται εξαγνισμός.

...συμφωνω & επαυξανω!!!

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

02/06/2004, 16:48:18
quote:

quote:

Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία για το εάν η στιγμή της ερωτικής πράξης επηρεάζει τον μελλοντικό άνθρωπο, που θα ποιηθεί μέσο αυτής.

Απαιτείται εξαγνισμός.

...συμφωνω & επαυξανω!!!

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

...συμφωνω & επαυξανω!!!
και στα δυο μερη.-

μα θα ηθελα να δω κι αυτα τα εξισου ενδιαφεροντα εκτος απο την εσωτεριστικη αποψη του "εξωτεριστη" εχε...:Ρ...(ΕΓΙΝΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ...ΕΓΙΝΕΣ.-:)

(ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΥΤΕ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΡΩΣΗ.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΟΜΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥ ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΣΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΤΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΓΡΑΦΟΥ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑΤΟΣ(ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΣΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΙΑ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ/ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΝΡΘΩΠΟΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΕΧΩ ΧΛΕΥΑΣΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΝΟΗΣΑΝΕΣΩ/ΑΛΛΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΚΡΥΝΟΥΝ ΕΩΣ ΕΞΑΛΗΨΕΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ...ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΩΣ ΔΗΛΑΔΗ/ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ/ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ:)

quote:
ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ ΤΟ ΣΕΞ.

ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΝΤΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ/ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΑΞΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ;
ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΚΤΡΩΣΗ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΑΔΕΙΑ..ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ/ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΤΡΩΣΗ/ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ..ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΙ...

ΝΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ /ΟΛΑ ΚΑΡΜΙΚΑ ΔΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΩΣ Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΟΥ "ΤΟ ΕΠΡΑΞΕΣ" ΘΑ ΒΙΩΘΕΙ....-

quote:
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΤΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΕΧΘΕΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ..

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΕΙ ΠΟΙΟΣ;
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ (ΑΝΩΘΕΝ; ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙΣ:/Η ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΕΡΓΟΝ;/ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ;...Η ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΣΥΡΕΙ;....)

ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΤΕ ΕΚΤΡΩΣΗ;
ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ.
ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΡΑΗΡΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΖΕΙ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ.-

ΣΙΜΟΝΑ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ /ΘΑ ΜΠΟΡΟΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣΣΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΤΙΑΥΤΗ ΘΕΣΗ/ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΡΓΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΟΣ/ΤΟ ΠΟΡΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΚΡΟΥΡΓΕΙΤΑΙΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ...ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ.
ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ..ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΘΙΓΟΜΕΝΟΣ(ΕΔΩ ΨΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ)ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙΑ ΛΛΛΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΟΣ ΔΡΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ/ΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΩΣ ΠΗΓΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΗΡΗΣΗ ΤΟΤΕ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΕΝΤΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΤΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΩ ΤΥΧΑΙΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΩ/ΚΕΡΚΙΔΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ....ΔΕΝ ΚΑΝΩ .
ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ Η ΟΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗ...
(ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ:ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΜΟΣΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ:ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΨΗ ΜΟΥ:))))

ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑΝ ΟΡΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΩΣ ΔΙΑΜΕΣΑ(ΕΧΜ...ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΝΟΜΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ...)
ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΚΤΡΩΣΗ..
ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΕΓΩ.. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΚΟΠΥΡΑΙΤ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΔΩ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....ΚΑΙΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΕΛΧΙ...-
ANYWAY...
TA ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΝΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΑΤΗ ΜΟΝΑΧΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΙΡΖΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΩ...
(ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΛΥΦΟΣ ΑΣ ΣΠΑΣΕΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΒΓΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ:))

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΜΟΡΦΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ....ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΤΟΥΣ..ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Μ ΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΔΗ (ΚΑΙ ΑΝ) ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

ΕΧΜ..ΘΑ ΣΥΝΧΙΣΩ ΜΟΝΑΧΑ ΑΝ ΔΩ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΔΥΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ .

ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΦΕΡΑ/

quote:
Οσο περιεργο κι αν φαινεται,και εγω το ειχα ακουσει,πριν απο την καταπληκτικη εκπομπη του κυριου Χαρδαβελα..
Οταν λοιπον,κατα τη διαρκεια της ερωτικης πραξης οι συμμετεχοντες εχουν αγχος ή διαφορα παρομοια αρνητικα συναισθηματα,κατα καποιο τροπο επηρεαζεται το παιδι και εχει και αυτο προδιαθεση να ειναι νευρικο κλπ.
Οταν παλι η συνουσια ειναι αποτελεσμα ερωτα,αγαπης,και συντελειται με παθος,το παιδι εχει πιο πολλες πιθανοτητες να ειναι και αυτο 'ισσοροπημενο' και...ισως και περισσοτερο 'εφυες'(αν μπορει να χρησιμοποιηθει ο ορος)

ναι κατι τετοιο ισχυει ομως να μην ξεχνας το πιο σημαντικο...
τελικα αυτο που γεννειται δεν ειναι τιποτε αλλο απο μια συνθηκη υλοποιημενη της εκεινης στιγμης κατω απο τις πλανητικες επιρροες που σε μικροκοσμικο επιπεδο ειναι οι αντιδρασεις των μερων που διαπρατουν την συνουσια...
τελικα γεννιεται ενα παιδι συμφωνα με τον ισχυροτερο απο το ζευγος/εχει η οχι ανγχος ειναι ενα απο ολα οσα υπερισχυει επειδη οταν καποιος συνουσιαζεται δεν σκεφτεται!

χαλαρωστε βρε παιδια!/η "συνουσια" -in real time- που να φερνει
ΣΚΕΨΕΙΣ! δεν εφερε ποτε ΥΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ...μοναχα σε ΙΔΕΕΣ!

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΤΑΝ ΑΦΕΘΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΡΗ (ΑΝΓΧΟΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΔΡΑΣΗΣ ΟΧΙ ΣΚΕΨΕΩΝ;)
ΤΟΤΕ Η ΣΥΝΟΥΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΠΟΦΟΡΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΝΕΥ ΑΠΟΤΛΕΣΜΑΤΟΣ....>>>ΚΑΡΠΟΥ=ΠΑΙΔΙΟΥ... ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ>>ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ=ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΚΕΨΗ...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΟΥΤΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ.
ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.
ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΩ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΠΟ ΕΧΩ ΩΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑ/ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΚΤΡΩΣΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ 'Η ... ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΕΙΑ.>>>ΚΟΙΝΩΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ./ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΡΙΝΟΥΝΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ;....
Η ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ....
ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΘΥΝΣΗ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.
Ε[ΠΕΙΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΑ/ΓΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ.;;;;;
("ΕΓΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ" ΕΧΩ /""ΕΣΕΙΣ..ΓΙΑ ΕΣΑΣ"/+ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ*;;)

*ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΛΕΓΩ:)

quote:
Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία για το εάν η στιγμή της ερωτικής πράξης επηρεάζει τον μελλοντικό άνθρωπο, που θα ποιηθεί μέσ-Ω- αυτής.

ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ.

Technoshamanism
madmaxΜέλος
02/06/2004, 17:05:15
Εχει γραψει κανεις σας την εκπομπη σε dvd η video;;

θα θελα παρα πολυ να τη δω και απ οτι καταλαβαινω ηταν συγκλονιστικη

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

who knowsΜέλος
03/06/2004, 01:33:28
ΧΜΧΜΧΜΧΜ,ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...
ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΛΙΓΟ ΑΣΤΕΙΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ....ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ?
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΣΕ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΘΑΡΑ..,ΠΩΣ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΑΙΔΙ ΣΤΑ 1.. ΤΗΣ?ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΛΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ...

never say never **

SIMONAΜέλος
03/06/2004, 11:51:21

quote:

ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΤΕ ΕΚΤΡΩΣΗ;
ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ.
ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΡΑΗΡΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΖΕΙ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ.-

ΣΙΜΟΝΑ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ /ΘΑ ΜΠΟΡΟΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣΣΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΤΙΑΥΤΗ ΘΕΣΗ/ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΡΓΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΟΣ/ΤΟ ΠΟΡΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΚΡΟΥΡΓΕΙΤΑΙΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ...ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ.
ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ..ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΘΙΓΟΜΕΝΟΣ(ΕΔΩ ΨΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ)ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙΑ ΛΛΛΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΟΣ ΔΡΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ/ΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΩΣ ΠΗΓΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΗΡΗΣΗ ΤΟΤΕ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΕΝΤΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΤΜΑ

ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΩ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ...

ΤΟ ΛΥΠΗΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΗΜΙΣΟΥΝ ΠΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ....

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...ΣΥΝΕΧΙΣΕ....

*FORGET
OR
FORGIVE*

Edited by - SIMONA on 03/06/2004 11:54:35

scullyΜέλος
03/06/2004, 15:49:03
quote:
Για τα παιδιά της εξωσωματικής είπανε αν επηρεάζονται και πως;

Σ'αυτό όμως δεν μας απάντησε κανείς....!
Όσο αφορά τις εκτρώσεις...μερικές φορές σε αναγκάζει η ίδια η κατάσταση...

"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"

FALIROΝέο Μέλος
04/06/2004, 11:36:10
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΣΙΜΟΝΑ, ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ
ΓΙΑΤΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΟΒΑΡΗ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ
ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΜΙΑ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

SIMONAΜέλος
04/06/2004, 11:45:59
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ.

Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ.
ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ

*FORGET
OR
FORGIVE*

DimitrisDΝέο Μέλος
04/06/2004, 14:11:42
Μάλιστα. Θα πρέπει φαίνεται να ζητήσω συγνώμη μια και πρόσβαλλα τον ομολογουμένως συμπαθέστατο και ενδιαφέροντα κο Χαρδαβέλλα. Και μάλιστα χωρίς να έχω δει την εκπομπή. Συγνώμη λοιπόν. Αλλά μια και θέλουμε να είμαστε τόσο politically correct τέλος πάντων (όχι όποτε μας συμφέρει μόνο ), θα πρέπει να αναγνωρίσουμε το ότι οι γιατροί δεν κάνουν καμία αμαρτία, μη ξεχνάμε πως αν δεν αναλάμβαναν αυτοί, θα χρησιμοποιούταν μέθοδοι πολύ επικινδυνότεροι, αλλά οι εκτρώσεις θα γινόταν. Δηλαδή αν αρνούταν να αναλάβουν πάλι... αμαρτωλούς θα τους βγάζατε... Η αμαρτία είναι 100% της μητέρας και του πατέρα.
Όμως tο ωάριο γονιμοποιείται απο το σπερματοζωάριο μέσα στις επόμενες ώρες της συνουσίας, άρα κατά την περίοδο της ερωτικής πράξης που θα οδηγήσει σε εγκυμοσύνη, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να μιλάμε για έμβρυο διότι δεν υφίσταται (αμέσως μετά αυτής τουλάχιστον).
Αγαπητή SIMONA μπορείς να μας επισημάνεις πού παρατήρησες "χλευασμό" σε αυτό το topic, απέναντι στο θέμα των εκτρώσεων;

~Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο~

scullyΜέλος
04/06/2004, 16:27:10
Μη μου στεναχωρείτε τη SIMONA...

"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"

mariha2912Μέλος
04/06/2004, 16:32:35
SORRY,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΚΠΟΜΠΕΣ.ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ Τ.V. ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ...
ΦΙΛΕ ΖΑΡΚΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΕΤΣΙ?

ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΠΩΣ ΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ

quote:
ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Κ.ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ SEX ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ.ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΣ...ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ???ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ???

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΙΘΑΝΟ ΚΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑ.
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ,ΚΑΙΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ, ΕΤΣΙ ? ...

SIMONAΜέλος
05/06/2004, 09:23:32
quote:

Λες να χει και κανα βιντεο-ντοκουμεντο?
Πλακα θα χει..χεχεχε

*FORGET
OR
FORGIVE*

SIMONAΜέλος
05/06/2004, 09:25:11
quote:

Βγήκε και είπε τέτοια ο Χαρδαβέλλας; Κρίμα και παλιά τον είχα για σοβαρό. Έχει αρχίσει να τα παίζει σιγά σιγά ή μου φαίνεται; Λέτε να φταίει το ALTER;
madmax έγραψες!

*FORGET
OR
FORGIVE*