ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η Βιβλος δεν περιεχει την αληθεια - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Η Βιβλος δεν περιεχει την αληθεια - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

panosfromlydian336 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
27/01/2004, 01:12:45
quote:
Και τους μεγάλους δεν τους τρομάζει το άγνωστο και το μη κατανοητό?

Και οι μεγάλοι κάποτε ήτανε παιδιά, κάποτε και αυτοί διαμορφώθηκαν σύμφωνα με τα "πρέπει" και τα "θέλω" των φασιστών "μεγάλων". Αυτών που βάφουν με δικά τους χρώματα πάνω στα όνειρα των παιδιών και τους τάζουν ελευθερία και ηθική μα τους προσφέρουν κάτι λιγότερο απο το ποτέ...

Ω Μητέρα! Ο αέρας είν'εκείνο το ανάλαφρο πράγμα..
που γυρίζει μέσα στο κεφάλι σου και γίνεται πιο καθαρό όταν γελάς!

Edited by - reptilesalonica on 27/01/2004 01:15:35

ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
27/01/2004, 19:04:18
ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙ ΑΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΦΟΒΟΥΝΤΕ Η ΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.
IRON MAIDEN

Fear Of The Dark

I am a man who walks alone
And when I'm walking a dark road
At night or strolling through the park

When the light begins to change
I sometimes feel a little strange
A little anxious when it's dark

Fear of the dark, fear of the dark
I have constant fear that something's
always near
I have a phobia that someone's
always there

Have you run your fingers down
the wall
And have you felt your neck skin crawl
When you're searching for the light?
Sometimes when you're scared
to take a look
At the corner of the room
You've sensed that something's
watching you

Have you ever been alone at night
Thought you heard footsteps behind
And turned around and no one's there?
And as you quicken up your pace
You find it hard to look again
Because you're sure there's
someone there

Watching horror films the night before
Debating witches and folklores
The unknown troubles on your mind
Maybe your mind is playing tricks
You sense, and suddenly eyes fix
On dancing shadows from behind

I have constant fear that something's
always near
I have a phobia that someone's
always there

When I'm walking a dark road

""ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΓΕΝΝΑΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΜΑΚΡΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΚΟΤΑΔΙ ΖΗΤΩ ΣΕ ΑΝΑΡΧΟ ΧΑΟΣ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΧΑΘΩ ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΨΥΧΗΣ ΦΥΛΑΚΗ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΕΚΕΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΦΙΛΙ"

Edited by - ΣΙΣΙΦΟΣ on 27/01/2004 19:05:27

ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
27/01/2004, 19:10:02

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ

quote:

Maybe your mind is playing tricks

quote:

When I'm walking a dark road

""ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΓΕΝΝΑΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΜΑΚΡΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΚΟΤΑΔΙ ΖΗΤΩ ΣΕ ΑΝΑΡΧΟ ΧΑΟΣ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΧΑΘΩ ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΨΥΧΗΣ ΦΥΛΑΚΗ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΕΚΕΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΦΙΛΙ"

Edited by - ΣΙΣΙΦΟΣ on 27/01/2004 19:11:30

ΜιαΜέλος
29/01/2004, 03:55:14
Μιλάμε για το σκοτάδι, αλλά ποιά είναι η έννοια αυτής της λέξης που κρύβει τον φόβο μιας απέραντης Αβύσσου;

Ανέκαθεν το Σκοτάδι ήταν αυτό που φόβιζε τον Άνθρωπο γιατί ήταν κάτι το ανεξήγητο.
Το Σκοτάδι κρύβει μέσα του τα Μυστικά που φοβόμαστε να δούμε.
Μέσα στο Σκοτάδι της Νύχτας κάθε Μορφή, μεταμορφώνεται σε οτιδήποτε αντικατοπτρίζει τους Φόβους μας.
Μόνο όταν θα Αναγνωρίσουμε τους Φόβους μας, θα μπορέσουμε να Δούμε την Πραγματική Εικόνα του Σκοταδιού.

Μέσα στο Σκοτάδι βυθιζόμαστε και Ξυπνάμε στην Άβυσσο της Ψυχής.
Στην Άβυσσο, όπου Αναγνωρίζοντας πια τους Φόβους
βρίσκουμε και Ακολουθούμε τα Μυστικά της Ζωής
της Ύπαρξης μας
της Ολολκληρώτητας.

Η Μεταμόρφωση του Σκοταδιού
είναι ο ισθμός που οδήγει
στο Απέραντο Φώς της Δημιουργίας.

Περνώντας αυτόν τον ισθμό, οδηγούμαστε εκεί όπου
η κάθε στιγμή του Τώρα
Είναι το βίωμα μιας απέραντης ΣΙΓΗΣ....

Μιας ΣΙΓΗΣ που μόνο στο Σκοτάδι μπορεί
να ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙ.

ΜιαΜέλος
29/01/2004, 03:56:43
Μιλάμε για το σκοτάδι, αλλά ποιά είναι η έννοια αυτής της λέξης που κρύβει τον φόβο μιας απέραντης Αβύσσου;

Ανέκαθεν το Σκοτάδι ήταν αυτό που φόβιζε τον Άνθρωπο γιατί ήταν κάτι το ανεξήγητο.
Το Σκοτάδι κρύβει μέσα του τα Μυστικά που φοβόμαστε να δούμε.
Μέσα στο Σκοτάδι της Νύχτας κάθε Μορφή, μεταμορφώνεται σε οτιδήποτε αντικατοπτρίζει τους Φόβους μας.
Μόνο όταν θα Αναγνωρίσουμε τους Φόβους μας, θα μπορέσουμε να Δούμε την Πραγματική Εικόνα του Σκοταδιού.

της Ύπαρξης μας
της Ολολκληρώτητας.

Η Μεταμόρφωση του Σκοταδιού
είναι ο ισθμός που οδήγει
στο Απέραντο Φώς της Δημιουργίας.

Περνώντας αυτόν τον ισθμό, οδηγούμαστε εκεί όπου
η κάθε στιγμή του Τώρα
Είναι το βίωμα μιας απέραντης ΣΙΓΗΣ....

Μιας ΣΙΓΗΣ που μόνο στο Σκοτάδι μπορεί
να ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙ.

sparveriusΜέλος
29/01/2004, 12:15:11
Πιστεύω ότι όλες οι φοβίες βασίζονται σε ένα υπόβαθρο: τον κίνδυνο απώλειας της ζωής μας. Αυτός ο φόβος εκφράζεται ως σκοτοφοβία, αραχνοφοβία, κλειστοφοβία ή οτιδήποτε άλλο. Ο φόβος του θανάτου κατέτρεχε και κατατρέχει όλα τα ανθρώπινα όντα που έζησαν, ζουν και θα ζήσουν πάνω στη Γη.

Στη βάση των παραπάνω θα διαφωνήσω με τον φίλο reptilesalonica. Το παιδί που έρχεται στον κόσμο δεν είναι άγραφο βιβλίο αλλά κουβαλά το αποτέλεσμα της συσσωρευμένης επεξεργασίας των αρχέγονων ενστίκτων όλων των προηγούμενων γενεών. Δεν πιστεύω ότι η κατά τα άλλα υπαρκτή εύκολη λύση της τιμωρίας αντί της εκπαίδευσης, του εκφοβισμού αντί της κατανόησης κλπ. επιδρά σε τόσο θεμελιώδη βαθμό στα ενδότερα ένστικτα που κουβαλάμε. Ενδεικτικό αυτού είναι ότι
φοβίες μπορούν να εμφανιστούν για κάθε αντικείμενο και κατάσταση.

30/01/2004, 04:45:13
quote:
της Ύπαρξης μας
της Ολολκληρώτητας.

Άντε πάλι η Άβυσσος...Που τη χάνεις που τη βρίσκεις τη Μια, να βολοδέρνει στην Άβυσσο
...Η άβυσσος δε θεωρώ πως είναι απαραίτητο μόνον αυτή να κρύβει τα μυστικά της ζωής.
Υπάρχει η συνεχής εναλλαγή δυνάμεων-ενεργειών, περνώντας απο όλο το φάσμα.
Υπάρχει η πάνσοφη ιδιότητα του Yin-Yiang, της συνεχούς επαναγέννησης του καλού μέσα στο κακό και του κακού μέσα στο καλό.
Η άβυσσος λοιπόν δεν έχει την αποκλειστικότητα των μυστικών της ζωής.
Η άβυσσος είναι η μια πλευρά του ίδιου νομίσματος.
---
Αγαπητέ sparverius καλώς ήρθες,
λες λοιπόν:
quote:
Στη βάση των παραπάνω θα διαφωνήσω με τον φίλο reptilesalonica. Το παιδί που έρχεται στον κόσμο δεν είναι άγραφο βιβλίο αλλά κουβαλά το αποτέλεσμα της συσσωρευμένης επεξεργασίας των αρχέγονων ενστίκτων όλων των προηγούμενων γενεών. Δεν πιστεύω ότι η κατά τα άλλα υπαρκτή εύκολη λύση της τιμωρίας αντί της εκπαίδευσης, του εκφοβισμού αντί της κατανόησης κλπ. επιδρά σε τόσο θεμελιώδη βαθμό στα ενδότερα ένστικτα που κουβαλάμε. Ενδεικτικό αυτού είναι ότι
φοβίες μπορούν να εμφανιστούν για κάθε αντικείμενο και κατάσταση.

Το συλλογικό ασυνείδητο δεν είναι υπεύθυνο για μεγάλο ποσοστό βιωμάτων και επιλογών του παιδιού.
Το συλλογικό ασυνείδητο δίνει απλά κάποιες πολυ-πολύ αδρές κατευθυντήριες γραμμές σε κάθε άνθρωπο.
Είναι όμως τόσο ανεπαίσθητες, ώστε στην ουσία το κάθε παιδί διαμορφώνεται απο τους γονείς και το στενό κοινωνικό του περίγυρο.
Εαν το συλλογικό ασυνείδητο είχε τόσο ισχυρή επιρροή, τότε τα πράγματα θα ήταν προβλεπόμενα.
Βλέπουμε όμως, ακόμα και 2 δίδυμους που γεννήθηκαν σε τελείως διαφορετικά περιβάλλοντα, πόσο διαφορετικοί προκύπτουν, σε σχέση με 2 διδύμους που γεννήθηκαν στο ίδιο περιβάλλον.

Edited by - reptilesalonica on 30/01/2004 04:47:19

ΜιαΜέλος
30/01/2004, 05:16:01
Η ΄Αβυσσος δεν ΕΙΝΑΙ και δεν περικλείει μόνο αυτή το Μυστικό της Ζωής.
Είναι ο ισθμός, είναι η πόρτα που Χρειάζεται να ανοίξουμε για να Δούμε.
Χρειάζεται να δούμε ότι υπάρχει Σκοτάδι, να Αναγνωρίσουμε αυτό το το Σκοτάδι χωρίς το Φόβο, για να μπούμε στο ΦΩΣ.
Όσο δεν βλέπουμε το Σκοτάδι το Φοβόμαστε γιατί δεν ξέρουμε, δεν Γνωρίζουμε.
Όταν όμως Ανα-Γνωρίσουμε το Σκοτάδι δεν θα Υπάρχει πια, όπως το ίδιο και η Άβυσσος. Θα Μεταμορφωθεί και θα Υπάρχει η Άβυσσος της Ολοκληρώτητας.
Αγαπητέ Γρηγόρη βολοδέρνω γιατί χρειάζομαι να βιώσω πρώτα τον Σκοπό ο οποίος Υπάρχει, Είναι μέσα σε αυτήν την Ολοκληρώτητα.

Συγνώμη που επαναλαμβάνομαι αλλά οποιαδήποτε ενέργεια Υπάρχει και βιώνεται σε μορφή απλών συναισθημάτων, Ύπάρχει και βιώνεται μέσα απο τον Σκοπό της Ολοκληρώτητας.
΄Και είναι δύσκολο το να περικλείσω λέξεις σε μορφή Δυαδικότητας.

30/01/2004, 05:40:23
quote:
Χρειάζεται να δούμε ότι υπάρχει Σκοτάδι, να Αναγνωρίσουμε αυτό το το Σκοτάδι χωρίς το Φόβο, για να μπούμε στο ΦΩΣ.
Όσο δεν βλέπουμε το Σκοτάδι το Φοβόμαστε γιατί δεν ξέρουμε, δεν Γνωρίζουμε.

Το σκοτάδι υπάρχει, όπως υπάρχει και το Φώς.
Το σκοτάδι απορροφά το Φως. Αυτό είναι το πρώτο.
Άπαξ και εισχωρήσει κάποιος στο Φως, αντιλαμβάνεται το μεγαλείο της δημιουργίας.
Δεν έχει ανάγκη για πισωγυρίσματα (σκοτάδι).
Στο σκοτάδι δε βλέπεις, στο φώς βλέπεις. Αυτό είναι το δεύτερο.
Το σκοτάδι είναι πανταχού παρών. Ο καθένας το βλέπει.
Αν λοιπόν κάποιος φτάσει να αγγίξει το Φώς, έχει καταφέρει να αγγίξει το σκοπό της ζωής του ο οποίος είναι Φως.
Γιατί, το Φως είναι Δημιουργία-και απο εκεί απορρέει το Πάνσοφο σχέδιο του δημιουργού.
Όλα είναι σκοτάδι, πάντοτε...το Φως είναι ο στόχος, ο σκοπός.
Δε μπορεί λοιπόν αυτός ο σκοπός να έχει ανάγκη απο το σκοτάδι.
Το Φως ανατέλει όταν όλα, όταν "αυτός" που το αναζητά είναι έτοιμος να το δεί-αλλιώς θα καεί.
---
quote:
Αγαπητέ Γρηγόρη βολοδέρνω γιατί χρειάζομαι να βιώσω πρώτα τον Σκοπό ο οποίος Υπάρχει, Είναι μέσα σε αυτήν την Ολοκληρώτητα.

Μπορείς να βολοδέρνεις όσο θέλεις αγαπητή μου ώστε να βρείς το σκοπό σου και σου το εύχομαι ολόψυχα.
Απλά δε συμφωνώ πως για να βρείς το σκοπό σου πρέπει να περάσεις απο την Άβυσσο.
...
---
quote:
Συγνώμη που επαναλαμβάνομαι αλλά οποιαδήποτε ενέργεια Υπάρχει και βιώνεται σε μορφή απλών συναισθημάτων, Ύπάρχει και βιώνεται μέσα απο τον Σκοπό της Ολοκληρώτητας.
΄Και είναι δύσκολο το να περικλείσω λέξεις σε μορφή Δυαδικότητας.

Και έτσι θα πρέπει να βιώνεται...αν δε βιώνεται ως συναίσθημα χάνετε το παιχνίδι ή καλύτερα...δε το αντιλαμβανόμαστε καν το παιχνίδι.
Ας αφήσουμε τις λέξεις να μας οδηγήσουν μέχρις εκεί όπου μπορούν να μας πάνε...μετά αναλαμβάνει το συναίσθημα (όπως πολύ σωστά είπες).

sparveriusΜέλος
30/01/2004, 19:26:32
quote:

Το συλλογικό ασυνείδητο δεν είναι υπεύθυνο για μεγάλο ποσοστό βιωμάτων και επιλογών του παιδιού.
Το συλλογικό ασυνείδητο δίνει απλά κάποιες πολυ-πολύ αδρές κατευθυντήριες γραμμές σε κάθε άνθρωπο.
Είναι όμως τόσο ανεπαίσθητες, ώστε στην ουσία το κάθε παιδί διαμορφώνεται απο τους γονείς και το στενό κοινωνικό του περίγυρο.
Εαν το συλλογικό ασυνείδητο είχε τόσο ισχυρή επιρροή, τότε τα πράγματα θα ήταν προβλεπόμενα.
Βλέπουμε όμως, ακόμα και 2 δίδυμους που γεννήθηκαν σε τελείως διαφορετικά περιβάλλοντα, πόσο διαφορετικοί προκύπτουν, σε σχέση με 2 διδύμους που γεννήθηκαν στο ίδιο περιβάλλον.

Αγαπητέ reptilesalonica, σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Χαίρομαι που βρίσκομαι πλέον σε αυτή την γόνιμη παρέα και ομολογώ ότι δεν είχα την εμπειρία, τις γνώσεις και (μέχρι τώρα) την διάθεση αναζήτησης που διακρίνει τα παλαιότερα μέλη του forum. Δέχομαι, λοιπόν, την άποψή σου ως τροφή για μελέτη. Η δική μου άποψη πάντως βασίζεται στην παρατήρηση κοντινών και προσφιλών μου ατόμων και όχι σε περισσότερο ενδελεχή μελέτη. Προσωπικά (χωρίς βέβαια αυτή η παρατήρηση να είναι ικανή να θεμελιώσει κανόνα) ποτέ κανείς δεν με είχε "τρομάξει", "απειλήσει" ή "εκφοβίσει" ως παιδί. Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, όμως, φοβάμαι το σκοτάδι όσο τίποτα.

Φιλικά,
sparverius

ΜιαΜέλος
30/01/2004, 23:37:05

[quote] Προσωπικά (χωρίς βέβαια αυτή η παρατήρηση να είναι ικανή να θεμελιώσει κανόνα) ποτέ κανείς δεν με είχε "τρομάξει", "απειλήσει" ή "εκφοβίσει" ως παιδί. Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, όμως, φοβάμαι το σκοτάδι όσο τίποτα.

Αγαπητέ sparverius μπορείς να αναφέρεις(εάν θέλεις βέβαια γιατί είναι προσωπικό σου)το τί σε φοβίζει στο σκοτάδι; Δεν είναι αναγκαίο να σε έχει φοβίσει κάποιος, αλλά ο φόβος είναι ένα "ενστικτωδώς" συναίσθημα που χρειάζεται να αναγνωριστεί απο την κάθε ανθρώπινη Ψυχή.

sparveriusΜέλος
31/01/2004, 01:39:17
quote:

...ο φόβος είναι ένα "ενστικτωδώς" συναίσθημα που χρειάζεται να αναγνωριστεί απο την κάθε ανθρώπινη Ψυχή...

Αγαπητή Μια, αυτή ακριβώς είναι η άποψή μου και η διαφορά μου με την άποψη του αγαπητού reptilesalonica!

Σε ό,τι αφορά την προσωπική μου φοβία με το σκοτάδι πιστεύω ότι οφείλεται στην έλλειψη της αίσθησης της όρασης, που αυτόματα θέτει σε εγρήγορση τις αμυντικές λειτουργίες του οργανισμού και δημιουργεί ταυτόχρονα αίσθηση κινδύνου, ότι "κάτι" θα συμβεί που δεν είναι καλό...

oneiric1Μέλος
03/02/2004, 14:58:26
... το σκοτάδι απλά τρέφει το μυαλό μας, «γεννώντας» όλα αυτά τα τέρατα / καταστάσεις που όλοι μας λίγο πολύ φοβόμαστε.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

satyros_ukΝέο Μέλος
11/02/2004, 05:13:58
Κατα την γνώμη μου φοβόμαστε στο σκοτάδι γιατί δεν βλέπουμε. Ως εκ τούτου αναγκαζόμαστε να αντιλαμβανόμαστε τον γύρο κόσμο μας με τις υπόλειπες αισθήσεις μας. Είναι γνωστό δε οτι οι αισθήσεις μας εκτώς της όρασης είναι πολύ ατονισμένες σε σύγκριση με τα ζώα, άρα το σκοτάδι ειναι πολύ φυσικό να μας φοβίζει. Για παράδειγμα αν ακούσουμε ένα θόρηβο στο σκοτάδι μας τρομάζει ενώ αντιστοιχα την μέρα δεν δίνουμε σημασία. Επίσης ας μην ξεχνάμε οτι οι ανθρωποι αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο κυρίως με την όραση... σκεφτήτε τι θα γινόταν αν σας κλείναν τα μάτια εστω και την μέρα? εγώ θα φοβόμουν το παραμικρό.

quote:

Και οι μεγάλοι κάποτε ήτανε παιδιά, κάποτε και αυτοί διαμορφώθηκαν σύμφωνα με τα "πρέπει" και τα "θέλω" των φασιστών "μεγάλων". Αυτών που βάφουν με δικά τους χρώματα πάνω στα όνειρα των παιδιών και τους τάζουν ελευθερία και ηθική μα τους προσφέρουν κάτι λιγότερο απο το ποτέ...

φίλε reptilesalonica θα διαφωνήσω κάθετα με την άποψή σου σε αυτό το post οσο και στο προηγούμενο. Χωρίς να το πάρεις προσωπικά, το θεωρείς "φασιστικό" το γεγονός οτι η φύση σε αναγκάζει να αναπνέεις? η την ανάγκη του φαγητού... κοίτα το θέμα πιό ώρημα (και πάλι τονίζω οτι δεν θέλω να σε θήξω), αλλα κάποια πραγματα στην ζωη πρέπει να γίνουν και δεν ειναι θέμα φασισμού αλλα λειτουργίας της φύσης, και διατήριση της φυσικής ισοροπείας...

Υ.Γ. Συνχωρέστε τα φτωχά μου ελληνικά αλλα μένω Αγγλία και σπάνια γράφω με ελληνικούς χαρακτήρες

Καληνύχτα απο την Αγγλία
-={ ΣΑΤΥΡΟΣ }=-

http://www.students.ncl.ac.uk/michail.polatoglou/images/photo.gif

Edited by - satyros_uk on 11/02/2004 05:36:28

11/02/2004, 08:30:42
quote:
φίλε reptilesalonica θα διαφωνήσω κάθετα με την άποψή σου σε αυτό το post οσο και στο προηγούμενο. Χωρίς να το πάρεις προσωπικά, το θεωρείς "φασιστικό" το γεγονός οτι η φύση σε αναγκάζει να αναπνέεις? η την ανάγκη του φαγητού... κοίτα το θέμα πιό ώρημα (και πάλι τονίζω οτι δεν θέλω να σε θήξω), αλλα κάποια πραγματα στην ζωη πρέπει να γίνουν και δεν ειναι θέμα φασισμού αλλα λειτουργίας της φύσης, και διατήριση της φυσικής ισοροπείας...

satyre UK, ακριβώς σε αυτή την ισορροπία αναφέρομαι και εγώ.
Η φύση είναι αρμονική και σε ισορροπία, ο άνθρωπος όχι.
Μιλώντας για το "φασισμό" των γονέων, δεν αναφέρομαι σε όλους τους γονείς αλλά σε αυτούς και μόνο που επιβάλουν στα παιδιά τους τα "πρέπει" μιας ουσιαστικά ανήθικης κοινωνίας.

Edited by - reptilesalonica on 11/02/2004 08:31:31

AphrodityΜέλος
27/04/2005, 14:23:52
Θα ήθελα να "αναστήσω" αυτό το θέμα , καταρχάς γιατί το βρήσκω ιδιαίτερα ενδιαφέρον και έπειτα γιατι και εγώ εχω κάποιο πρόβλημα με το σκοτάδι.
δεν είναι οτι φοβάμαι ή οτι με ενοχλεί που δεν βλέπω.
Αν είμαι με παρεα την νυχτα δεν το σκέφτομαι καθόλου, οταν μείνω μόνη μου ομως και έχει σκοτάδι αισθάνομαι σαν κάτι να είναι εκεί! Σαν να παρακολουθεί κάτι.
Μη με πάρετε για σχιζοφρενή, αν και με τα τόσα θρίλερ παιζει και αυτο΄. Ισως φταίει που τώρα τελευταία ασχολούμαι με το μεταφυσυκό κακο που εμφανίζεται συνήθως νυχτα και αρχίζω και υπεραποροφιέμαι από αυτα που διαβάζω!
Εσείς τι λέτε? Καποια άποψη?