- ΜΕ ΠΟΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΛΕΣΩ ΠΝΕΥΜΑΤΑ. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
το να σε καλοσωρίσουμε με μία δόση χιούμορ νομίζω πως δεν έχει σχέση με νεύρα
σου προτείνω όμως να επανεξετάσεις το ζήτημα μια που όπως λες δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς σοβαρά με κάτι τέτοιο...
δυστυχώς για σένα, αυτά είναι θέματα που μόνο σοβαρά μπορεί να τα αντιμετωπίσει κανείς και όχι υπό την έννοια του κουτσομπολιού (πες μου τι είδες, να μας πουν και οι άλλοι, να περάσει η ώρα μας...)
αφού όμως σε ενδιαφέρουν κυρίως οι εμπειρίες άλλων και τίποτα παραπάνω κάνε μία αναζήτηση σε αντίστοιχα θέματα και διάβασε τις εκεί απόψεις....
και πάλι καλωσόρισες ![]()
Galadriel
Y.Γ. vrill μαζέψου.... τρομάζεις τον κόσμο μ'αυτά που γράφεις βρε! ![]()

in God we trust
Το πιθανοτερο ειναι αν επενεργουν καποιες δυναμεις αυτες να ειναι καθαρα ενεργειες ανθρωπινου παραγοντα(των παραβρικομενων δηλαδη) ακομα και στα φαινομενα του τριξιματος των επιπλων,της κινισης των επιπλων,της αλαγης θερμοκρασιας,των μηστυριωδων φιγουρων κλπ
Καποιοι σοβαροι ερευνητες εχουν αποφανθει(καιμαλλον ετσι πρεπει να ειναι!)οτι η ενασχοληση με τον πνευματισμο ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!ολων και οχι μονο του μεντιουμ!
Ερωτας ειναι η τεχνη του να φευγεις.
(Δ.Λιαντινης)
Επειδή δεν θυμάμαι που ακριβως το διάβασα αλλά είμαι σίγουρος ότι η πηγή είναι έγκυρη αν κάποιος έχει να δώσει κάποιο λινκ θα βοηθήσει πολύ αν το κάνει ποστ.
ότι έχεις φανατικούς εχθρούς μπρε! που είναι προτιμότερο ![]()
Galadriel

in God we trust
quote:
ότι έχεις φανατικούς εχθρούς μπρε! που είναι προτιμότερο
Φανατικός/ή δεν έιναι αυτός/ή, που εξ ορισμού δεν βλέπει πιο μακριά από τη μύτη του ???
Ε λοιπόν, όσους φίλους "έφερα" στο μυαλό μου, όλοι/όλες έχουν φυσιολογικές ... μύτες !
![]()
Υ.Γ. Πώ. πω...
Μόλιε διαπίστωσα ότι έφτασα τα 2250 μηνύματα. Λές να με ... διαγράψουν ????
Edited by - Vril on 14/09/2005 16:22:26
Ego prosopika den exo dokimasei na kano epiklhsh se pneuma alla to ithela polu!To thema einai oti imaste 20 atoma sthn parea kai ta 9 thelane kai ta 11 oxi!
E,san dimokrates kai emeis eipame na mhn to kanoume (kakia stigmh) !Tora prospathoume na peisoume ta duo atoma oste na to kanoume kapoia stigmh!![]()
Y.G.1:Kalosorises Horror sthn parea mas!
Y.G.2:Ama to kaneis prin apo mas tha ithela na mou peis ama petuxe!
Y.G.3:Emeis tha to aknoume me to gnosto poturaki!Ama thes des to arthro pou uparxei kapou mesa sto Forum!
"Regnado,Regno,Regnavi,Sum Sine Regno"
το θεμα ειναι να το καταφερεις να κανει και καμια δουλεια....
εστω και αυτη του φυλακα....
θυμαμαι παλια, στο δατς ινκρεντιμπλ - την ξανθια με το μινι την θυμαστε? ειχε μια εκπομπη με εναν τυπο που χε παει σε μια εταιρια που καλουσε πνευματα. το πνευμα εγκατασταθηκε στο σπιτι του, του εκανε παρεα και εδιωξε και κατι κλεφτες...
να πνευμα, να μαλαμα εχω να πω....
Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.
quote:
Ότι καλέσεις κι αν καλέσεις δαίμονες θα είναι
Μην εισαι τοσο σιγουρος...
Υπαρχουν πολυ χειρωτερα πραγματα απο αυτα που ενας ανθρωπινος νους μπορει να διανοηθει.![]()
Και πολλες φορες θα σου τυχει να ακουσεις εσυ το "καλεσμα", παρα αυτο που καλεις.
quote:
Ego prosopika den exo dokimasei na kano epiklhsh se pneuma alla to ithela polu!To thema einai oti imaste 20 atoma sthn parea kai ta 9 thelane kai ta 11 oxi!
Και ενας αρκει, οσο αυτος ο ενας εχει την δυναμη των 20
.
Περα ομως απο την φαντασια και την δημιουργια του μυαλου, καλο θα ειναι οσοι εχουν την ορεξη να καλεσουν πνευματα-δαιμονες-αγγελους-θεους θα πρεπει να προσεξουν την αλλαγη του πνευματικου τους κοσμου οσο αυτη εχει ως σημειο αναφορας τη σφαιρα επιρροης της ψυχολογικης καταστασης του μαγου-conjurer...προσοχη λοιπον γιατι, μετα την φαντασια υπαρχει η παρανοια.
Υπήρξε και υπάρχει το τοπικ «χαμενοι στην μεταφραση» αν και ο δημιουργος του ζητα το κλειδωμα του, και έχει φυσικά τους λογους του.
Εγραφα στο τοπικ για δικους μου λογους, ανεξαρτητους από το αρτ προτζεκτ του δημιουργου μοζη.
Σεβομαι την επιθυμια του να κλειδωθει και γι αυτό δεν γραφω πλεον στο χαμενοι στην μεταφραση.
Ανεξαρτητως ομως του όποιου αρτ προτζεκτ του μοζη, για μενα και για αρκετούς άλλους, πιστεύω ότι το τοπικ υπήρξε μια οαση ελευθεριας στην οποία η μεταφραση ήταν το τελευταίο σημαντικο πράγμα.
ενας χωρος Τεχνης και ελευθεριας της εκφρασης - το μονο που ελειπε ηταν ο ηχος.
Αυτό θα προσπαθησω να αναπαραγω (παλι χωρις ηχο δυστυχως) δημιουργώντας αυτό το τοπικ.
Ανευ ουσιας, ανευ σημασιας είπε κάποτε ο φιλοσοφος Πουλικακος* και φυσικά είχε απολυτο δίκιο.
Οπότε μην αναλωθειτε στην μεταφραση (αλλωστε σας εκπαιδευσε ο μοζης σε αυτό) αλλά στην ανυπαρκτη ουσια και στην ανυπαρκτη σημασια – η ζωη είναι Τεχνη (από τις καλες μαλιστα
) αν την δειτε ολιστικα μέσα από τις λεπτομερειες, σας τοπα ?
Λετς σταρτ tolerance and insignificant αρτ λοιπόν! ![]()
* ο ίδιος είπε παρακάτω: "τρεχα, στην ακρη του δρομου, παραμονευει ο Αρχων του τρομου" ![]()
.
ΥΓ. φιλη μελος του φορουμ μου ειπε καποτε κατ ιδιαν: βρε τζωνυ σε διαβαζω, αλλά στο χαμενοι στην μεταφραση δεν σε καταλαβαινω"
καλη μου, τα ιδια πιθανον να συμβουν και εδω, αλλά ειπαμε: ανευ ουσιας, ανευ σημασιας ![]()
YG.2 σορυ για τα κεφαλαια, το γουορντ ταβαλε κι εγω βαριεμαι να τα διορθωσω. ![]()

Τραγικο: εκοψαν τις μαθητικες πασαρελες!
(ναι γινονταν και με εσωρουχα
)

Κοαν: Τι σχέση έχει το νέο μεγκαν με τα κωλαρακια ?
"Σας ξεσηκωνει" λενε οι διαφημιστες του (ερχεται και τοπικ για τις διαφημισεις μωρα μου - κρατηθειτε)

ειστε πάνω από 64 και θελετε να γινετε νιντζα?
ΣΧΟΛΕΣ ΝΙΝΤΖΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ «Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣΤΑΘΗΣ»
Σε 1234 δοσεις για τους συνταξιουχους του δημοσιου και πρωην μεντιουμ

Ουδεν κακον αμιγες καλου και η συγχρονικοτητα το αποδεικνυει – ποιος θεωρειτε ότι μου έκανε "κακο" με το βιβλίο μου?
Ξερετε (οσοι ξερετε) ποιος…
Δεν ξερετε όμως ότι τελικά μου έκανε καλο! (χωρίς να το θελει φυσικά, αλλά η συγχρονικοτητα κάνει τη δουλεια της με Τεχνη
)
Ο Υψιστος καλλιτεχνης είναι το Θειον παιδες – και έχει χιουμορ, πιστεψτε με! ![]()

Το ανέλυσα, το θυμήθηκα, το σκέφτηκα, το ξανασκέφτηκα, αλλά διαπίστωσα ότι μόνο να το ονειρευτώ μπορούσα.
Knowing something, knowing nothing, τα λόγια μας σκορπίσανε...
One more time maybe...
The forest? the sea? the mounten? Where can i find an animal?
Aνευ...ανευ ωσαν πατσάς ![]()
![]()
![]()

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Καλε αυτή η Ουκρανη η Ζανα Μπλοκ έχει περάσει ποτέ από ντοπικγκ τεστ?
Σαν αντρας κομπλαρα, το ομολογω… ![]()

Τι χρωμα έχει η χεστρα σας?
Φετος είναι της μοδας το
λαχανι και το σςοκολα (αυτό για ευνοητους λογους) ![]()

ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΙΑ ΑΛΧΗΜΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ
ΠΩΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙΣ ΤΑ 3.000 ΕΥΡΑ ΣΕ 15.000 ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ??? ![]()