ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

martlou30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
--Sonap--Νέο Μέλος
13/11/2007, 20:25:05
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΑ..ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ!

ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΘΕΙΟΣ ΜΑΣ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΠΕΙ,ΕΦΥΓΑΝ ΟΟΛΑ ΤΑ ΓΥΑΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΘΕΤΟ,ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΠΑΣΑΝ.ΠΙΑΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΙΤΙΚΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΟΛΑ!ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΘΕΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΥΑΛΙΚΑ!

ΟΛΟΙ ΣΑΣΤΙΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΙΚΕ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΣΕ ΤΟ ΕΠΙΠΛΟ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΕΙΣΜΟΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.

13/11/2007, 21:26:24
quote:
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΑ..ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ!

ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΘΕΙΟΣ ΜΑΣ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΠΕΙ,ΕΦΥΓΑΝ ΟΟΛΑ ΤΑ ΓΥΑΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΘΕΤΟ,ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΠΑΣΑΝ.ΠΙΑΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΙΤΙΚΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΟΛΑ!ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΘΕΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΥΑΛΙΚΑ!

ΟΛΟΙ ΣΑΣΤΙΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΙΚΕ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΣΕ ΤΟ ΕΠΙΠΛΟ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΕΙΣΜΟΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.

Αγαπητέ --Sonap-- καλωσόρισες στο Εσωτέρικα.

Ομολογώ ότι με καράφλιασες.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
--Sonap--Νέο Μέλος
13/11/2007, 21:35:57
THANK YOU gretel!
ΝΑΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΑΜΥΔΡΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ!

PnS!

MIXAHL32Μέλος
14/11/2007, 02:02:22
μαρτλου πολλες φορες μας αρεσει να ψαχνουμε ουφο και δον κιχωτηδες σε πραγματα που εξηγουνται με τους φυσικους νομους,οπως και στην περιπτωση ενος ποτηριου.Μαλλον συναρπαζει μια τετοια αντιληψη περισσοτερο απο λογικες εξηγησεις,που στην συγκεκριμενη περιπτωση υπαρχουν.
Αν μας βολευει αυτο,ας ειναι.
Εγω δε ξαναγραφω στο συγκεκριμενο θεμα γιατι δεν εχω κατι περισσοτερο να προσθεσω αφου κατ'εμε δεν υπαρχει τιποτα το αξιοπεριεργο.

Edited by - MIXAHL32 on 14/11/2007 02:07:17

martlouΝέο Μέλος
14/11/2007, 04:22:54
crucifire

quote:
μήπως μπορείς να βρεις κάπου αυτή τη θεωρία;

Δυστυχώς όχι. Πρέπει να το άκουσα σε ντοκιμαντέρ πριν από αιώνες. Μου έκανε εντύπωση , γιατί έβαζε πολλά πράγματα στην θέση τους.

quote:
όπως είπα η ενέργεια μία είναι, απλά την ονομάζουμε διαφορετικά σε κάθε συμβάν για να ευνοούμαστε]

Έτσι όπως το απλοποίησες με βρίσκεις σύμφωνη.

Τα ιόντα είναι φορείς θετικού ηλεκτρικού φορτίου, όταν αποβάλουν ηλεκτρόνια (κατιόντα), και φέρουν αρνητικό ηλεκτρικό φορτίο όταν προσλαμβάνουν ηλεκτρόνια (ανιόντα). Επομένως εδώ κολλάει η θετική ή η αρνητική ενέργεια.

quote:
δε νομίζω να μας επιρρεάζουν τη διάθεση.

Σκέψου την κάποτε αποδεκτή θεραπεία στα ψυχιατρεία. Το ηλεκτροσόκ.
Εκεί χρησιμοποιούσαν τον ηλεκτρισμό για να φτιάξουν διαθέσεις και συμπεριφορές.

quote:
τίποτα δε μπορεί να μείνει φορτισμένο έτσι αυθαίρετα [ένα ποτήρι π.χ.] χωρίς να αποφορτιστεί από το περιβάλλον...

Και ο στατικός ηλεκτρισμός

PREDATOR

quote:
τι κανει ενα "ποτηρι"!!!

Το ζήτημα είναι ότι ξεφυτρώνουν και άλλα σπασμένα ποτήρια, με αποτέλεσμα να συμβαίνουν δύο πράγματα.
α) Κάτι συμβαίνει με τα ποτήρια και τα λοιπά υαλικά, και δεν έχει δοθεί ικανοποιητική εξήγηση.
β)Δεν νοιώθω καθόλου μόνη μου.Το σπασμένο ποτήρι μου έχει παρέα.

--Sonap-- καλωσόρισες

quote:
ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ ΕΚΕΙΝΟΣ

Τι τον έκανε να πιστεύει ότι φταίει αυτός

MIXAHL32

quote:
Μαλλον συναρπαζει μια τετοια αντιληψη περισσοτερο απο λογικες εξηγησεις,που στην συγκεκριμενη περιπτωση υπαρχουν.

Την μία, την λογική εξήγηση ψάχνω. Αλλά να στέκει.
Πάντως ευχαριστώ για την συμμετοχή.

MARTLOU

14/11/2007, 10:59:28
quote:

PREDATOR

quote:
τι κανει ενα "ποτηρι"!!!

Το ζήτημα είναι ότι ξεφυτρώνουν και άλλα σπασμένα ποτήρια, με αποτέλεσμα να συμβαίνουν δύο πράγματα.
α) Κάτι συμβαίνει με τα ποτήρια και τα λοιπά υαλικά, και δεν έχει δοθεί ικανοποιητική εξήγηση.
β)Δεν νοιώθω καθόλου μόνη μου.Το σπασμένο ποτήρι μου έχει παρέα.

MARTLOU

εννοουσα οτι εξαιτιας ενος κατι "ασημαντου", κανουμε συζητησεις τοσο επισημες, λες και ειναι ενα "κρατικο" ζητημα...

τελικα απο το ασημαντο, ξεπηδανε τα σημαντικοτερα

RankettΜέλος
14/11/2007, 17:11:41
quote:

martlou wrote:

Θεωρώντας ότι η γενεσιουργός αιτία των δονήσεων είναι πάντα η ίδια ( για το σπίτι του geox μιλώ μόνο), θεωρώντας ότι τα ποτήρια έχουν μικρές διαφορές στην κατασκευή τους, έχουμε σημαντική διαφορά της θέσης του ποτηριού . Αυτό δεν περιπλέκει την κατάσταση

Καθόλου. Θραύση λόγω συντονισμού δεν έχει καμία σχέση με τη θέση. Είναι καθαρά θέμα μηχανικών ιδιοτήτων του υλικού και έκθεσής του σε περιοδικό καταναγκασμό συγκεκριμένης συχνότητας.
RankettΜέλος
14/11/2007, 17:23:12
quote:

martlou wrote:

Εννοώ ότι, γιατί δεν δεχόμαστε ότι οι άλλες ποιότητες, τα άλλα σχέδια , από τα ποτήρια του geox δεν σπάσανε, ενώ πολύ εύκολα δεχόμαστε ότι οι πολλών ειδών δονήσεις μπορούν να σπάσουν αυτά τα ποτήρια που ήδη έσπασαν.

Απαντάς με την ίδια σου την ερώτηση!
RankettΜέλος
14/11/2007, 17:57:45
quote:

martlou wrote:

Κάποτε όλοι έλεγαν ότι η γη είναι επίπεδη.....

Αν και έχεις κάποιο δίκιο σε αυτό που λες, εντούτοις δεν μπορεί να γίνει σύγκριση ανάμεσα στο "τότε" και το "τώρα" για τον απλούστατο λόγο ότι σήμερα γνωρίζουμε πολύ καλά τα φυσικά φαινόμενα σε πολύ μεγάλο εύρος κλίμακας χώρου και χρόνου.

quote:

martlou wrote:

Εδώ δεν θα συμφωνήσω.
Θετική ενέργεια έχει αποδειχτεί πως υπάρχει.

Να περιμένω την απόδειξη;

Επειδή όμως έτσι θα περιμένω πολύ, σου λέω ότι η ενέργεια είναι μια ποσότητα ορισμένη από τον άνθρωπο ώστε να διευκολυνθεί η κατανόηση και η περιγραφή πολλών φυσικών φαινομένων. Πρόκειται για πραγματική συνάρτηση το πεδίο τιμών της οποίας εξαρτάται από το πρόβλημα. Τα θετικά ή αρνητικά πρόσημα είναι καθαρά θέμα σύμβασης που εξυπηρετούν συγκεκριμένους υπολογιστικούς σκοπούς, ή βοηθούν στην καλύτερη εποπτική και διαισθητική κατανόηση του προβλήματος.

quote:

martlou wrote:

Στην άκρη της θάλασσας, μαζεύουμε αυτήν την ενέργεια . Η εξήγηση είναι σχετική με τα ιόντα.

Οταν πάλι έχει συννεφιά, ψυχοπλακωνώμαστε κ,λ,π. Πάλι είναι τα αντίθετα ιόντα και ο ηλεκτρισμός της ατμόσφαιρας 9Δεν θυμάμαι τις λεπτομέρειες της θεωρείας).

Εγώ πάλι στην άκρη της θάλασσας δε μαζεύω τίποτα, ίσως γιατί δεν μου πολυαρέσει η θάλασσα. Ενώ οι μέρες με χαμηλή συννεφιά, σκοτάδι και ψιλόβροχο με κάνουν και νιώθω πολύ όμορφα.

Αλλά όλα αυτά είναι μια άλλη ιστορία. Συγκεκριμένα έχουν να κάνουν με τον ατμοσφαιρικό ηλεκτρισμό και τις δράσεις του πάνω στις φυσιολογικές και κατά προέκταση στις ψυχολογικές λειτουργίες των ανθρώπων, αλλά εδώ αρχίζουμε να ξεφεύγουμε από το θέμα.

14/11/2007, 23:08:01
martlou είπε:

quote:

Το βρήκα, το βρήκα τα σπάνε οι εξωγήινοι με παντοφλιές.

Sorry δεν μπόρεσα να κρατηθώ!! Χιούμορ κάνω

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"