ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Lord_Asriel60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
astral-projectΜέλος
19/07/2005, 10:22:05
οταν ενας ανθρωπος πασχει απο μια σοβαροτατη ασθενεια, ειναι λογικο να ψαχνει να βρει "φταιχτες" εστω και μεταφυσικους.

καμια φορα αυτο, οδηγει και στην παραφροσυνη αντι στον γιατρο.

δυστυχως, πιστευω ακραδαντα οτι εχουμε να κανουμε με μια τετοια περιπτωση. εξαλλου δεν ξερουμε τι παρενεργειες μπορει να εχει μια φλεγμονη στον εγκεφαλο. μεχρι και παραισθησεις, φωνες, φαντασματα κτλ μπορει να βλεπει κανεις. ειναι οπως στους ασθενεις που εχουν ογκο. αυτο γινεται γιατι πιεζονται τα σημεια του εγκεφαλου.

θεωριες του τυπου σωματικα υγρα κτλ, το μονο που μπορουν να μας κανουν ειναι να αποτρελαθουμε εντελως εδω μεσα.

δηλαδη εαν καποιος σας κανει στοματικο ερωτα ειναι βαμπιρ? και μετα τον οργασμο η φυσικη εξαντληση ειναι παραλογη? αφυσικη? αμα χτυπιεσαι δυο ωρες ΛΟΓΙΚΟ δεν ειναι να κουραζεσαι?

εκτος, και ειναι τρομακτικο αυτο - πολυ περισσοτερο απο τους βρυκολακες, εαν δεν ειχατε ποτε σεξουαλικη επαφη με καποιον ανθρωπο πλην του εαυτου σας ορισμενοι....

19/07/2005, 11:29:01
astral project όλα είναι πιθανό να συμβαίνουν, μπορεί να είναι αλήθεια μπορεί παραισθήσεις.
Αυτό όμως δεν δικαιολογεί την τελευταία σου πρόταση.
Δεν ξέρεις τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή και βέβαια είναι πολύ εύκολο να τον στήσεις στον τοίχο με αυτόν τον τρόπο.

Δηλ. τώρα εγώ εάν αρχίσω και σου λέω "όπα ρε παιδί μου ποιά είσαι, στοματικό έρωτα δύο ώρες? ούτε στο βαθύ λαρύγγι δεν γινόταν αυτό" δεν θα νευριάσεις? και εάν αρχίσουμε όλοι να διακωμωδούμε τα γραφόμενά σου τι θα προσπαθήσεις να αποδείξεις? ότι δεν είσαι ελέφαντας και δεν εννοούσες κάτι τέτοιο? Είναι άσχημο αυτό που είπες, δεν αξίζει σε κανέναν.

Άλλο πράγμα είναι αυτό που λες και άλλο αυτό που εννοούν τα παιδιά.
Όταν έχεις σεξουαλική επαφή ναι θα κουραστείς, αλλά μετά από ελάχιστο χρονικό διάστημα θα είσαι πάλι καλά γιατί η ενέργεια θα κάνει κύκλο, θα δίνουν και οι δύο όχι μόνο ο ένας.

Όταν όμως νοιώθεις καταρακωμένος είναι γιατί ο ένας από τους δύο μόνο έπαιρνε δεν έδινε ενέργεια, νομίζω ότι κάτι παρόμοιο εννοούν.

beyondΜέλος
19/07/2005, 12:38:17
ΜΗΠΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ TOΥΣ "MEN IN BLACK" ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ?

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

BizarreΜέλος
19/07/2005, 14:08:19
Σας χαιρετώ όλους, μιας και είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ!

Άρη, κατ’ αρχήν θα ήθελα να σου πω ότι δεν πρέπει να απορρίπτεις την επιστημονική εξήγηση του πράγματος. Σου ανέφεραν πολλές περιπτώσεις ασθενειών που τις απέρριψες και βεβαιώνεις ότι έχεις και σώας τα φρένας. Όμως, αυτό δεν είσαι εσύ ο ειδικός να το βεβαιώσει.

Πάντως, δεν θέλω να επεκταθώ προς αυτή την κατεύθυνση.

Θα στραφώ προς την μεριά που εσύ επιθυμείς. Προς το μυστήριο και παράξενο της ιστορίας. Προς το παραφυσικό.

Η στάση της μητέρας σου είναι η πλέον παράξενη. Είπες πώς ο πατέρας σου δεν υπάρχει στη ζωή σου. Είσαι σίγουρος για αυτό? Μήπως και υπάρχει, και σε ‘προσέχει’ και σε έχει φιλήσει και πατρικά στο μέτωπο? Λέω μια θεωρία… Το έχεις ψάξει από αυτή την πλευρά το θέμα?

STERMΜέλος
19/07/2005, 14:47:38
quote:
Πάντως είτε αλήθεια είτε όχι, εγώ δεν ζηλεύω καθόλου τον ΑΡΗ ούτε τον STERM, άλλο να συζητάμε χαλαρά με το καφεδάκι μας και άλλο να

Σας διαβεβαιώ ότι και εγώ χαλαρά πίνω τον καφέ μου. Δεν τρελένομαι, τουλάχιστον όχι τώρα.

Το τι σχέση αναπτύσεται σε ένα τέτοιο ον και το θύμα-συνεργάτη του είναι καθαρά δική τους υπόθεση...θα μπορούσα να το πω ότι είναι κάτι σαν αστρικό συμβόλαιο, γιατί όπως είχα πει "δίνεις κάτι και παίρνεις κάτι"

Τώρα για όλα τα άλλα που γράφτηκαν για το σεξ και πως χρησιμοποιήται για απορρόφηση ενέργειας, αδιαφορήστε δεν μπορεί κανείς να κάνει κάτι, απλά χαρείτε το απολαύστε το.

Δεν χρειάζεται κάθε φορά που κάποιος κάνει σεξ να σκέφτεται "είναι εδώ τώρα, μου παίρνει ενέργεια;".

Αν ήταν εκεί θα το ξέρατε από πριν.

PasxalisΜέλος
19/07/2005, 22:28:11
quote:

Η στάση της μητέρας σου είναι η πλέον παράξενη. Είπες πώς ο πατέρας σου δεν υπάρχει στη ζωή σου. Είσαι σίγουρος για αυτό? Μήπως και υπάρχει, και σε ‘προσέχει’ και σε έχει φιλήσει και πατρικά στο μέτωπο? Λέω μια θεωρία… Το έχεις ψάξει από αυτή την πλευρά το θέμα?

Ακούγεται σαν σενάριο ταινίας αλλά ποτέ δεν ξέρεις!

Και το συνεχίζω λίγο πάντα καλοπροαίρετα χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν.

Μπορεί ο πατέρας του Άρη να ήταν όντος ένας από εκείνους και ξέροντας το οικογενειακό ιστορικό (εννόω της ικανότητες που λέει πως έχουν) από την πλευρά της μάνας του Άρη αποφάσισε να την παντρευτεί και να κάνουν απογόνους που θα έχουν νέες ποιο εξελιγμένες ικανότητες.

Εκ δίων κακών το μη χείρον βέλτιστον!

Edited by - Pasxalis on 19/07/2005 22:30:10

astral-projectΜέλος
19/07/2005, 22:42:55
αγαπητε pyramid,

στα λεγομενα σου εχω να απαντησω με δυο λεξεις:

εισαι χυδαιος.

Edited by - astral-project on 19/07/2005 22:46:03

astral-projectΜέλος
19/07/2005, 23:05:55
στο θεμα μας τωρα:

ειλικρινα δεν πιστευω οτι υπαρχουν βρυκολακες με την εννοια που λετε.

ουτε με την ενεργεια ουτε με τα υγρα ουτε με το αιμα.

για μενα βρυκολακας ειναι αυτος που δυναστευει τον συνανθρωπο του. που του στερει καθε ελευθερια και καθε αξιοπρεπεια.

αυτος ο ανθρωπος εχει και μιμητες: τους ανθρωπους παρασιτα. που απαγκιστρωνονται σε καποιον και του ρουφουν την ζωη και δεν τον αφηνουν να προχωρησει.

δεν μου εχει τυχει ποτε να συναντησω ανθρωπο βαμπιρ ετσι οπως τον εννοειτε. και ερχομαι σε επαφη με εκατονταδες ατομα καθε μερα.
αρα εχω μεγαλες πιθανοτητες να συναντησω καποιον τετοιον.

εδω και μερες πιστευω οτι η θεωρια του αγνωστου - γνωστου πατρος που παρακολουθει το χαμενο τεκνο, μπορει να στεκει επισης.

το πρωτο πραγμα παντως που θα πιστευα, εαν εβλεπα εναν καραφλο μεσηλικα να παρακολουθει εμενα και το σπιτι μου πρωι βραδυ, θα ηταν οτι προκειται για ανωμαλο που ψαχνει ευκαιρια να μου ριχτει. οχι για δρακουλα.

αυτα.

Edited by - astral-project on 19/07/2005 23:07:13

eirwΝέο Μέλος
19/07/2005, 23:38:09
ερεβοςς sorry τωρα ξαναδιαβαζο τα μην του STERM και εισα ενα το οποιο δεν το χα προσεξει ολοκληρο εχετε δικιο...
AmazonaΜέλος
20/07/2005, 01:36:18

BRIKOΛΑΚΕΣ,ΔΡΑΚΟΙ,ΔΡΑΚΟΥΛΕΣ,ΔΡΑΚΟΝΤΕΣ,ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ,
ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,ΑΝΔΡΟΕΙΔΗ,ΣΑΥΡΟΕΙΔΗ,ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ,ΠΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ,
ΓΟΡΓΟΝΕΣ,ΣΕΙΡΗΝΕΣ,ΣΦΙΓΓΕΣ,ΒΑΜΠΙΡΗΔΕΣ,ΑΓΓΕΛΟΙ,ΝΑΝΟΙ,ΞΩΤΙΚΑ,
ΝΕΡΑΙΔΕΣ,ΝΥΜΦΕΣ,ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ,ΣΤΟΙΧΕΙΑ...ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!

ΠΟΣΣΕΣ ΦΥΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ!!ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!

"ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ,ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΩΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΤΑΙΟΤΙΣ"

06/09/2010, 22:07:48
ΗΣΥΧΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ...

NOVUS ORDO SECLORUM
06/09/2010, 22:41:16
ψαχνω για παλια θεματα

06/09/2010, 23:24:17
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

NOVUS ORDO SECLORUM
42NAΜέλος
07/09/2010, 00:47:18
ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑ ΑΠ'ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...!!!

ΦΟΡΑΩ ΤΙΣ ΠΥΖΑΜΕΣ ΜΟΥ...

....ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΩ !!!!!

Edited by - 42NA on 07/09/2010 00:47:56

07/09/2010, 02:17:11
quote:
ψαχνω για παλια θεματα

Αν όντως ψάχνεις για παλιά θέματα
τότε θα βρείς πολλά σε αυτό το σάιτ

Φίλε 42ΝΑ αναρωτιέμαι μήμπως επικοινωνείς με πνεύματα

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 07/09/2010 02:20:21

42NAΜέλος
07/09/2010, 11:27:22
δηλαδη...αυτο-επικοινωνω ;;;

07/09/2010, 11:36:08
καλημερααα...

βαρεμαρα και σημερα

NOVUS ORDO SECLORUM
42NAΜέλος
07/09/2010, 12:02:28
τι να κανεις οταν βαριεσαι στη δουλεια... (πηγη:tromaktiko.blogspot.com)

07/09/2010, 12:52:01
καλημερα παιδια μου ηθε αυτο το email και το τοποθετω εχει και το χιουμορ του εδω
 https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=gmail&attid=0.1&thid=12ae90f47b1cd211&mt=application/msword&url 

07/09/2010, 15:54:26
ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ... ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΣ?

NOVUS ORDO SECLORUM