- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
ενιωσα απιστευτη μοναξια οταν διαβασα για τον παντελεημονα....θα θελα να εχω και εγω δαιμονιο...
η τριλογια ειναι φανταστικη. την εχω διαβασει ξανα και ξανα....
συνεχίζουμε τη συζήτηση εδώ ;
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=6702
Oh last night,
and the night before
Tommyknockers,Tommyknockers
knocked at your back door.
φιλε αρη καθως σκεφτομουν την ιστορια σου για εκεινον το πολυ λευκο και πολυ γαλανοματη τυπο θυμηθηκα οτι κατι τετοιοι τυποι ειναι αυτοι που λεγονται αλμπινος..ανθρωποι σαν αυτους υποφερουν απο μια αρρωστια που τους στερει την μελανινη(την ουσια που μας "μαυριζει")εχουν ασπρα μαλλια πολυ γαλανα ματια και τους λειπουν και ορισμενα ερυθρα αιμοπεταλια-δεν ειμαι σιγουρη για το τελευταιο-![]()
να και καπως δυσαναγνωστο το μηνημα σου,νομιζω οτι καταλαβα τι θες να πεις.
απλα σου λεω οτι οταν ημουν μικρος δεν ηξερα οτι ημουν <<αλλιως>> και ετσι καιγομουν συνεχεια. οσπου καταλαβα και πηρα τα μετρα μου.
ελπιζω να σε καλυψα
αγαπητη Lady Croft
η αληθεια βρισκεται καπου στην μεση σωστα?
ο χρονος θα δειξει.
φιλε Ερεβος
δυστυχως χρειαζομαι κι αλλο χρονο. ευχαριστω πολυ ολους σας για την υπομονη σας.υποσχομαι οτι θα σας λυσω ολες τις απορρειες σας
αγαπητη Bast
ξερω τι ειναι ο αλμπινισμος και αυτο που συμβαινει δεν εχει καμια σχεση με αλμπινους. ολοι τους σχεδον (εννοω <<εκεινους>>) ειναι με μαυρα μαλλια.(γελίο ισως το παραδειγμα αλλα ειναι το μονο που μπορω να σου πω για να μην γινεται συγκριση με αλμπινους.)

quote:
Αν σκοπεύεις να πεις αυτά που υποψιάζομαι τότε ξέρω...
Τους καλείς μερικές φορές άθελα και τελικά <<συνεργάζεσαι>> μαζί τους.
Παίρνουν την ενέργεια που θέλουν κυρίως από σεξουαλικές δραστηρίοτητες και παίρνεις κάτι και εσύ.
Μετά από χρόνια νιώθεις ότι δεν αξίζει, σαν να έχεις πουλήσει την ψυχή σου στον διάβολο ένα πράγμα και θες να αποκόψεις την σχέση αυτή αλλά είσαι εξαρτημένος πια ή δεν μπορείς....
Έπεσα καθόλου κοντά;
Μου απάντησες και συνέχισα....
quote:quote:
φιλε STERM ποτε δεν τους προκαλεσα.
Δεν χρειάζεται να γίνει συνηδειτά, πολλές φορές η στάση ζωής μας, οι επιθυμίες μας, οι σκέψεις και τα σχέδια μας για την επίτευξη των στόχων μας είναι αρκετά.
Άλλες φορές κάποια άτομα γίνονται <<στόχοι>> αυτών λόγο της ισχυρής πνευματικής τους κατάστασης, αφού μπορούν να τους προσφέρουν περισσότερα από τους απλούς ανθρώπους.
Εγώ αναφέρομαι σε ενεργειακούς βρυκόλακες, αιθερικά πλάσματα που επικοινωνούν με διάφορους τρόπους όχι με τον τρόπο που αναφέρεσαι εσύ για παράδειγμα σε καταστάσεις μεταξύ ύπνου και ξύπνιου με μορφή μεταξή οράματος και ονείρου.
Για την δική σου εμπειρία θα ήθελα, όπως όλοι μας, να ακούσω κι άλλα για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε την κατάσταση.
Καταλαβαίνουμε πως σου είναι δύσκολο να μιλήσης για πρώτη φορά για αυτό αλλά θα πρέπει να επιταχύνεις λίγο την διαδικασία
Είχα αποχωρήση από την συζήτηση και απλά την παρακολουθούσα αφού είδα ότι η δική σου εμπειρία είναι διαφορετική από την δική μου και αποφάσισα ότι δεν είχα να προσφέρω κάτι στην αναζήτηση-εξομολόγηση σου, μέχρι που είδα να γράφεις τα εξής...
quote:
θελω να τονισω πρωτα οτι θα αναφερω ΜΟΝΟ τα χαρακτηριστικα των κατηγοριων και ΟΧΙ τις ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ
κατηγορια 1η
ανηκουν <<εκεινοι>> που τρεφονται απο το ενεργειακο πεδιο του ανθρωπου.εχουν ιδιαιτερες πνευματικες ικανοτητες.
κατηγορια 2η
ανηκουν <<εκεινοι>> που τρεφονται απο αιμα,η ποσοτητα εξαρταται απο την ικανοτητα απορροφησης του οργανισμου τους. εχουν αναπτυξει ιδιαιτερα τις αισθησεις τους.
κατηγορια 3η
ανηκουν οι λεγομενοι <<σεξουαλικοι βρικολακες>> τρεφονται κατα την σεξουαλικη επαφη (σωματικα υγρα,σεξουαλικη ενεργεια).ειναι ιδιαιτερα ελκυστικοι και ειναι συνηθως ετεροφιλοι.
κατηγορια 4η
ειναι ο συνδιασμος της 1ης και 2ης κατηγοριας
ανηκουν <<εκεινοι>> που τρεφονται απο ενεργειακο πεδιο αλλα και επιλεκτικα απο αιμα. κατα την αποψη μου ειναι και οι πιο ισχυροι (το ξερω απο πρωτο χερι)
εχουν απιστευτες ικανοτητες. εχουν επιβλητικη εμφανιση.
κατηγορια5η
ειναι ο συνδιασμος 2ης και 3ης
ανηκουν <<εκεινοι> που τρεφονται κατα την σεξουαλικη επαφη αλλα και επιλεκτικα με αιμα.για οσους ρωτησουν . ΔΕΝ υπαρχει συνδιασμος 1ης και 3ης κατηγοριας.
γιατι πολυ απλα υπαρχουν <<εκεινοι>> που τρεφονται ενεργειακα και τους αρεσει η σεξουαλικη επαφη.
αλλα δεν υπαρχουν <<εκεινοι>> που να τρεφονται απο σεξουαλικη επαφη και απο ανθρωπινο ενεργειακο πεδιο.τωρα οσον αφορα την αθανασια δεν θα το αναπτυξω για να μην υπαρξουν παρεξηγησεις. απλα θα πω οτι ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.καποιοι ειναι και καποιοι ΔΕΝ ειναι. γι αυτο ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΡΑΙΟ.
Μου είναι και εμένα πολύ δύσκολο να μιλήσω για αυτούς και μάλιστα πρώτη φορά το κάνω με αφορμή το θέμα σου.
Καταρχάς να σου πω ότι ούτε βιβλία ούτε καν άρθρα περιοδικών σχετικά έχω διαβάσει, δλδ προσπάθησα μια φορά αλλά τα βρήκα επιεικώς γελοία (τα περιοδικά), ότι ξέρω είναι καθαρά από προσωπική εμπειρία αλλά θα πρέπει να διαφωνήσω στο...
quote:
για οσους ρωτησουν . ΔΕΝ υπαρχει συνδιασμος 1ης και 3ης κατηγοριας.
γιατι πολυ απλα υπαρχουν <<εκεινοι>> που τρεφονται ενεργειακα και τους αρεσει η σεξουαλικη επαφη.
αλλα δεν υπαρχουν <<εκεινοι>> που να τρεφονται απο σεξουαλικη επαφη και απο ανθρωπινο ενεργειακο πεδιο.
Στην 3η κατηγορία πιθανόν μιλάς για υλικά όντα, όμως εγώ λέω για μια ακόμη κατηγορία που συμπίπτει κάπως με την 1η και "ΑΥΤΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ την σεξουαλική συνεύρεση (όχι μαζί τους) γιατί όπως λες "τρεφονται κατα την σεξουαλικη επαφη (σωματικα υγρα,σεξουαλικη ενεργεια).ειναι ιδιαιτερα ελκυστικοι και ειναι συνηθως ετεροφιλοι." Βέβαια εγώ μιλάω για αιθέρια όντα, αν και όταν σου παρουσιάζονται έχουν χαρακτηριστηκά που αρμόζουν στα γούστα σου ακριβώς για να σου προκαλέσουν σεξουαλική διέργεση και να συνευρεθής με άτομο της επιλογής σου.
quote:
"αλλα δεν υπαρχουν <<εκεινοι>> που να τρεφονται απο σεξουαλικη επαφη και απο ανθρωπινο ενεργειακο πεδιο."
Αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός των όσο περιέγραψα παραπάνω, δηλαδή της οδήγησης του "θύματος" σε σεξουαλική πράξη λόγο του υσχυρού ενεργειακού πεδίου που παράγεται εκείνη την στιγμή και με το οποίο τρέφονται, ειδηκά κατά τη στιγμή του οργασμού αφού τότε παράγονται τα ισχυρότερα ποσά ενέργειας.
ΜΟΝΟ και το τονίζω αυτό αν η ερωτική επαφή είναι αποτέλεσμα πραγματικής ΑΓΑΠΗΣ η ενέργεια που θα παραχθεί δεν μπορεί να απορροφηθή από τέτοιου είδους όντα.
Edited by - STERM on 15/07/2005 04:21:45
..
Υπαρχουν πολλα που δεν ξερουμε!!!
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ.ΧΩΡΙΣ ΕΓΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΑ.ΙΣΩΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
Αρη αν οντος συνεχιζες την ιστορια θα μπορουσαμε να εχουμε μια πιο καθαρη αποψη
Φιλκα eirw
γεια και στα υπολοιπα παιδια εδω μεσα.
quote:
φιλε ερεβος και οι 2 παρουσιαζουν κατι με διαφορετικοι μορφη ο αρης εχει δοση καποιοες κατηγοριες δεν ειπε οτι ειναι μονο αυτες!
Δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει αυτο με τις απαντησεις που σου εχω δωσει αλλα δε πειραζει...συνενοηση-τσιμεντο.Αν θελεις ξαναδιαβασε τα οσα ειπα,αλλα αν καταλαβεις τα ιδια παλι ξεχνα το καλυτερα.
Ο STERM μιλάει για επισκέψεις σε αιθερικό πεδίο ενώ ο ΑΡΗΣ για επισκέψεις σε υλικό.
Σε αιθερικό πεδίο υπάρχουν ακούσματα ότι συμβαίνουν τέτοια πράγματα.
"Όντα" δεν ξέρω πως αλλιώς να τα πω, που για να "επιβιώσουν" απορροφούν την δική σου ενέργεια, νοιώθεις καταρακωμένος και δεν ξέρεις γιατί, ξυπνάς και είναι σαν να μην κοιμήθηκες καθόλου.
Περίπτωση σαν αυτή του ΑΡΗ δεν έχω ξανακούσει, οπότε τουλάχιστον εγώ δεν ξέρω και τι να ρωτήσω.
Δεν είναι θέμα κοροϊδίας, δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα, οπότε ή το δέχεσαι ή δεν το δέχεσαι.
Άλλοι θα πουν ότι αυτά είναι φαντασίες άλλοι θα πουν ότι μπορεί να συμβαίνει άλλοι θα εξιταριστούν από το παράξενο και θα θέλουν να το πιστέψουν.
Πάντως είτε αλήθεια είτε όχι, εγώ δεν ζηλεύω καθόλου τον ΑΡΗ ούτε τον STERM, άλλο να συζητάμε χαλαρά με το καφεδάκι μας και άλλο να τρέμουμε και να κοιτάμε συνεχώς τριγύρω.
οχι. περιμενουμε νεα σου.φιλια σε ολη τη παρεα του φορουμ.
απο οτι εχει πει ο ανθρωπος η επαφη του με το νετ γινεται μεσω internet center.ευχαριστω για την απαντηση σου φιλικα vlad255
ΑΡΗ
Καλό θα ήταν να μην τα «παίρνεις» τόσο εύκολα, είναι φυσικό μα δέχεσαι και αποδοκιμασίες σε ένα δημόσιο topic προσωπικά σε πιστεύω σε όλα όσα γράφεις αλλά με χαλάει κάπως όταν έκφραζες με τόσο μεγάλο θυμό.
Τώρα έχω την εντύπωση ότι επαναλαμβάνομαι και εγώ, τέλος πάντων.
Εκ δίων κακών το μη χείρον βέλτιστον!