ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ... ΨΥΧΙΚΗ ΟΔΥΝΗ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ... ΨΥΧΙΚΗ ΟΔΥΝΗ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

ΕΛΠΙΔΑ31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ΕΛΠΙΔΑΝέο Μέλος
16/10/2003, 18:03:31
quote:

quote:
και γιατί να μην είναι..?
Γιώργος
...in luxury

Και αυτό είναι ένα ερώτημα προς απάντηση!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

και αμα δεν ειναι δηλαδη πολυτελειας τι εγινε????

ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ???

ΓιώργοςΜέλος
16/10/2003, 18:17:44

quote:

και αμα δεν ειναι δηλαδη πολυτελειας τι εγινε????

απλα θα χάσεις μια πολυτέλεια.... εισαι σίγουρη ομως οτι μπορεις να ανεχτεις τετοιο κόστος...?
η μήπως εχεις αρκετές διαθέσιμες..?

Γιώργος.
... χμ...ο γάτος μου με κοιτάει περίεργα...

16/10/2003, 18:20:19
quote:

Και αυτό είναι ένα ερώτημα προς απάντηση!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

.....

(να ρωτησω η ψυχη! τι εμφανιση ειναι τουτη ...αγαπητη μου;;;;;;;;
χμ...(εισαι καλεσμενη σε γκαλα του μεφιστο....;)

quote:

[quote]και γιατί να μην είναι..?
Γιώργος
...in luxury

αχ Γιωργη!
-ο mick jagger ΤΩΝ ΦΟΡΟΥΜΣ...-

destiny + hope...

ευτυχως δεν λιμοκτονω για να κατανοησω τα ..μαλλλλλα

xtremefastΜέλος
16/10/2003, 19:43:42
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ,ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ.ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ 100% ΤΕΜΠΕΛΗΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ,ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΣΤΗ ΜΥΤΗ Η' ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ,--ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ--ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ???ΕΞΑΛΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΚΕΤΑ-ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ.
ΝΙΚΟΣ.

cubeΜέλος
17/10/2003, 09:57:42
Καλημέρα σε όλους!

Θέλω να ευχαριστήσω την DESTINY για τα καλά της λόγια!

Πάντως ένα ωραίο περιτύλιγμα συνήθως έχει ένα ωραίο περιεχόμενο...
Σπανίζει το γεγονός ένα άσχημο περιτύλιγμα να έχει ωραίο περιεχόμενο!

Ομως η έννοια ωραίο είναι αντικειμενική!

Ο καθένας μας έχει άλλη άποψη για το τι είναι όμορφο.

Να είστε καλά!

Υγεία... Αγάπη... Ζωή..!

Όλα είναι όμορφα..!
DestinyΜέλος
17/10/2003, 10:58:08

Ο Εαυτός είναι Γαλήνη, είμαι εκείνος ο Εαυτός...
Ο Εαυτός είναι Δύναμη, είμαι εκείνος ο Εαυτός...

elpidaΜέλος
17/10/2003, 11:46:35
Το να έχεις ένα όμορφο παρουσιαστικό σήμερα με τα μέσα που υπάρχουν είναι κάτι εύκολο.
Το να έχεις όμως όμορφη ψυχή είναι κάτι δύσκολο που απαιτεί δουλειά μιας και είναι και το σημαντικότερο.
Ο καθένας λοιπόν αποφασίζει πιο δρόμο θα διαλέξει τον εύκολο ή τον δύσκολο προκειμένου να αποκτήσει την ομορφιά.
Ο συνδυασμός και τον δύο προσθέτει αρμονία.

Πόσες φορές έχουμε δει στον δρόμο ένα ζευγάρι και εμφανισιακά δεν ταιριάζουν και αναρωτιόμαστε τι του/της βρίσκει. Η ομορφιά της ψυχής είναι αυτή που μετράει είναι αυτή που κερδίζει είναι αυτή που μένει και αντέχει στο χρόνο.

cubeΜέλος
17/10/2003, 12:08:44
quote:

Το να έχεις ένα όμορφο παρουσιαστικό σήμερα με τα μέσα που υπάρχουν είναι κάτι εύκολο.

Καλημέρα καλή μου Ελπίδα... Ξέρεις τι δύσκολο είναι να κρατήσεις τους κοιλιακούς τετράγωνους? Ξερεις τι διατροφή χρειάζεται? Ξερεις τι γυμναστική χρειάζεται? Μην μου λες λοιπόν ότι είναι εύκολο. Διαφωνώ.
Δεν είναι και τόσο εύκολο.

Θα συμφωνήσω όμως ότι είναι ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ να "γυμνάσεις" την ψυχή και την καρδιά και το πνεύμα του ανθρώπου! Ειναι πιο δύσκολο διότι τα υλικά με τα οποία πρέπει να "δουλέψεις" δεν είναι "υλικά" μα είναι άνευ ύλης! Είναι "αντικείμενα" που δεν μπορείς να δείς.
Επομένως...σαφώς είναι πιο δύσκολο να "γυμνάσεις" και να κάνεις κάτι πιο "όμορφο" όταν δεν μπορείς να το δείς,να το αγγίξεις! Μα μπορείς να το νιώσεις...να το καταλάβεις!

Να είστε καλά!

Υγεία... Αγάπη... Ζωή..!

Όλα είναι όμορφα..!
17/10/2003, 15:47:31
[Ομως η έννοια ωραίο είναι αντικειμενική!]
..κυβε μου
..υποκειμενικη ...θελεις να πεις;
γιατι οταν φτασει να ειναι αντικειμενικη τοτε ειναι οντως η αληθεια!

ελπιδα, καλη μου..
[Ο συνδυασμός και τον δύο προσθέτει αρμονία.]

οταν πας σ'ενα ινστιτουτο "καλλονης" ναι ειναι ενταξει/μα το δυσκολο ειναι αν τα καταφερεις απο μονος.
οπως και στην ατραπο...αν πληρωσεις ναι μαθαινεις...
αλλα αν τα καταφερεις μοναχος σου...ειναι το καλυτερο.
(τα καλα κοποις κτωνται)

το πετραδι στο λωτο

17/10/2003, 15:48:31
πολυ ομορφα τα λετε και συμφωνω μαζι σας:)))))

μοναχα xtremefast ,θα μου επιτρεψεις να μην συμφωνησω μαζι σου,οσον αφορα το οτι οποιος ειναι χοντρος ειναι απαραιτητα και τεμπελης.

και αυτο γιατι υπαρχει και ο παραγοντας αγχος,ο καθε ανθρωπος αντιδρα διαφορετικα,αλλος τρωει ,αλλος καπνιζει κ.λ.π ,λοιπον μην τους παιρνει ολους το μπαλακι.

απλα θα συμπληρωσω πως το παχος ,φερνει μια κατασταση δυσαρεσκειας,μια ακατανοητη μελαγχολια ,που με την σειρα της φερνει αλλα επακολουθα.

προσωπικα τωρα ειμαι λεπτος ,ημουν παχυς γιατι εναν καιρο ειχα πολυ περισσοτερο αγχος και το ειχα ριξει διαρκως στο φαγητο ,ομως η αποφαση ηταν οριστικη και αμετακλητη:).

σας ευχαριστω για το θεμα και την κατανοηση σας

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

elpidaΜέλος
17/10/2003, 16:48:17
quote:
Καλημέρα καλή μου Ελπίδα... Ξέρεις τι δύσκολο είναι να κρατήσεις τους κοιλιακούς τετράγωνους?

Καλέ μου cube τι είναι πιο εύκολο 100 κοιλιακοί ημερησίως ή η άσκηση ψυχής μέσα από την καθημερινότητα που βιώνουμε?

quote:
οπως και στην ατραπο...αν πληρωσεις ναι μαθαινεις...

μαθαίνεις πράγματι? ή μήπως απλά συλλέγεις πράγματα τα οποία παραμένουν επιφανειακά ?

quote:
(τα καλα κοποις κτωνται)

Έχεις απόλυτο δίκιο Ατμα μου, μόνο έτσι μπορείς να προχωρήσεις.