ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΟΚΤΙΝΟΜΟΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
fotakis21Νέο Μέλος
06/01/2013, 21:44:18
pws legetai t vivlio?
06/01/2013, 21:50:57
quote:
Δεν το βρήκα καθάρισα όλο το σπίτι χρειαζόταν κιόλας ένα καθάρισμα, τουλάχιστον έχω το κομποσκοίνι που μου το έδωσε ο ίδιος τον σταυρό, θυμάμε πως όταν μου είπε το παιδί πως είναι καθαγιασμένα ένιωθα να με πνίγει ο σταυρός τον λαιμό παρόλο που δεν το έχω τώρα νιώθω σαν να πνίγει, όταν το σκέφτομαι με σφίγγει.
Το παθαίνω με ότι βάζω στο λαιμό μου... δε τα πήγα ποτέ καλά με τα μενταγιόν κλπ. Ο άνθρωπος δε φτιάχτηκε για δένει πράγματα γύρω απ το λαιμό του.
Dr.StvΝέο Μέλος
27/01/2013, 15:42:23
ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΙΣη

TI ΠΟΤΗΡΑΚΙ; ΠΛΑΣΤΙΚΟ Η ΓΙΑΛΙΝΟ????

27/01/2013, 15:52:59
Πορσελάνινο
erzebet_bathoryΜέλος
31/01/2013, 05:42:16
χαχαχαχαχαχα πλαστικο λεει αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Timendi causa est nescire...

psykickΝέο Μέλος
02/02/2013, 03:55:43
quote:
ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΙΣη

TI ΠΟΤΗΡΑΚΙ; ΠΛΑΣΤΙΚΟ Η ΓΙΑΛΙΝΟ????

Dr.Stv Μπράβο κάντο εδώ λέμε πράγματα ωστε να εμποδισουμε τον αναγνωστη και εσυ θες να ζεις σε ανναμένα καρβουνα οσο ξεροκεφαλος αν εισαι επειδη δεν διαβασες σχεδον τιποτε απο το φορουμ επειδη βαρεθηκεσ το φυσιολογικο ειπες να παιξεις το παιχνιδι να λες πως εχεισ εμπειρια ενω δεν ξερεις τιποτα ειμαι 1000% σιγουρος πως δεν διαβασες καμια ιστορια κανενος και επειδη οπως ειπα πριν ξεροκεφαλος δεν θα το πιστεβεις κατσε στα αυγα σου μην ασχολιθεις με κατι που δεν ξες συγνωμη για τον τονο που χρησιμοπειω αλλα ετσι ειναι και εγω ηθελα αλλα εστω οτι το κανεισ=ς δεν θα κερδισεις τιποτα πραγματικα κοιταξε το τι θετικο υπαρχει τι αρνητικο υπαρχει θα σου πω εγω μονο αρνητικο γιατι θετικο απο ολο αυτο δεν υπαρχει και να λες πως θα εχεισ θετικο ειναι το οτι το πνευμα δεν σε σκοτοσε επειδη ηταν καλο ΑΛΛΑ ελα που οτι και να σου ερθει θα τρομαξεις θα δεις πως ειναι απιστευτα αδυνατον και θα το θυμασαι για παντα ο ανθτωπος δεν μπορει να αντεξει το παραφυσικο κανεις δεν μπορεσε να ζει φυσιολογικα προς το θεμα του χριστιανισμου περισσοτερο γιατι ολα αυτα γυρο απο τα πνευματα εχουν να κανουν η με μαυρη μαγεια η με τον διαβολο η δεν ξερω τι αλλο απο τιν στιγμη που θα ασχολιθεις θα εχεις κατι και το κρητιριο απο αυτο θα ξερει ο καθενας ειναι πως απομακρινθικε περισσοτερο απο τον θεο, εκτος αν ειναι αθεος που παλι και να εχει δει υπερφυσικο δεν το μπορει να αντεξει στον εγκεφαλο του το συμβαν θα αργοπεθαινει .Αυτος ειναι ο λογος που δεν το εκανα εγω. μια ιστορια ενος να διαβασεις θα καταλαβεις τι ποτιρι χρησιμοποιουν στο δηθεν παιχνιδι κιολας,συγνωμη αν σε ενοχλησα αλλα ετσι ειναι ελπιζω να κανω λ<θος και ελπιζω να μην σε κουρασα

fotakis21Νέο Μέλος
07/02/2013, 20:49:46
πως διοχνουμε ενα κακο πνευμα?

fotakic

CamelotΜέλος
07/02/2013, 23:23:08
quote:
όλοι περάσαμε κάτι τέτοιο στην εφηβία

Ο Χριστός... Γιατι να καψεις και να χαρακώσεις τον εαυτό σου (ειδικά στην εφηβεια); Καταρχήν τα σημάδια θα δείχνουν άσχημα και μπορει να σε ακολουθούν για όλη σου τη ζωη. Σε εποχές όπου η ομορφιά μετράει περισσότερο απο την γνώση και την σοφία, το παραμικρό ψεγαδι μπορει να σου στοιχίσει πολύ ακριβά.

psykick Δικαίωμα του να θέλει να καλέσει πνεύματα. Πριν λίγο καιρό είχα κι εγώ ένα τέτοιο κόλλημα και πραγματικά θα το δοκίμαζα εάν έβρισκα χρόνο και μέρος (παρέα δε χρειάζομαι). Φυσικά η διαδικασία του να καλείς πνεύματα δεν είναι παιχνίδι αλλα αμφιβάλλω εάν θα μας τιμούσαν με την παρουσία τους γιατι όπως είχα διάβασει κάπου "άλλη δουλειά δεν έχουν με τον επικαλεστη θα ασχολούνται;"

fotakis21 σου έχει έρθει κανένα και τωρα θέλεις να το διώξεις;

Our seasons are reversed... My spring... Your fall...

07/02/2013, 23:53:10
quote:
Ο Χριστός... Γιατι να καψεις και να χαρακώσεις τον εαυτό σου (ειδικά στην εφηβεια); Καταρχήν τα σημάδια θα δείχνουν άσχημα και μπορει να σε ακολουθούν για όλη σου τη ζωη. Σε εποχές όπου η ομορφιά μετράει περισσότερο απο την γνώση και την σοφία, το παραμικρό ψεγαδι μπορει να σου στοιχίσει πολύ ακριβά.
Η κατάθλιψη και ο,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τον καθένα: αυτο-τραυματισμός, τατουαζ, περίεργα κουρέματα/ντύσιμο, ποτό, κάπνισμα, κλπ είναι πράγματα που μπορούν να συμβουν στην εφηβία. Αν ο άνθρωπος έχει λογική και ειναι σχετικά ισορροπημένος θα αποφύγει να κάνει τουλάχιστον κάτι που να τον ακολουθήσει την υπόλοιπη ζωή του. Δε σημαίνει οτι όλοι περνάνε έτσι την εφηβία, αλλά όλοι έχουν κάποιες δυσκολίες. Μετά την εφηβία σιγά-σιγά αποκτιέται η ισορροπία..

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 07/02/2013 23:55:00

psykickΝέο Μέλος
08/02/2013, 03:50:08
Εγώ τουλάχιστον είχα χρόνο και μέρος αλλά φοβόμουν για το τι θα συνέβαινε δεν ήθελα να χαλάσω την ζωή μου εξάλλου δεν έβρισκα άτομα για να το κάνουμε, παρόλο που είχα διαφορετικά μυαλά τότε είχα καθαρή συνείδηση για το τι θα συμβεί η ακολουθήσει. όσο για αλλά πράγματα που δεν χρειάζονται να τα πω ξανά, πέρα από φαντάσματα γιατι τοτε το μονο που εκανα ειναι να βλεπω πορομενα supernatural και να ειμαι χαλια δεν παιζει να μαθενα μονος μου αυτα που ξερω τωρα, ισοροπια δεν εβγαλα και ουτε προκειται να βρω και που θέλω δεν βγαινει, τωρα πραγματικα καθε μερα τα σκεφτομαι και δεν ξεγραφονται οπως αλλη ειχαν εμπειρια με το ποτηρακι αλλο τοσο ειχα με το συμβαν μου, λογο που εβλεπα supernatural που είναι όλο υπερφυσικο. με λιγα λογια οτι μου ειχε συμβει τοτε και ειχα γινεί ράκος και εβλεπα στο supernatural ποσο τραβιγμενο ειναι τοσο και το συμβαν μου δεν ξεχνιετε, ετσι οπως συνεχιζα θα επεζα το ποτηρακι ; ναι γιατι δεν σκεφτομουν καθαρα και οπως ειπα πριν ειχα συνηδισει αλλα δεν αντεχα ενιωαθα πως αν επεζα το ποτηρακι δεν θα εχανα τιποτα αφου ειχα χασεί κατι πολιτμο μεσα μου και επρατα προσπαθωντας να βαλω ισοροπια, απο την μια νομιζω οτι μετανιωσα αλλα απο την αλλη ενιωθα δικαιομενος και εφτασα εδω που εφτασα