ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ Η "ΟΥΣΙΑ" - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ Η "ΟΥΣΙΑ" - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Dr Jekyll Mr Hyde60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
oneiric1Μέλος
16/09/2005, 15:51:15
Στο τόπικ σου?! Που το βρήκες? Το έφερες από το χωριό σου? Σε δημόσιο χώρο είσαι, ξύπνα Βασίλη. Μπαίνω και γράφω όπου και όποτε μ’ αρέσει εφ’ όσον έχω τον λογαριασμό μου σε λειτουργία.

Στοιχεία? Χρειάζονται κι άλλα στοιχεία? Τα γελοία και με αρκούντως επικαλυμμένη «φιλική διάθεση» email που τοποθέτησες μόνος σου, ήταν αρκετά, δε νομίζεις? Λοιπά στοιχεία της αγένειάς σου και του τρόπου που φέρεσαι είναι παντού σε όλα τα μηνύματά σου, σε ολόκληρο το φόρουμ. Και μιλάς εσύ για προσβολές και αγένεια? Η αγένεια δεν κρύβεται. Όταν μου γράφεις «Θεέ μου κάνε με χαζό να καταλάβω τι λέει αυτή η καρικατούρα» είναι ξεκάθαρο πως με λες χαζή, απλά το γράφεις με καλά Ελληνικά. Μήπως να μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου γιατί δεν σε χωράει? Ξέρεις, επειδή δεν σ’ έχω βρίσει ποτέ, (όπως έχεις κάνει αρκετές φορές λέγοντας με άβουλη, χαζή, καρικατούρα κλπ.) μη νομίζεις πως δεν μπορώ να το κάνω, απλά σέβομαι τον χώρο που με φιλοξενεί, οπότε μην παίρνεις θάρρος όταν δεν στο έχουν δώσει.

Α, όσο για την εγκυμοσύνη μου, καλύτερα να μην την ξαναχρησιμοποιήσεις. Γιατί αυτό και μόνο κάνεις. Εσύ και κανένας άλλος. Σε προκαλώ, στα μηνύματα που έχουμε ανταλλάξει να μου βρεις 2ο μήνυμά μου που ν’ αναφέρω κάτι σχετικό, ώστε να προκαλέσω τη συμπάθεια του κόσμου. Σε προκαλώ! Σε ένα και μόνο μήνυμά μου το ανέφερα και ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού.

Ποιοι με γλύφανε? Περιμένω αποδείξεις? Το να μου λέει η Αμαλία «περιμένω να δω την τάδε εικονίτσα» ή το να μου λέει κάποιος άλλος «πολύ όμορφη η κουκλίτσα που χρησιμοποιείς σαν υπογραφή» νομίζεις ότι με επιβεβαιώνει σαν γυναίκα? Πας καλά? Να σου πω, αυτά σε πιο παραμύθι τα έχεις διαβάσει? Μήπως νομίζεις πως όπως σκέφτεσαι εσύ, σκέφτονται και οι υπόλοιποι?

Σου είπα εγώ ότι άνοιξες θέμα «αντίο» ή κάτι τέτοιο? Μήπως εσύ είσαι αυτός που τελικά δεν διαβάζει σωστά? Για ξανα-διάβασε. Σου ξαναλέω λοιπόν, θεωρώ μεγάλη αγένεια και απίστευτο κόλλημα να χρησιμοποιείς το θέμα που έχω ανοίξει («ένα ζεστό αντίο») και να το σχολιάζεις ειρωνικά (όπως και κάνεις στο «μεταξύ τύρου και αχλαδιού») αφού προηγουμένως μου έχεις γράψει κάποια «καλά λόγια» όπως και ο ίδιος παραδέχεσαι, σε άλλο φόρουμ. Τελικά μήπως έχεις εσύ απωθημένα και γενικότερα οτιδήποτε κατηγορείς τους υπόλοιπους?

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

16/09/2005, 16:36:07
quote:

Στο τόπικ σου?! Που το βρήκες? Το έφερες από το χωριό σου? Σε δημόσιο χώρο είσαι, ξύπνα Βασίλη. Μπαίνω και γράφω όπου και όποτε μ’ αρέσει εφ’ όσον έχω τον λογαριασμό μου σε λειτουργία.

Καταρχήν δε με λένε ... Βασίλη

Δεύτερον, διάβασε ξανά τους κανονισμούς του φόρουμ, τια ανακοινώσεις του Αντμίν και διάβασε τι λέει σχετικά με τη διαχείρηση του τόπικ απ αυτόν που το άνοιξε. Βρές τα, διάβασε τα και μην ξαναέρθεις αδιάβαστη.

Τρίτον και σπουδαιότερον, το τόπικ αυτό λέγεται "Ινστιτούτο Ερευνών Asana" και πραγματεύεται τα του Ινστιτούτου Ασάνα. Αν έχεις να πείς κάτι επ'αυτού, κάντο. Πριν εμφανιστείς, επ' αυτού μιλούσαμε (αν δεν το κατάλαβες εσύ, δεν φταίω εγώ).

Υ.Γ. Το επόμενο "τυράκι" να μην είναι πάλι το Baby-Bell.

Βάλτε μου κανένα καλό ... ροκφόρ, τουλάχιστο ή κεφαλογραβιέρα.

Edited by - Vril on 16/09/2005 17:17:38

16/09/2005, 16:58:41

quote:

το τόπικ αυτό λέγεται "Ινστιτούτο Ερευνών Asana" και πραγματεύεται τα του Ινστιτούτου Ασάνα.

ετσι λεει η ταμπελα στην εισοδο!

μηπως να αλλαζαμε τιτλο?

"ο Ιντιανα Παλμτζοουνς (και λοιποι που τον εχουν αχτι) εναντιον του κακου βριλη" ή "ο καλος ο κακος και ο ασχημος"?

κατα το esoterica RPG παντα...

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

oneiric1Μέλος
16/09/2005, 17:23:45
quote:
Καταρχήν δε με λένε ... Βασίλη

A.. μάλιστα... κυριολεκτικά το εξέλαβες κι' αυτό ε?! Ε, δεν πειράζει τελικά... Κι' όμως...Βασίλη σε λένε.

Όσο για το να μην ξαναέρθω αδιάβαστη .. μάλλον ζεις σε περιβάλλον που έχεις συνηθίσει να δίνεις εντολές και να εκτελούνται. Σε πληροφορώ λοιπόν πως σε ανθρώπους (τουλάχιστον με προσωπικότητα) δεν περνούν αυτά. Εντολές να δίνεις στα σκυλάκια σου.

Και σου ξανα-ματα-λέω (για τελευταία φορά). Μπορεί να δημιουργείς ένα τόπικ και να το «διαχειρίζεσαι» αλλά το να μου λες "ενοχλείς" επειδή μπήκα σήμερα το πρωί το τοπικ "σου", δεν είσαι σε θέση να μου το λες. Πότε θα το καταλάβεις... άραγε...?

Υ.Γ. Τελείωσε για μια ακόμα φορά η επιχειρηματολογία σου και άρχισες ν’ απαντάς με εντυπωσιασμούς...? Τέλοσπάντων δεν έχω τη δυνατότητα να απαντήσω ξανα, καθώς δεν θα έχω σύνδεση ίντερνετ για μερικές μέρες. Θα μπορέσεις άραγε ν' αντέξεις χωρίς να πετάς σποντίτσες? Ίσως μια άλλη φορά, μια άλλη χρονιά.

* Ειρήνη *

oneiric1Μέλος
16/09/2005, 17:27:58
quote:

ετσι λεει η ταμπελα στην εισοδο!

μηπως να αλλαζαμε τιτλο?

"ο Ιντιανα Παλμτζοουνς (και λοιποι που τον εχουν αχτι) εναντιον του κακου βριλη" ή "ο καλος ο κακος και ο ασχημος"?

Φίλε jonnie, δεν είναι άχτι. Είναι απλώς μια απάντηση σε φτηνές σποντίτσες που υπάρχουν σε διάφορα τόπικ... Ε, κάποια στιγμή θα πρέπει κάποιος να του μάθει να μιλάει, τουλάχιστον ευγενικά. Σίγουρα δεν θα είμαι εγώ αυτή, αφού δεν προτίθεμαι, αλλά όχι και να μην απαντάμε σε προσβολές... ακόμα και όταν είναι «κατηγορίας» ανοησιών.

* Ειρήνη *

16/09/2005, 17:42:31
το τόπικ αυτό λέγεται "Ινστιτούτο Ερευνών Asana" και πραγματεύεται τα του Ινστιτούτου Ερευνών Ασάνα με συγκεκριμένα μέλη του φόρουμ.

Αυτά που λές δεν έχουν σχέση με το θέμα, αλλά είναι προσωπικά αποθημένα. Γιάυτό τον λόγο υπάρχουν και τα p.m., eMail, messenger κλπ.

Ξαναδιάβασε τους κανόνες του φόρουμ και μην ξανάρθεις αδιάβαστη.

θυμίζεις κάτι σε ... τρόλ.

(Ρώτα να μάθεις)

Αν έχεις να πείς κάτι σε σχέση με το θέμα κάντο. Αρχίζεις και παρενοχλείς και αυτό το θέμα με τα spam σου. Και θα το χαλάσεις και αυτό.

Edited by - Vril on 16/09/2005 17:48:52

17/09/2005, 00:21:26
Xμ... το έχω ξαναδεί το έργο...

Μάλιστα κάπου εδώ κοντά στη σελίδα 8 του αυτού τόπικ όπου τελείως αναίτια και χωρίς αιτιολόγηση ο Vril μου επιτέθηκε λέγοντας:

quote:
Και σένα τι σε απασχολεί ?
Έτσι και αλλιώς δράς διασπαστικά στην ομάδα.

Kαι βέβαια όταν ζήτησα εξηγήσεις για το άστοχο σχόλιο απάντηση δεν πήρα:

quote:
Eπειδή αγαπητέ Vril βαρέθηκα να περιμένω επεξηγηματικό μέϊλ (όχι ότι το περίμενα να το κάνεις βέβαια...) θα μπορούσες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να μου απαντήσεις έστω και on line??
Aς μας συγχωρήσουν οι φίλοι αλλά νομίζω ότι δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα βγεις εκτός θέματος...

Aντί για αυτό που του έπεφτε κομματάκι δύσκολο να μας το εξηγήσει υπέκφυγε λέγοντάς μου:

quote:
Λές τη μια υπερβολή μετά την άλλην και έχεις μια τάση να μου τη λές συνέχεια, από την πρώτη μέρα που ανακάλυψες την ύπαρξή μου.
Αυτά που μου λές είναι τόσο δηκτικά και τόσο εκτώς τόπου και χρόνου, που δεν το έχω παρατηρήσει μόνο εγώ. Και ακριβώς αυτό θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει.
Η δική μου ερμηνεία του φαινομένου κειμένεται από εντελώς αθώα μέχρι ... δε θες να τη διαβάσεις ούτε εδώ, ούτε σε προσωπικό μέηλ.
Για μένα είσαι πνεύμα αντιλογίας.

Koινώς με όμορφο τρόπο και διακριτικά (χωρίς προσβολλές και ύβρεις) υποννόησε ότι του κολλάω...
Μετά από αυτό το ανέκδοτο και επειδή τον έχω γνωρίσει εμφανισιακά κατάλαβα ότι δεν πρέπει να ασχολούμαι γιατί δεν είναι ο κακός του φόρουμ αλλά ο γραφικός.

Κάνε το ίδιο και συ και ο Vril θα σου χαρίσει και σένα αστείρευτες στιγμές γέλιου...

Αλλωστε καθώς λένε αγάπα τον φίλο σου με τα ελαττώματά του και εδώ μέσα νομίζω ότι μετά από τόσο καιρό και τόσες συζητήσεις είμαστε όλοι λίγο έως πολύ φίλοι.

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
17/09/2005, 14:57:30

quote:

Xμ... το έχω ξαναδεί το έργο...

κι εγω...

quote:

quote:

Λές τη μια υπερβολή μετά την άλλην και έχεις μια τάση να μου τη λές συνέχεια, από την πρώτη μέρα που ανακάλυψες την ύπαρξή μου.
Αυτά που μου λές είναι τόσο δηκτικά και τόσο εκτώς τόπου και χρόνου, που δεν το έχω παρατηρήσει μόνο εγώ. Και ακριβώς αυτό θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει.
Η δική μου ερμηνεία του φαινομένου κειμένεται από εντελώς αθώα μέχρι ... δε θες να τη διαβάσεις ούτε εδώ, ούτε σε προσωπικό μέηλ.
Για μένα είσαι πνεύμα αντιλογίας.

quote:

Koινώς με όμορφο τρόπο και διακριτικά (χωρίς προσβολλές και ύβρεις) υποννόησε ότι του κολλάω...

αυτο τωρα απο που το συμπεραινεις βρε αβαλονακι?

εγω καταλαβα οτι σου ειπε πως δεν τον χωνευεις και του την μπαινεις.

.

17/09/2005, 19:27:36
quote:
αυτο τωρα απο που το συμπεραινεις βρε αβαλονακι?

εγω καταλαβα οτι σου ειπε πως δεν τον χωνευεις και του την μπαινεις.

Aυτή καλέ μου είναι η αθώα ερμηνεία...η πονηρή που δε θέλω να ακούσω πάει αλλού...

Εγώ πάντως ακόμη γελάω !
Ας είναι... είπαμε: "Aστείρευτες στιγμές γέλιου..."

axilleas05Νέο Μέλος
18/09/2005, 18:45:29
Πιστευω οτι καποια αναφορα απο τους μετεχοντες στη συναντηση θα υπαρξει για το πως εξελιχθηκε και τι αποτελεσματα τελος παντων υπηρξαν.
18/09/2005, 22:11:22
Φωνή βοώντος εν τη ερήμω αγαπητέ αχιλλέα...

Ούτε sub rosa να ήταν το meeting!!

Που θα πάει όμως... όλο και κάποιος θα σπάσει και θα αρχίσει να λαλάει...

axilleas05Νέο Μέλος
18/09/2005, 22:47:34
Εμεις παντως θα περιμενουμε φιλη Αvallon.
Και βεβαια οχι απο περιεργεια αλλα για να κρινουμε και να συμπερανουμε οσο θα μας ειναι δυνατον κατι τετοιο.
18/09/2005, 22:52:13
quote:

Πιστευω οτι καποια αναφορα απο τους μετεχοντες στη συναντηση θα υπαρξει για το πως εξελιχθηκε και τι αποτελεσματα τελος παντων υπηρξαν.

ακρα του ταφου σιωπη...

.

19/09/2005, 04:14:27
quote:
Φωνή βοώντος εν τη ερήμω αγαπητέ αχιλλέα...

Ούτε sub rosa να ήταν το meeting!!

Που θα πάει όμως... όλο και κάποιος θα σπάσει και θα αρχίσει να λαλάει...

Κυρία! Κυρία!
Να λαλήσω πρώτος???

quote:
ακρα του ταφου σιωπη...

Έλα ρε JBG!
Μη διαμαρτύρεσαι! Τι θέλεις δηλαδή?
Να σου τα πω όλα?
Να σου τα 'μολογήσω?
Εγώ πήγα στη συνάντηση...
Εσύ γιατί δεν ήρθες?

Τέλοσπάντων, τι ακριβώς θέλετε να μάθετε?

Εγώ δεν έγραψα, αφενός γιατί δεν είχα μπει από τότε μέχρι τώρα στο φόρουμ (εκτός από 1 φορά στα φευγαλέα) και αφετέρου επειδή θεώρησα ότι θα με προλάβει κάποιος από τους (πολύ λίγους, είναι η αλήθεια) παρευρισκόμενους στη συνάντηση...

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

19/09/2005, 09:32:09
quote:
Κυρία! Κυρία!
Να λαλήσω πρώτος???

Και σύ τέκνον Βρούτε?

Οk παιδί μου λάλησε (αν δε φοβάσαι να σπάσεις τόν όρκο σιωπής)

Αντε λοιπόν γιατί αν δεν λαλήσει κάποιος θα "λαλήσω" εγώ από περιέργεια...(αχ αυτή η γυναικεία περιέργεια...)

19/09/2005, 10:21:42
quote:

Λάθος. Με σχετικά απλό τρόπο και προπάντων χωρίς ύβρις και απειλές, είπα οτι δε με χωνεύεις και μου επιτίθεσαι με κάθε ευκαιρία.

quote:

Μετά από αυτό το ανέκδοτο και επειδή τον έχω γνωρίσει εμφανισιακά κατάλαβα ότι δεν πρέπει να ασχολούμαι γιατί δεν είναι ο κακός του φόρουμ αλλά ο γραφικός.

Μετά από αυτό που είπες, οτι εγώ σου κόλησα εσένα, φοβάμαι οτι θα πρέπει να ζήσεις σε έναν κόσμο, όπου θα γελάνε οι άλλοι με αυτά που λές εσύ.
Αυτό λέγεται "γραφικός" ή το Avallon σκέτο ... φτάνει ???

quote:

Κάνε το ίδιο και συ και ο Vril θα σου χαρίσει και σένα αστείρευτες στιγμές γέλιου...

Έχε υπ΄'όψη, οτι με τους πραγματικούς φίλους μου έχουμε γελάσει απειρες φορές με διάφορα γραφικά άτομα που συναντάμε στο εσωτέρικα.

quote:

Αλλωστε καθώς λένε αγάπα τον φίλο σου με τα ελαττώματά του και εδώ μέσα νομίζω ότι μετά από τόσο καιρό και τόσες συζητήσεις είμαστε όλοι λίγο έως πολύ φίλοι.

Καλά, κάποια πράγματα αλλάζουν. Και νομίζω οτι σε χαμηλότερο επίπεδο δεν μπορείς να πετάξεις. Θα κουτουλήσεις στο έδαφος.

Καιρός είναι να γυρίσουμε στα του Ινστιτούτου, γιατί από την αγωνία μου άν βρέθηκε το κοσμοδρόμιο στον Κίσαβο, δεν έκλεισα μάτι όλο το Σαββατοκύριακο. (Μήπως πρόσεξέ κανείς σας, οτι τα Σ-Κ δεν ασχολούμαι με μπούρδες ?)

Edited by - Vril on 19/09/2005 10:33:30

19/09/2005, 11:13:18
quote:
Λάθος. Με σχετικά απλό τρόπο και προπάντων χωρίς ύβρις και απειλές, είπα οτι δε με χωνεύεις και μου επιτίθεσαι με κάθε ευκαιρία.

Ok! Aυτό το ξαναείπες... για πες μας όμως και την ΑΛΛΗ εκδοχή που όπως είπες δε θέλω με τίποτα να ακούσω... γιατί υποννόησες κάτι άλλο πέραν τούτου ...

quote:

Μετά από αυτό που είπες, οτι εγώ σου κόλησα εσένα, φοβάμαι οτι θα πρέπει να ζήσεις σε έναν κόσμο, όπου θα γελάνε οι άλλοι με αυτά που λές εσύ.
Αυτό λέγεται "γραφικός" ή το Avallon σκέτο ... φτάνει ???

Για κάτσε τώρα γιατί θα τρελλαθούμε τελείως...

Φταίει μήπως το ότι είναι ακόμα πρωϊ ή ότι είσαι προκατελλημένος μαζί μου?

ΠΟΥ, ΠΟΤΕ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕΣ?

ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ?

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ...ΑΜΕΣΩΣ!!

ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ!

quote:
Έχε υπ΄'όψη, οτι με τους πραγματικούς φίλους μου έχουμε γελάσει απειρες φορές με διάφορα γραφικά άτομα που συναντάμε στο εσωτέρικα.

Nα τους χαίρεσαι τους φίλους σου... είσαι όμως εντελώς σίγουρος ότι δε γελάνε πίσω και από τη δική σου πλάτη? Επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω...
Πάντως εγώ όταν συναντιέμαι με τους φίλους μου έχω πολύ πιο σημαντικά πράγματα να κάνω από το να γελάω εις βάρος των άλλων...

quote:
Καλά, κάποια πράγματα αλλάζουν. Και νομίζω οτι σε χαμηλότερο επίπεδο δεν μπορείς να πετάξεις. Θα κουτουλήσεις στο έδαφος.[/quote]

............
Tώρα με πλήγωσες!
Ξέρεις κάτι? Προτιμώ να πετώ σε χαμηλότερο σημείο παρά να έρπομαι...

Πυθαγόρα που είσαι να μας δώσεις τα φώτα σου????

19/09/2005, 11:41:38
Avallon
quote:

Για κάτσε τώρα γιατί θα τρελλαθούμε τελείως...

Φταίει μήπως το ότι είναι ακόμα πρωϊ ή ότι είσαι προκατελλημένος μαζί μου?

ΠΟΥ, ΠΟΤΕ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕΣ?

ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ?

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ...ΑΜΕΣΩΣ!!

ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ!

Εφτασεεεεεε

------------------------------------------------------------------
Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3462 Μηνύματα Απεστάλη: 17/09/2005, 00:21:26

"Koινώς με όμορφο τρόπο και διακριτικά (χωρίς προσβολλές και ύβρεις) υποννόησε ότι του κολλάω..."
---------------------------------------------------------------------

jonniebegood
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2030 Μηνύματα Απεστάλη: 17/09/2005, 14:57:30

"αυτο τωρα απο που το συμπεραινεις βρε αβαλονακι? "

"εγω καταλαβα οτι σου ειπε πως δεν τον χωνευεις και του την μπαινεις."

Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3462 Μηνύματα Απεστάλη: 17/09/2005, 19:27:36

"Aυτή καλέ μου είναι η αθώα ερμηνεία...η πονηρή που δε θέλω να ακούσω πάει αλλού... "

Και το άλλο, που δεν ήθελα να στο πώ, και είναι αυτό που εννούσα λέγοντας "δεν θάθελες να το ακούσεις", είναι απλά το παρακάτω

"Συνιστώ να πάς να το κοιτάξουνε, όσο είναι καιρός ακόμα.
Κάτι μπορεί να γίνει."

ο κακός Βρίλ

Υ.Γ. Ας δούμε και λίγο και αυτό
"Μετά από αυτό το ανέκδοτο και επειδή τον έχω γνωρίσει εμφανισιακά κατάλαβα ότι δεν πρέπει να ασχολούμαι γιατί δεν είναι ο κακός του φόρουμ αλλά ο γραφικός."

Για να σκεφτούμε, τι συγνώμη μπορείς να ζητήσεις...

Edited by - Vril on 19/09/2005 11:52:50

19/09/2005, 12:33:52
quote:
"Koινώς με όμορφο τρόπο και διακριτικά (χωρίς προσβολλές και ύβρεις) υποννόησε ότι του κολλάω..."

Ξέρω... το έχεις ομολογήσει ξανά ότι σου είναι δύσκολη η ελληνική γλώσσα αλλά σε παρακαλώ για να λυθεί η παρεξήγηση κάνε για χάρη μου μια προσπάθεια π.χ. ρίξε μια ματιά στο συντακτικό : υποκείμενο ρήμα αντικείμενο... κλπ...

Και ξαναρωτάω η ερμη για δεύτερη φορά:

Που είπα ΕΓΩ ότι μου κόλλησες?(όπου η αντωνυμία Εγώ αφορά στην Avallon)
Δεν είπα ότι μου κόλλησες αλλά ότι υποννόησες ότι ΕΓΩ σου κόλλησα!

Γιατί αυτό το quote αγαπητέ μου αναφέρεται σε αυτό που αντιλήφθηκα ότι EΣΥ (όπου η αντωνυμία ΕΣΥ αφορά τον Vril) υποννόησες!

Με λίγα λόγια για να τελειώνουμε δεν ήταν δική μου άποψη αλλά άποψη που πίστευα ότι υποννοούσες πράγμα που εξηγώ με τη χρήση του ρήματος "υποννοώ" στην εν λόγω φράση...

Και μετά το μάθημα ελληνικών κάτσε και σκέψου λίγο πριν απαντήσεις...

Βέβαια η συγνώμη είναι δύσκολη γιατί εκτός από κότσια απαιτεί και αυτοσεβασμό...

19/09/2005, 12:44:20
quote:

Βέβαια η συγνώμη είναι δύσκολη γιατί εκτός από κότσια απαιτεί και αυτοσεβασμό...

Δεν έχω πρόβλημα.

Μπορείς να αρχίζεις να ζητάς όσο θέλεις και όποτε θέλεις.

Από ευγένεια, θα την κάνω δεκτή.