- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 6 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
http://www.sigmalive.com/news/politics/416721
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=23616&Itemid=87
Τα σχόλια δικά σας γατάκια!
Παντως απο ολα αυτα που λενε οι προφητειες για το επεισοδιο...ενα συμβαινει αυτο το καιρο...Το οταν ακουσετε περι πολεμου,κοντα ειναι...
Οχι ρε...μην το λετε αυτο...γιατι? ![]()
quote:
Macedon πιστευεις πραγματικα οτι το συνταγμα εφαρμοζεται σε αυτη τη χωρα??
Γιατί, εσύ έχεις διαπιστώσει παρεκκλίσεις από το σύνταγμα; Ποιές ακριβώς;
Ακόμη και η μείωση των συντάξεων, σε άρθρο του συντάγματος βασίζεται.

macedon
Απο εκει και περα...το να κατεβαινουν και να ψηφιζουν οι αλλοδαποι μεταναστες ειναι αντισυνταγματικο,καθως δικαιωμα εχουν μονο οι ελληνες πολιτες...το ασφαλιτικο νομοσχεδιο που εχει περασει,ειναι αντισυνταγματικο...το να παει κανεις αυτοφωρο για ΦΠΑ ή για φοροδιαφυγη ειναι αντισυνταγματικο...κι εχει κι αλλα αν δεν κανω λαθος...

Έρευνα που δημοσιεύεται στο Nature υποστηρίζει ότι οι συνθέτες που γράφουν μελωδίες επηρεάζονται από την γλώσσα που μιλάνε
Ένα νέο πολύ ενδιαφέρον για όλους και ειδικά για τους μουσικούς και τουτς γλωσσολόγους
αλλά και...
Tria capita exsculpa sunt,unum intra alterum et alterum supra alterum

Το τελευταίο επίτευγμα εναντίον δημοφικούς λειτουργικού ονομάζεται W32.Blaster.Worm και ευτυχώς,αν και σκουλήκι,δεν κάνει ιδιαίτερη ζημιά.
Περισσότερο εκνευριστικό είναι,διότι λίγα λεπτά μετά τη σύνδεση στο internet (dial-up συνδέσεις), εμφανίζεται ένα παραθυράκι με το μήνυμα τερματισμού μιας διαδικασίας RPC και την αντίστροφη μέτρηση ενός λεπτού,πριν ο υπολογιστής κλείσει.
Μπορείτε να βρείτε ένα patch που ανιχνεύει και διαγράφει το Worm καθώς και τις οδηγίες χρήσης του για έκδοση λειτουργικού,στην εξής διεύθυνση:
http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FixBlast.exe
Το Worm δεν ανιχνεύεται από τα συνήθη αντιβιοτικά και το patch αυτό είναι απαραίτητο.Μην ξεχάσετε:
- Να ενημερώσετε να αντιβιοτικά των υπολογιστών σας και
- Να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση που σας ανοίγει το patch και να κατεβάσετε ένα δεύτερο patch,που εξασφαλίζει την ανοσία του συστήματός σας!
Εύχομαι να μη συνέβη και σε σας.Αν όμως πέσατε θύμα αυτής της ιστορίας,εύχομαι ασφαλή και ξένοιαστη πλοήγηση από δω και μπρός!
O Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

Edited by - VANDAMME on 14/08/2003 23:54:47
Με αφορμή την απάντησή σου να πω ότι
γι'αυτό και δεν είναι λύση το format του σκληρού δίσκου!!!
Ελπίζω να μη παρουσιαστούν άλλα κρούσματα,πάντως ας δείξουμε την δέουσα ψυχραιμία,ακόμα κι αν σπάει τα νεύρα των χρηστών του ΙΝΤΕRΝΕΤ.
Πάντως εκτός ΙΝΤΕRΝΕΤ,οι υπολογιστές λειτουργούν χωρίς κανένα πρόβλημα και δεν παρουσιάζεται απώλεια δεδομένων,ακόμα και αν το Worm υπάρχει ακόμα στο σύστημα.

Edited by - Darkangel_78 on 15/08/2003 00:08:02
Παραδώξως τα ME και τα 98 δεν έχουν πρόβλημα, άλλα κυκλοφορεί μία φήμη
Σας ενημερώνω περί αυτού, χωρίς να θέλω να το παίξω μούρη
Αν έχεις κάποια άλλη απωρεία ρώτα, οκ;
-Οπλαρχηγός-
ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΛΙΚΗ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕΣΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ????
ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΑΣΩ???ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ PATCH???
TO PATCH OMΩΣ ΜΟΥ ΕΓΚΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΤΩΘΩ ΤΟ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΗ??
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΕΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
Φίλε μου Loucas,δεν γνωρίζω αν συγκεκριμένες σελίδες είναι υπεύθυνες για τη μόλυνση.
Όσο για το patch,μπορώ μόνο να πω ότι από τότε που το εγκατέστησα στο δικό μου μηχάνημα,πριν 4 μέρες δηλαδή,δεν έχω κανένα πρόβλημα με την πλοήγηση.
Φίλε Chief,καλώς όρισες στο ESOTERICA.gr!!!
Καλό και άξιο το Ζonealarm,αλλά ορισμένες εκδόσεις δεν είναι συμβατές με ΧΡ.Αν υπάρξει τέτοια έκδοση,ενημέρωσέ μας σε παρακαλώ!
Με φιλικούς χαιρετισμούς!

Για να δείς τη διόρθωση,κάνε κλικ στο εικονίδιο
Πάντως ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση μέσα στα μαύρα χαράματα!

Edited by - Darkangel_78 on 17/08/2003 14:17:39
ΕΚΑΝΑ UPDATE TA WINDOWS ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΛΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ ΣΚΟΥΛΙΚΗ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΗ.
ΟΣΟΙ ΟΜΩΣ ΕΧΕΤΕ WINDOWS XP ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ FIREWALL ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΟ.ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΠΡΟ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1279