- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 6 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
ΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ!!!!!!!!
"Οταν ολες οι λογικες
εξηγήςεις απορριφθουν,
αυτή που θα μείνει οσο
απίθανη και αν ειναι...
είναι η σωστή."
Edited by - CyBeR_JiM on 20/08/2003 16:08:39
quote:
Επίσης θα ήθελα να συμπληρώσω μπες εδώ : http://www.microsoft.com/security/incident/blast.asp να κατεβάσεις το patch που δίνει η microsoft, το οποίο κλειδώνει το port από το οποίο μπαίνει και αλωνίζει το βρωμοσκούληκο.Αν έχεις ελληνίκα win δεν θα μπορέσεις να το εγκαταστήσεις, διότι υπάρχει ασυμβατότητα ελληνικών με αγγλικών win.
Λαθος... μπορεις... γιατι δινει επιλογη γλωσας και την επιλεγεις πριν το κατεβασεις... πρωτα επιλεγεις γλωσα και μετα κατεβαζεις.
Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει
Για όσους έχουν πάλι συμπτώματα του ιού και δεν προλαβαίνετε να "κατεβάσετε" τα απαραίτητα patches,δοκιμάστε το εξής:
Πατήστε το πλήκτρο των Windows+R (στην ουσία εκτελείτε την εντολή "Run" ή "Εκτέλεση").
Πληκτρολογήστε είτε με κεφαλαία ή μικρά shutdown /a στο πεδίο.Σημασία έχει να αφήσετε το κενό.Πατώντας Enter,το παραθυράκι της αντίστροφης μέτρησης σταματά ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ,οπότε προλαβαίνετε να κάνετε τη δουλειά σας.
O Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

Edited by - Darkangel_78 on 25/08/2003 02:50:00
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ

-------------------------
Μόνο τα μικρά μυστικά χρειάζονται
προστασία.Τα μεγάλα προστατεύονται
από την δημόσια δυσπιστεία...
-------------------------
Ένας ιός της ίδιας οικογένειας με τον σχετικά πρόσφατο W32.Blaster.Worm,ο W32.Novarg.A@mm ετοιμάζεται να "χτυπήσει".
Αυτή τη φορά ας είμαστε έτοιμοι!Παραθέτω την ηλεκτρονική διεύθυνση από την οποία μπορείτε να "κατεβάσετε" το κατάλληλο patch.
http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FxNovarg.exe.
Αν έχουμε κάποια άσχημη εξέλιξη,θα ενημερώσω το παρόν θέμα.Ας ελπίσουμε να μη χρειαστεί!
Edited by - Darkangel_78 on 29/01/2004 00:19:39
Φίλη Darkangel 78 γνωρίζεις ο καινούριος ιός τι ακριβώς κάνει;
Υπάρχει και άλλη λύση.
Έφτιαξα ένα pc της πλάκας και τον έχω μόνο για internet.![]()
![]()
Logical
Εάν έχεις αυτήν την δυνατότητα, είναι ότι καλύτερο!
(χμ…..έχω κι’εγώ κάπου μια σκονισμένη motherboard με επεξεργαστή στα 350) λέω σιγά σιγά να την χτίσω…![]()

Δεν είμαι εσωτεριστής
Φίλε Logical μπορείς να βρεις μια σχετικά πλήρη περιγραφή του ιού στη σελίδα http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.novarg.a@mm.html ενώ η κεντρική σελίδα της Symantec Corporation http://securityresponse.symantec.com ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά!
Προσοχή στα e-mails που λαμβάνετε!!
H zωη ειναι ενα συντομο σχολειο...
quote:
Darkangel_78 σε θαυμάζω!!!
...και γω την φοβάμαι!
Κάθε φορά που μπαίνει εδώ μας μιλάει για ιούς και σκουληκάκια.
Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον
Πραγματικά το καινούργιο worm MyDoom.B έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα γενικά. Για να καταλάβετε το μέγεθος της ζημιάς που έχει προκαλέσει το worm αυτό, η Microsoft προσφέρει $250.000 σε αυτόν που θα δώσει πληροφορίες σε σχέση με αυτόν που το δημιούργησε!! Περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος εδώ.
Γι' αυτό προσοχή!!
Με εκτίμηση
--Je^3--
..."follow me" the wise man said, but he walked behind...
quote:
η Microsoft προσφέρει $250.000 σε αυτόν που θα δώσει πληροφορίες σε σχέση με αυτόν που το δημιούργησε!!
Όχι η Microsoft (αυτή το είχε κάνει στην περίπτωση του Blaster) αλλά η SCO, την οποία έχει βάλει ως στόχο αυτό το "σκουληκάκι" να επιτεθεί νεκρώνοντας την ιστοσελίδα της εταιρίας στην 1 Φεβρουαρίου.
Ρε παιδιά μάλλον δεν πρέπει να το λέμε σκουληκάκι αλλά σκουληκάρα. Λέω τότε να τον μετονομάσουμε από DOOM σε... DUNE

quote:quote:
Darkangel_78 σε θαυμάζω!!!
...και γω την φοβάμαι!
Κάθε φορά που μπαίνει εδώ μας μιλάει για ιούς και σκουληκάκια.
quote:ανακόντα των υπολογιστών!
Ρε παιδιά μάλλον δεν πρέπει να το λέμε σκουληκάκι αλλά σκουληκάρα
(Πού και να με γνωρίσεις να δεις τί τρομάρα θα πάρεις φίλη !!!
Το worm ΜyDoom έως τώρα έχει "βγει" σε δύο εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση (MyDoom.A) όπως σωστά ανέφερες είχε σαν στόχο το site της SCO Group Inc. Στο σχόλιό μου αναφέρομαι στη δεύτερη έκδοση του worm (MyDoom.B) η οποία έχει στόχο το site της Μicrosoft.
Φιλικά
--Je^3--
..."follow me" the wise man said, but he walked behind...
quote:
Προσοχή στα e-mails που λαμβάνετε!!
Εγώ πάντως, την πάτησα παραδειγματικά πριν από λίγο.
Κι ενώ ξέρω για τον novarg, κι ενώ έχω διαβάσει όλα τα σχετικά στοιχεία, ανοίγω έναν λογαριασμό που έχω στο pathfinder και βλέπω ένα mail από κάποιον αποστολέα στο sch.gr. Λέω "Α! τι ωραία! Μηνυματάκι!", βλέπω τον τίτλο "Hello!" και σκέφτομαι, τι καλά που με θυμήθηκαν, ποιος καλός φίλος να είναι; ![]()
Γεμάτη ενθουσιασμό, ξεπερνάω την τεχνική δυσκολία των κινέζικων γραμμάτων που φαινόντουσαν στην προεπισκόπηση, και κινούμαι προς το κουμπάκι εκείνο που παραπέμπει στο πλήρες άνοιγμα του mail. Την ώρα που με προσμονή και καλή χαρά το πατάω, ένα κρύο χέρι ακουμπάει την πλάτη μου, θυμίζοντάς μου, την παγίδα του...hello! ![]()
Ευτυχώς είχα αντιβάιρους...
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
H πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία...
Εδω και πολλά χρόνια το χρησιμοποιώ και εχει αποδειχθεί πολύ καλό.
GHOST ισως να το έχετε ακουστά ίσως και οχι.
Κάνετε εγκατάσταση τα windows , τα προγράμματα σας , και ο υπολογιστής σας είναι τέλειος.
Μία δισκετούλα με το πρόγραμμα ghost σας επιτρέπει να κάνετε το σκληρό σας δίσκο image file σε ενα cd , ή αν έχετε δεύτερο σκληρό να σας κάνει μία πλήρη αντιγραφή..
Ετσι για κάθε πρόβλημα που θα παρουσιαστεί στο λειτουργικό σας ή σε περίπτωση που υπάρξει ιός ή τοποθετείτε τον δεύτερο σκληρό ή κάνετε ενα ghost απο το image file.
Μέσα σε 6 λεπτά εχετε το λειτουργικό σας οπως ήταν και πρίν...
ή αν εχετε 2ο σκληρό τον τοποθετείτε και κατόπιν κάνετε παλι ghost στον 1ο σκληρό....
+++
Με λίγα λόγια σας κάνει ενα save του λειτουργικού σας μαζί με ολα τα προγράμματα ολα τα αρχεία καθώς και ολες τις ρυθμίσεις, σε ενα cd ή σε εναν αλλο δεύτερο σκληρό.
Σε περίπτωση που κολλήσετε ιό ή για οποιονδήποτε αλλο λόγο τοποθετείτε το cd και μέσα σε 6 λεπτά σας εχει κάνει format και φορτώνει το λειτουργικό οπως ακριβώς ήταν.
Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο....![]()
![]()
allzzaro
Edited by - allzzaro on 06/02/2004 17:18:21
Πατήστε το κουμπί Downloads και κατεβάστε τα...αχρείαστα να'ναι!
Δεν θα το ξανακάνω....
το antivirus έβγαλε τα λεφτά του...