ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ????? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ????? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

DSM30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
01/11/2013, 22:10:39
Προσπαθώ από αυτό το θέμα να βρούμε αυτά που μας χωρίζουν γιατί είναι φως-φανάρι πως κάποιοι μας οδηγούν σε σύρραξη και εσύ με ρωτάς τι θέλω να γίνει στην συνέχεια ?????

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ......

01/11/2013, 22:10:51
KERRY KING

quote:
DSM όταν προκαλείσαι απαντάς.

Έχεις σκεφτεί καθόλου, πόσο εσύ και άλλοι προκαλείτε, προπαγανδίζοντας τα χρυσαύγουλα, σε μια χώρα με χιλιάδες νεκρούς και καταστροφές από τους ναζί?

Με χιλιάδες εκτελέσεις, εξανδραποδισμούς, δημεύσεις, κλοπές κι επιβολή πείνας?

Με ολοσχερείς καταστροφές και ξεκληρισμούς χωριών? Με καταστροφές υποδομών και με διχασμό?

Όλα αυτά εσύ τα έχεις σκεφτεί, και θεωρείς πως όταν προπαγανδίζεις υπέρ των θαυμαστών των προσώπων και του καθεστώτος που τα προκάλεσε, δεν προκαλείς?

Υ.Γ. Και παπαρίτσες του στυλ "τους ψηφίζω για να τιμωρήσω και να διαλύσω τους άλλους", είναι στην καλύτερη αφελείς. Η εποχή της αθωότητας έχει παρέλθει προ πολλού. Αυτού του τύπου οι δικαιολογίες προσβάλλουν πλέον την νοημοσύνη.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

01/11/2013, 22:10:52
KERRY KING

Σε ξαναρωτώ απλά,πολύ απλά και ξεκάθαρα.

Τι θα ήθελες να γίνει στην συνέχεια?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

01/11/2013, 22:16:02
DSM ψάξε στον καθρέφτη σου να βρεις τον αφελή...
Καλά τα παραμύθια με τους δράκους, μεγαλώνουμε όμως κάποια στιγμή...

Όσο συνεχίζεις να βλέπεις φαντάσματα με ΝΑΖΙ μπροστά σου, θα αναμασάμε τα ίδια και τα φρύδια....

Δεν έχει νόημα και καταντάει κουραστικο ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

01/11/2013, 22:18:38
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ εγώ θα ήθελα να λήξει αυτή η φάρσα που λέγεται Ελληνικό Κράτος. Σε αυτό τον φαύλο κύκλο που μπλέξαμε αδυνατώ να βρω διέξοδο.

Εσύ τι θα ήθελες να γίνει ???

01/11/2013, 22:25:23
Δυστυχώς,οι εξελίξεις προλαβαίνουν πλέον τα θέματα του forum....
Παύει να είναι θεωρητική η συζήτησή μας, φίλοι.

Θέλει προσοχή και σύνεση.

Τα ΜΜΕ προκαλούν, με την μονόπαντη, για άλλη μια φορά μεταχείρηση...
Για μένα είναι ενοχλητικό για την νοημοσύνη μου,ναι,
αλλά δεν είναι δικαιολογία ή αφορμή ,για να αλλάξουν οι θέσεις μου στο θέμα.

Οι καιροί είναι κρίσιμοι.Εδώ και καιρό.Τώρα γίνεται φανερό σε όλους.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

01/11/2013, 22:26:31
quote:

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ εγώ θα ήθελα να λήξει αυτή η φάρσα που λέγεται Ελληνικό Κράτος. Σε αυτό τον φαύλο κύκλο που μπλέξαμε αδυνατώ να βρω διέξοδο.

Εσύ τι θα ήθελες να γίνει ???

Προσωπικά, ουδέποτε σε θεώρησα χρυσαυγίτη, αν και οι θέσεις σου, θα μπορούσαν να το υποδείξουν.

Ομως, επειδή ακριβώς έχω το όραμα του Πολίτη, είμαι σε θέση να καταλάβω την αγανάκτησή σου, ενάντια στα πολιτικά των τελευταίων 40 τουλάχιστον ετών.
Πρόσεχε, καταλαβαίνω αυτη την αγανάκτηση, αλλά δεν την επικροτώ.
Ο λόγος, πολύ απλός.

Στα "χέρια" απαίδευτων εγκεφάλων, είναι πυρηνική βόμβα.
Απο την άλλη όμως, έχεις κάθε δικαίωμα και επιταγή, να αμυνθείς και να προστατεύσεις τον εαυτό σου και την οικογένειά σου, απέναντι σε κάθε βίαιη προσβολή.

Το θέμα είναι σε μια κλωστή.Να μην ξεπερνάς τα όρια της αμύνης, ούτε στην...σκέψη σου!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

01/11/2013, 22:28:27
quote:
να λήξει αυτή η φάρσα που λέγεται Ελληνικό Κράτος

Θα μας πεις και με τι θα την αντικαταστήσεις?

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

01/11/2013, 22:30:36
KERRY KING

quote:
DSM ψάξε στον καθρέφτη σου να βρεις τον αφελή...

Αν υποθέσουμε λοιπόν πως εγώ είμαι αφελής, εσύ τί ακριβώς είσαι?

Πραγματιστής? Λογικός? Ευαισθητοποιημένος? Συνειδητοποιημένος? Αηδιασμένος? Κουρασμένος? Διχασμένος? Απογοητευμένος? Απεγνωσμένος? Θυμωμένος? Αδικημένος?

Από τα γραπτά σου, δεν προκύπτει τίποτα από τα παραπάνω ως γνήσια κατάσταση. Αντίθετα, προκύπτει μια ξεκάθαρη στόχευση και επιθυμία.

Γιατί λοιπόν να το ζαλίζουμε γύρω-γύρω?

Υ.Γ. Δεν βλέπω φαντάσματα Ναζί. Βλέπω φασίστες του κερατά, που βρήκαν τις συνθήκες να εκδηλωθούν και να ευδοκιμήσουν. Όλα τα υπόλοιπα είναι του κώλου αιτιάσεις και δικαιολογίες.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

01/11/2013, 22:32:32
ΝΙΚΟΜΑΧΕ πρόσεξες τι έγραψε ο φίλος @ΑΜΕΙΝΙΑΣ ?

Παύει να είναι θεωρητική η συζήτησή μας, φίλοι.

Δυστυχώς έτσι είναι....

quote:
Το θέμα είναι σε μια κλωστή.Να μην ξεπερνάς τα όρια της αμύνης, ούτε στην...σκέψη σου!

Δεν έχεις άδικο....
Παρακάνω τον δικηγόρο του διαβόλου.
Είναι μία μορφή εκτόνωσης γιατί είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος κατα τ'άλλα... Και ειρηνικός - αντίθετα με την εικόνα που έχουν δημιουργήσει κάποιοι για μένα... Τεσπα, δεν είμαι εγώ το θέμα....

Δεν απάντησες όμως στο δικό σου ερώτημα...

Εσύ τι θέλεις να γίνει ????