- "Ancient Aliens" - τηλεοπτική σειρά του History channel - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Παρακολουθώ το forum μερικά χρόνια, και αισθάνομαι σα να σας γνωρίζω!
Είναι και ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να γράψω, καθώς δεν συνηθίζω να συμμετέχω σε οποιουσδήποτε είδους forum.Συνήθως αντλώ τις πληροφορίες που θέλω και μετά συνεχίζω μόνος μου. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγω οποιουδήποτε είδους αντιπαραθέσεις ….
Θα ήθελα επίσης να επισημάνω ότι το συγκεκριμένο forum ( και φυσικά οι συμμετέχοντες ) μου έχουν δώσει παραπάνω από αρκετή ‘’ τροφή’’ για σκέψη, ακόμα και σε θέματα που δεν πίστευα ότι με ενδιαφέρουν.
Σας ευχαριστώ για αυτό.
Τέλος μια παράκληση :
Υπάρχουν μήπως περισσότερες πληροφορίες για τις μονολιθικές εκκλησίες? Π.χ. διαστάσεις.
quote:
Καλησπέρα σε όλους,
Παρακολουθώ το forum μερικά χρόνια, και αισθάνομαι σα να σας γνωρίζω!
Είναι και ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να γράψω, καθώς δεν συνηθίζω να συμμετέχω σε οποιουσδήποτε είδους forum.Συνήθως αντλώ τις πληροφορίες που θέλω και μετά συνεχίζω μόνος μου. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγω οποιουδήποτε είδους αντιπαραθέσεις ….
Θα ήθελα επίσης να επισημάνω ότι το συγκεκριμένο forum ( και φυσικά οι συμμετέχοντες ) μου έχουν δώσει παραπάνω από αρκετή ‘’ τροφή’’ για σκέψη, ακόμα και σε θέματα που δεν πίστευα ότι με ενδιαφέρουν.
Σας ευχαριστώ για αυτό.
Τέλος μια παράκληση :
Υπάρχουν μήπως περισσότερες πληροφορίες για τις μονολιθικές εκκλησίες? Π.χ. διαστάσεις.
Καλησπέρα φίλε και καλώς όρισες.
Για την Εκκλησία του Αγ.Γεωργίου που βρήκα τις περισσότερες πληροφορίες, αναφέρει ότι έχει διαστάσεις 25 Χ 25 Χ 30.
Δεν είναι και μικρή!
ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
Αυτή είναι η εκκλησία της Παναγίας
Αυτή είναι μία άποψη της εκκλησίας του Γολγοθά
Αυτή είναι η εκκλησία του Bet Meskel (δεν ξέρω τί σημαίνει!)
Αυτή είναι το Bet Medhane Alem (ούτε αυτό δεν ξέρω τί είναι!
)
Και αυτή είναι του Αγίου Εμμανουήλ
Για τις υπόλοιπες δεν βρήκα πολλά πράγματα...
Edited by - stanfromgreece on 18/08/2011 17:23:54
Πάντως γενικά το ντοκιμαντέρ είναι καλό για όσους πιστεύουν σε αυτά τα πράγματα.Σου δίνει νέα στοιχεία και σε βοηθάει να συλλάβεις ένα μεγαλύτερο κομμάτι του pazl.Εννοείται βέβαια οτι πρέπει πάντα να το βλέπουμε με ερευνητικό πνεύμα και να μην τα δεχόμαστε όλα αμάσητα.
Ενα συγκεκριμένο σημείο που θέλω να εστιάσω είναι αυτό που κάνει λόγο για την δημιουργία του ανθρώπινου γένους απο τους εξωγήινους για την κάλυψη της ανάγκης κάποιων έργων.Με λίγα λόγια δηλ. σύμφωνα με την θεωρία τους,μας δημιούργησαν για να είμαστε σκλάβοι τους.
Αυτό είναι μεγάλο λάθος και κατα την γνώμη μου σε βάζει σε επικύνδυνα μονοπάτια.Για αυτό προσέξτε και μην τα πιστεύετε όλα όσα λέει το ντοκιμαντέρ.Οχι βέβαια οτι χρειάζεστε την υπενθύμισή μου,αλλά καλό είναι να φρεσκάρουμε την επαργύπνησή μας πού και πού.
Τι γνώμη έχετε για αυτή,τη σχετικά πρόσφατη, ανακοίνωση της NASA?
"The NASA Family/Personal Preparedness Program is designed to provide awareness, resources, and tools to the NASA Family (civil servants and contractors) to prepare for an emergency situation. The most important assets in the successful completion of NASA’s mission are our employees’ and their families. We are taking the steps to prepare our workforce, but it is your personal obligation to prepare yourself and your families for emergencies"
Δεν πιστεύω οτι η ΝΑΣΑ θέλει το καλό του κόσμου,οτιδήποτε και να παίζει,πάντα το προσωπικό όφελος είναι αυτό που μετράει για αυτούς.
quote:
Καλημέρα και πάλι!
Τι γνώμη έχετε για αυτή,τη σχετικά πρόσφατη, ανακοίνωση της NASA?"The NASA Family/Personal Preparedness Program is designed to provide awareness, resources, and tools to the NASA Family (civil servants and contractors) to prepare for an emergency situation. The most important assets in the successful completion of NASA’s mission are our employees’ and their families. We are taking the steps to prepare our workforce, but it is your personal obligation to prepare yourself and your families for emergencies"
Σαν "emergency situation" μπορεί κάποιος να θεωρήσει και κάποιον μεγάλο αστεροειδή που μπορεί να ρίσκεται σε πορεία σύγκρουσης με την Γή, ή και κάποια εκπομπή ακτινοβολίας από τον Ήλιο... δεν είναι απαραίτητο να έχει να κάνει με "εισβολή" εξωγήινων...
quote:
Καλημέρα και πάλι!
Τι γνώμη έχετε για αυτή,τη σχετικά πρόσφατη, ανακοίνωση της NASA?"The NASA Family/Personal Preparedness Program is designed to provide awareness, resources, and tools to the NASA Family (civil servants and contractors) to prepare for an emergency situation. The most important assets in the successful completion of NASA’s mission are our employees’ and their families. We are taking the steps to prepare our workforce, but it is your personal obligation to prepare yourself and your families for emergencies"
Ζητάω συγνώμη για την ελλιπή ανάρτησή μου.
Όπως έγραψα και παραπάνω δεν έχω εμπειρία από forum.
Ενδιαφέρον έχει και η ανακοίνωση που ακολουθεί με την εξήγηση του Διαχειριστή της NASA.
http://www.nasa.gov/centers/hq/emergency/personalPreparedness/index.html
Για να γίνω σαφέστερος εξηγώ τι μου κίνησε την περιέργεια :
Πιες είναι αυτές οι ‘’έκτακτες ανάγκες ‘’ που είναι αρμοδιότητα της NASA?
Μάλλον όχι οι περίπτωσης που αναφέρει στο video, αυτές είναι αρμοδιότητες της FEMA,
Και όχι της NASA. Σε ποιες περιπτώσεις απαιτητέ, συνεργασία της NASA και FEMA?
quote:quote:
Καλημέρα και πάλι!
Σαν "emergency situation" μπορεί κάποιος να θεωρήσει και κάποιον μεγάλο αστεροειδή που μπορεί να ρίσκεται σε πορεία σύγκρουσης με την Γή, ή και κάποια εκπομπή ακτινοβολίας από τον Ήλιο... δεν είναι απαραίτητο να έχει να κάνει με "εισβολή" εξωγήινων...
Δεν μίλησα ποτέ για εισβολή.
Τον οποίο αστεροειδή μπορεί θα πρέπει να έχει εντοπίσει η NASA πολύ καιρό πριν?
Ακόμα και οι περιπτώσεις που αναφέρεις είναι αρμοδιότητα της FEMA, όχι της NASA.
Δεν είναι κάτι παραπάνω από οδηγίες εκτάκτου ανάγκης... σαν αυτές που μας έδιναν κάποτε στο σχολείο (ήταν πολύ της μόδας όταν είχε σεισμούς!).
Ειδικά στο δεύτερο pdf (family disaster plan),αναφέρει ποιές είναι οι πιθανές καταστροφές:
Whether it is a fire, a flood, a hurricane, a tornado, a winter storm, or an earthquake, it is important to understand the potential impacts and warning signs of hazards. Visit your state and local emergency management Web sites for more information about potential hazards in your area.
‘Όλα όσα αναφέρεις είναι αρμοδιότητα της FEMA.
Η NASA δεν έχει αρμοδιότητα στην αντιμετώπιση κρίσεων.
quote:
Η ερώτηση είναι τι δουλειά έχει η NASA με αυτά??
‘Όλα όσα αναφέρεις είναι αρμοδιότητα της FEMA.Η NASA δεν έχει αρμοδιότητα στην αντιμετώπιση κρίσεων.
Αν διαβάσεις τα PDF δεν αναφέρει ότι είναι αρμοδιότητά της. Ούτε λέει κάπου πως πρέπει να απευθυνθείς στην NASA σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Γράφει ότι πρέπει να απευθυνθείς στις κατά τόπους αρχές. Η NASA όπως κάθε άλλη σοβαρή εταιρεία, οφείλει να σκέφτεται για τους υπαλλήλους της και τις οικογένειές τους και να τους έχει προετοιμασμένους για παν ενδεχόμενο. Πιστεύεις ότι αντίστοιχα "σχέδια εκτάκτου ανάγκης" δεν έχουν εκδοθεί και από άλλες εταιρείες "άσχετες" με το θέμα; Πιστεύεις π.χ. ότι στα στελέχη της Microsoft δεν έχουν δοθεί αντίστοιχες οδηγίες; Όταν είχαμε τους μεγάλους σεισμούς στην Αθήνα, αντίστοιχα "χαρτιά" είχαν δοθεί και σε εμένα στην εταιρεία που δουλεύω...αλλά βλέπεις εμείς είμαστε Ελλάδα, και τα σκεφτόμαστε όλα κατόπιν εορτής. Στην Αμερική, οι τυφώνες δεν είναι μή σύνηθες φαινόμενο. Όσο για σεισμούς, ειδικά στην Ανατολική Ακτή έχουν κάποιο θεματάκι... οφείλουν λοιπόν να γνωρίζουν κάποια πράγματα για αυτές τις περιπτώσεις...
Μάλλον σκέφτομαι πολύ Ελληνικά.
http://www.youtube.com/watch?v=uwsSsBAzEbY
Το όνομα αυτού.
Paul Hellyer
Βιογραφικό.
quote:
Εδώ τι λέτε ο παππούς το έχασε??http://www.youtube.com/watch?v=uwsSsBAzEbY
Το όνομα αυτού.
Paul Hellyer
Βιογραφικό.
http://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Hellyer
Ενδιαφέρον... το είδα στο κινητό μου, γιατί στον υπολογιστή της δουλειάς δεν μπορώ να δω youtube (ούτε και πολλές από τις φωτό που ανεβάζετε). Θα ήθελα πολύ να μάθω πότε έγινε αυτή η ομιλία, και τί εκδήλωση ήταν αυτή. Μπήκα στην σελίδα που αναγράφεται πάνω δεξιά στο βίντεο (exopolitik.org),αλλά δυστυχώς δεν είναι στα Αγγλικά, και έτσι δεν μπορούσα να διαβάσω τίποτα... Λογικά πρέπει να είναι η ομιλία που αναφέρεται στο "βιογραφικό" του, που έγινε το 2010 με τον Stephen Hawking. Από την μία όμως έχουμε τον Hawking να έχει πεί πως, μία υποτιθέμενη συνάντησή μας με εξωγήινους, δεν θα είναι "ειρηνική", και από την άλλη έχουμε τον Hellyer,να λέει πως είχαν έρθει για να μας βοηθήσουν, και εμείς τους διώξαμε... Πάντως...μάλλον τους έχουμε υπερεκτιμήσει τους εξωγήινους ...αφού καταφέραμε και τους "αναχαιτήσαμε" με τα δικά μας αεροσκάφη...και μάλλιστα χρόνια πριν...
quote:
stanfromgreeceΕίδα και το 4ο επεισόδιο... Ψιλομάπα μπορώ να πώ...
...................................................
Θα έλεγα οτι αυτός ο κύκλος, έχει χάσει κάπως το ενδιαφέρον του, και δεν έχει να μας πεί κάτι το διαφορετικό... Τί στο καλό; Μόνο εγώ το βλέπω πια;
Ναι πράγματι φίλε μου, είναι γεγονός!!
Δεν βλέπω να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για ..... “ζαρζαβατικά”
Ε...αφού ξεκίνησα να βλέπω κάτι... ας το πάω μέχρι το τέλος τουλάχιστον
Δεν το έχω δεί ακόμα, απλά έχω κάνει ένα γρήγορο preview.
Το συγκεκριμένο δείχνει αρκετά ενδιαφέρον καθώς έχει τίτλο Aliens and Ancient Engineers. Σίγουρα πάνω σε αυτό θα μπορεί να γίνει μπόλικη κουβέντα, καθώς αναφέρεται σε "κατασκευές" των αρχαίων οι οποίες δείχνουν την χρήση εργαλείων "υψηλής" τεχνολογίας. Μόλις το δώ ολόκληρο θα γράψω και κάτι παραπάνω... κουβέντα να γίνεται!