- "Ancient Aliens" - τηλεοπτική σειρά του History channel - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Αντέχεις ακόμα εεεε?? ![]()
![]()
![]()
![]()
Χαράς το κουράγιο σου
Εκεί υπάρχει και ένας κληρικός που περιφρουρει το χωρο για όλη του τη ζωή μένοντας εκεί μέσα... Μόνο μετά από το θανατό του κληροδοτείται η θέση του σε άλλον...
Και γω αναρωτιέμαι... μετά από τόσες εκκλήσιες "φρούρια" μήπως για ξεκάρφωμα λεει ο μύθος ότι είναι εκεί ενώ την ιδια στιγμή ίσως βρίσκεται θαμμένη σε κάποια άλλη?
Μη βαράτε...Just a thought...
Τώρα όσον αφορά την ύπαρξη των ΑΤΙΑ πριν λίγες μέρες (17/8) διάβαζα ότι στην περιοχή xining της Κίνας εθεάθηκε UFO ενώ την άλλη μέρα στην περιοχή όπου εθεάθηκε βρέθηκε ένα τεράστιο αγρογλυφικό. Η περιοχή αυτή είναι περίπου 700 χιλ. μακριά από το υποτιθέμενο "αεροδιάδρομο"... ξέρω είναι μεγάλη απόσταση αλλά σε σύγκριση με την έκταση της Κίνας είναι σα να είναι δίπλα...

ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
OANNHSEA ακόμα περιμένω να μου σχολιάσεις το προηγούμενο επεισόδιο... πραγματικά θέλω να ακούσω και την αντίθετη άποψη ,κάτι που δυστυχώς ΔΕΝ υπάρχει στην σειρά του History Channel... εκεί όλοι όσοι μιλάνε είναι οι υπέρμαχοι της θεωρίας των αρχαίων αστροναυτών.
ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ...
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ....
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΤΟ ΛΕΩ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ...
ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΟΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΙΟΥΣ....
ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΣΑΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΕ ΙΟΥΣ...
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ...
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΛΟΓΙΚΗ...
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ... ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΙ "ΑΟΡΑΤΟ" ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΛΥΘΗΣΜΟ ΣΤΗΝ ΓΗ....
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΥΠΟΝΟΥΝΕ ΣΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ)
ΟΤΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΙΟΙ ΨΕΚΑΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΣΚΑΦΗ ΣΤΗΝ ΓΗ ΓΙΑ ΕΛΛΑΤΩΣΗ-ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΑΝΑ ΟΠΛΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΘΩΑ ΠΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ...
ΤΩΡΑ ΑΝ ΝΑΙ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.....
ΑΓΝΩΣΤΟ...
ΣΑΝ ΘΕΩΡΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ....
.......
.....
...
Α!!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΑΛΕΧ (ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ) ΕΙΝΑΙ ΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....
ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΑ...
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ...
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ...
.....
...
..
.
ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΙΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
quote:
ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΑΛΕΧ (ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ) ΕΙΝΑΙ ΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....
ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΑ...
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ...
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ...
Εξήγησε και σε μας , τους μη κατέχοντες την γνώση φίλε Γρηγοριανε..
Τι εννοείς δηλαδή; Ότι στιγματιζαν τις περιοχές ανάλογα με τον ιό που τις είχαν ψεκασει ;
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΉΝΩΝ
Πολύ ενδιαφέροντα όμως είναι και αυτά που παρουσιάζονται στο 8ο επεισόδιο, με τίτλο: Aliens and Lost Worlds.
Το επεισόδιο αυτό μας μεταφέρει, στα "Νησιά του Πάσχα", όπου γίνεται αναφορά στα πετροφγλυφικά, και στα τεράστια αγάλματα και τον πιθανό τρόπο μεταφοράς τους εκεί. Μας πηγαίνει για άλλη μία φορά στη Νάζκα στο Περού, και κάνει πάλι μία αναφορά στα σχήματα που έχουν δημιουργηθεί πάνω στην επιφάνεια της ερήμου, και τέλος μας πηγαίνει στην Μεσοποταμία, και αναλύει την πιθανή ύπαρξη εκεί του Κήπου της Εδέμ... του ... εργαστηρίου δηλαδή, σύμφωνα με τους υποστηρικτές της θεωρίας των Αρχαίων Αστροναυτών, στο οποίο "δημιουργήθηκε" ο σύγχρονος άνθρωπος... Δεν μπορώ να γνωρίζω, τί από αυτά που αναφέρονται, αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα... πάντως βλέπεται ευχάριστα, και δημιουργεί αρκετές σκέψεις...
Στο 9ο κάνει λόγο για τα όπλα που υπήρχαν στην αρχαιότητα, και την πιθανότητα αυτά να ήταν "δώρο" από τους εξωγήινους. Αναφέρεται στον ίδιο τον Ήφαιστο, και τον παρουσιάζει σαν υπαρκτό πρόσωπο που έζησε στην Λέσβο, καθώς και αναφέρεται και στην Ασπίδα του Αχχιλέα. Μετά, πάει μία βόλτα από "Ιαπωνία" μεριά, και μας λέει για την τέχνη της κατασκευής των σπαθιών των Σαμουράι (έχω ένα στο σπίτι... είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ έργα τέχνης!), και την πιθανότητα να έχουν εξωγήινη προέλευση (μπααα). Μετά αναφέρεται στους θρύλους που ακολουθούν τα σπαθιά του Βασιλιά Αρθούρου (το γνωστό Εξκάλιμπερ), και της Ζαν Ντ'Αρκ, και τέλος μας πάει στην Ινδία και τα γραφόμενα στην Μαχαμπαράτα, για πιθανή ύπαρξη μέχρι και πυρινικών όπλων...
Τουλάχιστον περνάει ευχάριστα η ώρα μου ![]()